حتمن تو دستشون باد کرده ,الکی گذاشتن فروش برهبچه ها از محصولات دایان الان چ محصولی فروشش خوبه؟ تو لیستش چراغ خواب موزیکال اوله ما گذاشتیم اصن نمیفروشه
کلا چیز زیادی نمیخواد.تگ h1 h2 .... همشو زده بود good
یه وارنینگ هم داده بود نخوندمش دیگه
کلا چیز زیادی نمیخواد.
همین تگ اچ1 اچ2 . اچ3 هم لازم نیست + description و title لینکها و عکسها
به اون لیست خیلی تمرکز نکن! نه فقط دایان، کل همکاری در فروش هابچه ها از محصولات دایان الان چ محصولی فروشش خوبه؟ تو لیستش چراغ خواب موزیکال اوله ما گذاشتیم اصن نمیفروشه
به اون لیست خیلی تمرکز نکن! نه فقط دایان، کل همکاری در فروش ها
من هم چند روزی همین چراغ خواب گذاشته بودم اصلا فروش نداشت
ساعت همیشه فروش دارهالان کلا چی فروش داره؟ هندزفری تغییر صدا گذاشتم از میهن استور بازدید بد نیست ولی فروش نداره
این خیلی خوب بود.ساعت همیشه فروش داره
اختلاف "عکس و متنش" با عملکردش هم کمتره!!
دقیقااصلا سئو فقط محتواس![]()
خیلی ببخشید همچین حرفی میزنم :دی اما داخل صفحه پیوندها رفتن مثل لاش خوریه!بنظرتون اگه درخواست بفرستم سایت منو (http://tafrihha.ir/) رو داخل صفحه پیوندها قرار میدن؟؟/؟؟
سئو کار اگه کاربلد باشه بد نیست ولی انصافا اکثر سئوکارهایی که من میشناسم خیلی بیشتر از کاری که میکنن پول میگیرن.عاقایون وب مستر یه کمکی به من کنید.........سایتم رو بسپارم به دست سئو کار!؟ شوما معرفی کنید.!!!
بک لینک خوبه؟ یا بده؟ بعضی ها میگن اصول داره گرفتنش...؟؟ لطف کنید به برادر کوچیک تره خودتون کومک کنید!!!
مرسی از شما
مرسی از شماسئو کار اگه کاربلد باشه بد نیست ولی انصافا اکثر سئوکارهایی که من میشناسم خیلی بیشتر از کاری که میکنن پول میگیرن.
حرفتون درستهخیلی ببخشید همچین حرفی میزنم :دی اما داخل صفحه پیوندها رفتن مثل لاش خوریه!