• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر بيان انتخاب مناسبي هستند. مخصوصا dvd-rom هاش كه تا حالا من باهاشون مشگلي نداشتم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگر بيان انتخاب مناسبي هستند. مخصوصا dvd-rom هاش كه تا حالا من باهاشون مشگلي نداشتم.

سابقه وارد کنندهاش نشون میده احتمالا درایوهای H20-L و H-22 از ال جی خیلی سریعتر میان و دیگه کسی دنبال لایتون نمیره با وجود اونا...

ولی با تمام تفاسیر هنوز 1608 بهترین انتخاب ممکنه چون بدون تغییر تو فیرم هم بهتیرن نتیجه ممکن رو بدنبال داره...

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
من جواب میدم...

شما کی به این نتیجه رسیدی که Videohelp این کارا رو انجام میده؟؟؟ اوایل همین تاپیک رو نگاه کنی 2 سال پیش هم من اعتبار این سایت رو زیر سوال برده بودم...چون ویکی هستش و رو نظرات مردم نوشته هاش ثبت میشن..

در مورد سری 111 پایونیر اصل خبر تولید درایو توسط ایسوس رو 2 سال پیش من همینجا گذاشتم...پایونیر بعد از A05 از تولید اپتیکال درایو کنار کشید و شروع کرد به مصرف محصولات ایسوس ... چون شرکت مادر تو ژاپن هزینه زیادی داشت براش تولید DVD درایو..

یه راه ساده مطمئن شدن چک مردن UL نامبر درایوه..

در مورد تکنولوژی کلا پایونیر از مخالفان جدی DVD-RAM هستش انوقت بیاد درایو با ساپورت DVD-RAM بزنه؟؟ اصلا منطقیه؟؟ پایونیر فقط درایو ماینس تولید میکرد حالا بیاد پلاس بزنه؟؟

شما فرض کن پایونیر خودش د رایو تولید میکنه و حال میکنه برا ایسوس هم بزنه..;)

من کل این تاپیک رو گشتم همچین چیزی نیافتم اما در عوض یه چیز جالب در پست 371 خود شما خط آخر یافتم که
دقیقا این سایت رو برای فهمیدن سازنده اصلی اعلام کردید شاید الان دیگه بی اعتبار شده باشه !!!

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=394416&postcount=371

من آخر نفهمیدم منظور شما اینه که تکنولوژی مال ASUS هست و داره به Pioneer میده یا تکنولوژی مال pioneer هست چون صرف نمیکنه تولید رو داده به asus من هر جا رو میگردم زده asus = pioneer OEM هست اون خبر هم که بعد از a05 تولید نمیکنه کجا زده باید مثل یاماها تو سایتش اعلا م کنه اما من چنین چیزی جائی ندیدم یه خبر هست که دیگه نمیخواد DVD rw بزنه برای سود کمش و Blu-ray تولید کنه با تکنولوژی ماتسوشیتا یعنی دیگه کاره طراحی رو که براش هزینه داشته کنسل میکنه ...خب اگه بعد از a05 چیزی تولید نکرده پس این خبر یعنی چی ؟
در مورد این که پایونیر منفی بود از اول هم درست میگید اما دلیل نمیشه که نخواد مثبت یا رم رو ساپورت کنه کارش خریدن یه لیسانس هست که خیلی از نظر اقتصادی معقول تر هست تا مخالفت و از دست دادن بازار همین تکنولوژی Blu-ray رو تو همین لینک نگاه کنید از Matsushita میخره حالا فردا سود با HD DVD بود و Blu-ray شکست خورد استراتژیشو 100% عوض میکنه :

http://www.afterdawn.com/news/archive/7630.cfm

داشتم میگشتم دیدم Pioneer یه مدل DVR-A12J تولید کرده که برای بازار ژاپن هست و تکنولوژی Labelflash داره و 18x هست با ساپورت DVD-RAM 12x که البته فقط برای بازار داخل ژاپن هست و اگه تصمیم به فروش در بازار خارج کنه با یه کم تغییر میشه DVR-112 :

