• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام دوستان
امروز سود حساب 20 درصد روزشمار بانک رفاه که بیشتر از یکماه قبل باز کرده بودم، برام واریز شد.
سودی که برام واریز شده، بیشتر از اونی هست که محاسبه کردم، البته اختلاف خیلی جزئیه (1.5 درصد در مقدار سود واریزی) و فکر می کنم تفاوت در فرومولی هست که من و بانک استفاده کردیم!
بهرحال مهم اینه که 20 درصد این حساب درست بود.
خوبی این حساب ایناست:
* بانک رفاه، دولتی و مطمئن هست.
* روزشمار واقعی هست، یعنی پول اصلا بلوکه نمیشه (اینو خودم تست کردم) و کف و سقف نداره. (حداقل موجودی 10 هزار تومن)
* اینترنت بانک مطمئن با تمامی امکانات داره. (داشتن دستگاه توکن (رمزساز) اختیاری هست)
* کل هزینه ای که برای افتتاح حساب و دریافت کارت داده میشه 4 هزار و 300 تومن هست.

موفق باشید
این حساب همچنان مجهول هست . منم دوبار رفتم پرسیدم گفتن همچین حسابی نداریم که روزشمار 20% بده

کسی 1 ساله گردشگری رو نمیدونه چقدر میده؟
اگر اشتباه نکنم 23.5% باید باشه

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
این حساب همچنان مجهول هست . منم دوبار رفتم پرسیدم گفتن همچین حسابی نداریم که روزشمار 20% بده
نمی دونم! برخی از دوستان هم همین موضوع رو گفتن اما برخی هم مثل خود من حساب 20 درصدی باز کردن.
برای من این مهم بود که حتما سودش 20 درصد باشه که بود.
از سایر شعبات سوال کنید.
شاید هم استان به استان فرق داشته باشه ...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نمی دونم! برخی از دوستان هم همین موضوع رو گفتن اما برخی هم مثل خود من حساب 20 درصدی باز کردن.
برای من این مهم بود که حتما سودش 20 درصد باشه که بود.
از سایر شعبات سوال کنید.
شاید هم استان به استان فرق داشته باشه ...
اینطور که به من گفتند روزشمار 14% بود . سپرده یکساله 20% بود

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
با سلام به تمامی افراد
بانک اقتصاد نوین به مدت محدود از 1392/12/01 تا 1392/12/29 یک سپرده روز شماره 22 درصد داره که مبلغ سپرده گذاری باید از 2 میلیون به بالا باشه.قابلیت واریز و برداشت هم داره که تمامی واریز ها هم به صورت روز شمار با نرخ 22 درصد محاسبه می شن و در همون روزی که افتتاح حساب کردین سودشون براتون واریز می شه.شما می تونید هر وقت که خواستید تمامی موجودیتون رو به جز 2 میلیون برداشت کنید و باز هم کماکان سود 22 درصد باقی بمونه و اگر اون 2 میلیون هم لازم داشتین می تونین حساب رو هر وقت که خواستین ببندید و 2 میلیون رو بدون کسر کردن مبلغی دریافت کنید.درضمن یک دفترچه و یک کارت عابر بانک هم همون لحظه بهتون داده می شه.روز و شب خوش.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بیشترین سود روز شمار رو بین بانکها
بانک شهر 22.5
بانک اینده 20.5 تا 22
قوامین 18 تا 23
سپرده بلند مدت بین بانکها
قوامین بالای 100 میلیون 26.5
بالای 300 میلیون 5 ساله به شرط 1 ساله 25
قوامین از معاون شعبه سوال کردم بالای 100 میلیون یک ساله 24 درصد گفتند حرفی از 26.5 درصد نبود به هبچ وجه
همچنین بالای 300 میلیون 5 ساله نوشتین به شرط یکساله اصلا همچین طرحی هم گفتند ندارم که 5 ساله به شرط یک ساله باشه.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
ارمان بالای 100 میلیون 5 ساله به شرط یک سال 29 درصد
بالای 20 میلیون 27 درصد
کارسازان اینده
1 ساله 29 2 ساله 29.5 3 تا 5 ساله 30
5 ساله بالای 30 میلیون 32 درصد
بالای 100 میلیون 33
بالای 500 میلیون 34 درصد

در مورد فرشتگان و نور مطمئنی؟ یعنی خودت سوال کردی یا از کسی شنیدی یا از سایتی خواندی؟ و اگر پرسیدی کی و از چه شعبی پرسیدی؟

فرشتگان که من چند روز پیش پرسیدم برای 150 میلیون هم همون 27 درصد را می داد نه 29 درصد .
چند وقت پیش هم از کارسازان (نور) پرسیدم برای 150 میلیون 25 یا 26 درصد می داد. شاید جدید گذاشتند
اگر کسی از شعب این موسسات پرسید اینجا بنوسیه

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
من اخ

من هم اين حساب رو باز كردم
به من گفته شد زير ٥ ميليون سود ٧ درصد حساب ميشه و اينكه فكر كنم اخرين مهلت افتتاح ٣٠ بهمن بود!
سلام مال من یک میلیون و هفتصد بود باز 20 درصد سود داده

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام به تمامی افراد
بانک اقتصاد نوین به مدت محدود از 1392/12/01 تا 1392/12/29 یک سپرده روز شماره 22 درصد داره که مبلغ سپرده گذاری باید از 2 میلیون به بالا باشه.قابلیت واریز و برداشت هم داره که تمامی واریز ها هم به صورت روز شمار با نرخ 22 درصد محاسبه می شن و در همون روزی که افتتاح حساب کردین سودشون براتون واریز می شه.شما می تونید هر وقت که خواستید تمامی موجودیتون رو به جز 2 میلیون برداشت کنید و باز هم کماکان سود 22 درصد باقی بمونه و اگر اون 2 میلیون هم لازم داشتین می تونین حساب رو هر وقت که خواستین ببندید و 2 میلیون رو بدون کسر کردن مبلغی دریافت کنید.درضمن یک دفترچه و یک کارت عابر بانک هم همون لحظه بهتون داده می شه.روز و شب خوش.

با سلام ضمن خوش آمد گویی به شما این دو میلیون رو کی میتونیم برداشت کنیم؟ کفه حساب دو میلیونه اگه پایین تر بیاد 22 درصد تعلق نمیگیره؟ ضمنا اسم این سپرده چیه؟

ممنونم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
با سلام به تمامی افراد
بله درسته
من امروز رفتم گردشگری حساب باز کنم , بعد از نیم ساعت انتظار گفتن نمیشه و باید برای افتتاح حساب 22درصدی 10 میلیون پون نقد بیاری !!
خلاصه من رفتم بانک اقتصادنوین که پولم رو بردارم و برم گردشگری , گفتم بزار یه سوالی بپرسم ببینم اوضاع چطوریه , دیدم گفتن یه حساب جدید داریم با کف موجودی 2 میلیون تومن با سود 22%
خلاصه تمام جزییات رو پرسیدم گفتن این همون حساب روزشماره هست و هیچ محدودیتی برای واریز و برداشت نداره فقط حداقل موجودی 2 میلیون باید باشه . خلاصه کلی ذوق کردم
چون تو شهر ما بانک گردشگری فقط 1 شعبه داره اونم با دوتا کارمند !!
منم با خوشحالی پولم رو از حساب روزشماره معمولیه 7% انتقال دادم به حساب جدید 22% . کارت عابربانک هم همون لحظه داد بهم . اینترنت بانک هم چون قبلا داشتم گفت همونه و الان تو اینترنت بانکتون این حساب اضافه میشه

با سلام ضمن خوش آمد گویی به شما این دو میلیون رو کی میتونیم برداشت کنیم؟ کفه حساب دو میلیونه اگه پایین تر بیاد 22 درصد تعلق نمیگیره؟ ضمنا اسم این سپرده چیه؟

ممنونم

من برای افتتاح 7 میلیون ریختم و وقتی توی عابر بانک چک کردم دیدم نوشته قابل برداشت 5 میلیون .سپرده اسمی نداره , چون روزشماره عادی هست. روزشماره عادی با حداقل موجودی 2 میلیون تومن
برداشتن دو میلیون به منزله بستن حساب هست.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
بله درسته
من امروز رفتم گردشگری حساب باز کنم , بعد از نیم ساعت انتظار گفتن نمیشه و باید برای افتتاح حساب 22درصدی 10 میلیون پون نقد بیاری !!
خلاصه من رفتم بانک اقتصادنوین که پولم رو بردارم و برم گردشگری , گفتم بزار یه سوالی بپرسم ببینم اوضاع چطوریه , دیدم گفتن یه حساب جدید داریم با کف موجودی 2 میلیون تومن با سود 22%
خلاصه تمام جزییات رو پرسیدم گفتن این همون حساب روزشماره هست و هیچ محدودیتی برای واریز و برداشت نداره فقط حداقل موجودی 2 میلیون باید باشه . خلاصه کلی ذوق کردم
چون تو شهر ما بانک گردشگری فقط 1 شعبه داره اونم با دوتا کارمند !!
منم با خوشحالی پولم رو از حساب روزشماره معمولیه 7% انتقال دادم به حساب جدید 22% . کارت عابربانک هم همون لحظه داد بهم . اینترنت بانک هم چون قبلا داشتم گفت همونه و الان تو اینترنت بانکتون این حساب اضافه میشه

من برای افتتاح 7 میلیون ریختم و وقتی توی عابر بانک چک کردم دیدم نوشته قابل برداشت 5 میلیون .سپرده اسمی نداره , چون روزشماره عادی هست. روزشماره عادی با حداقل موجودی 2 میلیون تومن
برداشتن دو میلیون به منزله بستن حساب هست.

