civilalireza
Registered User
سلام....
سامسونگ 19 چیزی موجود داری؟؟؟ تهران فروشنده نداری؟
سلام عزيزدلمسلام....
سلام دوست عزيزعزیز 46" سامسونگ چی دارید ؟
سلام بزرگوار.......سلام سالار 27 29 32 سامسونگ چیزی داری لطفا مدل وقیمت اگه از همشون هم داری باز تک تک مدل و قیمت با تشکر از شما
![]()
سلام بزرگوارسلام سالار مشخصاتش را خواندم(24) برادرم هم 24 ایکس ویزن را داره ظاهرا مثل هم است(امانتی دست من است) در ضمن ببخشید قصد جسارت ندارم ولی اگه قراره این مبلغ پول بدهم بهتر نیست این 29 که توی همین تایپک شما تبلغ کرده بگیریم؟البته باز هم ببخشید وممنون از لطف جنابعالی با تشکر فراوان (فروش ویژه و فوری مانیتور TV فوق العاده آکبند "29 به قیمت 760 !! )
سروريسلام استاد در فرمایشات جنابعالی شکی نیست..
اما همانطور که خود گفته اید
یک شناخته شده نبود
دوم بخاطر موقعیت فروشنده که اگر ادرس تهران یا اطراف داشت احتمالا خیلی سریع به فروش می رفت در هر صورت ار لطف جنابعالی بی نهایت متشکرم ودر اصفهان هم در خدمت شما هستم موفق باشی
بی زحمت فقط اگه مدلهای دیگه اوردی یه ندا بدهیدممنون
![]()
سلام لطفا اس بديد نيستم:09398584345قصد خرید یه مونیتور 22 دارم که بصورت پرتابل یه لپ تاپی وصل کنم که خروجی تصویرش فقط vga هست
دست دوم بین 300 تا 400 قیمت می دن، شما هم نو 22 ال جی رو 500، سوالم اینه با توجه به اینکه خروجی سیستم فقط vga هست فرقی به حال کیفیت تصویر می کنه که مونیتور hdmi یا ips دار باشه؟
و اینکه هزینه پست تا تهران چقدر می شه و چقدره اگه بخوام بدستم می رسه؟
داداش وقت کردی میتونی برای آشنایی بیشتر با مانیتورها
یک بار مانیتور LG 20EN33SS-B
را روشن کنید با بکگراند مشابه یک عکس از روبرو و یک عکس از زاویه پهلو 40 درجه و دو عکس از زاویه پایین شیب 40 درجه و 70 درجه قرار بدید
تصاویر بزرگ و با کیفیت
و همینطور برای S19B150N SAMSUNG
سلام دوستان گلمسلام
لطفن روشن شده ی یکی از مانیتورها را بگذارید
ممنون