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=19256

جالب مدل جدید asus DRW-1612BL اگه به گفته شما تکنولوژی مال asus باشه برای اولین بار از چیپ Mediatek استفاده کرده و چیپی هم هست که در درایو دیگه ای دیده نشده و همه تعجب کرد چرا asus مثل همیشه از pioneer که با چیپ NEC هست استفاده نکرده و Lightscribe هم داره درصورتی که pioneer از Labelflash استفاده کرده اگه این لینک رو همه دوستان لطف کنند نگاه کنند و بعد نظر بدند که چرا پس همه ناراحتند که asus دیگه سری 112 pioneer رو تولید نکرده و اگه همه حرفهایی که ردو بدل میشه رو دنبال کنبد متوجه میشد که تکنولوژی اصلی مال کی هست عکس برد DRW-1612BL هم در اول لینک هست با چیپ Mediatek و همینطور تست رایت که CAV شده نه مثل همه pioneer ها Z-CLV و از جمله اشخاصی که در این Thread نظر دادند ala42 و chef و خود جناب TheDangerousBros هستند که امیدوارم اعتبار داشته باشند :rolleyes:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=191836

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
بهترین راه حل اینکه یه درایو بخری با یه مدیای فراوون سازگار باشه....من خودم فکر میکنم بشخصه Asus 1608P3S با مدیاهای MCC اعم از ورباتیم و DataSafe( همون Safe data بازار) و Data Write و حتی یه سری از دیتا لایف ها انتخاب خوبی باشه چون من با یه درایو مشابه روزی 30 تا حداقل رایت داشتم و مشگلی نبود...

اگه کیفیت خیلی مهم نیست و سرعت و گارانتی طولانی مهمه NEC 3570 هم که الان من دارم درایو خوبیه ولی فقط و فقط و فقط ( 3 بار تکید کردم ) روی R04 و MCC خوب رایت میکنه...باقی برند ها کامل تعطیل..:lol:
عملکرد رایتر های ال جی هم با مدیاهای MCC و CMC بسیار عالیه و اینو با تجربه رایت خیلی بالا دارم میگم اما با مدیای RITECG یکمی مشکل داره وبه همین دلیل میخوام رایتر دیگه هم داشته باشم که با این مدیا ها اصلا مشکل نداشته باشه
میخواستم پایونیر بگیرم که با توضیحاتی که آقا وحید دادند صرف با خرید asus هست که به احتمال زیاد همین asus بگیرم، حالا نمیدونم اینا با مدیا های RITECG مشکلی ندارند؟
می خواستم بدونم رایترهای plextor چجوریند؟ الآن یک مدلش هست که قیمتش حدود 70000 تومنه، آیا میرزه آدم پلکستور بگیره؟ من الآن همه DVD-ROM هایی که دارم پلکستورند و ازشونم خیلی راضیم اما اصلا تجربه کار با رایتراشو ندارم
مدل جدید ال جی یعنی H20-N هم بزودی وارد بازار ایران میشه، فقط نمیدونم با مدل قبلیش یعنی H10-N چه فرقی خواهد داشت

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
عملکرد رایتر های ال جی هم با مدیاهای MCC و CMC بسیار عالیه و اینو با تجربه رایت خیلی بالا دارم میگم اما با مدیای RITECG یکمی مشکل داره وبه همین دلیل میخوام رایتر دیگه هم داشته باشم که با این مدیا ها اصلا مشکل نداشته باشه
میخواستم پایونیر بگیرم که با توضیحاتی که آقا وحید دادند صرف با خرید asus هست که به احتمال زیاد همین asus بگیرم، حالا نمیدونم اینا با مدیا های RITECG مشکلی ندارند؟
می خواستم بدونم رایترهای plextor چجوریند؟ الآن یک مدلش هست که قیمتش حدود 70000 تومنه، آیا میرزه آدم پلکستور بگیره؟ من الآن همه DVD-ROM هایی که دارم پلکستورند و ازشونم خیلی راضیم اما اصلا تجربه کار با رایتراشو ندارم
مدل جدید ال جی یعنی H20-N هم بزودی وارد بازار ایران میشه، فقط نمیدونم با مدل قبلیش یعنی H10-N چه فرقی خواهد داشت

به نظر من پلکستور تو مدلهای ارزون زیاد هم قابل اعتماد نیست..مثه گندی که تو سری 755 زدن..ولی مدلهای بالاش معمولا کیفیت فوق العاده ای دارن..البته در مورد عمرشون من نظری ندارم..

در مورد ایسوس هم من همیشه MCC رو ترجیح میدم..گرچه با ریتک خیلی رایت نکردم ولی چند تایی عالی و چند تایی مزخرف بودن..

سری 20 ال جی اگه بیاد به نظر درایو های خیلی خوبی هستن..ولی معلوم نیست کی بدست ما برسه..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من کل این تاپیک رو گشتم همچین چیزی نیافتم اما در عوض یه چیز جالب در پست 371 خود شما خط آخر یافتم که
دقیقا این سایت رو برای فهمیدن سازنده اصلی اعلام کردید شاید الان دیگه بی اعتبار شده باشه !!!

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=394416&postcount=371

من آخر نفهمیدم منظور شما اینه که تکنولوژی مال ASUS هست و داره به Pioneer میده یا تکنولوژی مال pioneer هست چون صرف نمیکنه تولید رو داده به asus من هر جا رو میگردم زده asus = pioneer OEM هست اون خبر هم که بعد از a05 تولید نمیکنه کجا زده باید مثل یاماها تو سایتش اعلا م کنه اما من چنین چیزی جائی ندیدم یه خبر هست که دیگه نمیخواد DVD rw بزنه برای سود کمش و Blu-ray تولید کنه با تکنولوژی ماتسوشیتا یعنی دیگه کاره طراحی رو که براش هزینه داشته کنسل میکنه ...خب اگه بعد از a05 چیزی تولید نکرده پس این خبر یعنی چی ؟
در مورد این که پایونیر منفی بود از اول هم درست میگید اما دلیل نمیشه که نخواد مثبت یا رم رو ساپورت کنه کارش خریدن یه لیسانس هست که خیلی از نظر اقتصادی معقول تر هست تا مخالفت و از دست دادن بازار همین تکنولوژی Blu-ray رو تو همین لینک نگاه کنید از Matsushita میخره حالا فردا سود با HD DVD بود و Blu-ray شکست خورد استراتژیشو 100% عوض میکنه :

http://www.afterdawn.com/news/archive/7630.cfm

داشتم میگشتم دیدم Pioneer یه مدل DVR-A12J تولید کرده که برای بازار ژاپن هست و تکنولوژی Labelflash داره و 18x هست با ساپورت DVD-RAM 12x که البته فقط برای بازار داخل ژاپن هست و اگه تصمیم به فروش در بازار خارج کنه با یه کم تغییر میشه DVR-112 :

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=19256

جالب مدل جدید asus DRW-1612BL اگه به گفته شما تکنولوژی مال asus باشه برای اولین بار از چیپ Mediatek استفاده کرده و چیپی هم هست که در درایو دیگه ای دیده نشده و همه تعجب کرد چرا asus مثل همیشه از pioneer که با چیپ NEC هست استفاده نکرده و Lightscribe هم داره درصورتی که pioneer از Labelflash استفاده کرده اگه این لینک رو همه دوستان لطف کنند نگاه کنند و بعد نظر بدند که چرا پس همه ناراحتند که asus دیگه سری 112 pioneer رو تولید نکرده و اگه همه حرفهایی که ردو بدل میشه رو دنبال کنبد متوجه میشد که تکنولوژی اصلی مال کی هست عکس برد DRW-1612BL هم در اول لینک هست با چیپ Mediatek و همینطور تست رایت که CAV شده نه مثل همه pioneer ها Z-CLV و از جمله اشخاصی که در این Thread نظر دادند ala42 و chef و خود جناب TheDangerousBros هستند که امیدوارم اعتبار داشته باشند :rolleyes:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=191836

همون پست 1.5 سال پیش منو بخونید...توش چی گفتم؟؟ درضمن 400 تا پست مفقودی رو هم من حساب نکردم..:lol: والا خودم از ویدئو هلپ انتقاد کردم چون به نسبت منابع اصلی درصد اشتباه و قرقاطی بودن زیاد داره...

نکته دوم بخاطر همون 400 تا پست من قول دادم دذیگه اینجا زیاد حرافی نکنم و دوستان با اطلاع بیان و راهنمایی کن سایر دوستان رو...

در مورد تکنولوژی محصولات همون پست 1.5 پیش من کفایت میکنه..:دی پایونیر سهم خدش رو از تولید درایو ها از اول مشخص کرده بود که فیرم اختصاصی و بدنه اختصاصیه و من به هر نحو فکر میکنم چیزی به عنوان تکنولوژی به ایسوس نداده در حالی که خود ایسوس جزو بزرگترینهاست..

اگه اینقدر تکنولوژیش پیچیده بود ( که نیست) این همه تولید کننده مستقل مثه MSI..Aopen..BTC.. وجود نداشتن..حتی Teac که البته داره واسه بنکیو درایو میزنه( بنکیو دستش کج نیست صرفه اقتصادی مهمترین چیزه)

بارم من هیجا نگفتم که یه شرکت همیشه وفادار به یه جا میمونه...سونی سالها از لایتون درایو میخرید...بعد تو 2 سری رفت سراغ بنکیو..حالا هم سامسونگ...مگه نه اینکه همون فروم کذایی اسم بخش لایتونش رو گذاشته بود سونی / لایتون؟؟؟ چرا الان باید بره سراغ سام ؟؟؟

پایونیر هم مختاره درایوشو از کی بخره..از ایسوس یا از هر شرکت دیگه...منافاتی با حرف من داره؟؟ بحث من سر سری 111 به پایین بود..

