• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معاوضه و یا فروش یکی از بهترین برندهای گرافیک { EVGA GTX 570 HD }

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
اگه تهرانید میتونید حضوری بیاید برای من فرقی نمیکنه
والا الان من زنجان هستم به احتمال زیاد روز پنجشنبه بیام تهران ولی ما یه کاری هم می تونیم بکنیم یه شماره کارت به من بدید تا من 130 واریز کنم چون اگه کارت من از روی دستگاه بردارم مغازه ام میمونه نظر شما چیه ؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
عزیز این کارت یکی از دوستان امروز میخواست حضوری ازم برداره که شمال بودم تو برف گیر کردم نتونستم برسم الانم تازه رسیدم خونه از طرفی بنده کارم با کامپیوتر که شرایط بنده یا حضوری یا اینکه کارت باید برام بفرستید چون به خاطر کارم نمیتونم سیستم از کار بندازم !

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
عزیز این کارت یکی از دوستان امروز میخواست حضوری ازم برداره که شمال بودم تو برف گیر کردم نتونستم برسم الانم تازه رسیدم خونه از طرفی بنده کارم با کامپیوتر که شرایط بنده یا حضوری یا اینکه کارت باید برام بفرستید چون به خاطر کارم نمیتونم سیستم از کار بندازم !
خوب دوست من اگه تا پنجشنبه دوست شما کارت برداشت که مبارکش باشه اگه حالا به هر دلیلی نتونست من میام تهران و حضوری 150 میدم و کارتمم سالم تحویل میدم و کارت شما رو سالم تحویل میگیرم و اگه هم دوستتون خرید به یه اطلاع بدید اگه هم نشد یه شماره تماس به من بدید . من منتظرم
با تشکر شب خوش

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
باشه موردی نداره شمارم تو امضام هست هماهنگ کنید اگه خواستید
09197223002

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
من میخوامش البته مونده به شرایط دوستتون
عزیز دوستم نیست من به همه دوستان کارت ایشونم 470 ولی از 560 بیشتر خوشم میاد از طرفی به خاطر مصرف پایین ترش بیشتر به کارم میاد حالا اگه حتمی این کنسل کنم

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
عزیز دوستم نیست من به همه دوستان کارت ایشونم 470 ولی از 560 بیشتر خوشم میاد از طرفی به خاطر مصرف پایین ترش بیشتر به کارم میاد حالا اگه حتمی این کنسل کنم
دوست من ، من حرفی که میزنم پاش وایمیستم باز هم هرطور راحتید حالا اگه می خواهید مطمئن بشید یه شماره کارت بدید ما والتفاوت پول واریز کنم انشالله پنجشنبه یا جمعه میام کارت هم میارم بازهم صاحب اختیارید

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
دوست من ، من حرفی که میزنم پاش وایمیستم باز هم هرطور راحتید حالا اگه می خواهید مطمئن بشید یه شماره کارت بدید ما والتفاوت پول واریز کنم انشالله پنجشنبه یا جمعه میام کارت هم میارم بازهم صاحب اختیارید
دوست من تا پنجشنبه اگه نفروختی من میام حضوری میخرم

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
دوست من تا پنجشنبه اگه نفروختی من میام حضوری میخرم
عزیز چقدر سریع نظرتون عوض میشه میخواستم شماره بدم;)
از فروشش کاملا منصرف شدم چون الان با پولش میشه 650 خرید که اصلا منطقی نیست

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
عزیز چقدر سریع نظرتون عوض میشه میخواستم شماره بدم;)
از فروشش کاملا منصرف شدم چون الان با پولش میشه 650 خرید که اصلا منطقی نیست
درست متوجه منظورتون نشدم میشه کمی توضیح بدید

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
درست متوجه منظورتون نشدم میشه کمی توضیح بدید
البته من از سری 560 - NVIDIA خیلی خوشم به غیر از این که بهتون پیشنهاد کردم 2 تا دیگه دارم از برند ASUS هست میاد یه دونه از دبی پارسال برام آوردن که GTX 570 چیه GTX 580 هم خفه می کنه من که تا به حال نظیرشو تو ایران ندیدم اگه پیدا کنم SLI می کنم
EVGA GTX 560 TI X2

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
البته من از سری 560 - NVIDIA خیلی خوشم به غیر از این که بهتون پیشنهاد کردم 2 تا دیگه دارم از برند ASUS هست میاد یه دونه از دبی پارسال برام آوردن که GTX 570 چیه GTX 580 هم خفه می کنه من که تا به حال نظیرشو تو ایران ندیدم اگه پیدا کنم SLI می کنم
EVGA GTX 560 TI X2
بله این مدل منظورتونه http://www.evga.com/articles/00656/
کارتی که دو چیپ خیلی هم گرونه اگه پیدا بشه از طرفی شرکت evga بهترین تولید کننده ی کارتهای انویدیا در امریکاست که اصلا با asus چیپش قابل قیاس نیست

soroushsj

Registered User
لایک‌ها
279
بله این مدل منظورتونه http://www.evga.com/articles/00656/
کارتی که دو چیپ خیلی هم گرونه اگه پیدا بشه از طرفی شرکت evga بهترین تولید کننده ی کارتهای انویدیا در امریکاست که اصلا با asus چیپش قابل قیاس نیست
به نظرتون قیمت این 2 هسته ای چقدر میشه البته میخوام فقط قیمتشو بدونم

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
کارت برای تعویض موجود میباشد فقط با مدل های زیر البته با 660ti مقداری سرمیدم
560

560ti
650ti
650ti boost
660
660ti