saeedtz
Registered User
- نوشتهها
- 4,554
- لایکها
- 6,804
صبح تا ظهر هستید؟!روزی 7 ساعت ماهی 70 تومان..سرباز:دی ..صبحها تا 2 به نت دسترسی دارم واقعا دنباله کارم اما.....!
Sent from my Awesome LG P713
صبح تا ظهر هستید؟!روزی 7 ساعت ماهی 70 تومان..سرباز:دی ..صبحها تا 2 به نت دسترسی دارم واقعا دنباله کارم اما.....!
بله دوست عزیز امریه ادارهصبح تا ظهر هستید؟!
اگه دنبال کار هستید باید فروشندگی چیزی باشه گه عصر ها پاره وقت باشیدبله دوست عزیز امریه اداره
پدرم میتونه صبح ها مغازه رو وایسه .... نظرتون در مورد فروش cd کارتونو بازیو اینا تو پاساژ چیه؟اگه دنبال کار هستید باید فروشندگی چیزی باشه گه عصر ها پاره وقت باشید
بدک نیستحقوقش چنده ؟![]()
به نظر کار خوبیه چون نه فصل داره نه تعطیلی همیشه هم مشتری داریپدرم میتونه صبح ها مغازه رو وایسه .... نظرتون در مورد فروش cd کارتونو بازیو اینا تو پاساژ چیه؟
این مزایا بانک چیه دقیقا؟! جز وام چی هست دیگه؟!بدک نیست
کارمند بانک و خدا شکر حقوقش خوبه..مزایاشم که عالیه
براچی خودسوزی کرده؟امروز هم اون بدبختي كه جلو روحاني خودسوزي كرد در وزارت نفت دار فاني رو وداع كرد متاسفانه !
شغل شريف كيلويي چند !
اينطور كه شنيدم وزارت نفت از اون شركتهايي هست كه به كارمنداش ميرسن حالا انگيزه اين كارمند چي بوده از خودسوزي من نميدونم !براچی خودسوزی کرده؟
پرداخت غیر مستمر میگن. تقریبا اندازه حقوقت مزایا میگیری. کارانه و بن و پاداش و این حرفا. در ضمن وامهاش هم که بهترین مزایا هست و همه همکارها صاحب خونه هستن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
برو بالاتر. البته یه جورایی راست میگه. هرکودوم ماهی شیرین 700 تومن از حقوقشان بابت قسط کم میشه. من خودم از حقوقم فقط700 میمونه و اگه مزایام و حقوق خانومم نبود به مشکل میخوردم.خدا رفتگانت رو بیامرزه ... بالاخره یکی راستشو به ما گفت ! پس این بانکیا که قسم میخوره میگه حقوق من 800 بیشتر نیست راست میگه ! ولی با مزایا و ... در حد 1.5 میگیره !
بدبخت حتما شرکتی یا همچین چیزی بوده و داشتن بیرونش میکردن. کسی چه میدونهاينطور كه شنيدم وزارت نفت از اون شركتهايي هست كه به كارمنداش ميرسن حالا انگيزه اين كارمند چي بوده از خودسوزي من نميدونم !
ما كه بيكاريم بايد چه كنيم !
با کدوم؟زندگی با این خیلی فرق داره خیلی
Sent from my ZP980 using Tapatalk