• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان من میخوام از بانک مسکن کوچ کنم و بانک دیگه ای رو برای سود بیشتر تجربه کنم.
بنده دنبال حسابی هستم که هر لحظه دوست داشتم واریز و برداشت انجام بدم و سود مناسبی داشته باشه.
ممکن هست یه روز 5 میلیون تو حسابم بمونه یه روز 200 میلیون ( یعنی محدود به 30 روز هم نباشم )
اما میتونم یه حداقل در حد 5 تومن تو حساب نگه دارم.
دوستان از بانک های خوب خصوصی یا دولتی کدوم رو پیشنهاد میکنند. ترجیحا بانک معروفی باشه.
ممنون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
شرایط حساب 22 درصد سود که بانک ملت میده چی هست ؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
بانک ملت یک بانک خصوصی هست جهت اطلاعتون
بله اما در واقعیت هنوز در جلسه های بانک های دولتی شرکت داره و کماکان سیاست های دولت رو دنبال میکنه و هیت مدیره و غیره هم توسط سهامداران ( مردم ) انتخاب نمیشن

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
شرایط حساب 22 درصد سود که بانک ملت میده چی هست ؟

شعبه به شعبه فرق میکنه! شعبه ای که بنده حساب باز کردم گفتن کفش 10 م و نباید زیرش بیاد تا 6 ماه.مابقیش رو میتونی واریز و برداشت داشته باشی.کارت هم بهتون میدن.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
امروزم که تلوزیون میگفت همه بانکها باید 10% تا 5% سود سپرده هارو بیارین پایین...
این موضوع که بعید میدونم اتفاق بیوفته به چند دلیل.
اول : دولت تصمیم داره تورم رو بیاره پایین به همین دلیل دستور داده تا اونجا که امکان داره نقدینگی سرگردان در جامعه رو از دست مردم خارج کنه و به بانکها ببره (نقل قول از رییس یکی از شعبات بانک ملت شهرمون) . پس اگر سود بانکی کم بشه کسی تو بانک سپرده نمیزاره .
دوم : بانک مرکزی سود وام بانکهای دولتی رو بی سرو صدا به 26% افزایش داده
سوم : کاهش سود بانکی به سپرده باعث خروج سرمایه از بانک و در نتیجه افزایش تورم در یه بخش دیگه سرمایه گذاری میشه . مثل کوچ کردن سرمایه از بانک به بخش ارز و سکه و مسکن و غیره و ایجاد قیمت های غیرواقعی

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
یه جوونمرد بگه درسته موسسه کوثر روزشمار 23 درصد با کارت سود میدهد؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
این موضوع که بعید میدونم اتفاق بیوفته به چند دلیل.
اول : دولت تصمیم داره تورم رو بیاره پایین به همین دلیل دستور داده تا اونجا که امکان داره نقدینگی سرگردان در جامعه رو از دست مردم خارج کنه و به بانکها ببره (نقل قول از رییس یکی از شعبات بانک ملت شهرمون) . پس اگر سود بانکی کم بشه کسی تو بانک سپرده نمیزاره .
دوم : بانک مرکزی سود وام بانکهای دولتی رو بی سرو صدا به 26% افزایش داده
سوم : کاهش سود بانکی به سپرده باعث خروج سرمایه از بانک و در نتیجه افزایش تورم در یه بخش دیگه سرمایه گذاری میشه . مثل کوچ کردن سرمایه از بانک به بخش ارز و سکه و مسکن و غیره و ایجاد قیمت های غیرواقعی
اونوقت کدوم بانک دولتی 26% میده اخوی بگو من صبح 50 میلیونمو میکشم بیرون میزارم اونجا...
مسئله دوم این که من چیزی که دیدم رو نقل قول کردم...اگه یادتون باشه چند وقت پیش یه مناظره تلویزیونی تو شبکه 1 گزاشته بودن و یسری از مدیر عامل بانک ها و رییس بانک مرکزی های سابق و حال رو اورده بودن...اونجا صراحتا گفتن که این یارانه ای که میدیم یا باید قطع بشه که در اونصورت سود رو میبریم بالا بنزین هم 100% با این کار میره بالا...
اگرم یارانه قطع نشه باید یه در صدی از سود بانک ها کم بشه چون این سودهایی که دارن میدن غیر قانونیه...
سهام های بانک مسکن هم 5% کاهش پیدا کرده که تو زیرنویس شبکه پنج دیدم نوشته بود...
یه جوونمرد بگه درسته موسسه کوثر روزشمار 23 درصد با کارت سود میدهد؟
موسسه کوثر رو دقیق نمیدونم بچه ها تو چند صفحه قبل گفته بودن در این مورد کوثر...اما ثامن رو میدونم بچه ها میگفتن 25% میده گردشگری هم 23.5%

