• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
از نت شما گرفتن دادن به نت من! امروز با سرعت 500k دانلود میکردم : )))
هر ماه کم میاوردم، این ماه 1 هفته سفر بودم الان 10 گیگ اضافه دارم : ))))

خب منم میثم هستم
اولین باری که با اینترنت آشنا شدم وقتی بود که گوشی خریدم
فک کنم سوم راهنمایی بود (بخاطر معدلم بابام واسم گوشی خرید)، یه کا 800 داشتم با یه ایرانسل ( 8 - 9 سال پیش، وقتی کا 800 تازه اومده بود)
ازش با بلاگر آشنا شدم و اولین وبلاگمو زدم، اونم چه وبلاگی + 18 :D
یک سال بهش میرسیدم تا جایی که آمارش رفت بالای 500 هزارتا توی روز
بعدا که فهمیدم وبلاگ +18 جرمه وبلاگو حذف کردم و زدم توی کار وبلاگ تفریحی ....
.....
و تا الان که شدم طراح وب و سئو کار :D
خوش آمد میگم بهت میثم جان <3
حالا هی من میگم سایت سوکسی مفیده آقایون میگن نه، ببین از وبگردی با کا 800 میثم رسیده به طراحی و سئو : ))))
دوباره وقتشه میثم استارت سایت +18 رو بزنی :دی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
شاهگوش قسمت 9
دوستان شما میتونید از Uploadboy دانلود کنید ؟ یه لینک تست کردم به زور سرعتش تا 10k رفت ، ولی از لینک بالا دارم با 410k دانلود میکنم.
@taktos خوش آمدی.
تاپ صدا سرورای خیلی توپی داره با چنتا سایت مجاز دیگه مقایسه کردم هیچکدوم به گرد پاشم نرسیدن. آپلود بوی رو نمیدونم.

M.B.N

Registered User
لایک‌ها
203

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
39904471605146576874.jpg

بالاخره اومدم تو 1000 تا سایت ایران :)
گام بعدی اومدن تو 500 تا :D
جا داره از امین یه تشکر کنم به خاطر این چند وقتی که با ماچ و بوس و الالخصوص پکیجش :D تو بالا اومدن سایت کمکم کرد. :x :-*
+ تبلیغات بنری + پست ثابت + تبلیغ متنی سایت هم برای دوستان pt با تخفیف ارائه میشه . اطلاعات خواستین آدرس سایتی که میخواین تبلیغ کنین رو برام بفرستین تا براتون شرایط و ... رو بفرستم .(رنک سایت هم 3 هست )

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
شاهگوش قسمت 9
دوستان شما میتونید از Uploadboy دانلود کنید ؟ یه لینک تست کردم به زور سرعتش تا 10k رفت ، ولی از لینک بالا دارم با 410k دانلود میکنم.
@taktos خوش آمدی.
این تاپ صدا کارش حرف نداره
یعنی تمام لینکای آ پلود بویم رو از روی این لیچ کردم :D :v
آپلودبوی امروز داغون بود برا منم حدودا سرعتش رو 30 40 بود :|

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
این تاپ صدا کارش حرف نداره
یعنی تمام لینکای آ پلود بویم رو از روی این لیچ کردم :D :v
آپلودبوی امروز داغون بود برا منم حدودا سرعتش رو 30 40 بود :|
دقیقا تو لیچ کردن تاپ صدا میرفت رو 20-30 مگ و سایتهای دیگه به 1مگ هم نمیرسیدن

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
خدایا !
این کشتی ها ،نهنگ ها، ماهی های کابل خوار و ... را از کابل های اینترنت دور بفرما :|

نت شما هم داغونه ؟:|

والا چند روز پیش ۴۸ ساعت نتم مرتب چند ساعت چند ساعت قطع بود
یه چند دقیقه وصل میشد تا من متوجه میشدم و کابلو به مودم وصل می‌کردم زودتر قطع می‌شد :D
پشتیبانی گفت توی این ۴۸ ساعت دارن مسیر فیبر نوری رو عوض می‌کنند تا ظرفیت افزایش بدن و مشکل کمبود سرعت و قطعی‌هارو از بین ببرن ولی دقیقا از همون زمان هم قطعی‌ها بیشتر شدن و هم سرعت پایین اومد.
الآن با ترکیب مبین‌نت و مخابرات دزد و رایتل شاه دزد هنوزم حسرت یه اینترنت قابل قبول به دلمه :(
جالب‌تر اینجاست که یکی از نقاط ورود خطوط اینترنت به کشور هم همینجاست (چابهار از مسیر دریای عمان) اونوقت اینترنت اینجا از مشهد تأمین میشه! همونجوری که هنوزم نفهمیدیم با اینکه پورت چابهار درصد زیادی از بنزین ایران رو وارد می‌کنه چرا باید بنزینش از کرمان بیاد؟! o_O

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بالاخره اومدم تو 1000 تا سایت ایران :)
گام بعدی اومدن تو 500 تا :D
جا داره از امین یه تشکر کنم به خاطر این چند وقتی که با ماچ و بوس و الالخصوص پکیجش :D تو بالا اومدن سایت کمکم کرد. :x :-*
+ تبلیغات بنری + پست ثابت + تبلیغ متنی سایت هم برای دوستان pt با تخفیف ارائه میشه . اطلاعات خواستین آدرس سایتی که میخواین تبلیغ کنین رو برام بفرستین تا براتون شرایط و ... رو بفرستم .(رنک سایت هم 3 هست )
اولا دیگه از این عکسا نزار اگر دوست داری سایتت فیلتر بشه بزار :دی
دوما خواهش میکنم وظیفه بود، منتظر بقیه سایت های پکیج هستم بیان زیر هزار :دی
سوما من ازت توقع زیر 100 ایران رو دارم 1000 اینا که مال بچه هاست :دی

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
همش تبلیغ الکیه !
زیر ساخت های ایران جوابگوی این سرعت نیست و عملا دارن از یکی دو مگ واقعی استفاده میکنن ... ( یکی دو مگ واقعی با این یکی دومگی که به ما میدن خیلی فرق داره هااا:دی)

زیرساخت‌ها فیبر نوریه و داخل شهر هم که از سیم مسی استفاده میشه این روشیه که توی خیلی از کشورها هنوزم رایجه و قابلیت انتقال دیتا تا ۲۴مگابیت رو داره (بر اساس تئوری) ولی مشکل در واقع زیرساخت نیست چن الآن کشور دوست و همسایه (پاکستان) اصلا زیرساخت درست و حسابی‌یی نداره ولی شما میتونی ۱۰۰ مگ هم براحتی بگیری (کافیه سر کیسه‌رو شل کنی) دولت هم هزینه چندانی در این زمینه نمی‌کنه فقط خودش بصورت Leased و یا وایرلس براودبند سرویس میده تا بقیه ispهای خصوصی هم مجبور شن سرویس های متنوعی با قیمت‌های مناسب ارایه کنند تا سرعت دسترسی و قیمت برای کاربر نهایی بهتر بشه و رقابت رو عملا دول ایجاد کرده در صورتیکه توی ایران دولت مخالف ۲۰۰٪ رقابت توی حوزه‌هایی هست که خودش وارد اونا شده و اینترنت هم که کلا دست خود دولته و کسی جز خودشون حق تأمین دیتارو نداره. طبیعیه اگه سرعت ۱۰۰مگ مثل نقل و نبات فراوون باشه با قیمت نجومی امروزیش کسی نمی‌خره (الآن برای ۲ مگ با محدودیت حجمی دارم ماهی ۷۰ تومن روی DSL هزینه باید بکنم و برای موارد اضطراری یا وقتیکه حجم کم بیاد یدونه مبین‌نت دارم که حداقل باید پلن ۱ مگ با حجم ۴ گیگش دیگه باشه (معمولا محض اطمینان پلن بالاتر می‌گیرم) اونم شما توی کم‌ترین حالتش بزن ۳۵ تومن و یدونه رایتل با ۱.۵ گیگ حجم و سرعت ۵۱۲ هم بزن ۲۷ تومن که البته با کلاه‌برداری و ۲ بار مالیاتی که می‌گیره، تقریبا میشه ۲۸-۲۹ تومن. حالا حساب کم من برای یه میانگین سرعت ۱.۵مگابیت دارم این هزینه‌رو می‌کنم، اگه بخوام الآن یدونه ۱۰۰مگ بگیرم چقدر باید هزینه کنم؟

