• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوماترا 2500

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با عرض سلام و درود خدمت تمام دوستان عزیز
با توجه به اینکه اسلحه سوماترا بسیار شناخته شده و معروف هستش و به جرات میتوان گفت یکی از بهترین و حتی شاید بتوان گفت بهترین pcp موجود در ایران میباشد، در فضای اینترنت اطلاعات بسیار فراوانی در مورد این سلاح موجود میباشد بنده فقط یک سری اطلاعات محدود به شناخت این سلاح را خدمت دوستان عرض مینمایم. اسلحه سوماترا 2500 قدرتمند ترین اسلحه گازی موجود در ایران است و البته در کنار قدرت بالا اگر از ساچمه مناسب استفاده بشه دقت خیلی خوبی هم دارد؛ دوستان در فضای اینترنت نتیجه تست های مختلف برای قدرت این سلاح را قرار داده اند که نشان دهنده قدرت بالای سوماترا میباشد بخصوص با تیر 40 گرینی که قدرت تخریب عالی رو بوجود میاره، این سلاح با قدرت 100 ژول از خانواده pcp ها به نام سوماترا SUMATRA با کالیبر 5.5 محصول کارخانه سامیانگ از کشور کره جنوبی که یکی از معتبر ترین سازنده های pcp های قدرتی در دنیا میباشد. اسلحه دارای دو مخزن موازی به ظرفیت 500cc و خشاب 6 تایی و ولوم تنظیم قدرت که دارای 13 رنج تنظیم قدرت می باشد. که در کمترین حالت حدود 20 ژول و در بیشترین اون حدود 100 ژول انرژی به ساچمه وارد مینماید که با توجه به این قابلیت ها به یک pcp کاملا حرفه ای تبدیل شده. از لحاظ فنی و ظاهری کاملا سالم و بی نقص هستش.

تجهیزات زیر به همراه اسلحه به صورت یکجا فروخته میشود:
سوماترا 2500 - AIR RIFLE SUMATRA - 500cc - Cal 5.5--- دوربین Bushnell - 6-24*50AOE --- دو پایه سه تیکه RAMBO --- پایه تنظیم دوربین GAMO --- کپسول 6liter 300bar SPASCIANI –- لیزر LASER SCOPE --- چراغ قوه دارای زوم --- سایلنسر --- کیف کپسول --- کیف اسلحه --- ...
یک سال و نیم پیش خریداری شده، در حد نو هستش.

چند روز بعد...
سلام و درود فراوان بر تمام دوستان عزیز
با توجه به راهنمایی دوست عزیزمان تصمیم به فروش قطعات به ترتیب اولویت زیر گرفتم:
1- دو پایه سه تیکه رامبو و پایه گامو؛قیمت پیشنهادی بنده 250000تومان برای رامبو و 250000 تومان برای گامو (فروخته شد)
2- کپسول 1000000 تومان
3- سوماترا به همراه سایلنسر 4700000 تومان
4- و در انتها با توجه به علاقه ای که به این دوربین دارم قصد دارم نگهش دارم ولی اگر عزیزی طالب بود دوربین و لیزر و چراغ قوه و پایه های مربوطه رو 500000 تومان میفروشم
تمامی قطعات آنقدر تمیز و نو هستند که اگر دست یکی از فروشندگان خ فردوسی باشه به جای قطعه نو و آکبند میفروشه نه دست دوم، علت تمیزی و سلامت قطعات اینه که ازشون استفاده نشده، قطعا هر عزیزی که علاقمند به اسلحه سوماترا هستش بخره سود میکنه چون پول قطعه دست دوم رو میده ولی اجناس نو گیرش میاد

کل قطعات به مبلغ 6000000 فروخته شد

موفق باشید

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    143.5 KB · نمایش ها: 466
  • 2.JPG
    2.JPG
    133.5 KB · نمایش ها: 422
  • 3.JPG
    3.JPG
    198.7 KB · نمایش ها: 436
  • 4.jpg
    4.jpg
    183.3 KB · نمایش ها: 442
  • 5.jpg
    5.jpg
    149.1 KB · نمایش ها: 498
  • 6.JPG
    6.JPG
    158.4 KB · نمایش ها: 407
  • 7.JPG
    7.JPG
    202.5 KB · نمایش ها: 394
  • 8.jpg
    8.jpg
    253.4 KB · نمایش ها: 423
  • jgjk2yetod8gtdfxo2go.jpg
    jgjk2yetod8gtdfxo2go.jpg
    183.9 KB · نمایش ها: 380
Last edited:

beautylife22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این اسلحه نیاز به مجوز هم داره ؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
عکسها را چک کردم .اسلحه و تجهیزات بسیار خوبی هست .با کمی تخفیف برای مصرف کننده قیمت بسیار مناسب میشه.
دوستان توجه کنند که تفنگ سوماترا الان حدود 1.5 سال هست به ایران وارد نشده و آکش پیدا نمیشه و این تفنگ هم من در عکسها دیدم تمیز نگه داشته شده است .

در مورد مجوز هم که دوست دیگر سوال کرده بودند باید بگم در ایران فقط کالیبر بالای 5.5 شما نیاز به مجوز و جواز دارید و این تفنگ 5.5 بادی هست و نیاز مجوز نداره و میتونید براش دفترچه شناسایی شکارچی و دفترچه شکار بگیرید .

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
این اسلحه نیاز به مجوز هم داره ؟
سلام دوست عزیز، وقت بخیر
خیر، داشتن این سلاح نیاز به مجوز ندارد، اما همان طور که خود شما هم از قوانین اطلاع دارد شکار با دست خالی هم نیاز به مجوز دارد مخصوصا شکار های خاص
موفق باشید

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عکسها را چک کردم .اسلحه و تجهیزات بسیار خوبی هست .با کمی تخفیف برای مصرف کننده قیمت بسیار مناسب میشه.
دوستان توجه کنند که تفنگ سوماترا الان حدود 1.5 سال هست به ایران وارد نشده و آکش پیدا نمیشه و این تفنگ هم من در عکسها دیدم تمیز نگه داشته شده است .

در مورد مجوز هم که دوست دیگر سوال کرده بودند باید بگم در ایران فقط کالیبر بالای 5.5 شما نیاز به مجوز و جواز دارید و این تفنگ 5.5 بادی هست و نیاز مجوز نداره و میتونید براش دفترچه شناسایی شکارچی و دفترچه شکار بگیرید .
سلام دوست عزیز، وقت بخیر
شما برای این قطعات به صورت یکجا چه مبلغی رو میپسندید و مورد نظر دارید؟
از راهنماییتون ممنون میشم؛ موفق باشید

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوست عزیز، وقت بخیر
شما برای این قطعات به صورت یکجا چه مبلغی رو میپسندید و مورد نظر دارید؟
از راهنماییتون ممنون میشم؛ موفق باشید

سلام دوست عزیز
اگر کسی دیگه این سوال را میکرد جواب نمیدادم چون شما تفنگ را برای فروش قرار دادید و تاپیک شما هست .ولی چون خودتون صاحب تفنگ هستید و پرسیدید جواب میدم .
ببین دوست عزیز من چون کارم فروش تفنگ های PCP و لوازم مربوطه هست و خوب از قیمتهای بازار خبر دارم بطور زیر قیمت میدم :

تفنگ شما الان آکش در بازار نیست و دست دو تمیز در حد آک اگر پیدا بشه مثلا من 4500 میفروشم که خوب البته خرید خودم کمی پایینتر هست چون من همکار و فروشنده هستم ولی برای یوزر برای تفنگ سوماترا 2500 تمیز قیمت 4500 بسیار مناسب هست .در بازار دیدم دست دو تمیز را 5 تومان و بالاتر هم قیمت میدهند .
کپسول شما اسپاسیونی و بسیار تمیز هست .در بازار فروش نوش الان 1100 1150 هست و کیت شارژ درجه یک هم فروشش 200 هست .من کپسول شما و کیت شارژ شما را برای فروش به یوزر 1 تومان قیمت میزارم چون کیت شما فاقد مانومتر هست .البته الان کپسول استوک رنگ شده فروشش در بازار 750 هست ولی کپسول و کیت شارژ شما برای یوزر قیمت 1 تومان کاملا مناسب هست .
پایه شوتینگ قیمت آکش الان فکر کنم 300 باشه که برای مال شما من قیمت 200 را مناسب میدونم .(کسی تک خواست من 200 یکی دارم مال خودم بوده )
دوربین شما را قیمت دقیق ندارم ولی با توجه به قیمت دوربینی مثل لیپرز 4-16*40 که خوب از دوربین شما سر تر هست من حدود قیمت 250 را برای دوربین و پایه دوربین مناسب میدونم
قیمت پایه رامبو آخرین بار اگر درست یادم باشه 250 بود .چیزی نیست که تو بازار هر روز باشه و قیمت بدهند برای همین حدودی عرض میکنم .فکر کنم قیمت 200 برای یوزر خوب باشه .البته نمیدونم این مدل بلند قیمتش بیشتر هست یا نه .تفاوتش شاید 50 تومان یا کمی یشتر باشه فکر کنم .
فکر کنم قیمت این مدل لیزر در بازار حدود 100 تومان هست و چراغ قوه هم حدود 60 تومان .قیمت این مدل پایه هم فکر کنم حدود 30 40 تومان باشه .من برای لیزر و چراغ قوه و پایه رو هم حدود قیمت 150 تومان را مناسب میبینم .
سایلنسر قیمتش بسته به مدل از 150 تا 250 هست که من قیمت 150 را برای یوزر مناسب میبینم .
کیف حمل کپسول و کیف تفنگ هم با فکر کنم قیمت 70 100 تومان برای یوزر مناسب باشه .کیف حمل کپسول قیمتش حدود 35 هست و کیف تفنگ هم بسته به مدل و مارک و مشخصات فرق میکنه .فکر کنم الان نوش حدود 70 80 تومان باشه .مثلا کیف گامو یا کیف ترک مخصوص گلوله زن الان بالای 100 150 هستند .
جمع کل من برای فروش به یوزر حدود قیمت 6550 6600 هست که برای یوزر قیمت بسیار مناسبی هست و بقول معروف هر کس با این قیمت بخره هم شما کم ضرر کردید و خوب فروختید و هم خریدار خوب خریده .مغازه دار هم حدود 20 25 % کمتر میخره که میشه سود مغازه دار با توجه به خواب وسایل و تفنگ برای فروش و ....

اگر جایی در قیمتها اشتباهی سر زده یا کم و زیاد گفتم هم پیشاپیش عذر میخوام و امیدوارم تفنگ و وسایل را خوب بفروشید .تفنگ بسیار مناسبی هست .

یه پیشنهاد هم دارم و اون اینکه یک سری از وسایل را اگر مشتری تک هم داشتید بفروشید چون امکان داره کسی باقی موراد به دردش بخوره و این موارد زیر را نخواد مثلا :
کپسول و کیت شارژ و کیف کپسول (شاید یکی بخواد تلمبه استفاده کنه که البته من پیشنهاد نمیدم ولی بعضی شهرها مجبور هستند و یا کسی نخواد این میزان برای کپسول هزینه کنه و تمیزی و سال ساخت و مارک کپسول براش مهم نباشه)
دوربین + 2 پایه دوربین + لیزر و چراغ قوه و پایه مربوطه .اینا مشتری تک داشت بفروشید چون امکان داره کسی بخواد دوربین دیگه ببنده و لیزر و چراغ قوه هم بکارش نیاد
2 پایه شوتینگ

بنظر من مثلا شرط بزارید که اگر کسی یا کسانی این موارد را تک خواستند و خریدند بقیه موارد را یک جا میدید .اول این موارد را تک بفروشید و بعد تفنگ را چون تفنگ و باقی موارد را بفروشید امکان داره این موارد که گفتم سخت تر تک فروش برند .

