Raeesi
Registered User
وبمسترون اوضاع احوال چطوره؟
اوضاع که ریدمونه احوالو تلاش میکنیم مشابهش نشه
وبمسترون اوضاع احوال چطوره؟
چند روزي مونده تا دهه فجر اون موقع اگر نت داشتي بيا حال و احوال بچه ها رو بپرس : ))وبمسترون اوضاع احوال چطوره؟
اره خیلی خوبه ولی این که گرفتم ماله 5-6 سال پیشه مثکه طرف خیلی داغونهانصافا آموزشای لیندا حرف نداره! من یسری کامل از آموزشای طراحی سایتشو دارم ! آموزشای net.tutsplus هم بگیر ببین. خیلی روون و واضح توضیح میده...
شاید بشه الگوریتم گوگل رو فهمید،اما الگوریتم فیل.ترینگ رو نمیشهآقا يه سوال
نحوه فيلترينگ سايت ها چجوريه؟
مثلا اگه من بيام يه پست بذارم جوريكه تو صفحه اصلي سايت نياد و يجورايي مخفي باشه اما تو گوگل ايندكس بشه بازم فيلتر ميشم؟
پست هم فرض كنيد يه سريال خارجي باشه
فهمیدیم یک مگ داری لایک کردن هم بلدی :دیمگه adsl ندارین شما؟ والله ما 1 مگ داریم 4 ثانیه طول میکشه نقل قول کنیم و 2 ثانیه هم لایک طول میکشه :دی
اونوقت تذكر نميدن قبل فيلتر كردن؟شاید بشه الگوریتم گوگل رو فهمید،اما الگوریتم فیل.ترینگ رو نمیشه
کلا اگر تو گوگل ایندکس بشه یعنی راهی برای دیده شدنش هست پس در نتیجه اگر مشکل دار باشه فیل.تر میشه سایت.
فک کنم 2روز قبل ف کردن خبر میدن.اونوقت تذكر نميدن قبل فيلتر كردن؟
من ميگم آدم يه بار امتحان كنه اگه اخطار دادن كلا ديگه بيخيال شه.ميشه؟
مثل لیندا نیست. هر کدوم از اعضاش که داخلش کار میکنن از خودشون فیلم گرفتن (یا شایدم خود شرکت اینکارو میکنه و سبکش باشه!) و آموزش میدن. از لیندا روونتره و زودتر به نتیجه میرسی...اره خیلی خوبه ولی این که گرفتم ماله 5-6 سال پیشه مثکه طرف خیلی داغونه
بقیه ش که اکثرا خوبن
net.tutsplus مگه دوره ای هم داره؟
این امضای تپاتاکت بگیر نگیر داره پای پستات :دی
البته قبلش باید سایت رو تو ساماندهی ثبت کنی تا برات اخطار بیاد،اگر ثبت نکنی بدون اخطار فیل.تر میشیخوب پس ارزش داره
مرسی. اینکارو کرده بودم نشده بود.داخل cmd بزن:
ipconfig /flushdns
احتمال زیاد حله
ممنون اینکار رو هم کرده بودم بازم نشده بود.از طریق مرورگر هم پاک کن
احتمالا مشکل همین بوده چون الان درست شده.اگه کمتر از ۷۲ ساعت از تغییر DNS میگذره احتمالا DNSها توی isp شما آپدیت نشدن
Lynda که انگلیسی اش خیلی روونه ، منبع فارسی کیلو چند ، برای Nodejs اول JavaScript Essential Training رو ببین بعد برو سراغ Nodejs.علاقه دارم یاد بگیرم ولی منبع فارسی نداریم.
آموزش Lynda هم گرفتم ولی جواب نداده. باید اوایلش رو فارسی یاد بگیرم، بفهمم چیه بعد برم سراغ آموزش پیشرفته انگلیسی ولی منبع گیر نمیاد![]()
بله رایگانبرادران piwik کار , نسخه فری دانلود میکنین دیگه؟ همون 8 مگیه؟
179,544,426 بازدید کننده یکتا برای ماه دسامبر 2013دوزتان ی سوال ذهن منو درگیر کرده!!
خود سایت گوگل روزی چند تا ورودی از گوگل داره؟
درامد اش به چه صورت هست؟چار کلاس اینگلیسی بلد باشی میتونی از سایت udemy درامد کسب کنی