• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرهنگ رانندگی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
یه بار دوستم از خودکشی صحبت میکرد تو ماشینم بودیم (سایپا مطمئن) بهش گفتم برا مرگ اماده ایی یه اتوبوس داشت از روبرو میومد همینطور شوخی شوخی رفتم تو سینش جالب اینجا بود اتوبوسه کشید کنار:lol: ولی قیافه دوستم دیدنی بود اینقدر فحشم داد:hmm: بهش گفتم دیدی واسه مرگ اماده نیستی
حالا هر وقت اون صحنه یادم میاد به خودم میگم عجب احمقی بودیا:wacko:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ماشین ما دیفرش پشته مثل الاغ بابانوئل تو یخ سر میخووووره اینو اونور یه بار نزدیک بود چپ کنم ! ترمزشم که ABS نیست ترمز میگیری یا کریم و یا قسمت یا وای میسته یا میخوره ! امینیتم که کلا تو ایران کشکه بخوری باید دعا کنی بمیری و زمین گیر نشی ! حالا من با این ماشین چطور انتظار داشته باشم وقتی تصادف میکنم زنده بمونم ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
اخخخ گلبم..

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ﺩﺍﺭﻱ ﻣﻴﺨﻨﺪﻱ ﻭ ﻣﻴﺮﻱ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﺑﻬﺘﺮﻳﻨﻲ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺟﻠﻮ
ﻣﻴﺰﻧﻲ ﺩﻭﺳﺘﺎﺕ ﺑﺮﺍﺕ ﺳﻮﺕ ﻣﻴﻜﺸﻦ. ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺕ ﻫﻤﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ
ﻫﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎ ﭼﻠﻔﺘﻲ ﻫﺎ ﺩﺭﺩ ﺳﺮ ﺳﺎﺯﻥ . ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ﺍﺯ
ﺩﺳﺖ ﺍﻳﻦ ﺍﺣﻤﻘﻬﺎ ﻓﺮﺍﺭ ﻛﻨﻲ ﻭ ﺑﺮﺳﻲ ﺑﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺧﻠﻮﺕ
ﺑﺎﺷﻪ
ﮔﺎﺯ ﻣﻴﺪﻱ ﻭ ﻣﻴﻨﺪﺍﺯﻱ ﺗﻮﻱ ﻻﻳﻦ ﻣﺨﺎﻟﻒ . ﺍﺯ ﭘﻠﻴﺲ ﻫﻢ ﻛﻪ
ﺧﺒﺮﻱ ﻧﻴﺴﺖ .

ﺍﺯ ﺭﻭ ﺑﺮﻭﺕ ﻳﻪ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﺗﻮﺵ ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﺍﺭﻥ
ﺑﺮﻣﻴﮕﺮﺩﻥ ﻣﻴﺎﺩ .
ﺗﻮ ﺗﺮﻣﺰ ﻣﻴﻜﻨﻲ ... ﻣﺎﺷﻴﻨﺖ ﻣﻴﭽﺮﺧﻪ ... ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻓﻜﺮ
ﻛﻨﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﻳﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﻱ ﭼﻴﻜﺎﺭ ﻣﻴﻜﻨﻪ
ﻛﻪ ﻳﻪ ﺿﺮﺑﻪ ﺷﺪﻳﺪ ﺑﻬﺖ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﻴﺸﻪ .

تا اونجایی که سبز کردم رو من و خیلی کسایه دیگه همیشه انجام میدیم :happy:

اما اونجایی که قرمز کردم مگه طرف احمقه وقتی میبینه ماشین تو سینشه بره تو سبقت ؟ :blink: فقط احمقها همچین کاری میکنن

یه نکته بهتون بگم برا سبقت تو شب بدردتون میخوره : تو شب وقتی میخوان سبقت بگیرین ولی بخاطر تاریکیه هوا فاصله ماشینی که داره از روبرتون میاد رو نمیتونین تشخیص بدین کافیه به نور چراغاش دقت کنین اگه دوتا چراغ جلو رو تشخیص میدین یعنی ماشین نزدیکه و نباید سبقت بگیرین اما اگه دو تا چراغ جلو رو تشخیص ندین و نور بصورت یدونه ایی بود یعنی ماشین دوره با خیال راحت سبقت بگیرین :happy:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ممنون جواد جان.
عبرت آموز بود.

