• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
چه بازی در اوردن این بانکا واسه نرخ سود.همینطور پیش بره در اینده ای نچندان دور یه بانکی یه طرحی اعلام میکنه به عنوان (جهنم و ضرر و نرخ سود کوتاه مدت روز شما 30% میده
امروز از بانک مهر اقتصاد sms داشتم که نرخ سود روز شما 23%
اینا که روز شمار اینقدر سود میدن کدوم بانک سالانه بیشترین سود میده؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چه بازی در اوردن این بانکا واسه نرخ سود.همینطور پیش بره در اینده ای نچندان دور یه بانکی یه طرحی اعلام میکنه به عنوان (جهنم و ضرر و نرخ سود کوتاه مدت روز شما 30% میده
امروز از بانک مهر اقتصاد sms داشتم که نرخ سود روز شما 23%
اینا که روز شمار اینقدر سود میدن کدوم بانک سالانه بیشترین سود میده؟
سالانه مدل های مختلف داره , واریز سود بصورت ماهیانه , سه ماهه , شش ماهه , سررسید یکساله الی پنج ساله
شما کدومش مدنظرت هست ؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
آقا فرزاد اگر از بانک سینا بابت تبلیغات پول دریافت میکنی که خب ایرادی نداره که تبلیغ اش رو بکنی
اما اگر به خاطر اینکه کارمند اش هستی و مجانی داری تبلیغ میکنی .. بانک سینا واقعا باید افتخار کنه همچین کارمندی داره

اگر مجانی داری تبلیغ میکنی .. خب علت اش چیه ؟؟ .. یعنی میخوای مشتری جذب کنی بانک ورشکست نشه ؟؟یعنی از ورشکست شدن اش میترسی ؟
چون واقعا خیلی توی تبلیغ بانک سینا که نه سود بالایی میده و نه اعتبار زیادی داره جدی هستی ...

ببخشید مگه انک به کارمندش چیزی به عنوان حق تبلیغ میده ؟ بعدم ببخشید بانک سینا ورشکست بشه ؟؟؟؟؟؟؟
هر بانک خصوصی ممکنه ورشکست بشه جز سینا

در مورد سود 1 درصد فقط داره کمتر سود میده موافقم . اما اعتبار .... . بانک خصوصی وابسته به ارگان دولتی هست فک کنم اعتبارش و پشتوانه ش خیلی بیشتر بانک خصوصی مستقل باشه

آخه عزیز با 1 مشتری جذب کردن مثلن بانک از ورشکستگی میاد بیرون??????????????????????????

من فقط میگم بانک سینا همه چی ش برای انجام کار بانکی کامله
پایا . ساتنا . چک . دستگاه پوز . اینترنت بانک . همراه بانک . پشتیبانی .و ..

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
اتفاقا تو شهر ما یه شعبه با دوتا کارمند !! البته یکی دونفر هم اون پشت مشتا داشتن یه کارایی میکردن ولی این دوتا کارمند صندوق یکیشون اصلا اعصاب نداشت .
اون یکی هم وقتی به من رسید اصلا برخورد خوبی نداشت , ناسلامتی میخواستم حساب باز کنم
شهر شما رو نمیدونم
اما اینکه توی بانک 2 تا کارمند باشه برای من خیلی عادی هست
الان توی تهران اش شما به بانک ها سر بزنید .. همینطور هستن
مثلا شما بانک شهر شعبه فرمانیه برید .. توش اندازه 15 تا باجه و کلی فضا داره
اما فقط 2 تا کارمند زن جلو و 2 نفر عقب هست

یا شما بانک پاسارگاد شعبه ازگل .. یا بانک شهر شعبه شهید عراقی برید
و خیلی از بانکهای دیگه برید همینطوری هستن چون بانک زیاد شده .. اینترنت بانک و عابر بانک هم زیاده .. خیلی مراجعه به بانکها کم شده
تهران که انقدر خلوت هستش .. شهر های دیگه انتظار بیشتری نیست
و در ضمن اکثر کسانی که هنوز مشتری بانکهای دولتی هستن .. افرادی هستن که زیاد به روز نیستن .. و اهل اینترنت بانک و غیره نیستن
اما در مورد نحوه برخورد ... راستش توی شهر شما رو نمیدونم .. اما نه فقط بانک گردشگری .. بلکه اکثر بانک های خصوصی .. که من توی تهران رفتم
نحوه برخورد خیلی خوبی داشتن .. البته .. نحوه برخورد برای ما نه نون هست و نه آب .. قدیم ها که پشت باجه های بانک یک ساعت باید میموندیم وقتی
کارمون رو مثلا پرداخت یک قبض آب رو انجام میدادیم .. خیلی تشکر میکردیم و احساس خوبی داشتیم
حالا با این همه راحتی و آسایش .. فقط به خاطر خوش کلام نبودن یک کارمند نباید زیاد سخت گیری به خرج بدیم

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
کارسازان اینده یا همون نوز الان ک تغییر اسم داده..............زیر نظر بانک ملت هستش با سود 18 درصد روز شمار
و بانک ملت یه طرح جدید زده عموم بانک ملت رئیس شعبه هست گفته 6ماهه هست و 22 درصد سود و اینکه حداقل 20 میلیون باید باشه این 20 میلیون بکنار تا 6ماه نمیشه دست زد ولی بعدش هر چی اضافه کنید حتی 1 میلیارد اون مقدار اضافه رو هر موقع خواستید میشه برداشت و سودش هم تا اون موقع ک هستش همون 22 درصد هست

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126

ببخشید مگه انک به کارمندش چیزی به عنوان حق تبلیغ میده ؟ بعدم ببخشید بانک سینا ورشکست بشه ؟؟؟؟؟؟؟
هر بانک خصوصی ممکنه ورشکست بشه جز سینا

در مورد سود 1 درصد فقط داره کمتر سود میده موافقم . اما اعتبار .... . بانک خصوصی وابسته به ارگان دولتی هست فک کنم اعتبارش و پشتوانه ش خیلی بیشتر بانک خصوصی مستقل باشه

آخه عزیز با 1 مشتری جذب کردن مثلن بانک از ورشکستگی میاد بیرون??????????????????????????

من فقط میگم بانک سینا همه چی ش برای انجام کار بانکی کامله
پایا . ساتنا . چک . دستگاه پوز . اینترنت بانک . همراه بانک . پشتیبانی .و ..
حتی توی جوابات هم داری تبلیغ بانک سینا رو میکنی
شما میگی که بانک سینا همه چی اش برای انجام کار بانکی کامله خب .. الان اینجا بحث ، بحث سود هست نه کامل بودن
تازه بقیه بانکها هم همه چیشون کامل هستش
از لحاظ اعتبار هم .. همه میدونند که بانک سینا و بانک پارسیان به یک ارگان یا ستاد وصل هستند ..
کسی که بخواد روی اعتبار این ستاد پول توی بانک بگذاره خب میگذاره پارسیان .. نمیاد بگذاره سینا میگذاره ؟؟

اینجا همه دوستان به دنبال بالاترین نرخ سود بانکی هستن
ولی شما فقط به دلیل اینکه کارمند بانک سینا هستی داری تبلیغ میکنی و میگی فردا که برم یک بانک دیگه تبلیغ اون رو میکنم
اینجا که جای تبلیغ کردن نیست .. هست ؟؟
بعدش هدفت از جذب مشتری برای بانک سینا چی هست ؟؟ ایا شغل ات در خطرهست ؟؟ ایا به خاطر کمبود مشتری .. ممکنه پرسنل بانک رو کم یا اخراج کنند ؟؟
به خاطر این هست که داری تبلیغ میکنی ؟؟
گفتی که به خاطر ورشکست شدن بانک اینکارو نمیکنی
پس حتما به خاطر احتمال اخراج شدن خودت داری تبلیغ میکنی ..
اگر نه پس بگو علتش چیه ؟
من شاید پراید سوار بشم یا پژو .. اما دلیل نمیشه هر جا بشینم از این ماشینها تعریف کنم که بهترین هستن .. در صورتی که مثلا ماشینی مثل ال 90 خیلی بهتر از اینها هستش از لحاظ کیفیت .. و درست نیست تعصب داشت

