• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
ممنونم از توضیحات کامل و جامع که فرمودید، یک سوال دیگه الان من کوتاه مدت با 10 تومن باز کردم بمن گفتند که 17% یعنی باید برم بگم 22% بکنند؟
------------------
بانک دی هم کوتاه مدت 19 درصد هست ؟
بله .شما کوتاه مدت عادی رو باز کردید .. که 17% سود میده .. که این حساب فقط برای مبالغ پایین خوبه
اگر 10 میلیون پول دارید .. خب حتما 22% اش کنید ..

سیستم اینترنت بانک گردشگری هم خیلی عالی و سریع کار میکنه ..
درست مثل بانک پاسارگاد میمونه
بعدش میتونید سپرده هم از طریق سایت اش باز کنید ( هر نوع سپرده ای که میخواید ) و بعدا برای دریافت گواهی سپرده اش به بانک مراجعه کنید.

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
فکر نکنم به همسن راحتی که شما میگی باشه , یعنی بعد از یکسال اگه برداشت کنی چیزی ازت کسر نمیکنند ؟
اصولا وقتی سپرده مدت دار میزاری و زودتر بخوای برداشت کنی یه درصدی از سود رو پس میگیرند

دوست عزیز شما که ماشالا هیچ کس و قبول نداری! برو شعبه سوال کن. من دقیقا این حساب و دارم و میدونم که شرایطش همینه. دلیلی نداره وقتی مطمئن نیستم بیام اینجا چیزی بنویسم! اسمش 5 ساله هست بشرط یکسال. بعد از یکسال میتونی اصل پولت رو بدون کسر جریمه برداشت کنی. چیز عجیبی نیست واقعا! بانک هایی که من حساب داشتم و دارم همشون این سپرده رو دارن. پاسارگاد، کارآفرین و ... ( البته با سودهای کمتر )
اگه شرط یکسال رو نمیذاشت حرف شما درست بود، اما این 5ساله بشرط یکسال مانده هست.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوست عزیز شما که ماشالا هیچ کس و قبول نداری! برو شعبه سوال کن. من دقیقا این حساب و دارم و میدونم که شرایطش همینه. دلیلی نداره وقتی مطمئن نیستم بیام اینجا چیزی بنویسم! اسمش 5 ساله هست بشرط یکسال. بعد از یکسال میتونی اصل پولت رو بدون کسر جریمه برداشت کنی. چیز عجیبی نیست واقعا! بانک هایی که من حساب داشتم و دارم همشون این سپرده رو دارن. پاسارگاد، کارآفرین و ... ( البته با سودهای کمتر )
اگه شرط یکسال رو نمیذاشت حرف شما درست بود، اما این 5ساله بشرط یکسال مانده هست.
رفیق من ثامن رو نمیدونم چون موسسه هست و هرگز طرفش نمیره حتی اگه 50% سود بده ولی در مورد سپرده هر بانکی خواستی برو سوال کن.
سپرده های سالیانه و قراردادی اگر زودتر از موعد قرارداد حساب بسته بشه مشمول جریمه ( درواقع کسر سود تعیین شده ) میشه , حالا اینکه شما میگی ثامن مشمول جریمه نمیشه عجیبه

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
از بانک اینده ک سوال کردم - تنها گیری ک بانک مرکزی داده زیاد بودن تعداد شعبه هاشون هست

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
از بانک اینده ک سوال کردم - تنها گیری ک بانک مرکزی داده زیاد بودن تعداد شعبه هاشون هست
من که هنوز قانع نشدم پولم رو از آینده بکشم بیرون، ولی بعید می دونم گیرشون سر این چیزا باشه. مهم تر از این حرف هاست یحتمل...
1127fs4680111[1]_10113137986454929218.gif

