حرفتون کاملا درست و منطقیه. ولی بنظرتون همین ریو و 405 و 206 که سوار میشیم مال چند وقت پیشه؟!
من نمیگم زانتیا درحد ماشینای امروزیه. مسلما تکنولوژی زانتیا از مگان و خیلی ماشینای بالای 80 میلیون خیلی پایین تره. ولی شما اگه یه ماشین امروزی بخوای بخری فکر بالای 100 باش ( غیر چینی). تو اون رنج هم ک اصلا زانتیا و مگان مطرح نیست.
مهم مقایسه با ماشینای ایران فرقونه که قیمتشون کشیده بعضا روی 40 ;50 که بازم میگم زانتیا یه چیز دیگه س!
در خانه اگر کس است؛ یک حرف بس است!
Sent from my iPhone using Tapatalk
عزیز اولا قیمت ریو و ۴۰۵ کجا.زانتیا کجا
دیما،ریو ایران تا سال ۲۰۰۵ تو آمریکا خط تولید داشته،حداقل ۲۰ سال جدیدتر از زانتیاس !
۴۰۵ هم فسیله،هم موتور هم ظاهر،اما بازم به نظر من از زانتیا بهتره !!!
ایمنی هم فکر میکنم وضعیتش از زانتیا بالاتر باشه
ریو و ال ۹۰ هم از نظر ایمنی،هم تکنولوژی ساخت،هم استهلاک پایین تر و خرج کمتر خیلی از زانتیا بهترن،نقطه قوت زانتیا در مقابل این دو ماشین،سواری بهتر و امکانات بهتر هست و دیگر هیچ ! که این دو تا هم با توجه به سطح قیمتشون کلا امتیاز به حساب نمیاد ! وقتی امتیاز بود که تو یه رنج قیمتی باشن،نه الان ...
زانتیا سوار ها اکثرا از خرج بسیار بالای ماشین و نیاز زود به زودش به تعمیرگاه به شدت مینالن،یه بنده خدایی رو میشناسم تا حالا فقط ۲ تومن پول استپر موتور داده !! هنوزم ماشینش مشکل گاز خوردن بدون فشار پدال داره
بالکل بخوای حساب کنی،ماشین هایی از پژو - سیترون که تو ایران حضور دارن خیلی استهلاک و خرج و مصرفشون بالاتر از کره ای ها و ژاپنی هاست،و در عوض سواری بهتری دارن،که برای من خریدشون رو توجیه نمیکنه
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk