• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
دوستان یه افزونه بود ک براش مشخص میکردی یه سری کلمات رو بعد خودکار تو نوشته ها اون کلمات لینک دار میشدن اسمش چیه؟ بعلاوه اینکه استفاده ازش مشکلی نداره؟
مثلا کلمه psd لینک بده به بخش psd این کار ک مشکلی نداره؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

وبمستر

Registered User
لایک‌ها
254
دوستان این سایتهای mypopup.ir و irpopup.ir کسی کار کرده؟ میشه از دو سیستم استفاده کرد یا فقط باید از یکی استفاده کنی؟
با هردوشون زیاد کار کردم تا یک ماه پیش از همه ی سیستم ها بهتر بودن و جفتشونو با هم میزاشتم. هیچکدوم محدودیت گذاشتن یک پاپ آپ ندارن
ولی واقعا شمارششون افتضاح شده بود این آخریا.

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
دوستان اینجا کسی تو tucows دامنه داره؟
قبلا whois privacy رو فعال کردم، حالا میخوام غیرفعال کنم پیداش نمیکنم !
هر چقدر پنل و زیر رو رو کردم ندیدم :confused:

Profile | Organization | Admin | Billing | Technical | Name Servers | Domain Extras | Reseller Contact| Domain Locking | Logout

Last edited:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
Profile | Organization | Admin | Billing | Technical | Name Servers | Domain Extras | Reseller Contact| Domain Locking | Logout
ممنون دوست عزیز، ولی من اینجا چنین گزینه ای ندیدم :
82681722045350084250.png

• Like
Reactions: cms

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
شاید دامین که قفل بشه whois privacy فعال بشه
نه اون رو هم تست کردم.
شما دامنتون رو تازه خریدین؟
مثل اینکه جدیدا whois privacy رایگان نیست و به عنوان یه سرویس جدا برای دامنه با پرداخت هزینه فعال میشه.
برای همین فکر کنم برای دامنه هایی که قبلا ثبت شدن این گزینه از پنل حذف شده باشه

• Like

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
دوستان یه دامنه ثبت کردم که ابتدا سال 2002 یک بار ثبت شده و بعد از چند سال که آزاد شده دوباره یه بنده خدایی ثبتش کرده و اونم ولش کرده و آزاد شده ، حالا من اونو ثبت کردم و میخوام روش سایت بالا بیارم ، مشکلی از دید گوگل نداره ؟؟؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
دوستان یه دامنه ثبت کردم که ابتدا سال 2002 یک بار ثبت شده و بعد از چند سال که آزاد شده دوباره یه بنده خدایی ثبتش کرده و اونم ولش کرده و آزاد شده ، حالا من اونو ثبت کردم و میخوام روش سایت بالا بیارم ، مشکلی از دید گوگل نداره ؟؟؟
دقیقت همین سوال منم هست!!!! یه سوال از کجا بدونم قبل از من اون دامنه ثبت شده یا نه؟ سایت روش بالا اومده یا نه؟
مرسی

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
دوستان ریسلر رجیسترار resello:
آیا ریسلر به اطلاعات دامنه های ثبت شده برای دیگران، دسترسی داره؟
میتونه هر کاری بکنه؟ مثلا اطلاعات Admin دامنه رو تغییر بده؟

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
نه اون رو هم تست کردم.
شما دامنتون رو تازه خریدین؟
مثل اینکه جدیدا whois privacy رایگان نیست و به عنوان یه سرویس جدا برای دامنه با پرداخت هزینه فعال میشه.
برای همین فکر کنم برای دامنه هایی که قبلا ثبت شدن این گزینه از پنل حذف شده باشه
دامینم قدیمیه از طریق شرکت رادکام ثبت کردم، درست میگید الان رفتم رادکام یه گزینه اضافه کرده به اسم"استفاده از سرویس WHOIS Privacy" تیکش که زده بشه 12 هزار تومن به قیمت دامنه اضافه میشه از آب کره میگیرن .خیلی ارزون بود نرخشون حالا 12 هزار تومنم کشیدن رووش یه دامنه دات کام ۶۰,۴۲۰ تومان !!! از الان شروع کنم دامنه هامو انتقال بدم به آنلاین نیک 32 تومن کجا 60 تومن کجا

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
دامینم قدیمیه از طریق شرکت رادکام ثبت کردم، درست میگید الان رفتم رادکام یه گزینه اضافه کرده به اسم"استفاده از سرویس WHOIS Privacy" تیکش که زده بشه 12 هزار تومن به قیمت دامنه اضافه میشه از آب کره میگیرن .خیلی ارزون بود نرخشون حالا 12 هزار تومنم کشیدن رووش یه دامنه دات کام ۶۰,۴۲۰ تومان !!! از الان شروع کنم دامنه هامو انتقال بدم به آنلاین نیک 32 تومن کجا 60 تومن کجا
ایول، دقیقا منم تو این شرایطم و قصد منم انتقاله
پست بالاییم هم به همین خاطر زدم
شما کدوم شرکت/سایت رو پیشنهاد میدین برای ثبت دامنه؟
آخه من از یه شرکتی دامنه خریدم از آنلاین نیک بود که پنل بهم ندادن و دامنه هم به نام خودشون ثبت شده (البته دامنه زیاد مهمی نبود)

