• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عاشق چه ماشینی هستید؟

antimusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بنده 6 ماه زانتیا داشتم.زانتیا رو که سوار میشی انگار سوار پیکان 47 شدی(از نظر قدیمی بودن داخل اتاق)همه چی قدیمی مال 100 سال پیش انگار...فقط شتاب و سرعتش خوبه

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
بنده 6 ماه زانتیا داشتم.زانتیا رو که سوار میشی انگار سوار پیکان 47 شدی(از نظر قدیمی بودن داخل اتاق)همه چی قدیمی مال 100 سال پیش انگار...فقط شتاب و سرعتش خوبه
از نظر سواری فکر میکنم مگان بهتر یاشه
اونته هم خوبه

• Like
Reactions: l0w

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
اونته هم نمیدونم چرا ولی من نمیپسندمش :D تا حالا سوارشم نشدم ها !
ولی انگار یکم پیرمردیه :confused: زیادی خانوادگی و کارمندیه قیافش !

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
یه ماشین دو در دارم به نام پیکان بار!
دلمم می خواست هایلوکس داشته باشم یا اف جی کروز و کمی هم لندکروز دوست دارم! :دی
می خوام بفروشمش چون کلا همینجوری خریدمش :دی
بعد خدمت به احتمال زیاد مجبورم از ایران فرغون ماشیم بخرم! غیر اینکه دنیا زیر و رو بشه :دی

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
الان دوچرخه هم ندارم ولی همونطور که از آواتارم پیداست عاشق هوندام، هوندا آکورد.
بقول یکی از بچه ها چو هوندا مباشد تن من مباد!!!!

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
الان دوچرخه هم ندارم ولی همونطور که از آواتارم پیداست عاشق هوندام، هوندا آکورد.
بقول یکی از بچه ها چو هوندا مباشد تن من مباد!!!!
شدیدا موافقم. اگه سیویک باشه که چه بهتر.
از قدیم هم گفتن اگر داری تو عقل و دانش و هوش بخر هوندا بزن هندل بپر روش:)
ولی جدا ماشینای تاپین. مخصوصا دهه نودیاش.
و اینکه من دیگه بحثی راجع زانتیا نمیکنم. ولی مگان هم ماشین عالیی هست مخصوصا ایمنی. ولی خیلی به ستاره ماشین دقت نکنین. چون تو ایران مونتاژ میشه. مثلا از یه شماره فلز کم و زیاد استفاده بشه کسیم متوجه نمیشه ولی تست بگیری میبینی پنج بوده شده سه ستاره!
ولی درکل شنیدن کی بود مانند دیدن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
همین روزاست که یه مطلب بلند بالا بنویسم در مورد زانتیا که انقد بهش توهین نکنین!
مگان ماشین خوبیه که اونم عوامل مختلفی درش دخیل بوده مثلا تولید و عرضه مگان همزمان بود با تغییر برنامه های بازاریابی رنو به شیوه ای جدیدتر یا موفقیت راننده های رنو با مگان در مسابقات،با وجود همه اینها مگان که چند سال از عرضه اش در بازار ایران میگذره به همراه ال90 از 2سال پیش مود توجه ایرانی ها قرار گرفت و خرید و فروشش رونق گرفت پس نمیشه معیارهای جهانی فروش رو در ایران مصداق دونست و گفت مگان ستاره ایمنی داره ما میخریم!.به شخصه یادمه چندسال پیش علی رغم توصیه هام با دلیل و مدرک برای خرید مگان 1.6 یکی از دوستان پژو پارس ای ال ایکس خرید قیمت هم در حدود 19میلیون بود

Sent from my U20GT

• Like

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
همین روزاست که یه مطلب بلند بالا بنویسم در مورد زانتیا که انقد بهش توهین نکنین!
مگان ماشین خوبیه که اونم عوامل مختلفی درش دخیل بوده مثلا تولید و عرضه مگان همزمان بود با تغییر برنامه های بازاریابی رنو به شیوه ای جدیدتر یا موفقیت راننده های رنو با مگان در مسابقات،با وجود همه اینها مگان که چند سال از عرضه اش در بازار ایران میگذره به همراه ال90 از 2سال پیش مود توجه ایرانی ها قرار گرفت و خرید و فروشش رونق گرفت پس نمیشه معیارهای جهانی فروش رو در ایران مصداق دونست و گفت مگان ستاره ایمنی داره ما میخریم!.به شخصه یادمه چندسال پیش علی رغم توصیه هام با دلیل و مدرک برای خرید مگان 1.6 یکی از دوستان پژو پارس ای ال ایکس خرید قیمت هم در حدود 19میلیون بود

Sent from my U20GT
من ک زبونم مو دراورد بس گفتم راجع زانتیا;)

HD 8990 6GIG

Registered User
لایک‌ها
49
آدم باید ماشینی دوست داشته باشه که بتونه تو خیابونهای کشورش با هاش رانندگی کنه وقتی مثلا من میگم مک لارن وقتی حتی نمیتونم از نزدیک بهش دست بزنم چه فرقی با بوگاتی داره یا ماشین های خفن داره
من از ماشین خودم خوشم میاد TONDAR 90
مشاهده پیوست 529705
انصافا خوب گفتی منم یه پیکان درپیت دارم بدک نیست کارمو راه میندازه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یعنی شوما انقد حوصله دارید که در مورد یه ماشین ۳۰ سال قبل بشینید بحث کنید ؟
زانتیا فسیل شده ! مربوط به قرن قبله !
همین قدیمی بودن+ قیمت خیلی نامعقولش،کلا توجیه خریدش رو از بین میبره

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
اقا هر جوری حساب کنی و از هر دری وارد شی زانتیا دیگه دورش تموم شده !
احتمالا چند سال دیگه ماکسیما هم همینجوری میشه

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
حرفتون کاملا درست و منطقیه. ولی بنظرتون همین ریو و 405 و 206 که سوار میشیم مال چند وقت پیشه؟!
من نمیگم زانتیا درحد ماشینای امروزیه. مسلما تکنولوژی زانتیا از مگان و خیلی ماشینای بالای 80 میلیون خیلی پایین تره. ولی شما اگه یه ماشین امروزی بخوای بخری فکر بالای 100 باش ( غیر چینی). تو اون رنج هم ک اصلا زانتیا و مگان مطرح نیست.
مهم مقایسه با ماشینای ایران فرقونه که قیمتشون کشیده بعضا روی 40 ;50 که بازم میگم زانتیا یه چیز دیگه س!
در خانه اگر کس است؛ یک حرف بس است!

• Like

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
از ایران خودرو هم من سورن و lx رو به زانتیا ترجیح میدم ، با همه ی موتوراش ef7 tu5 xu7 و...
206 رو نظری ندارم ، مقایسش پیچیده میشه !

Last edited:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
حرفتون کاملا درست و منطقیه. ولی بنظرتون همین ریو و 405 و 206 که سوار میشیم مال چند وقت پیشه؟!
من نمیگم زانتیا درحد ماشینای امروزیه. مسلما تکنولوژی زانتیا از مگان و خیلی ماشینای بالای 80 میلیون خیلی پایین تره. ولی شما اگه یه ماشین امروزی بخوای بخری فکر بالای 100 باش ( غیر چینی). تو اون رنج هم ک اصلا زانتیا و مگان مطرح نیست.
مهم مقایسه با ماشینای ایران فرقونه که قیمتشون کشیده بعضا روی 40 ;50 که بازم میگم زانتیا یه چیز دیگه س!
در خانه اگر کس است؛ یک حرف بس است!

عزیز اولا قیمت ریو و ۴۰۵ کجا.زانتیا کجا
دیما،ریو ایران تا سال ۲۰۰۵ تو آمریکا خط تولید داشته،حداقل ۲۰ سال جدیدتر از زانتیاس !
۴۰۵ هم فسیله،هم موتور هم ظاهر،اما بازم به نظر من از زانتیا بهتره !!!
ایمنی هم فکر میکنم وضعیتش از زانتیا بالاتر باشه
ریو و ال ۹۰ هم از نظر ایمنی،هم تکنولوژی ساخت،هم استهلاک پایین تر و خرج کمتر خیلی از زانتیا بهترن،نقطه قوت زانتیا در مقابل این دو ماشین،سواری بهتر و امکانات بهتر هست و دیگر هیچ ! که این دو تا هم با توجه به سطح قیمتشون کلا امتیاز به حساب نمیاد ! وقتی امتیاز بود که تو یه رنج قیمتی باشن،نه الان ...
زانتیا سوار ها اکثرا از خرج بسیار بالای ماشین و نیاز زود به زودش به تعمیرگاه به شدت مینالن،یه بنده خدایی رو میشناسم تا حالا فقط ۲ تومن پول استپر موتور داده !! هنوزم ماشینش مشکل گاز خوردن بدون فشار پدال داره
بالکل بخوای حساب کنی،ماشین هایی از پژو - سیترون که تو ایران حضور دارن خیلی استهلاک و خرج و مصرفشون بالاتر از کره ای ها و ژاپنی هاست،و در عوض سواری بهتری دارن،که برای من خریدشون رو توجیه نمیکنه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
Buick Reviera 1963
k7c77bjd5g3a715cmql.jpg

البته 12 نسل داره . . . . .
مدل ۶۳ و ۶۹ و ۷۱ عجب چیزیه! به صدتا مدلای جدیدش میارزه :)

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
ماشین باید دهه نودی باشه اونم میتسو باشه اونم vr4 باشه
4WS We Love You :rolleyes:
33707190106_large.jpg

بالا