عوض اینکار شما بهتر نیست اطلاعات بانک ایتون رو سریع تر انتقال بدید .. و اینکه بانک شما مثلا سود به مبالغ بالا چقدر میده .. و تا چقدر رییس شعبه اتون میتونه سود رو افزایش بده ؟
اینطوری هر وقت شما رو ببینیم به جای تبلیغ اطلاعات به درد بخور به دستمون میاد و خیلی هم خوشحال میشیم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بعدش هدفت از جذب مشتری برای بانک سینا چی هست ؟؟ ایا شغل ات در خطرهست ؟؟ ایا به خاطر کمبود مشتری .. ممکنه پرسنل بانک رو کم یا اخراج کنند ؟؟
به خاطر این هست که داری تبلیغ میکنی ؟؟
اگر نه پس بگو علتش چیه ؟
فکر کنم ایشون هر روز صبح که میره بانک پست های این تاپیک رو به عنوان مشق شب به رییس شعبه نشون میده :rolleyes:

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
با سلام به تمامی افراد
در تاریخ ۱۳۹۲/۱۲/۵ از بانک های صادرات،مسکن،مهر اقتصاد در رابطه با سپرده های ویژشون پرسیدم،بانک صادرات گفت برای سپرده عیدانه با نرخ سود ۲۳ درصد روز شمار باید مبلغ افتتاح حساب ۱۰ میلیون باشه برای یک سال،بانک مسکن گفت برای سپرده روز شمار ۲۳ درصد باید مبلغ افتتاح حساب ۱۰ میلیون باشه به مدت ۳ ماه،بانک مهر اقتصاد گفت برای سپرده ۲۳ درصد روز شمار باید مبلغ افتتاح حساب ۵ میلیون باشه به مدت ۳ ماه،درضمن دوستان این موضوع رو در نظر داشته باشین که بانک آینده و بانک مهر اقتصاد و چندین موسسه از لیست بانک مرکزی خارج شدن،روز و شب خوش.

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان, با توجه به تغییرات نرخ سودها, کدوم بانک (دولتی و غیر دولتیش برام فرق نمی کنه) رو پیشنهاد می کنید که بیشترین سود رو میده. حداکثر مدتش هم تا 6 ماه باشه مسئله ای نیست و پولم هم 17 م هست

ممنون

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان, با توجه به تغییرات نرخ سودها, کدوم بانک (دولتی و غیر دولتیش برام فرق نمی کنه) رو پیشنهاد می کنید که بیشترین سود رو میده. حداکثر مدتش هم تا 6 ماه باشه مسئله ای نیست و پولم هم 17 م هست

ممنون
اقتصاد نوین سپرده سپند 22 درصد روزشمار

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
در قوامین 4 نوع حساب و سود هست اولی شما کارت عابر بانک میگیری متصل به شتاب و فقط 7 درصدسود دومی دفترچه ای هست و 18 درصد پول میذاری هر موقع هم خواستی برمیداری سومی هم دفترچه ای هست و 23 درصد به شرط بالای 1 میلیون و یک ماه اول نباید از حساب خارج کنی از ماه دوم میتونی و چهارم سود سپرده یک ساله هست که مبلغ بالای 100 میلیون 25 درصد میدن.
میشه بهتر توضیح بدین که این حساب23%قابلیت واریز و برداشت هم هر زمان خواستی داره؟کف مبلغش برای افتتاح یک میلیون تومن هست؟شماره شبا و کارت شتاب هم داره یا پول را با کارت امتقال میدهین؟درضمن این یکم ماه گفتی نباید برداشت کنی یعنی هیچی نمیشه برداشت کرد یا همون یک میلیون تومن؟

