ببخشید مگه انک به کارمندش چیزی به عنوان حق تبلیغ میده ؟ بعدم ببخشید بانک سینا ورشکست بشه ؟؟؟؟؟؟؟
هر بانک خصوصی ممکنه ورشکست بشه جز سینا
در مورد سود 1 درصد فقط داره کمتر سود میده موافقم . اما اعتبار .... . بانک خصوصی وابسته به ارگان دولتی هست فک کنم اعتبارش و پشتوانه ش خیلی بیشتر بانک خصوصی مستقل باشه
آخه عزیز با 1 مشتری جذب کردن مثلن بانک از ورشکستگی میاد بیرون??????????????????????????
من فقط میگم بانک سینا همه چی ش برای انجام کار بانکی کامله
پایا . ساتنا . چک . دستگاه پوز . اینترنت بانک . همراه بانک . پشتیبانی .و ..
حتی توی جوابات هم داری تبلیغ بانک سینا رو میکنی
شما میگی که بانک سینا همه چی اش برای انجام کار بانکی کامله خب .. الان اینجا بحث ، بحث سود هست نه کامل بودن
تازه بقیه بانکها هم همه چیشون کامل هستش
از لحاظ اعتبار هم .. همه میدونند که بانک سینا و بانک پارسیان به یک ارگان یا ستاد وصل هستند ..
کسی که بخواد روی اعتبار این ستاد پول توی بانک بگذاره خب میگذاره پارسیان .. نمیاد بگذاره سینا میگذاره ؟؟
اینجا همه دوستان به دنبال بالاترین نرخ سود بانکی هستن
ولی شما فقط به دلیل اینکه کارمند بانک سینا هستی داری تبلیغ میکنی و میگی فردا که برم یک بانک دیگه تبلیغ اون رو میکنم
اینجا که جای تبلیغ کردن نیست .. هست ؟؟
بعدش هدفت از جذب مشتری برای بانک سینا چی هست ؟؟ ایا شغل ات در خطرهست ؟؟ ایا به خاطر کمبود مشتری .. ممکنه پرسنل بانک رو کم یا اخراج کنند ؟؟
به خاطر این هست که داری تبلیغ میکنی ؟؟
گفتی که به خاطر ورشکست شدن بانک اینکارو نمیکنی
پس حتما به خاطر احتمال اخراج شدن خودت داری تبلیغ میکنی ..
اگر نه پس بگو علتش چیه ؟
من شاید پراید سوار بشم یا پژو .. اما دلیل نمیشه هر جا بشینم از این ماشینها تعریف کنم که بهترین هستن .. در صورتی که مثلا ماشینی مثل ال 90 خیلی بهتر از اینها هستش از لحاظ کیفیت .. و درست نیست تعصب داشت
عوض اینکار شما بهتر نیست اطلاعات بانک ایتون رو سریع تر انتقال بدید .. و اینکه بانک شما مثلا سود به مبالغ بالا چقدر میده .. و تا چقدر رییس شعبه اتون میتونه سود رو افزایش بده ؟
اینطوری هر وقت شما رو ببینیم به جای تبلیغ اطلاعات به درد بخور به دستمون میاد و خیلی هم خوشحال میشیم