در مورد ایگور و ولاد که حتما میدونید یه شخص نیستن که شخص نام میبرید گنده تراز کد مستر که نیستن..یا یه عالمه توئکر قدیمی...خدا میدونه چند تا فیرم رو فقط از نی و سایر تیمهای توئکر به نام خودشون زدن..گرچه ادمای قابل احترامین...الا42 هم به همین ترتیب که من خیلی محترم تر میدونم تا اون 2 برادر..
در کل از پایه نگرش شما ایراد داره...میخواید چی برداشت کنم از این ترید؟؟ هیچ ربطی به به صحبتای قبلی داره ایا؟؟

من ادم منطقی فقط چیزطی رو بررسی میکنم که تو دسترسم باشه..یعنی امکان خریدش تو ایران باشه..مثه سری 7 اچ پی که بحثشو کردم....حالا شما برو ویدئو هلپ رو زیر رو کن ببین سری 7 رو کی میزنه؟؟ بین 3 تا برند ( لدون ذکر مدل ) موندن خودشون..در حالی که اچ پی حتی در موردشون اعلام رسمی داشته..

من اولین پستم رو اینجا 2 سال پیش در مورد فیرم ویر زدم اخرین پسم رو هم امیدوارم همینطوری بزنم..

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد کیفیت سونی 830 2 تا نکته بگم...اول اینکه کلا سامسونگ ها تو رایت ماینس موفق هستند..با پلاس عمدتا مشگل دارن...تو سری 160 هم این مشگل رو بوضوح داشتن...الانم 2 تا ایراد به این درایو وارده( با اینکه هنوز تست عمر و پایداری هم نداده)

1.ایراد تو رایت ابتدای دیسک ها مخصوصا پلاس ها با فیرم ویر فعلیش:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=196908

2.ایراد تو رایت پلاس بخاطر استراتژی نامناسب رایت که حتی با وجود نتایج قابل قبول PIE از نظر POE ادم رو ناامید میکنه..
http://www.cdr-info.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=17757&PageId=10
دقيقا درست فرمودي آقا وحيد !! و از خوندن پست هاتون لذت ميبرم !‌اميدوارم مداوم باشه ;)
من دقيقا تو ضعف در ابتداي DVD كاملا برخورد داشتم و Firmware هم آپديت كردم اما....
اميدوارم كه به قول شما بزودي ايرادات اينچنين رفع بشه ...
حالا من يه سوال پيش اومده اينكه اين مدل(830)‌ با در نظر نگرفتن اين مشكلاتي كه ذكر شد با 820 چه تفاوتهايي داره و آيا از نظر سخت افزاري و اپتكي و چيپ پيشرفتي داشته ؟ از اين جهت پرسيدم كه 820 بر پايه BenQ بوده و 830 هم كه خودتون اشاره كردين يا اصلا همون يه كرباسن و مفت هم نمي ارزن :D . ممنون .

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7

قصد خرید یک dvd rom دارم اکثرا دوستان روی liteon نظر میدن
شما که از plextor استفاده کردی سرعت کپی یک dvd 4.7 روی هارد چقدره
تا به حال تو کپی کردن cd or dvd به ارور کپی نشدن برخورد کردی
یدونه dvd rom suzuki خریدم که هنگام کپی کردن cd بعضی وقتها ارور میده و نمیوتونه cd را کپی کنه همچنین سرعت کپی یک dvd 4.7 روی هارد زمان نسبتا زیادی میبره 11-12 دقیقه
اگر plextor خوبه همینو بگیرم

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام

من یه DVD Writer سونی مارک DRU-830A نصب کردم و از همین اول کار باهاش مشکل پیدا کردم (اینجا توضیح دادم)

حالا میخوام بدونم با توجه به اینکه قراره حسابی ازش کار بکشم و کلی باهاش رایت کنم ، به نظرتون نگهش دارم یا با یه مارک دیگه (چه مارکی؟) عوضش کنم؟
questionedf.gif

یا اگه کیفیت رایتش بهتر از خوندنش باشه شاید بتونم اینو نگه دارم بعد در کنارش یه DVD-ROM بگیرم؟ خلاصه لطفا نظرتونو بگین
happy.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دقيقا درست فرمودي آقا وحيد !! و از خوندن پست هاتون لذت ميبرم !‌اميدوارم مداوم باشه ;)
من دقيقا تو ضعف در ابتداي DVD كاملا برخورد داشتم و Firmware هم آپديت كردم اما....
اميدوارم كه به قول شما بزودي ايرادات اينچنين رفع بشه ...
حالا من يه سوال پيش اومده اينكه اين مدل(830)‌ با در نظر نگرفتن اين مشكلاتي كه ذكر شد با 820 چه تفاوتهايي داره و آيا از نظر سخت افزاري و اپتكي و چيپ پيشرفتي داشته ؟ از اين جهت پرسيدم كه 820 بر پايه BenQ بوده و 830 هم كه خودتون اشاره كردين يا اصلا همون يه كرباسن و مفت هم نمي ارزن :D . ممنون .

به نظر من همیشه درایو بروز خریدن مهمتر از خریدن بهترین درایو هستش..830 به نظر من از 820 خیلی درایو کاملتر و بهتریه..فقط باید منتظر موند فیرم مناسبتر براش بیاد...سرعت و تنکنیک خطا یابی بهتری داری و تو تصحیح خطا هم بهتره...کاملا بروز هستش و از همه مهمتر با فیرم مود شده میشه باهاش لایت اسکرایب رایت کرد...

تا الان فقط فیرم مود شده برای لیبل فلش داشتیم ولی حالا یه درایو ارزون داریم که با کمی دست کاری لایت اسکرایب ارائه میکنه...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
وحید جان به تاپیک سر می زنی ولی جواب ما رو نمیدی
302.gif

الان چند تا پستی که در مورد سونی 830 صحبت کرده بودی رو خوندم؛ اینطور که پیداست قراره چیز خوبی باشه ، حالا به نظرت با اومدن firmware های جدیدتر کیفیتش خیلی بهتر از حالا میشه؟ کلا به نظرت برای مقادیر زیاد رایت این بهتره یا asus 1608 ؟
eyebrow.gif

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
یه سوالی میگن این دی وی دی رایتر های سونی رو سیستم نمیشناسه یا به سختی میشناسه
کلا از نظر نصب مشکل دارن درسته ؟؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان به تاپیک سر می زنی ولی جواب ما رو نمیدی
302.gif

الان چند تا پستی که در مورد سونی 830 صحبت کرده بودی رو خوندم؛ اینطور که پیداست قراره چیز خوبی باشه ، حالا به نظرت با اومدن firmware های جدیدتر کیفیتش خیلی بهتر از حالا میشه؟ کلا به نظرت برای مقادیر زیاد رایت این بهتره یا asus 1608 ؟
eyebrow.gif

استاد..من غلط میکنم اساعه ادب کنم چواب شما رو ندم..:blush::eek::happy:

واسه مقادیر زیاد والا من 830 روتست نکردم..ولی 1608 رو تست کردم..به نظرم 1608 ایده ال بود...

قطعا فیرم جدید تو کیفیت تاثیر داره..;)

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من امروز در شيراز دنبال اين مدل sony 830 a گشتم ولي هيچ جا نداشتند بعد اطلاعي هم از اين مدل نداشتند مدل 820 a رو داشتند و من هم فکر کردم اشتباه ديدم يا شنيدم ولي خوب بعد مراجعه کردم ديدم اينجا هم همه گفتند مدل 830 a اگه مي شه راهنمايي کنيد توي اين برند سوني کدوم مدل بهتره :
820a
830a
با تشکر و سپاس

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
یه سوالی میگن این دی وی دی رایتر های سونی رو سیستم نمیشناسه یا به سختی میشناسه
کلا از نظر نصب مشکل دارن درسته ؟؟؟

من که تو نصبش مشکلی نداشتم
1655.gif

استاد..من غلط میکنم اساعه ادب کنم چواب شما رو ندم..:blush::eek::happy:

این حرفا چیه! اونو به شوخی گفتم. شما که سروری :D

واسه مقادیر زیاد والا من 830 روتست نکردم..ولی 1608 رو تست کردم..به نظرم 1608 ایده ال بود...

قطعا فیرم جدید تو کیفیت تاثیر داره..;)

عجب! پس ضرر کردم :(

ممنون از راهنماییت :happy:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حرف وحيد كاملا درسته . سوني 830 با فريم ويرهاي جديد بهتر هم خواهد شد.

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فريم ور چي هست ؟ يه توضيح کلي لطفاً
با تشکر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فريم وير مثل بايوس براي مادربرد عمل ميكنه. در واقعه رايتر رو به ويندوز معرفي ميكنه و البته كارهاي ديگه هم انجام ميده .

بالا