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
من که هنوز قانع نشدم پولم رو از آینده بکشم بیرون، ولی بعید می دونم گیرشون سر این چیزا باشه. مهم تر از این حرف هاست یحتمل...
1127fs4680111[1]_10113137986454929218.gif
معاون شعبه ک اینجوری میگفت
اینقدر ادم تحویل میگیرن ک ادم خجالت میکشه حساب باز نکنه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
به منم همينو گفت ولي گفتم مي خوام زمين بخرم نياز دارم
گذاشتم بانك شهر

ولي برخور پرسنل اينده واقعا عاليه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
رفیق من ثامن رو نمیدونم چون موسسه هست و هرگز طرفش نمیره حتی اگه 50% سود بده ولی در مورد سپرده هر بانکی خواستی برو سوال کن.
سپرده های سالیانه و قراردادی اگر زودتر از موعد قرارداد حساب بسته بشه مشمول جریمه ( درواقع کسر سود تعیین شده ) میشه , حالا اینکه شما میگی ثامن مشمول جریمه نمیشه عجیبه
شما انگار کلا از مرحله پرتی! اوکی اصلا شما درست میگی! خخخخ ( خوبه برات مثال از پاسارگاد و کارآفرین زدم ) کاری نداره که برو پاسارگاد بگو میخوام یه حساب 5 ساله ویژه باز کنم، اون وقت میبینی که جلوی چشمات برات یه حساب 5 ساله باز میکنن و بهت میگن بعد از یکسال میتونی حسابتو بدون جریمه ببندی. ( به این کلمه ها هم دقت کن "5 ساله ویژه" "5 ساله بشرط یکسال" و ... ) به جای کل کل جوابی که بهت میدن و درست بخون یکم چیز یاد بگیری، بد نیس.

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
از دوستان کسی میدونه کدام بانک در حال حاضر .. سپرده 5 ساله باز میکنه که بشه برداشت و واریز داشت ؟؟
خودم بانک شهر رو میدونم منتهی حتما باید ماهیانه مبلغی بهش واریز بشه که دنبال بهتر از این هستم
بانک صادرات هم شاید داشته باشه
من به دنبال بالاترین نرخ سود 5 ساله هستم که بشه توی این مدت ازش برداشت و واریز هم داشته باشم ( یعنی سود رو روزشمار حساب کنه )
به عبارتی مبلغ سپرده گذاری شده در طول دوره سپرده گذاری قابل افزایش یا کاهش باشه

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
معاون شعبه ک اینجوری میگفت
اینقدر ادم تحویل میگیرن ک ادم خجالت میکشه حساب باز نکنه
شعبه با شعبه و آدم با آدم فرق می کنه
شعبه 13 خانه همدان بانک آینده = وقتی میری باید 2 - 3 تا مرغ هم با خودت ببری بندازی جلو کارمنداش که با اونا مشغول بشند و پاچت رو نگیرن بعد به کارت برسی ! ( تازه اگه اونایی که حمله نمی کنند جوابت رو بدند شانس آوردی )

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
شما انگار کلا از مرحله پرتی! اوکی اصلا شما درست میگی! خخخخ ( خوبه برات مثال از پاسارگاد و کارآفرین زدم ) کاری نداره که برو پاسارگاد بگو میخوام یه حساب 5 ساله ویژه باز کنم، اون وقت میبینی که جلوی چشمات برات یه حساب 5 ساله باز میکنن و بهت میگن بعد از یکسال میتونی حسابتو بدون جریمه ببندی. ( به این کلمه ها هم دقت کن "5 ساله ویژه" "5 ساله بشرط یکسال" و ... ) به جای کل کل جوابی که بهت میدن و درست بخون یکم چیز یاد بگیری، بد نیس.
باشه , شما درست میگی !!