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز
اگر کسی دیگه این سوال را میکرد جواب نمیدادم چون شما تفنگ را برای فروش قرار دادید و تاپیک شما هست .ولی چون خودتون صاحب تفنگ هستید و پرسیدید جواب میدم .
ببین دوست عزیز من چون کارم فروش تفنگ های PCP و لوازم مربوطه هست و خوب از قیمتهای بازار خبر دارم بطور زیر قیمت میدم :

تفنگ شما الان آکش در بازار نیست و دست دو تمیز در حد آک اگر پیدا بشه مثلا من 4500 میفروشم که خوب البته خرید خودم کمی پایینتر هست چون من همکار و فروشنده هستم ولی برای یوزر برای تفنگ سوماترا 2500 تمیز قیمت 4500 بسیار مناسب هست .در بازار دیدم دست دو تمیز را 5 تومان و بالاتر هم قیمت میدهند .
کپسول شما اسپاسیونی و بسیار تمیز هست .در بازار فروش نوش الان 1100 1150 هست و کیت شارژ درجه یک هم فروشش 200 هست .من کپسول شما و کیت شارژ شما را برای فروش به یوزر 1 تومان قیمت میزارم چون کیت شما فاقد مانومتر هست .البته الان کپسول استوک رنگ شده فروشش در بازار 750 هست ولی کپسول و کیت شارژ شما برای یوزر قیمت 1 تومان کاملا مناسب هست .
پایه شوتینگ قیمت آکش الان فکر کنم 300 باشه که برای مال شما من قیمت 200 را مناسب میدونم .(کسی تک خواست من 200 یکی دارم مال خودم بوده )
دوربین شما را قیمت دقیق ندارم ولی با توجه به قیمت دوربینی مثل لیپرز 4-16*40 که خوب از دوربین شما سر تر هست من حدود قیمت 250 را برای دوربین و پایه دوربین مناسب میدونم
قیمت پایه رامبو آخرین بار اگر درست یادم باشه 250 بود .چیزی نیست که تو بازار هر روز باشه و قیمت بدهند برای همین حدودی عرض میکنم .فکر کنم قیمت 200 برای یوزر خوب باشه .البته نمیدونم این مدل بلند قیمتش بیشتر هست یا نه .تفاوتش شاید 50 تومان یا کمی یشتر باشه فکر کنم .
فکر کنم قیمت این مدل لیزر در بازار حدود 100 تومان هست و چراغ قوه هم حدود 60 تومان .قیمت این مدل پایه هم فکر کنم حدود 30 40 تومان باشه .من برای لیزر و چراغ قوه و پایه رو هم حدود قیمت 150 تومان را مناسب میبینم .
سایلنسر قیمتش بسته به مدل از 150 تا 250 هست که من قیمت 150 را برای یوزر مناسب میبینم .
کیف حمل کپسول و کیف تفنگ هم با فکر کنم قیمت 70 100 تومان برای یوزر مناسب باشه .کیف حمل کپسول قیمتش حدود 35 هست و کیف تفنگ هم بسته به مدل و مارک و مشخصات فرق میکنه .فکر کنم الان نوش حدود 70 80 تومان باشه .مثلا کیف گامو یا کیف ترک مخصوص گلوله زن الان بالای 100 150 هستند .
جمع کل من برای فروش به یوزر حدود قیمت 6550 6600 هست که برای یوزر قیمت بسیار مناسبی هست و بقول معروف هر کس با این قیمت بخره هم شما کم ضرر کردید و خوب فروختید و هم خریدار خوب خریده .مغازه دار هم حدود 20 25 % کمتر میخره که میشه سود مغازه دار با توجه به خواب وسایل و تفنگ برای فروش و ....

اگر جایی در قیمتها اشتباهی سر زده یا کم و زیاد گفتم هم پیشاپیش عذر میخوام و امیدوارم تفنگ و وسایل را خوب بفروشید .تفنگ بسیار مناسبی هست .