• Like

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
ایول، دقیقا منم تو این شرایطم و قصد منم انتقاله
پست بالاییم هم به همین خاطر زدم
شما کدوم شرکت/سایت رو پیشنهاد میدین برای ثبت دامنه؟
آخه من از یه شرکتی دامنه خریدم از آنلاین نیک بود که پنل بهم ندادن و دامنه هم به نام خودشون ثبت شده (البته دامنه زیاد مهمی نبود)
جدیدآ یه دامنه انتقال دادم نت افراز با WHOIS Privacy به قیمت 38 تومن پنل اصلی رو نمیده که مهم نیست از لحاظ امنیت حقوقی هیچ فرقی نداره با شرکت هایی که پنل میدن

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
بهترین امنیت رو توکاز داره برای کاربران از جهت دسترسی
شرکتهایی که نمایندگی آنلاین نیک دارند پنلی ارائه نمیدن
ریسلو فاقد پراویسی پروتکش هست و نماینده به دامنه ها دسترسی داره
خبرهایی هم هست مبنی بر اینکه در آینده کلا سرویس پرایوسی پروتکش در تمامی رجیسترارها ارائه نشه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بهترین امنیت رو توکاز داره برای کاربران از جهت دسترسی
شرکتهایی که نمایندگی آنلاین نیک دارند پنلی ارائه نمیدن
ریسلو فاقد پراویسی پروتکش هست و نماینده به دامنه ها دسترسی داره
خبرهایی هم هست مبنی بر اینکه در آینده کلا سرویس پرایوسی پروتکش در تمامی رجیسترارها ارائه نشه
چرا ارائه نشه؟ این که خلاف قوانین حریم خصوصی هست!!!
درضمن الان که تحریم ها برداشته شده مگه نباید ریسلر ها تحریم های علیه ایرانی هارو بردارن؟ نمیشه دوباره همه دامین هارو منتقل کرد به ریسلر های اصلی و از شر این ریسلو مزخرف راحت شد؟ :(

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
چرا ارائه نشه؟ این که خلاف قوانین حریم خصوصی هست!!!
درضمن الان که تحریم ها برداشته شده مگه نباید ریسلر ها تحریم های علیه ایرانی هارو بردارن؟ نمیشه دوباره همه دامین هارو منتقل کرد به ریسلر های اصلی و از شر این ریسلو مزخرف راحت شد؟ :(
ارائش که دست من نیست! :دی آیکان...
تا همین الان هم تمامی دامنه ها از ریسلرکلاب به ریسلو منتقل نشدن! ببین چقدر تعداد دامنه ها زیاد بوده در این رجیسترار...

پ.ن: به زودی یک رجیسترار خوب به دامنه.نت اضافه میشه تا از شر ریسلو خلاص بشی o_O

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان یک سوال
چطور میشه کاری کرد که یک کاربر جدید بتونه از طریق نرم افزارهای FTP مثل Cute FTP عکس آپلود کنه مثلا در پوشه ایمیج، اما نتونه عکس هایی که ادمین آپلود کرده رو پاک کنه یا انتقال بده، خلاصه فقط و فقط روی عکس هایی که خودش آپلود میکنه اختیار داشته باشه
ابلته نکته اصلی اینه که کاربر جدید بتونه دقیقا توی همون پوشه ای که ادمین عکس آپلود می کنه، عکس هاشو قرار بده
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ارائش که دست من نیست! :دی آیکان...
تا همین الان هم تمامی دامنه ها از ریسلرکلاب به ریسلو منتقل نشدن! ببین چقدر تعداد دامنه ها زیاد بوده در این رجیسترار...

پ.ن: به زودی یک رجیسترار خوب به دامنه.نت اضافه میشه تا از شر ریسلو خلاص بشی o_O
کل دامنه هامو میخواستم بیارم دامنه.نت ولی چون ریسلو هستن نمیشه گویا منتقل کرد به حساب شخص دیگه در ریسلو، خدا خیرت بده ریسلر جدید اضافه کن همه رو بیارم اون ور :D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان یک سوال
چطور میشه کاری کرد که یک کاربر جدید بتونه از طریق نرم افزارهای FTP مثل Cute FTP عکس آپلود کنه مثلا در پوشه ایمیج، اما نتونه عکس هایی که ادمین آپلود کرده رو پاک کنه یا انتقال بده، خلاصه فقط و فقط روی عکس هایی که خودش آپلود میکنه اختیار داشته باشه
ابلته نکته اصلی اینه که کاربر جدید بتونه دقیقا توی همون پوشه ای که ادمین عکس آپلود می کنه، عکس هاشو قرار بده
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
من همچین چیزی ندیدم، تنها راهش همینه که به هر کاربر پوشه خاصی رو اختصاصی بدی

بالا