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اونوقت کدوم بانک دولتی 26% میده اخوی بگو من صبح 50 میلیونمو میکشم بیرون میزارم اونجا...
مطلب من رو درست نخوندی , من گفتم سود وام های بانک دولتی به 26% افزایش پیدا کرده
در مورد یارانه هم خیلی ها شاید اطلاع نداشته باشند ولی در قانون اولیه یارانه فقط قرار بود برای چندسال پرداخت بشه و بعد قطع بشه. قرار نیست یارانه رو برای همیشه بدن.
حالا که اینکه بخوان تغییری در قانون اولیه بدن رو نمیدون
شما خودت سود بانکی رو از 20 یا 22% فعلی بکنند 12% بازم پولتو با احتساب تورم 40% میزاری تو بانک ؟ مطمئنا نمیزاری

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
خير. 20 درصد روز شمار ميده

Sent from my MB525 using Tapatalk 2

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
مطلب من رو درست نخوندی , من گفتم سود وام های بانک دولتی به 26% افزایش پیدا کرده
در مورد یارانه هم خیلی ها شاید اطلاع نداشته باشند ولی در قانون اولیه یارانه فقط قرار بود برای چندسال پرداخت بشه و بعد قطع بشه. قرار نیست یارانه رو برای همیشه بدن.
حالا که اینکه بخوان تغییری در قانون اولیه بدن رو نمیدون
شما خودت سود بانکی رو از 20 یا 22% فعلی بکنند 12% بازم پولتو با احتساب تورم 40% میزاری تو بانک ؟ مطمئنا نمیزاری
قطعا نمیزارم...
من شاید منظورمو اشتباه رسوندم...
این مطلب که من گفتم یجورایی اشتباه گفتم در اصل حدود 10% از کل سود سالیانه ای که میدن کم میکنن...
اما اینو مطمئن هستم که بانک مرکزی یزره اوضاع اروم بشه به همه بانک ها اجازه نمیده بیشتر از 20 تا 21 درصد سود بدن...
اینا فقط چیزایی بود که شنیدم و دیدم راستو دروغشو خدا داند...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
شعبه به شعبه فرق میکنه! شعبه ای که بنده حساب باز کردم گفتن کفش 10 م و نباید زیرش بیاد تا 6 ماه.مابقیش رو میتونی واریز و برداشت داشته باشی.کارت هم بهتون میدن.
یکی از اشنایان که تو بانک ملت هست گفت اسمه طرحش فراز هست
اما تو سایت بانک چیزی در مورد این طرح پیدا نکردم!
جالبه که شعبه به شعبه فرق میکنه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اما اینو مطمئن هستم که بانک مرکزی یزره اوضاع اروم بشه به همه بانک ها اجازه نمیده بیشتر از 20 تا 21 درصد سود بدن...
اینا فقط چیزایی بود که شنیدم و دیدم راستو دروغشو خدا داند...
خوب دقیقا داستان همینه , اگه اخبار رو دنبال کرده باشی چند روز قبل اعلام شد شورای پول و اعتبار با تغییر نرخ سود بانکی موافقت کرده . ولی نگفتند قراره کم بشه و یا زیاد .
ضمن اینکه همه میگن این نرخ های 20% و 22 و بالاتر غیرقانونی هست ولی حتی بانک ملی هم داره برای سپرده دوساله 22% میده.
توی قانون و مصوبات بانک مرکزی هم این نرخ ها برای رقمهای پایین و کوتاه مدت غیرقانونی هست. حدس من این هست که اینها فقط میخوان ارقام رو در قانون و مصوبات بانک مرکزی اصلاح کنند و به این نرخ 20 تا 22% برسونند.
تا دیگه کسی نگه که این نرخ سودها غیر قانونی هست و احتمالا افزایشی در کار نیست.
من خودم 15 تومن دارم که میخوام یه جا روزشمار بزارم ولی هیچ بانک معتبری برای این رقم 20% نمیده . بانک گردشگری هم تو شهر ما 1 شعبه بیشتر نداره و فعلا تو شک هستم که بزارم اونجا یا نه .
فعلا بهترین گزینه از نظر اعتبار برای من سپرده دو ساله نگین بانک اقتصادنوین هست با 22.2% که هم سود خوبی هست و هم از نظر اعتبار مشکلی ندارم.

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
خوب دقیقا داستان همینه , اگه اخبار رو دنبال کرده باشی چند روز قبل اعلام شد شورای پول و اعتبار با تغییر نرخ سود بانکی موافقت کرده . ولی نگفتند قراره کم بشه و یا زیاد .
ضمن اینکه همه میگن این نرخ های 20% و 22 و بالاتر غیرقانونی هست ولی حتی بانک ملی هم داره برای سپرده دوساله 22% میده.
توی قانون و مصوبات بانک مرکزی هم این نرخ ها برای رقمهای پایین و کوتاه مدت غیرقانونی هست. حدس من این هست که اینها فقط میخوان ارقام رو در قانون و مصوبات بانک مرکزی اصلاح کنند و به این نرخ 20 تا 22% برسونند.
تا دیگه کسی نگه که این نرخ سودها غیر قانونی هست و احتمالا افزایشی در کار نیست.
من خودم 15 تومن دارم که میخوام یه جا روزشمار بزارم ولی هیچ بانک معتبری برای این رقم 20% نمیده . بانک گردشگری هم تو شهر ما 1 شعبه بیشتر نداره و فعلا تو شک هستم که بزارم اونجا یا نه .
فعلا بهترین گزینه از نظر اعتبار برای من سپرده دو ساله نگین بانک اقتصادنوین هست با 22.2% که هم سود خوبی هست و هم از نظر اعتبار مشکلی ندارم.
به نظرم شما بزار گردشگری یک ساله 23.5% میده ثامن هم یک ساله 25% میده اما اندازه گردشگری مطمئن نیست...
بهرصورت اینا همشون زیر نظر بانک مرکزی هستند و محاله داستانی داشته باشن...

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
به نظرم شما بزار گردشگری یک ساله 23.5% میده ثامن هم یک ساله 25% میده اما اندازه گردشگری مطمئن نیست...
بهرصورت اینا همشون زیر نظر بانک مرکزی هستند و محاله داستانی داشته باشن...
اینقدر خام این حرفای بانک مرکزی نشید .
یعنی چی کدوم اعتبار داره کدوم بسشتر داره؟!
هر جا سود بیشتری دادند بگذارید اونجا. تا حالا نشده از این موسسات پول مردم را بخوره و بره.
موسسات هم یکی یکی مجوز می گیرند. فقط باید حق حساب بانک مرکزی را بدهند. شما هر جا سود بیشتری دادند بگذارید.
الان آرمان (فرشتگان) و ثامن الحجج بیشترین سود را با 27 درصد می دهند

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
اینقدر خام این حرفای بانک مرکزی نشید .
یعنی چی کدوم اعتبار داره کدوم بسشتر داره؟!
هر جا سود بیشتری دادند بگذارید اونجا. تا حالا نشده از این موسسات پول مردم را بخوره و بره.
موسسات هم یکی یکی مجوز می گیرند. فقط باید حق حساب بانک مرکزی را بدهند. شما هر جا سود بیشتری دادند بگذارید.
الان آرمان (فرشتگان) و ثامن الحجج بیشترین سود را با 27 درصد می دهند
انقدری که شما محکم حرف میزنین از خود مدیرعامل این موسسه ها بپرسن محکم حرف نمیزنند
من که بانک گردشگری پولم رو گذاشتم به کسی پیشنهاد اکید نکردم که حتما بگذارن اونجا
تازه اون بانک هست و همه چیش زیر نظر بانک مرکزی هست
شما مثل اینکه اخباری که موسسه هایی که پول مردم رو خوردن ، دنبال نمیکنید ..
همین چند سال پیش توی موقعی که وضع اقتصادی خوب بود چندین موسسه توی اصفهان اعلام ورشکستگی کردن
الان و اقتصاد خرابه و سود ها هم خیلی بالاتر هستش .. چطور ممکن نیست ورشکست بشن ؟
اگر هم بانک مرکزی انقدر الکی حرف میزد .. خود موسسه ها انقدر دنبال گرفتن مجوز ازش نبودن
طوری که موسسه کوثر که مجوز گرفت به خودش توی روزنامه تبریک گفت !!! و به همه هم اس ام اس زد

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
کسی میدونه این طرح حامی بانک اقتصاد نوین که نوشته اگر تا 3 ماه موجودی حساب کوتاه مدت کمتر از 3 میلیون تومان نباشه .. تا 4 برابر موجودی
تسهیلات میدن .. چطوریه ؟؟ یعنی سود اش ... مدت بازپرداخت ... ضمانت نامه اش ... و اینکه سقف داره .. مثلا 100 میلیون بگذاریم .. 400 میلیون میدن ؟؟
چون 3 ماه هست خیلی خوبه .. فقط باید دید .. ضمانت نامه چی قبول میکنند و سود و سقف اش چقدره

