معیار ایمنی شماها با معیار ایمنی جهان متفاوته :-D
دنیا وقتی حرف از ایمنی میشه اول از همه به کرش تست نگاه میکنه،شما رو نمیدونم دیگه !
در خصوص کیفیت ساخت هم من چیزی نمیگم خودتون به تی تی سر بزنید،اگر شما یه نفریا دو نفر باشید،تو تی تی حداقل ۱۵ تا زانتیا سوار هست ،
جیلی ۵ سال یا ۱۵۰ هزار کیلومتر گارانتی داره،تنها ماشین چینیه که مجوز صادرات به اروپا و استرالیا رو داره،حالا این که رنگ دستگیرش رفته یعنی کل ماشین بی کیفیته ؟!!
استدلال بکنید،نه استقرا ناقص !!
به هرحال،گفتنی ها گفته شد،هم پست های شما موجوده هم من،هرکسی بنا به ذهن و داسنته های خودش میتونه نتیجه گیری کنه،به نظرم بهتره بیش از این بحث رو ادامه ندیم
-----_------------------------------------------------------------------------------------------------از دوستان کسی هست که سوبارو های جدید رو سوار شده باشه یا توش نشسته باشه؟
پدر و عموی من تو جوونی هاشون سوبارو داشتن،به قدری این ماشین رو دوست دارنو ازش خاطره دارن میگن هرجور که شده میخوایم بخریم !
البته تکنولوژی های جالی هم داره،مثل سوپاپ های افقی !!
ضمنا ۴چرخ متحرک هم هست،همونطور که میدونید مدل ایمپرزا سوبارو سالیان ساله که یکی از سلاطین مسابقات رالیست و بسیار قدر و قدرتمنده،کسی آمار این سوبارو های وارداتی دوست داشتنی رو داره ؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk