mehdi.karami
Registered User
خدا شانس بده،طرف اینترنت 256 داره سرعت دانلودش بالای 500 هستش!
فک کن با این سرعت افتضاح بخوای بری تو سایت دانشگاه :|قبلا 128 میگرفتم سرعت دانلود بود 40 الان یک ماه سرعتا رو کم کردن شده 10 :|
همه جا میگن سرعتا رو میخوان زیاد کنن ولی اینجا همه رو کم کردن :|
الان 256 دارم سرعت 30 هست :|
طرف می خودا هنک کنه به استاد و دانشجو کاری نداره.اونو دارم از ترم اول، میخواستم ساعت هاشو هماهنگ کنم فردا سریع بیام فقط ثبتش کنمساعت هارو که تو چارت ننوشته.
درباره ی نت : حجمی بگیرید اعصابتون راحت تره :دی سرعت و پینگش نسبت به نامحدود بهتره.
امروز طرفای انقلاب پر تبلیغ شاتل و پارس آنلاین بود. شاتل زده 8 مگ ، پارس آنلاین 9 مگ
آسیاتک هم که 10 مگ داره رو سایت![]()
نت اگه محدود باشه برای سرویس دهنده صرف داره که سرعت دانلود رو بالا ببره ... هرچی زودتر تموم بشه بهترهخدا شانس بده،طرف اینترنت 256 داره سرعت دانلودش بالای 500 هستش!
همش تبلیغ الکیه !امروز طرفای انقلاب پر تبلیغ شاتل و پارس آنلاین بود. شاتل زده 8 مگ ، پارس آنلاین 9 مگ
بله بله :دیاونو دارم از ترم اول، میخواستم ساعت هاشو هماهنگ کنم فردا سریع بیام فقط ثبتش کنمساعت هارو که تو چارت ننوشته.
درباره ی نت : حجمی بگیرید اعصابتون راحت تره :دی سرعت و پینگش نسبت به نامحدود بهتره.
امروز طرفای انقلاب پر تبلیغ شاتل و پارس آنلاین بود. شاتل زده 8 مگ ، پارس آنلاین 9 مگ
یکی از دوستان 128 نامحدود داشت حدود 3 هفته سرعتش حدود 1 مگ شده بود !نت اگه محدود باشه برای سرویس دهنده صرف داره که سرعت دانلود رو بالا ببره ... هرچی زودتر تموم بشه بهتره![]()
خدا شانس بده،طرف اینترنت 256 داره سرعت دانلودش بالای 500 هستش!
یکی از دوستان 128 نامحدود داشت حدود 3 هفته سرعتش حدود 1 مگ شده بود !
اون خیلی شانس داشته پس
با درخواست رفع فیل.تر تارنمای شما موافقت گردید و پس از طی مراحل اداری تارنمای شما رفع فیل..تر خواهد شد .
سرویسای محدود شاتل سرعت بالایی دارن. من با 512 سرعتم 300 و یکی از رفیقام به 128 تا 200 هم رفته ولی معمولا رو 100 کار میکنه.اونو دارم از ترم اول، میخواستم ساعت هاشو هماهنگ کنم فردا سریع بیام فقط ثبتش کنمساعت هارو که تو چارت ننوشته.
من تعطیلات عید با 128 محدود تا 300 دانلود میکردم
بعضی وقت ها isp قاطی میکنه حالا برای من قاطی میکنه اصلا وصل نمیشه،برای اونا قاطی میکنه سرعت 10 برابر میشه =))))))))))))اون خیلی شانس داشته پس
تبریک میگم![]()
تبریک میگم.
با درخواست رفع فیل.تر تارنمای شما موافقت گردید و پس از طی مراحل اداری تارنمای شما رفع فیل..تر خواهد شد .
مام تو ساعتای رایگان از خجالتشون درمیایم :دیisp ها برای محدود ها لیمیت نمیزارن که شما زودتر جحمتون تموم شه حجم اضافه بخرید !
حسین هستم!!!خب منم میثم هستم
اولین باری که با اینترنت آشنا شدم وقتی بود که گوشی خریدم
فک کنم سوم راهنمایی بود (بخاطر معدلم بابام واسم گوشی خرید)، یه کا 800 داشتم با یه ایرانسل ( 8 - 9 سال پیش، وقتی کا 800 تازه اومده بود)
ازش با بلاگر آشنا شدم و اولین وبلاگمو زدم، اونم چه وبلاگی + 18
یک سال بهش میرسیدم تا جایی که آمارش رفت بالای 500 هزارتا توی روز
بعدا که فهمیدم وبلاگ +18 جرمه وبلاگو حذف کردم و زدم توی کار وبلاگ تفریحی ....
.....
و تا الان که شدم طراح وب و سئو کار![]()
نه اتفاقا، فک کنم آمارگیرش هنو توی وبگذر موندهحسین هستم!!!
اون آماری که دادی شوخی بود نه؟؟؟
برای من هم باید دکمه موس رو محکم فشار بدی تا اعمال بشه![]()