یه پیشنهاد هم دارم و اون اینکه یک سری از وسایل را اگر مشتری تک هم داشتید بفروشید چون امکان داره کسی باقی موراد به دردش بخوره و این موارد زیر را نخواد مثلا :
کپسول و کیت شارژ و کیف کپسول (شاید یکی بخواد تلمبه استفاده کنه که البته من پیشنهاد نمیدم ولی بعضی شهرها مجبور هستند و یا کسی نخواد این میزان برای کپسول هزینه کنه و تمیزی و سال ساخت و مارک کپسول براش مهم نباشه)
دوربین + 2 پایه دوربین + لیزر و چراغ قوه و پایه مربوطه .اینا مشتری تک داشت بفروشید چون امکان داره کسی بخواد دوربین دیگه ببنده و لیزر و چراغ قوه هم بکارش نیاد
2 پایه شوتینگ

بنظر من مثلا شرط بزارید که اگر کسی یا کسانی این موارد را تک خواستند و خریدند بقیه موارد را یک جا میدید .اول این موارد را تک بفروشید و بعد تفنگ را چون تفنگ و باقی موارد را بفروشید امکان داره این موارد که گفتم سخت تر تک فروش برند .
سلام و درود فراوان بر شما دوست عزیز
بابت لطف و راهنمایی شما صمیمانه تشکر میکنم، چون خودم از قیمتهای بازار اطلاع نداشتم؛ خیلی خیلی ازتون ممنونم
همیشه موفق و پایدار باشید

kian90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

شما اگر آکبندش رو خواستی به من بگوتا 5 عدد براتون ارسال کنم

power of

Registered User
لایک‌ها
71
پوزش میخوام ولی یه سوال دارم
آدم که میخواد 7 میلیون برای این تفنگ خرج کنه خب چه کاریه میتونه با همین پول یک عدد برنو متوسط تمیز خریداری کرد !
میشه بفرمایید خصوصیات این تفنگ چیه که اینقدر گرونه ؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311

دوست عزیز شما قیمت مناسب بدید من هر 5 عدد را خریدارم .لطفا اطلاعات تماس و قیمت را برام ارسال کنید .

پوزش میخوام ولی یه سوال دارم
آدم که میخواد 7 میلیون برای این تفنگ خرج کنه خب چه کاریه میتونه با همین پول یک عدد برنو متوسط تمیز خریداری کرد !
میشه بفرمایید خصوصیات این تفنگ چیه که اینقدر گرونه ؟

دوست عزیز خوب برنو گرفتی بعدش چی ؟؟؟ چقدر میخوای پول فشنگ بدی تازه فشنگی که یا گیر نمیاد یا عشایری هست و قابل اطمینان نیست .حالا فشنگ هم گرفتی .کجا میخوای باهاش تیر بزنی و چی میخوای باهاش بزنی ؟؟؟
بطور کلی قیمت PCP ها از تفنگهای گلوله زن در خارج ایران هم گرانتر هست.PCP دقت و قدرت داره ولی در عین حال نیاز به جواز نداره و تیرش هم ارزان و در دسترس هست .خرجش هم فقط باد هوا هست .

power of

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزیز شما قیمت مناسب بدید من هر 5 عدد را خریدارم .لطفا اطلاعات تماس و قیمت را برام ارسال کنید .

دوست عزیز خوب برنو گرفتی بعدش چی ؟؟؟ چقدر میخوای پول فشنگ بدی تازه فشنگی که یا گیر نمیاد یا عشایری هست و قابل اطمینان نیست .حالا فشنگ هم گرفتی .کجا میخوای باهاش تیر بزنی و چی میخوای باهاش بزنی ؟؟؟
بطور کلی قیمت PCP ها از تفنگهای گلوله زن در خارج ایران هم گرانتر هست.PCP دقت و قدرت داره ولی در عین حال نیاز به جواز نداره و تیرش هم ارزان و در دسترس هست .خرجش هم فقط باد هوا هست .
خب شما کلا دیدگاهت از شکار و شکارچی متفاوته هر چند که همنظرم الان دیگه شکاری نیست اما شات گان رو نمیشه با یه تفنگ کالیبر پایین مقایسه کرد.