پ.ن:اونایی که همه چیزو به شوخی میگیرن وقتی که به گاج رفتن تازه میفهمن قضیه از چه قراره...;)

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
یاد وقتی افتادم که تو اتوبان چسبونده بودم پشت یه سمند که به شدت میگازوند و منم سایه به سایه باهاش میرفتم ...مث اینایی که پشت آمبولانس راه میفتنا...که یهو کشید به راست و تا اومدم دنبالش لایی بکشم از پشت کوبیدم به یه پراید(بعد از یه ترمز وحشتناک) که تو لاین سبقت به شدت آروم میرفت...نگو یه دور بزگردون بوده و داشته میرفته توش...پرایده رفت به چپ و منم رفتم تو بلوار وسط اتوبان...یه تیر چراغ راهنمایی چشمک زن و فرستادم آسمون و ماشینم افتاد رو سنگای بزرگ نخراشیده...یه مرد و یه زن تو پراید بودن که وقتی رفتم پرسیدم گویا سر زنه محکم خورده بود به شیشه جلو ...مرد دور زنش میچرخید...از استرس پلیس و ضربه مغزی شدن زنه و چه میدونم ترک خوردن سرش داشتم خودمو خیس میکردم .... البته مرده خسارت ماشینشو گرفتو ...رفت!

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
اگه بشه خوب چیزیه بازم میگم اگــــــه بشــــــه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فرهنگی وجود نداره متاسفانه
یه لحظه غفلت کنی بین دو تا ماشین ساندویچ شدی ! ملت یه لحظه صبر و حوصله ندارن از چپ و راست سبقت میگیرن
میبینی یه جای خالی طرف راست وجود داره , نصف ماشین معمولی هم نمیشه از همونجا میخواد سبقت بگیره ! جا نمیشی آخه ! کجا میایی ؟ :confused: کم مونده خودش رو به گاردریل بکوبه !

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
فرهنگ کجا بود...به خدا امروز از راسته(از راست سبقت گرفتن بی فرهنگی نیس ) یه پیکان وانت سبقت گرفتم اونم تو چه جاده ای.....(فقط به این فک کنید که طرف چقد به سمت وسط جاده میروند که من از راستش سبقت گرفتم تازه جاده دو طرفه بود...تازه تر از اونم اینکه طرف بعده سبقت اونم شاید متوجه شد که یکی ازش سبقت گرفته) تازه تر از تازه تر قبلی هم اینکه این فقط یکیش بود که گفتم....

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گربه هامونم خیلی بی فرهنگ شدن جان میتی. با 140 تا تو اتوبان داشتم میروندم یهو دیدم یه گربه نه چندان محترم داره از گارد ریل ها عبور میکنه و میاد تو جاده. اگه عکس العمل سریع خودم و گربه عزیز نبود فاتحه ام خونده شده بود فکر کنم!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
گربه هامونم خیلی بی فرهنگ شدن جان میتی. با 140 تا تو اتوبان داشتم میروندم یهو دیدم یه گربه نه چندان محترم داره از گارد ریل ها عبور میکنه و میاد تو جاده. اگه عکس العمل سریع خودم و گربه عزیز نبود فاتحه ام خونده شده بود فکر کنم!

ادماش میان وسط چ توقع ای از گربه هست - 140 تا فقط !
- فرهنگ ماشین باید از بچگی یاد ادم ا داد -

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980

140 تا آیا!؟
این سرعت قانونیه!؟:-D من از شما میپرسم آیا:-D

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
بچه ها چند روز پیش (3 روز فک کنم) همسایمون که خانوادگی رفته بودن مسافرت با سمندشون تو جاده تربت به خاطر سرعت بالا تصادف میکنن از چهار نفرشون سه نفر میمیرن اون یکی هم الان تو کماست:(

تورو خدا به اگه به خودتون رحم نمیکنین به خانواده خودتون و خانواده دیگران رحم کنین..
ارزششو نداره:(

Sent from my C2105 using Tapatalk

siamak salehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام ب همه
دوستان من هرروز مسيرم جادس.
رانندگي ما جاي بحث زياد داره.ولي ي چيزي ك من هرروز ازش عذاب ميكشم مواجه شدن با رانندةهاي با شعوريه ك با شصت تا سرعت ميان لاين سبقت و كل اتوبانو ب لجن ميكشن و وقتي ي بوق واسش ميزني يه ماه عسل با عمةي آدم ميره و مياد.
تروخدا اين ي موردو بياين ياد بگيريم.
همونطور ك سرعت زياد خلاف قانونه،سرعت كمم تو لاين سبقت ميتونه حادثه آفرين باشه،ميتونه باعث ترافيك بشه.تروخدا بياين بفهمونيم ك هركي ميخواد آروم بره از لاين راست جاده بره.خيلي سخته؟!

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
تعطیلات نیمه خرداد، هر سال .
لیاقت راننده ایرانی اینه ،که ساعتها تو صف ترافیک بمونه !
چرا ؟؟
چون،شعور نداره توی لاین خودش مثل آدم حرکت کنه.
چون زیاده خواهه .
چون حقوق دیگران براش معنی و مفهوم نداره .
چون ...

بالا