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
شعبه با شعبه و آدم با آدم فرق می کنه
شعبه 13 خانه همدان بانک آینده = وقتی میری باید 2 - 3 تا مرغ هم با خودت ببری بندازی جلو کارمنداش که با اونا مشغول بشند )
اینجا هم حاج خانم جوری تحویل گرفت ک خانواده تحویل نمی گیرن!
مشتری مداریشون خوبه تا در عمل چی بشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
این سپرده همون ۲۷ درصده سودش؟و سودش رو میشه ماهانه درایفت کرد؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
تعیین نرخ سود باید به بانک‌ها واگذار شود

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این‌که بانک‌ها باید در حوزه‌های عملیاتی خود از استقلال کافی برخوردار باشند گفت: باید نرخ سود بانکی از طرف بانک‌ها تعیین شود و دولت تنها به سیاست‌های کلان بپردازد

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
بالاترین سود سپرده 3 الی 4 ساله رو کدوم بانک یا موسسه میده؟ به نظرتون یک سال یک سال بذارم یا یهو 4 ساله؟ چون میخوام باهاش قسط وام بدم سودش حداکثر برای 4 سال هر چی بیشتر باشه بهتره برام

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
من خوش برخوردترین برخورد را در کارمندان بانک سینا دیدم
بهترین خدمات و کاملترین و همچنین

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
من خوش برخوردترین برخورد را در کارمندان بانک سینا دیدم
بهترین خدمات و کاملترین و همچنین
اتفاقا من امروز با روابط عمومی بانک سینا تماس داشتم .. و یک سری اطلاعات در خصوص حساب سپرده اندوخته میخواستم
خیلی بد برخورد کردن و نهایت با کلی اصرار به من شماره تلفن شعبه نمونه بهشتی رو دادن
که بعد از تماس با اون شعبه .. و کلی معطل شدن .. اوپراتور جواب داد و بعد از قطع کردن من و دوباره تماس گرفتنم و کلی ارجاع تلفن داخلی
من رو به یک خانمی وصل کردن که ایشون هم انقدر عجله داشتن .. که نتونستم نصف سوالاتم رو بپرسم
اما در کل اینجا بحث بر سر نحوه برخورد کارکنان نیست .. وگرنه اسم تاپیک میشد نحوه برخورد کارکنان بانک با مردم
اینجا بحث سود بانکی هست و نباید سعی بشه که بانکی بی دلیل تبلیغ بشه چون به اندازه کافی تبلیغ بانک در همه جا دیده میشه

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
بالاترین سود سپرده 3 الی 4 ساله رو کدوم بانک یا موسسه میده؟ به نظرتون یک سال یک سال بذارم یا یهو 4 ساله؟ چون میخوام باهاش قسط وام بدم سودش حداکثر برای 4 سال هر چی بیشتر باشه بهتره برام
اگر به صفحه قبل برید من لیست سود بانکی بانک گردشگری رو که بالاترین نرخ سود رو داره گذاشتم
شما هم اگر قصد اتون هست که به هر صورت 4 سال پولتون رو در بانک بگذارید ... بهتره از اول به صورت سپرده 4 ساله بگذارید که اینطوری اولا سود ماهیانه اتون بیشتر میشه
دوم اگر فردا روزی .. سود بانکی رو کاهش دادن .. شما قرار داداتون و سود اش پا برجاست و کسی نمیتونه اون سود رو از شما بگیره

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوستان...
من 50 میلیون پول دارم{یعنی داشتم}...دیروز خوابوندم بانک مسکن...سپرده انتظار که یک ساله 20% میده و این 20% رو همون اول میده بهتون یعنی به محض باز کردن حساب میده بهتون پول رو... امروز به یه فکر دیگه افتادم...!
بانک دیگه ای هست که به این روش سپرده گذاری بشه کرد{همون اول سودتون رو بهتون بدن}؟؟؟
بعد الان بالاترین سود روز شمار که هر موقع خواستی پول رو برداری رو کدوم بانک یا موسسه میده؟؟؟؟؟؟؟بانک یا موسسه بودنش فرق نداره فقط مطمئن باشه چون حدود 4 میلیونم یجا دیگه دارم که بدون استفاده مونده...اونم میخوام بخوابونم...
کلا الان بیشترین سود 1 ساله و روز شمار رو چه بانکی میده؟؟؟
ممنون

بالا