miladgraph
همکاربازنشسته
کاملا تایید میشه :دیاگه نت افراز هست و روش پسورد نذاشتید رمز بذارید و بهشون تیکت بدید تا درستش کنن:دی
کاملا تایید میشه :دیاگه نت افراز هست و روش پسورد نذاشتید رمز بذارید و بهشون تیکت بدید تا درستش کنن:دی
من اون نوشته رو 3 بار ویرایش کردم ولی مثل اینکه چشم عقاب داشتی و من خبر نداشتمخخخخخ احسان اینقدر تعصب نداره
داداش نمیدونی چه عذابی سر این پی تی کشیدیم...حالا بیخیال...به خاطر گل روی شوما هم شده باشه ادیتش میکنم![]()
آدمی که زندگی اش مثل یه فیلم هست امروز خودش رو میبینی و فردا تکرارش رو چه چیز تازه ای میتونه داشته باشهتازه چه خبر![]()
هیچ چیز از چشمان ما دور نمی ماند! تنهای اول:دی حتی شوما دوست عزیز:دیمن اون نوشته رو 3 بار ویرایش کردم ولی مثل اینکه چشم عقاب داشتی و من خبر نداشتم
:|
بله از نت افزاره هاستماز نت افزار هاست داری
؟
رمز چی ؟؟؟اگه نت افراز هست و روش پسورد نذاشتید رمز بذارید و بهشون تیکت بدید تا درستش کنن:دی
فایل wp-login رو یبار دیگه تو هاستت آپلو کن.رمز چی ؟؟؟
رمز داشت
روی پوشه ادمین پسورد بزارید و تیکیت بدید نت افزار که پسورد گذاشتمرمز چی ؟؟؟
رمز داشت
دوستان ینی با این روش حل میشه؟روی پوشه ادمین پسورد بزارید و تیکیت بدید نت افزار که پسورد گذاشتم
بلیدوستان ینی با این روش حل میشه؟![]()
رو هر هاستی باشی جواب میده؟یا نت افراز؟
نت افزار فک کنم اینطوره به علت حمله فوق شدید به سروراشون :|رو هر هاستی باشی جواب میده؟یا نت افراز؟
نت افزار فک کنم اینطوره به علت حمله فوق شدید به سروراشون :|
دوست عزیز اگر توجه کنید 3/4 پست های سایت ما اختصاصی هست ! این پست هارو هم یکی از دوستان میفرستاد که دیگه نمیفرسته !به جزء چند تا سایت که از همون اول اختصاصی کار کردن و دارن همون روال رو ادامه میدن بقیه سایت ها در هر موضوعی هم راه اندازی شدن به بیماری ارسال پست های نامرتبط و زرد دچار میشن
ویرایش شد![]()
منو استارت==> سرچ کن proxy ==> بعد اینتر کن ==> بعد تیک های پراکسی رو بردار (آقا یه اشتباه خیلی بزرگی مرتکب شدم ، اصلا روم نمیشه بگم ، منو اغفال کردن گولم زدن الانم واقعا روم سیاهه
![]()
ما از ایلترکشن (چیزشکنهای رایگان) استفاده کردیمالان موزیلا دیگه اس اس ال رو باز نمیکنه مثلا پارسپالو باز نمیکنه قدیما یادمه ie میرفتیم پروکسیشو ریست میکردیم الان موزیلا رو بلد نیستم اصلا ماله چیشه اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم هرچند روم سیاهه
![]()
تشکر میکنم بابت همه چیزهیچ چیز از چشمان ما دور نمی ماند! تنهای اول:دی حتی شوما دوست عزیز:دی
حالا تشکر کن دیگه(بابت اون فش ها:دی
آدرساشو پ.خ کن شاید دلیلشو فهمیدمیه سایت دارم پست میزارم فوری اینکدس میشه (بک لینک نداره - بازدید هم نداره)
یه سایت دارم پست میزارم یک روز بعد ایندکس میشه (بک لینک داره - بازدید داره)
دلیلش؟
من به هیچ وجه مخاطب حرفم شما و سایتتون نبودید! من به صورت عمومی گفتمدوست عزیز اگر توجه کنید 3/4 پست های سایت ما اختصاصی هست ! این پست هارو هم یکی از دوستان میفرستاد که دیگه نمیفرسته !
برای @ErfanOnline هستsellme مال کی بود؟
تو دیتالایف تبلیغ داد خخخخخخخخ![]()