• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي BenQ FP 202w سراغ داره؟

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.
من دنبال اين مانيتور هستم.كسي مي دونه كجا دارن و يا اصولا تو بازار هست يا نه؟
مانيتوري توي اندازه 19 يا 20 اينچ با اين قيمت و با كيفيت خوب مدل ديگه اي كسي سراغ داره؟
ممنون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم مدتی دنبالش گشتم .... یکی از دوستان ( سونی ) هم دنبالش بود ... ولی مثل اینکه پیدا نمیشه .... توی پاساژ ایران ، طبقه دوم ، یه مغازه هستش که یه مدل benq می فروشه ، من ازش پرسیدم ، گفت این مدل پیدا نمیشه ... ولی خوب خیلی قابل اعتماد نیستن اینا .... شماره ایران نارا افزار ( نمایندگی benq ) رو پیدا کن زنگ بزن ...

یکی از دوستان هم توی تاپیک مونیتور ( پستهای آخر ) گفته که فراسو می خواد یه مدل wide بزنه ...

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
منم مدتی دنبالش گشتم .... یکی از دوستان ( سونی ) هم دنبالش بود ... ولی مثل اینکه پیدا نمیشه .... توی پاساژ ایران ، طبقه دوم ، یه مغازه هستش که یه مدل benq می فروشه ، من ازش پرسیدم ، گفت این مدل پیدا نمیشه ... ولی خوب خیلی قابل اعتماد نیستن اینا .... شماره ایران نارا افزار ( نمایندگی benq ) رو پیدا کن زنگ بزن ...

یکی از دوستان هم توی تاپیک مونیتور ( پستهای آخر ) گفته که فراسو می خواد یه مدل wide بزنه ...
زده. الان توی بازاره!!!! خیلی بده که ال جی و سامسونگ واید توی بازار ندارن.

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
سلام.
من دنبال اين مانيتور هستم.كسي مي دونه كجا دارن و يا اصولا تو بازار هست يا نه؟
مانيتوري توي اندازه 19 يا 20 اينچ با اين قيمت و با كيفيت خوب مدل ديگه اي كسي سراغ داره؟
ممنون
سلام!
دوست عزیز در حال حاضر این مانیتور در بازار موجود نمی باشد و نمایندگی های بنکیو فقط مدل 19 اینچ و 32 اینچ را موجود دارند.
من با شرکت ایرانارا تماس گرفتم و در حدود 3 هفته است که می گویند وارد کرده ایم اما با گمرک مشکل داریم و طی چند روز آینده وارد بازار خواهیم کرد.
البته با یکی از نمایندگی های بنکیو که صحبت می کردم می گفت شرکت 3 ماه است که این حرف را به ما هم می زند اما فعلا که خبری از وارد شدن این مانیتور به بازار نیست.
در مورد 19 اینچ هم بنکیو یک مدل 19 اینچ در بازار دارد که با قیمت 380 هزار تومان به فروش می رسد.
اگر Wide بودن مانیتور برایتان اهمیت ندارد این مدل را تهیه کنید.

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستام و ممنون
من بالاخره تونستم يكي رو پيدا كنم كه اين مدل را داره و ميده حدود 390.
به نظر شما خوبه بگيرم يا نه؟
ممنون

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
ممنون

ممنون ميشم شمارش رو هم بذاري اينجا

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
چرا سامسونگ داره تو بازار 19 وايد ...

داره؟!
چه مدلي؟
كجا گيرمياد؟
confused1.gif

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
داره؟!
چه مدلي؟
كجا گيرمياد؟
confused1.gif

940BW (نقره اي ) با گارانتي يونيكام ..... من خودم پاساژ ايران طبقه بالا ديدم ... تو ويترينو نگاه كني متوجه ميشي ... وايد خيلي باحاله
241.gif

The Samsung SyncMaster 940BW is a 19-inch Wide TFT-LCD delivering a 500:1 contrast ratio, 300 cd/m2 brightness, 1440 x 900 resolution, 160 degree viewing angle and scanning frequency of 30-81kHz horizontal and 56-75Hz vertical , Response Time 4 ms. It is also HDTV Ready with DVI input with HDCP support

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
940BW (نقره اي ) با گارانتي يونيكام ..... من خودم پاساژ ايران طبقه بالا ديدم ... تو ويترينو نگاه كني متوجه ميشي ... وايد خيلي باحاله
241.gif

The Samsung SyncMaster 940BW is a 19-inch Wide TFT-LCD delivering a 500:1 contrast ratio, 300 cd/m2 brightness, 1440 x 900 resolution, 160 degree viewing angle and scanning frequency of 30-81kHz horizontal and 56-75Hz vertical , Response Time 4 ms. It is also HDTV Ready with DVI input with HDCP support

اشغاله...420 تومن پول توی جوب اب ریختن..:f34r: همون فراسو 20 اینچ که بنکیو 202 هستش سگش به این شرفر داره..:lol:

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
اگه اين Benq كسي سراغ داره كه داره شمارش رو بده ممنون ميشم

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
اشغاله...420 تومن پول توی جوب اب ریختن..:f34r: همون فراسو 20 اینچ که بنکیو 202 هستش سگش به این شرفر داره..:lol:

وحيد جون ميشه بگي چرا آشغاله؟
Responeش هم كه پايين تره كه!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحيد جون ميشه بگي چرا آشغاله؟
Responeش هم كه پايين تره كه!

ریسپانس 4 سام رو شما 16 بنکیو حساب کن..من خودم بنکیو داشتم..واقعا ارقامشون واقعیه..ولی سام یه سری تاخیر های خاص رو قالب میکنه...

در ضمن بر فرض کیک نزدن سام بخاطر 1 میلی سکند 70-80 تومن پول منطقیه؟؟

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
اين مدل فراسو اومده تو بازار؟
اگه اومده فقط همين يه رنگش هست؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اين مدل فراسو اومده تو بازار؟
اگه اومده فقط همين يه رنگش هست؟

نمیدونم دقیق چه رنگایی داره..ولی تو بازار که باید امده باشه..هفته پیش انانس دادن که فردا پس فردا..یعنی الان باید موجود باشه..

mohsen@mohsen

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هم برای خرید مانیتور واید بنکیو را در نظر داشتم ولی بعد از دیدن سری جدید فراسو( آستارا) نظرم به کلی عوض شد:rolleyes:
امامتاسفانه هنوز وارد بازار ایران نشده و قراره تا یک ماه دیگه وارد کنند:( این چیزیه که روابط عمومی فراسو دیروز به من گفت)
ولی فکر میکنم که ارزش یکماه صبر کردن را داشته باشه خصوصا که قیمت های فراسو با توجه به کیفیتشون خیلی مناسب هستند

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نظر شما wide به درد کسی که میخواد برنامه نویسی کنه ( و یک کم فیلم ببینه و بازی کنه!) به درد می خوره؟
چون این مدل و Sony HS75P هم قیمت هستن تقریبا...
حالا این مدل BenQ چه طوریاس.. خوب از آب در اومده؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ممنون
کجا میفروشه؟

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر شما wide به درد کسی که میخواد برنامه نویسی کنه ( و یک کم فیلم ببینه و بازی کنه!) به درد می خوره؟

به نظر من با اون رزولوشن بالاتر (‌براي وايد ها ) براي كسي كه مي خواد برنامه نويسي كنه شايد لزومي نداشته باشه....و براي اين مصرفي كه شما فرمودي HS75P خيلي مناسب ( حتي گذشته از نوع مصرف مانيتور بدرد بخوريه در نوع خودش) اگرم كه طرف بتونه با وايد كنار بياد ار نظر بصري كه اين بيكيو هم امتحانشو پس داده ....
ولي با همه اين حرفها وايد يه عالمه ديگس :blush:

arashcs

Registered User
لایک‌ها
4

سلام به همه دوستان.
من این مدل را خریدم که به نظرم خیلی خوبه .کارت گارانتی همراش نبود که با خود ایران نارا تماس گرفتم گفتن مشکلی نیست.از تاریخ فاکتور 25 ماه گارانتی داره.کیفیتش و اینها که به نظر من خیلی عالیه.توی بازی و فیلم هم من مشکلی ندیدم.هموم اول هم تست پیکسل سوخته انجام دادم که خبری نبود.با این قیمت میتونه بهترین انتخاب باشه.
تلفن هم از طرف می پرسم اگر گفت مشکلی نداره میذارم تو سایت.
این سونی که شما میگی خوب 17 اینچه و 3 اینچ با 20 فرق داره.
ممنون

بالا