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام و درود و وقت بخیر
دوست عزیز اگر براتون امکان داره، برای دوستانی که دنبال تهیه سوماترا آکبند هستند، قیمت و اطلاعات تماس خود را بفرمایید
متشکرم، موفق باشید

J HOOSHMAND

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام عزیز من خیلی اطلاعتی از این نوع تفنگ ندارم چندتا سوال دارم در موردش با این تفنگ شکارهای مثل شکار کوه میشه زد تا چه فاصله میشه شکار کوه یا گراز زد.؟ با یک بار گاز کردن چندتا تیر قدرت مند میشه زد که اسر داشته باشه.؟ با این تفنگ کبک یا کبوتر میشه زد تا چه فاصله ای تیرش رو پرنده اسر داره.؟ صداش چقدر هست مثل چه تفنگی صدا میده.؟ ساچمه هاش انداره همون تفنگ بادی 5.5 قدیمی هست.؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم میخام ببینم به کارم میاد بگیرم درضمن این سوالهای که در باره شکار کوه وگراز پرسیدم خودتون امتحان کردین ببینید چجوری هست.مرسی

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام عزیز من خیلی اطلاعتی از این نوع تفنگ ندارم چندتا سوال دارم در موردش با این تفنگ شکارهای مثل شکار کوه میشه زد تا چه فاصله میشه شکار کوه یا گراز زد.؟ با یک بار گاز کردن چندتا تیر قدرت مند میشه زد که اسر داشته باشه.؟ با این تفنگ کبک یا کبوتر میشه زد تا چه فاصله ای تیرش رو پرنده اسر داره.؟ صداش چقدر هست مثل چه تفنگی صدا میده.؟ ساچمه هاش انداره همون تفنگ بادی 5.5 قدیمی هست.؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم میخام ببینم به کارم میاد بگیرم درضمن این سوالهای که در باره شکار کوه وگراز پرسیدم خودتون امتحان کردین ببینید چجوری هست.مرسی
سلام دوست عزیز، وقت بخیر
اگر امکان داره قبل از پاسخ به سوالات شما بپرسم که تا چه اندازه با سلاح های pcp آشنایی دارید؟ و با چه سلاح هایی شلیک داشتید؟ و در چه شهری ساکن هستید؟ اگر در تهران یا نزدیک به تهران هستید و اگر واقعا علاقه به آشنایی و خرید این سلاح و یا سلاح های مشابه دارید بهتره قبل از اقدام به خرید با هم ملاقات داشته باشیم و این سلاح رو از نزدیک ببینید و با اون شلیک داشته باشید که اگر مناسب دیدید این سلاح یا سلاح هایی از این دست رو خریداری بفرمایید، حتما این کار در انتخاب شما تاثیر خوبی خواهد داشت، چون شاید این نوع سلاح ها با آنچه در نظر شما دوست عزیز هست خیلی تفاوت داشته باشه
ممنونم، موفق باشید

kian90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آکبند 5500000 تومان هر کسی خواست پیام بده ;)

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
آکبند 5500000 تومان هر کسی خواست پیام بده ;)

خوب دوست عزیز هرکس بخواد بخره مسلما بجا اینکه بیاد 5500 پول آک بده میاد تفنگ ایشون را 4500 میخره .از وسایل همراه تفنگ و عکس ها کاملا معلوم هست که تفنگ ایشون هم در حد آک هست و بسیار خوب و حرفه ای نگه داشته شده و وسایل همراهش هم همه حرفه ای هست ;).