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
انقدری که شما محکم حرف میزنین از خود مدیرعامل این موسسه ها بپرسن محکم حرف نمیزنند
من که بانک گردشگری پولم رو گذاشتم به کسی پیشنهاد اکید نکردم که حتما بگذارن اونجا
تازه اون بانک هست و همه چیش زیر نظر بانک مرکزی هست
شما مثل اینکه اخباری که موسسه هایی که پول مردم رو خوردن ، دنبال نمیکنید ..
همین چند سال پیش توی موقعی که وضع اقتصادی خوب بود چندین موسسه توی اصفهان اعلام ورشکستگی کردن
الان و اقتصاد خرابه و سود ها هم خیلی بالاتر هستش .. چطور ممکن نیست ورشکست بشن ؟
اگر هم بانک مرکزی انقدر الکی حرف میزد .. خود موسسه ها انقدر دنبال گرفتن مجوز ازش نبودن
طوری که موسسه کوثر که مجوز گرفت به خودش توی روزنامه تبریک گفت !!! و به همه هم اس ام اس زد
متاسفانه اطلاعاتتون کمه.
اونا که تو اصفهان بودند صندوق قرض الحسنه بودند (آل طه و محمد رسول اله) نه موسسه اعتباری.
دوما اونا پول کسی را نخوردند بلکه خودشان پس دادند یا موسسه قوامین این کار را کرد.
سوما این کار را خود بانک مرکزی تقریبا طرح ریزی کرد چون تقریبا بانکهای اصفهان و خیلی از شهرهای اطراف بکار بودند و همه مردم گولشون را اونجا می بردند.
این موسسات اعتباری که الان وجود داره ، کوچکترینشون 500 تا شعبه در کشور دارند و اینجوری نیست که بتونند پول مردم را به قول شما بخورند!
البته اگه کسی بخواد مثل شما باشه که باید پولش را شب بگذاره داخل باشتش و هیچ جا نگذاره چون ممکنه همه بانکها که هیچ اصلا ممکنه دولت ورشکست بشه یا ...
هر جا از این بانکها و موسسات اعتباری سود بیشتری دادند اونجا پولتون را بگذارید. البته اگه کسی کوتاه مدت بخواد گردشگری فعلا (تا وقتی که سودش را کم نکرده ، چون سود حساب کوتاه مدت را هر زمان می تونه کم بکنه و شامل حسابهای قبلی هم میشه) بهترین گزینه است ولی برای یکساله موسسات بهترند

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان کسی جواب سوال 2 و 3 و 4 من رو نمیدونه ؟
محاسبه سود رو یاد گرفتم ;)

سلام من 40 تومن دارم میخوام سپرده روزشمار بذارم چون احتمالا بعد از عید بهش نیاز داشته باشم
باتوجه به مطالب تاپیک تصمیم گرفتم بذارمش 22درصد گردشگری
1) سود هر ماه چند تومن میشه ؟
2) وقتی بخوام این پول رو سپرده کنم قرارداد مینویسن؟ توش 22درصد رو مینویسن؟
3) اگه سود روز شمار دو سه ماه بعد کمتر بشه یا زیادتر بشه تو سود سپرده منم تغییری داده میشه یا ثابته؟
4) راستی برا سپرده یک ساله هم سوال 2 و 3 رو جواب بدین ممنون میشم

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دوستان کسی جواب سوال 2 و 3 و 4 من رو نمیدونه ؟
محاسبه سود رو یاد گرفتم ;)
2.سود روزشمار قید نمیشه چون امکان کمو زیاد شدن سود روز شمار هست بهتره که سپرده سالیانه بزارید که توش ثید میشه چه درصد سودی بهتون تعلق میگیره...
3. جواب 3 تو 2 هم هست
سوال 4 هم تو 2 پاسخ داده شده :):)

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
2.سود روزشمار قید نمیشه چون امکان کمو زیاد شدن سود روز شمار هست بهتره که سپرده سالیانه بزارید که توش ثید میشه چه درصد سودی بهتون تعلق میگیره...
3. جواب 3 تو 2 هم هست
سوال 4 هم تو 2 پاسخ داده شده :):)
خب یه ساله بخوام بذارم ممکنه بعد از عید بهش احتیاج داشته باشم اونوقت پول رو میدن؟ جریمه چقد میشه ؟
بعدش برا یک ساله کدوم از همه بیشتر سود میده؟

بالا