xuvi
Registered User
- نوشتهها
- 506
- لایکها
- 273
شما با چه حسابی کار میکنی جیگرم ؟نه عزیزم
شما با چه حسابی کار میکنی جیگرم ؟نه عزیزم
تمام دسکتاب یه طرف این چیزاش یه طرف دیگه :
اون جی تی ای که دیگه از ما گذشته برا داداش کوچیکمهتمام دسکتاب یه طرف این چیزاش یه طرف دیگه :
-سامان سالاری تو آنلاینات(خیلی دوسش دارم و داشتم ولی حیف به خاطر یه اشتباه 5 6 ماهه باهاش(از جانب خودم) هیچ ارتباطی نداشتم
)
- gta-sa
-آهنگ محسن یا حقیت
-microsoft viuasa ba..![]()
=))))))))برا من که کمتر از یه روز رفع فیلتر کردن!! تیکت بزن بشون بگو زودتر انجام بدن :دی
پ.ن زمانی که طول کشید نقل قول کنم دقیقا 35 ثانیه شد |:
وارد شدن به حريم خصوصي كاربران پي تي بي ادب :ديعکس از دسکتاپ کاربران پرشین تولز
شاید قالب nimble به دردت بخوره...سرچ کنقالب فارسی برای وب سایت تجاری جایی نمیشناسین بفروشه یا بشه دانلود کرد
پی لاین .درود
سوالی داشتیم خدمت شما مهربانان
زرين پال
با
payline.ir
چه فرقی دارند؟؟؟
نه حاجی انقدر رفرال زدی تو تاپیک دیگه به دیوارم شک میکنیای نامرد میری توی سایت های pay 4 task فایل آپلود میکنی بعد میدی ما دانلود کنیم که شیتیل برات بی افته ؟
کمی خجالت خوب چیزیه
ضمن عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما ادمین محترم سایت X موزیک
عاشوری هستم مدیر فروش شرکت ایرسا پخش آریا (مسئولیت محدود)
60 ثانیه از وقت شمارو قرض میگیرم و بهتون اطمینان میدم که در این 60 ثانیه هیچ اتفاق خاصی در سایر صفحات وبی که باز کردید نمیفته
شرکت ایرسا پخش آریا به شماره ثبت 1974 با مسئولیت محدود تصمیم به راه اندازی بخش فروش الکترونیک شرکت گرفت و در این راستا با خرید سیستم همکاری در فروش به همراه قالب و فروشگاه اختصاصی و با تنوع محصولات بسیار بالا و همچنین پرداخت پورسانت مناسب برای محصولات (پرداخت 90 درصد ارسالی ها) کارش رو شروع کرده.
میدونیم که در حال حاضر با سیستم دیگری در حال همکاری هستید اما خوب در صورتیکه چند دقیقه وقت بگذارید و از لینک زیر در سیستم ما ثبت نام کنید و فقط یک بنر از یکی از محصولات ما در سایتتون قرار بدید مسلما هیچگونه ضرری نمیکنید که هیچ بلکه با هر فروش از محصول مربوط پورسانتی بسیار عالی دریافت میکنید
لینک ثبت نام :
http://irsamarket.com/user/signup
آدرس فروشگاه : http://www.irsastore.ir
جدیدترین محصول: شیشه عشق - مخصوص ولنتاین 2014
در صورتیکه نیاز به فروشگاه اختصاصی نیز داشته باشید میتونیم به رایگان یک فروشگاه اختصاصی با هر نامی که مد نظر شما باشه براتون ثبت کنیم بدون هیچ نشانی از آدرس سایت ما
خوب 60 ثانیه تموم شد
باز هم مممنون که وقت گذاشتید در صورتیکه تمایل دارید شماره تماستون رو هم در همین ایمیل ذکر کنید تا برای آشنایی بیشتر باهاتون تماس بگیریم
آرزومند آرزوهای شماالیاس عاشوری/ مدیر فروش شرکت ایرسا پخش آریا (مسئولیت محدود)
نه حاجی انقدر رفرال زدی تو تاپیک دیگه به دیوارم شک میکنی![]()
من هم یک بار یک سایتمو نابود کردم. چندماه طول کشید تا برگشتآقا یه تجربه کسب کردم تو یک ماه اخیر
فقط دارم بازگو می کنم که سوزش کمتر شه
فقط برای اونایی که می فهمن چی می گم ( مثال : امین خشنود ) : هیچ وقت روی کیوردهای اصلیتون تست انجام ندید
زدم با دست خودم کیوردهای اصلیمو خاک کردم
شانس اوردم سن سایت های من تقریبا بالاست وگرنه اسپم می شدم کلا از صحنه گوگل حذف می شدم
ولی نابود کردن کیورد رو یاد گرفتماما اینکاره هم نیستم که بخوام نامردی کنم
راه راست بهمون نمی سازه کج بریم که فول ف می ریم
پی نوشت : هر کاری مفت خوری بود و بازدهی بالا داشت شما رو به سمت لبه آبشار داره می بره
من الان پایین آبشارم
برم گندکاری هامو درست کنم البته اگر بشه !
ادمین محترم سایت X موزیکاین رو میگن یک روش باکلاس و درست حسابی برای جذب همکار، امیدوارم بعضی از مدیران همکاری در فروش هم قدری از شعور این آقا رو کسب کنن و بدونن برای جذب کاربر و همکار چطور باید عمل کرد!!!
بسیار از متنش خوشم اومد :دی
متنی که برام ایمیل شده:
این رو میگن یک روش باکلاس و درست حسابی برای جذب همکار، امیدوارم بعضی از مدیران همکاری در فروش هم قدری از شعور این آقا رو کسب کنن و بدونن برای جذب کاربر و همکار چطور باید عمل کرد!!!
بسیار از متنش خوشم اومد :دی
متنی که برام ایمیل شده: