زده. الان توی بازاره!!!! خیلی بده که ال جی و سامسونگ واید توی بازار ندارن.منم مدتی دنبالش گشتم .... یکی از دوستان ( سونی ) هم دنبالش بود ... ولی مثل اینکه پیدا نمیشه .... توی پاساژ ایران ، طبقه دوم ، یه مغازه هستش که یه مدل benq می فروشه ، من ازش پرسیدم ، گفت این مدل پیدا نمیشه ... ولی خوب خیلی قابل اعتماد نیستن اینا .... شماره ایران نارا افزار ( نمایندگی benq ) رو پیدا کن زنگ بزن ...
یکی از دوستان هم توی تاپیک مونیتور ( پستهای آخر ) گفته که فراسو می خواد یه مدل wide بزنه ...
سلام!سلام.
من دنبال اين مانيتور هستم.كسي مي دونه كجا دارن و يا اصولا تو بازار هست يا نه؟
مانيتوري توي اندازه 19 يا 20 اينچ با اين قيمت و با كيفيت خوب مدل ديگه اي كسي سراغ داره؟
ممنون
زده. الان توی بازاره!!!! خیلی بده که ال جی و سامسونگ واید توی بازار ندارن.
سلام به همه دوستام و ممنون
من بالاخره تونستم يكي رو پيدا كنم كه اين مدل را داره و ميده حدود 390.
به نظر شما خوبه بگيرم يا نه؟
ممنون
چرا سامسونگ داره تو بازار 19 وايد ...
داره؟!
چه مدلي؟
كجا گيرمياد؟![]()
940BW (نقره اي ) با گارانتي يونيكام ..... من خودم پاساژ ايران طبقه بالا ديدم ... تو ويترينو نگاه كني متوجه ميشي ... وايد خيلي باحاله![]()
The Samsung SyncMaster 940BW is a 19-inch Wide TFT-LCD delivering a 500:1 contrast ratio, 300 cd/m2 brightness, 1440 x 900 resolution, 160 degree viewing angle and scanning frequency of 30-81kHz horizontal and 56-75Hz vertical , Response Time 4 ms. It is also HDTV Ready with DVI input with HDCP support
اشغاله...420 تومن پول توی جوب اب ریختن..:f34r: همون فراسو 20 اینچ که بنکیو 202 هستش سگش به این شرفر داره..:lol:
وحيد جون ميشه بگي چرا آشغاله؟
Responeش هم كه پايين تره كه!
اين مدل فراسو اومده تو بازار؟
اگه اومده فقط همين يه رنگش هست؟
کجا میفروشه؟سلام به همه دوستام و ممنون
من بالاخره تونستم يكي رو پيدا كنم كه اين مدل را داره و ميده حدود 390.
به نظر شما خوبه بگيرم يا نه؟
ممنون
به نظر شما wide به درد کسی که میخواد برنامه نویسی کنه ( و یک کم فیلم ببینه و بازی کنه!) به درد می خوره؟
چون این مدل و Sony HS75P هم قیمت هستن تقریبا...
حالا این مدل BenQ چه طوریاس.. خوب از آب در اومده؟
به نظر شما wide به درد کسی که میخواد برنامه نویسی کنه ( و یک کم فیلم ببینه و بازی کنه!) به درد می خوره؟
چون این مدل و Sony HS75P هم قیمت هستن تقریبا...
حالا این مدل BenQ چه طوریاس.. خوب از آب در اومده؟