• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
خخخخخ احسان اینقدر تعصب نداره:D
داداش نمیدونی چه عذابی سر این پی تی کشیدیم...حالا بیخیال...به خاطر گل روی شوما هم شده باشه ادیتش میکنم;)
من اون نوشته رو 3 بار ویرایش کردم ولی مثل اینکه چشم عقاب داشتی و من خبر نداشتم :D
آدمی که زندگی اش مثل یه فیلم هست امروز خودش رو میبینی و فردا تکرارش رو چه چیز تازه ای میتونه داشته باشه :(
تو باید بگی که جواب تلفن ما رو هم نمیدی :|

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
من اون نوشته رو 3 بار ویرایش کردم ولی مثل اینکه چشم عقاب داشتی و من خبر نداشتم :D

:|
هیچ چیز از چشمان ما دور نمی ماند! تنهای اول:دی حتی شوما دوست عزیز:دی
حالا تشکر کن دیگه(بابت اون فش ها:دی

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
آقا یه اشتباه خیلی بزرگی مرتکب شدم ، اصلا روم نمیشه بگم ، منو اغفال کردن گولم زدن الانم واقعا روم سیاهه
Black-Smiles-Icons-Pack.jpg

ما از ایلترکشن (چیزشکنهای رایگان) استفاده کردیم :oops:الان موزیلا دیگه اس اس ال رو باز نمیکنه مثلا پارسپالو باز نمیکنه قدیما یادمه ie میرفتیم پروکسیشو ریست میکردیم الان موزیلا رو بلد نیستم اصلا ماله چیشه اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم هرچند روم سیاهه
greedy.png

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
نت افزار فک کنم اینطوره به علت حمله فوق شدید به سروراشون :|

دسترسی فایل
wp-login.php
به دلیل حمله بروت‌فورس شدید روی بخش لاگین برنامه از طریق آی.پی‌های مختلف به منظور جلوگیری از اورلود سرور و همچنین هک شدن احتمالی سایت شما مسدود شده بود که مجددا آزاد شد.

لطفا جهت جلوگیری از بروز مجدد مشکل در صورت حمله دوباره به سایت مطابق آموزش تصویری شماره ۵ در بخش آموزش سایت نت‌افراز از طریق پنل اکانت حالت حفاظت را روی پوشه مدیریت فعال کنید و اطلاع دهید تا پسورد قرار گرفته روی پوشه
wp-admin
به فایل لاگین نیز اعمال شود.

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
به جزء چند تا سایت که از همون اول اختصاصی کار کردن و دارن همون روال رو ادامه میدن بقیه سایت ها در هر موضوعی هم راه اندازی شدن به بیماری ارسال پست های نامرتبط و زرد دچار میشن :D

ویرایش شد ;)
دوست عزیز اگر توجه کنید 3/4 پست های سایت ما اختصاصی هست ! این پست هارو هم یکی از دوستان میفرستاد که دیگه نمیفرسته !

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
آقا یه اشتباه خیلی بزرگی مرتکب شدم ، اصلا روم نمیشه بگم ، منو اغفال کردن گولم زدن الانم واقعا روم سیاهه
Black-Smiles-Icons-Pack.jpg

ما از ایلترکشن (چیزشکنهای رایگان) استفاده کردیم :oops:الان موزیلا دیگه اس اس ال رو باز نمیکنه مثلا پارسپالو باز نمیکنه قدیما یادمه ie میرفتیم پروکسیشو ریست میکردیم الان موزیلا رو بلد نیستم اصلا ماله چیشه اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم هرچند روم سیاهه
greedy.png
منو استارت==> سرچ کن proxy ==> بعد اینتر کن ==> بعد تیک های پراکسی رو بردار (Untitled.jpg )

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
sellme مال کی بود؟
تو دیتالایف تبلیغ داد خخخخخخخخ:D

وبمستر

Registered User
لایک‌ها
254
یه سایت دارم پست میزارم فوری اینکدس میشه (بک لینک نداره - بازدید هم نداره)
یه سایت دارم پست میزارم یک روز بعد ایندکس میشه (بک لینک داره - بازدید داره)
دلیلش؟
آدرساشو پ.خ کن شاید دلیلشو فهمیدم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دوست عزیز اگر توجه کنید 3/4 پست های سایت ما اختصاصی هست ! این پست هارو هم یکی از دوستان میفرستاد که دیگه نمیفرسته !
من به هیچ وجه مخاطب حرفم شما و سایتتون نبودید! من به صورت عمومی گفتم ;)
sellme مال کی بود؟
تو دیتالایف تبلیغ داد خخخخخخخخ:D
برای @ErfanOnline هست

بالا