J HOOSHMAND

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز، وقت بخیر
اگر امکان داره قبل از پاسخ به سوالات شما بپرسم که تا چه اندازه با سلاح های pcp آشنایی دارید؟ و با چه سلاح هایی شلیک داشتید؟ و در چه شهری ساکن هستید؟ اگر در تهران یا نزدیک به تهران هستید و اگر واقعا علاقه به آشنایی و خرید این سلاح و یا سلاح های مشابه دارید بهتره قبل از اقدام به خرید با هم ملاقات داشته باشیم و این سلاح رو از نزدیک ببینید و با اون شلیک داشته باشید که اگر مناسب دیدید این سلاح یا سلاح هایی از این دست رو خریداری بفرمایید، حتما این کار در انتخاب شما تاثیر خوبی خواهد داشت، چون شاید این نوع سلاح ها با آنچه در نظر شما دوست عزیز هست خیلی تفاوت داشته باشه
ممنونم، موفق باشید

سلام والا من کرمان هستم تا حالا هم با تفنگ خفبف گلوله زنی ساچمه زنی تفنگ بادی با این ها همه تیر زدم حالا نمیدونم این اسلحه چه جوری هست اینجوری بنظر میاد باید مثل خفیف باشه درسته.؟ من میخوام تا فاصله 100 متری حیوان 4 پا رو بزنه.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام والا من کرمان هستم تا حالا هم با تفنگ خفبف گلوله زنی ساچمه زنی تفنگ بادی با این ها همه تیر زدم حالا نمیدونم این اسلحه چه جوری هست اینجوری بنظر میاد باید مثل خفیف باشه درسته.؟ من میخوام تا فاصله 100 متری حیوان 4 پا رو بزنه.

فقط در صورت استفاده از ساچمه سنگین و برخورد ساچمه با kill zone حیوان در سر این مورد امکان پذیر هست که در فاصله 100 متر زدن این ناحیه کار هر کسی نیست .از نظر دقت تفنگ موردی نداره ولی مهارت شما در تیراندازی - افت ساچمه و شرایط جوی و باد هم بسیار تاثیر گذار هست .

J HOOSHMAND

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تا چند متر میشه به حیوان زد که بیوفته.؟ کار برد اصلی این تفنگ برای شکار چی هست پرنده یا 4 پا.؟ صداش چقدر هست انداره تفنگ بادی 5.5 هست یا مثل خفیف هست.؟

HS1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
تا چند متر میشه به حیوان زد که بیوفته.؟ کار برد اصلی این تفنگ برای شکار چی هست پرنده یا 4 پا.؟ صداش چقدر هست انداره تفنگ بادی 5.5 هست یا مثل خفیف هست.؟
سلام دوست عزیز، وقت بخیر
شاید این اسلحه بین سلاح های بادی موجود در ایران قویترین یا جزو قویترینها باشه ولی نمیشه سلاح های بادی رو با سلاح های باروتی مقایسه کرد
البته در بین سلاح های بادی و pcp سوماترا بدلیل قدرت بالا برای شکار مناسبه البته تا چه شکاری مدنظر باشه و انتظار یه شکار با تفنگ گوله زنی رو نمیشه از تفنگ بادی داشت، ولی برای هدف زنی سلاح بهتری از سوماترا وجود داره چون قدرت پایینتر ولی در عوض دقت نسبتا بالاتری دارند، البته سوماترا هم با رعایت یکسری مسایل از جمله انتخاب ساچمه مناسب و غیره دقت خوبی رو در اختیار شما میزاره
بنظرم اگر به سایت زیر مراجعه بفرمایید نتایج خوبی براتون حاصل میشه، مخصوصا در زمینه توانایی شکار در این سلاح چون جناب آقای مسعود قدیری تست های خوبی انجام دادند و نتیجه رو در این سایت گذاشتند و نسبت به من شناخت خیلی بهتری از این اسلحه دارند؛ چون بنده شکار نمیرم پس نمیتونم در مورد شکار نظر بدم
http://www.persian-shooters.com/showthread.php?15-سوماترا-2500-مدل-500-سی-سی/page9
http://www.persian-shooters.com/showthread.php?15-
ممنونم، موفق باشید

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا