گارانتی دارهعزیز منظورتون نفهمیدم ولی خواستید 130 میگیرم معاوضه میکنم
گارانتی دارهعزیز منظورتون نفهمیدم ولی خواستید 130 میگیرم معاوضه میکنم
باشه فقط باید حضوری بیام ؟عزیز منظورتون نفهمیدم ولی خواستید 130 میگیرم معاوضه میکنم
اگه تهرانید میتونید حضوری بیاید برای من فرقی نمیکنهباشه فقط باید حضوری بیام ؟
والا الان من زنجان هستم به احتمال زیاد روز پنجشنبه بیام تهران ولی ما یه کاری هم می تونیم بکنیم یه شماره کارت به من بدید تا من 130 واریز کنم چون اگه کارت من از روی دستگاه بردارم مغازه ام میمونه نظر شما چیه ؟اگه تهرانید میتونید حضوری بیاید برای من فرقی نمیکنه
خوب دوست من اگه تا پنجشنبه دوست شما کارت برداشت که مبارکش باشه اگه حالا به هر دلیلی نتونست من میام تهران و حضوری 150 میدم و کارتمم سالم تحویل میدم و کارت شما رو سالم تحویل میگیرم و اگه هم دوستتون خرید به یه اطلاع بدید اگه هم نشد یه شماره تماس به من بدید . من منتظرمعزیز این کارت یکی از دوستان امروز میخواست حضوری ازم برداره که شمال بودم تو برف گیر کردم نتونستم برسم الانم تازه رسیدم خونه از طرفی بنده کارم با کامپیوتر که شرایط بنده یا حضوری یا اینکه کارت باید برام بفرستید چون به خاطر کارم نمیتونم سیستم از کار بندازم !
من میخوامش البته مونده به شرایط دوستتونباشه موردی نداره شمارم تو امضام هست هماهنگ کنید اگه خواستید
09197223002
عزیز دوستم نیست من به همه دوستان کارت ایشونم 470 ولی از 560 بیشتر خوشم میاد از طرفی به خاطر مصرف پایین ترش بیشتر به کارم میاد حالا اگه حتمی این کنسل کنممن میخوامش البته مونده به شرایط دوستتون
دوست من ، من حرفی که میزنم پاش وایمیستم باز هم هرطور راحتید حالا اگه می خواهید مطمئن بشید یه شماره کارت بدید ما والتفاوت پول واریز کنم انشالله پنجشنبه یا جمعه میام کارت هم میارم بازهم صاحب اختیاریدعزیز دوستم نیست من به همه دوستان کارت ایشونم 470 ولی از 560 بیشتر خوشم میاد از طرفی به خاطر مصرف پایین ترش بیشتر به کارم میاد حالا اگه حتمی این کنسل کنم
دوست من تا پنجشنبه اگه نفروختی من میام حضوری میخرمدوست من ، من حرفی که میزنم پاش وایمیستم باز هم هرطور راحتید حالا اگه می خواهید مطمئن بشید یه شماره کارت بدید ما والتفاوت پول واریز کنم انشالله پنجشنبه یا جمعه میام کارت هم میارم بازهم صاحب اختیارید
عزیز چقدر سریع نظرتون عوض میشه میخواستم شماره بدمدوست من تا پنجشنبه اگه نفروختی من میام حضوری میخرم
درست متوجه منظورتون نشدم میشه کمی توضیح بدیدعزیز چقدر سریع نظرتون عوض میشه میخواستم شماره بدم
از فروشش کاملا منصرف شدم چون الان با پولش میشه 650 خرید که اصلا منطقی نیست
پ. خ دادمدرست متوجه منظورتون نشدم میشه کمی توضیح بدید
البته من از سری 560 - NVIDIA خیلی خوشم به غیر از این که بهتون پیشنهاد کردم 2 تا دیگه دارم از برند ASUS هست میاد یه دونه از دبی پارسال برام آوردن که GTX 570 چیه GTX 580 هم خفه می کنه من که تا به حال نظیرشو تو ایران ندیدم اگه پیدا کنم SLI می کنمدرست متوجه منظورتون نشدم میشه کمی توضیح بدید
بله این مدل منظورتونه http://www.evga.com/articles/00656/البته من از سری 560 - NVIDIA خیلی خوشم به غیر از این که بهتون پیشنهاد کردم 2 تا دیگه دارم از برند ASUS هست میاد یه دونه از دبی پارسال برام آوردن که GTX 570 چیه GTX 580 هم خفه می کنه من که تا به حال نظیرشو تو ایران ندیدم اگه پیدا کنم SLI می کنم
EVGA GTX 560 TI X2
به نظرتون قیمت این 2 هسته ای چقدر میشه البته میخوام فقط قیمتشو بدونمبله این مدل منظورتونه http://www.evga.com/articles/00656/
کارتی که دو چیپ خیلی هم گرونه اگه پیدا بشه از طرفی شرکت evga بهترین تولید کننده ی کارتهای انویدیا در امریکاست که اصلا با asus چیپش قابل قیاس نیست
نمیدونم چون تا حالا تو ایران ندیدمش چرا دروغ بگمبه نظرتون قیمت این 2 هسته ای چقدر میشه البته میخوام فقط قیمتشو بدونم