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان
با شرایط من چه بانکی رو پیشنهاد میکنید؟
1- کاملا روز شمار باشه یعنی هیچ پولی رو بلاک نکنه و هر چی بخوام بتونم بردارم یا واریز کنم و هیچ سقف و کفی برای موجودی نباشه(جدای از مورد فوق ، اگر کیس خیلی مناسبی با کف 1 تومن تا 5 تومن هم بود لطفا جداگانه بگین)
2- به شتاب وصل باشه
3- زیر نظر بانک مرکزی باشه
4- بالاترین سود با این شرایط باشه
ممنون

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
میشه بهتر توضیح بدین که این حساب23%قابلیت واریز و برداشت هم هر زمان خواستی داره؟ واریز نداره و برداشت هم بعد از 1 ماه امکان پذیره . کف مبلغش برای افتتاح یک میلیون تومن هست؟ من تماس که گرفتم گفتند کف وجود نداره حالا شاید تو این شهر آشوب هر کی یه نظری بگه شماره شبا و کارت شتاب هم داره یا پول را با کارت امتقال میدهین؟ قوامین اصلا برای اینترنت بانک و اس ام اس و ... مناسب نیست کارت دارن با سود 7 درصد درضمن این یکم ماه گفتی نباید برداشت کنی یعنی هیچی نمیشه برداشت کرد یا همون یک میلیون تومن ؟ تا یک ماه اصلا چیزی که سرمایه گذاری کردی نمیتونی برداری حالا یک میلون باشه و یا 100 میلیون

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام دوستان
با شرایط من چه بانکی رو پیشنهاد میکنید؟
1- کاملا روز شمار باشه یعنی هیچ پولی رو بلاک نکنه و هر چی بخوام بتونم بردارم یا واریز کنم و هیچ سقف و کفی برای موجودی نباشه(جدای از مورد فوق ، اگر کیس خیلی مناسبی با کف 1 تومن تا 5 تومن هم بود لطفا جداگانه بگین)
2- به شتاب وصل باشه
3- زیر نظر بانک مرکزی باشه
4- بالاترین سود با این شرایط باشه
ممنون
یه سپرده ای هست مال بانک اقتصاد نوین تازه راه افتاده تو صفحه های قبلی همین تاپیک هم هست

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
میشه بهتر توضیح بدین که این حساب23%قابلیت واریز و برداشت هم هر زمان خواستی داره؟کف مبلغش برای افتتاح یک میلیون تومن هست؟شماره شبا و کارت شتاب هم داره یا پول را با کارت امتقال میدهین؟درضمن این یکم ماه گفتی نباید برداشت کنی یعنی هیچی نمیشه برداشت کرد یا همون یک میلیون تومن؟

سلام
حالا فرض کنیم این کارمند قوامین به من اشتباه گفتند کف 1 میلیون... اخه کی دیگه میره پول بذاره 23 درصد و پولشم از 1 میلیون کمتر باشه !!! والا بخدا....
این مبلغ سپرده میشه و تا یک ماه نمیشه ازش برداشت کرد .

حالا شما دو راه دارید برای برداشت سود ماهیانش اینکه سود مبلغ سپرده بره به حساب شتاب که 7 درصد به سود واریزی تعلق میگیره یا بره به حساب دفترچه ای شما که 18 درصد سود تعلق میگیره هر کدوم خواستین انتخاب میکنید.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خوب اگه دفنترچه 23%هست پس چرا امکان واریز نداره؟؟؟؟خوب اومیم من اومدم15 تومن ماه اول ریختم حساب و روز28 ام همون ماه خواستم14 م برداشت کنم،دیگه هیچ سودی بهم تعلق نمیگیره؟این سوالات در ادامه همون جوابهای مبهم پست قبلی هست...خوب وقتی کفش یک میلیون باشه اگه بتونی قبل از یک ماه 14 تاش برداری بازهم باید روی اون15م توی مدت28 روز سود پرداخت کنه که کسی جوابش را نمیده...اگه هم دفترچه باشه،که بازهم سودش را باید بشه واریز کرد به حساب 23%که کسی هنوز درست جواب نداده..

بالا