ممنون دوست عزیز این دو میلیون تا کی قابل برداشته و سود رو به همون حساب میریزن؟ یعنی به سود سپرده هم سود تعلق میگیره؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ممنون دوست عزیز این دو میلیون تا کی قابل برداشته و سود رو به همون حساب میریزن؟ یعنی به سود سپرده هم سود تعلق میگیره؟
الان توی اینترنت بانکم چک کردم , اسمش سپرده کوتاه مدت سپند هست. . رفیق کلا این حساب همون حساب روزشمار معمولی 7% هست و فقط با این تفاوت که سودش بجای 7درصد 22% هست.
سود هر ماه در روز افتتاح حساب به همون حساب واریز میشه . یعنی من که امرو باز کردم هر ماه روز سوم سودش به حسابم واریز میشه.
به سود هم طبیعتا سود تعلق میگیره چون به همون حساب واریز میشه .
در مورد دو میلیون هم از بانک نپرسیدم ولی اینطور که در عابربانک و اینترنت بانک نشون میده دو میلیون قابل برداشت نیست و اگر دو میلیون رو بخوای برداری باید بری بانک و حساب رو ببندی
84560809590510957451.jpg

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چقدر این بانک ها تغییر در نوع حساب ها دارن
آدم گیج میشه الان چیکار کنه!!
من دو هفته پیش حساب ثنا کوثر باز کردم که 6 ماهست با سود 22.22 که خوب با این حساب های بانک های دیگر اصلا این حساب جالب بنظر نمیرسه. حالا نمیدونم اگه این حساب رو ببندم تکلیف این 2 هفته چی میشه!

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
الان توی اینترنت بانکم چک کردم , اسمش سپرده کوتاه مدت سپند هست. . رفیق کلا این حساب همون حساب روزشمار معمولی 7% هست و فقط با این تفاوت که سودش بجای 7درصد 22% هست.
سود هر ماه در روز افتتاح حساب به همون حساب واریز میشه . یعنی من که امرو باز کردم هر ماه روز سوم سودش به حسابم واریز میشه.
به سود هم طبیعتا سود تعلق میگیره چون به همون حساب واریز میشه .
در مورد دو میلیون هم از بانک نپرسیدم ولی اینطور که در عابربانک و اینترنت بانک نشون میده دو میلیون قابل برداشت نیست و اگر دو میلیون رو بخوای برداری باید بری بانک و حساب رو ببندی
84560809590510957451.jpg

احتمال داره این 22 درصد بعد از اون تاریخ 29اسفند کمتر بشه ؟!
تا کی 22 درصد سود میده ؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
ملت روز شمار 22% میده؟؟ با حداقل موجودی 10 میل؟
بله
حداقل را شعبه معین خواهد کرد ( بین 10 تا 20 میلیون تومان )که برای 6 ماه بلوکه خواهد شد
اما کارت و اینترنت بانک خواهید داشت

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بله
حداقل را شعبه معین خواهد کرد ( بین 10 تا 20 میلیون تومان )که برای 6 ماه بلوکه خواهد شد
اما کارت و اینترنت بانک خواهید داشت

6 ماه به درد نمیخوره ، 3 ماه بود باز بهتر بود.. :دی بعد فقط حداقل رو بلوک میکنن؟ اگر مثلا 50 میل بذاری ، 40 میل رو بعد از یک ماه برداری به اون 40 میل سود 22% تعلق میگیره؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
احتمال داره این 22 درصد بعد از اون تاریخ 29اسفند کمتر بشه ؟!
تا کی 22 درصد سود میده ؟
راستش من در مورد اون چیزی که اون دوستمون گفت چیزی نمیدونم . من رفته بودم بانک پول بگیرم که برم گردشگری حساب باز کنم که گفتن این حساب جدید هم هست.
چیزی درمورد اینکه مدت افتتاحش محدود هست نگفت . احتمال داره مدت افتتاح حساب برای این نوع حساب محدود باشه ولی فکر نکنم بعد از 29 اسفند سود اون رو تغییر بدن.
چون کسی نمیاد برای 29 روز پول بذاره ,

6 ماه به درد نمیخوره ، 3 ماه بود باز بهتر بود.. :دی بعد فقط حداقل رو بلوک میکنن؟ اگر مثلا 50 میل بذاری ، 40 میل رو بعد از یک ماه برداری به اون 40 میل سود 22% تعلق میگیره؟
به نظرم این حساب اقتصادنوین که من باز کردم در حال حاضر خیلی عالیه , یک حساب عادی روزشمار که 22% سود میده.
همه چیز هم داره , بانک معتبری هم هست. تازه فقط دو میلیون از پولت رو میخوابونی و بقیه کاملا آزاد هست در صورتیکه بانک گردشگری و ملت حداقل 10 میلیون رو میخوابونی

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
با بقیه کاری ندارد و بلوکه نمیشه.
شما میتونید پول بریزید برداشت کنید فقط حداقل موجودی نمیتونه برداشته بشه. به کل پول در حساب سود 22 درصد تعلق میگیرد
سود روز شمار محاسبه میشود.
بنده هم با 10 یا 15 م بلوکه شدن برای 6 ماه موافق نیستم.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
بالا