اگه بخوان سرویس ارایه کنند کاری نداره، لازم نیست هیچ زیرساختی ایجاد کنند، پهنای باند قیمت جهانی عرضه کنند و یا از انحصار زیرساخت خارج کنند و روش‌های کابلی رو هم مجوزشو به ispها بدن و بگن ما زیرساختی ایجاد نمی‌کنیم، شما هرجور که میخواین اینترنت رو به یوزر برسونین
می‌بینین که ispها براحتی میتونن خودشون کابل‌کشی و حتی فیبر هم راه بندازن و سرویس رو به یوزر خونگی/تجاری برسونن بدون دخالت دولت (کاری که توی اغلب کشورها انجام شده)
آقایون میگن مخابرات خصوصیه. پس انحصار دیگه چرا؟ چرا پروانه تلفن ثابت هنوز به هیچ شرکت دیگه‌ای نمیدن؟
مناقصه اپراتور سوم رو یک شرکت خارجی برنده شد ولی بعد بدون هیچ توضیحی اونو باطل کردن و دادنش به تأمین اجتماعی!!!!!!!

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
اولا دیگه از این عکسا نزار اگر دوست داری سایتت فیلتر بشه بزار :دی
دوما خواهش میکنم وظیفه بود، منتظر بقیه سایت های پکیج هستم بیان زیر هزار :دی
سوما من ازت توقع زیر 100 ایران رو دارم 1000 اینا که مال بچه هاست :دی
داستان پکیج چیه ؟ پ خ میکنی ؟

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
منم میخوام :دی

هم ماچ :Dهم بوس :Dهم پکیچ :D

پ.ن:یا در عوضش میتونید یه قالب رایگان با سئوی خوب برای سایت دانلود به ما بدید:(

اصلا همین قالب خز و خیل http://doostiha.ir رو اسمش رو بگید :(

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
آقا من میخوام واسه عکسهای داخل فروشگاهم title و descriptions بزنم (chkme گفت) . باید چه کنم الان؟:oops:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام دوستان چه طورید
خلیی وقته نبودم . دوستان پکیج داش امین
باید مبلغ خوبی را بهش بدهید . مبلغ بالاست مفتی نیست
در ضمن دوستان چه طورید
اوضاع درامد چه طور هست

taktos

Registered User
لایک‌ها
176
از نت شما گرفتن دادن به نت من! امروز با سرعت 500k دانلود میکردم : )))
هر ماه کم میاوردم، این ماه 1 هفته سفر بودم الان 10 گیگ اضافه دارم : ))))

خوش آمد میگم بهت میثم جان <3
حالا هی من میگم سایت سوکسی مفیده آقایون میگن نه، ببین از وبگردی با کا 800 میثم رسیده به طراحی و سئو : ))))
دوباره وقتشه میثم استارت سایت +18 رو بزنی :دی

ممنون
فک کنم فقط توی ایران اینجوریه
دقیق بعد از یه ماه آمارم رفت روی 2000 اما پارسال سایت ام پاتوق رو زدم بعد 5 ماه آمارش رفت 2000 و گرفتم فروختمش
ماشالله طرفدار داره دیگه، ولی اونموقع تبلیغات پاپ آپ نبود وگرنه روزی 100 تومن درآمد داشتم

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
آقا جریان این پکیجه چیه ؟:دی
پکیج دیواری بابا، پکیج سرما و گرما و از این چیزا :D

نت افراز یهو ساسپند میکنه یا قبلش وقت میده برای ارتقا؟
معلوم نیست، بعضی وقتا ساس میکنه بعد اطلاع میده بعضی وقتا اطلاع میده بعد ساس میکنه بستگی به فشاری داره که سایتتون به سرورشون میاره، فشار زیاد باشه سریع ساس میکنن

بالا