Portre.Ir
Registered User
- نوشتهها
- 2,875
- لایکها
- 1,348
پایین که چه عرض کنم, دایل آپ سرعتش هزار برابر بهتره!چون سرعت اینترنتتون پایینه.
پایین که چه عرض کنم, دایل آپ سرعتش هزار برابر بهتره!چون سرعت اینترنتتون پایینه.
چی؟ :دی
بگو من از فردا روش تست کنم : )))
شوما اگه خیلی بلدی بیا پکیج را بزار دانلود کنیم پسچی؟ :دی
بگو من از فردا روش تست کنم : )))
هروقت شما آموزش سرمایه گذاری توی بورس رو تمام و کمال نوشتی و گذاشتی واسه دانلود منم پک رو میزارم واسه دانلودشوما اگه خیلی بلدی بیا پکیج را بزار دانلود کنیم پس
کسی اینجا با nodejs کار کرده ؟
خب من آرشیو چت یاهو'م با تو رو زیپ کنم میشه آموزش بورس از صفر تا سرمایه گذاری : )))))هروقت شما آموزش سرمایه گذاری توی بورس رو تمام و کمال نوشتی و گذاشتی واسه دانلود منم پک رو میزارم واسه دانلود
![]()
من چند وقت پیش می خواستم باهاش کار کنم ، هنوز سعادت اش نداشتیم :دیکسی اینجا با nodejs کار کرده ؟
نمونه کد ازش ندیدی که بشه باهاش یه live listener زد و بدون کلاینت هم با خود nodejs بشه تعامل داشت ؟من چند وقت پیش می خواستم باهاش کار کنم ، هنوز سعادت اش نداشتیم :دی
جدید خیلی ازش تعریف می کنن ، من Benckmark ها شو دیدم خیلی خوب بود.
نمیدونم ، باید یک نگاه بندازم.نمونه کد ازش ندیدی که بشه باهاش یه live listener زد و بدون کلاینت هم با خود nodejs بشه تعامل داشت ؟
یعنی نیاز نباشه حتما کلاینت ببینه صفحه رو و با خود nodejs بشه یه کلاینت هم زد
بده منم ببینماز اموزشای لیندا گرفتم یه زن پیر اموزش میده
وسطای فیلم یادش میره چی میخواسته بگه![]()
خوشت نمیادبده منم ببینم![]()
انصافا آموزشای لیندا حرف نداره! من یسری کامل از آموزشای طراحی سایتشو دارم ! آموزشای net.tutsplus هم بگیر ببین. خیلی روون و واضح توضیح میده...از اموزشای لیندا گرفتم یه زن پیر اموزش میده
وسطای فیلم یادش میره چی میخواسته بگه![]()
داخل cmd بزن:آقا یه سایتیه دی ان اس هاش رو رزبلاگ ست بود حالا آوردم رو میهن استور فروشگاه روش بالا اومده حالا واسه همه فروشگاه نشون میده واسه من رزبلاگ رو. کنترل+ اف5 زدم تو ران هم کش رو پاک کردم دیگه مشکل از چی میتونه باشه؟
کارم بدجوری لنگه یه جوونمرد راهنماییم میکنه؟
از طریق مرورگر هم پاک کنآقا یه سایتیه دی ان اس هاش رو رزبلاگ ست بود حالا آوردم رو میهن استور فروشگاه روش بالا اومده حالا واسه همه فروشگاه نشون میده واسه من رزبلاگ رو. کنترل+ اف5 زدم تو ران هم کش رو پاک کردم دیگه مشکل از چی میتونه باشه؟
مگه adsl ندارین شما؟ والله ما 1 مگ داریم 4 ثانیه طول میکشه نقل قول کنیم و 2 ثانیه هم لایک طول میکشه :دیپایین که چه عرض کنم, دایل آپ سرعتش هزار برابر بهتره!![]()
آقا یه سایتیه دی ان اس هاش رو رزبلاگ ست بود حالا آوردم رو میهن استور فروشگاه روش بالا اومده حالا واسه همه فروشگاه نشون میده واسه من رزبلاگ رو. کنترل+ اف5 زدم تو ران هم کش رو پاک کردم دیگه مشکل از چی میتونه باشه؟