• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تکنولو ژی که NEC برای چاپ روی dvd های مخصوص خودش استفاده میکنه LabelFlash هست که کاملا با Lightscribe متفاوت هست ... فکر نکنم درایوی که از Lightscribe استفاده کنه NEC باشه چند جا رو گشتم اما اصلا حرفی از HP نیست بیشتر به Liteon میخوره تا NEC .

درسته لایت اسکرایب مال گروه لایتونه( که شراکاش یعنی بنکیو -فلیپس و ال جی و ماتسوشیتا و کلهم این شرکت ها که پایونیر هم جزوشونه)...ولی بیشتر درایو های فروش رفته تو دنیا OEM هستن و تولید LG و اکثر اونها 4166B هستن..

الان دریو مناسب و خوش قیمت لایت اسکرایب بعد لایتون H10-L از ال جی هستش..قیمت دیسکاشم فوق العاده ارزون شده..

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
پس الان DVd-Writer خوب
830 سونیه؟
4167B نایاب شد؟ :D:D
ولی به نظر میاد خرید lite on از همه بهتر باشه!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سوني 830 رو تا حالا روي 5 سيستم بستم كلا انتخاب خوبيه . 4167 ديگه توليد نميشه . لايتون هم بد نيست

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من از موقعی که افتادم تو کار فیلم دی وی دی دی وی دی رایتر سامسونگ داشتم
الان بعد از حدودا 500 تا رایت ضعیف شده اما هنوز هم خوبه

من می خوام فراسووووووو بخرم به نظرتون کار می ده ؟

تا حالا کسی فراسو داشته ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما به نظر من asus 1608s يا sony dru-830 بخريد. فراسو به نظر من بايد لايتون باشه . البته وحيد جان بيشتر اطلاع دارن .

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
sony DRU-830 همون Samsung SH-S182D هست و asus DRW-1608P3S کپی Pioneer 111 فراسو هم که برند معروفی نیست جایی دربارش بنویسه اما 99% liteon هست اما نمیدونم کدوم مدلش یه کم گرونتر بود با گارانتی بیشتر ...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
از كجا فهميدي سوني همون سامسونگ هست لطفا لينك مطلب ! در واقع پايونير كپي asus هست به دليل اينكه asus براي پايونير توليد ميكند . در مورد فراسو هم در بالا توضيح دادم

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

من خیلی در مورد دی وی دی رایتر اصلاعات ندارم اما در مورد پایونیر نظرتون چیه الان دی وی دی رایترش تو بازار گیر میاد قیمتش چنده؟ چینی یا نه اصله وکارایشش چطوره از بقیه مدلها مثل سونی بهتره یانه؟...

یه مقایسهای بکنید

ممنون و موفق باشید

آریا

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب بين `پايونير و ايسوس هيچ فرقي نيست صرف خريد با asus هست.

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه من امروز ميخوام يه دي وي دي رايتر پايونير دست دوم بخرم كه ظاهرا 6 تا 7 ماه كار كرده و ضمانت نامه هم داره قيمتش هم 30 هزار تومان ميگه به نظر شما مي ارزه بگيرمش فقط زود يكي بهم بگه چون امروز بعد از ظهر بايد برم بگيرمش منتظر جوابتون ميمونم انلاين
مي ارزه ؟؟

mahdimp5

Registered User
لایک‌ها
3
من چند روز پیش با راهنمایی دوستان فروم, یه DRU-830A سونی خریدم. روی چند نوع مختلف از دی وی دی رایت کردم خیلی عالی بود. هم از نظر سرعت detect در هنگام پخش فیلم و یا باز کردن فولدر ( در دیسکهای محتوی DATA ) و هم سلامت رایت. از انتخابم که خیلی راضی هستم. از دوستان هم متشکرم.
در ضمن ساخت اندونزی هم هست ( قابل توجه دوستانی که مثل من رابطشون با جنس چینی مثل جن و بسم الله هستش !!!)

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
از كجا فهميدي سوني همون سامسونگ هست لطفا لينك مطلب ! در واقع پايونير كپي asus هست به دليل اينكه asus براي پايونير توليد ميكند . در مورد فراسو هم در بالا توضيح دادم

در سایت videoHelp به قسمت DVD Writers برید یعنی این آدرس http://www.videohelp.com/dvdwriters بعد در داخل باکس Search DVD Writer درایو مورد نظر خودتون رو بزنید مثلا همین dru 830 بعد از پیدا کردن مدل درست زیر اسم اون زده OEM:Toshiba-Samsung و در مورد1608P3S asus زده OEM:pioneer حالا مدل 111 پایونیر رو بزنید که هست OEM:pioneer یعنی که تکنولوژی مال پایونییر هست و اگه منظور شما اینه که درایوهای پایونیر در خط تولید شرکت asus تولید میشه من جایی اینو ندیدم و همه جا کپی اون درایوی رو حساب میکنند که طراحی مال خودش نیست و اونو از یه شرکت دیگه خریده . اگه لطف کنید شما هم دلیل خودتون رو بگید. میشه هم تو همین سایت cdrinfo که خودتون قبول دارید این سوال رو مطرح کنید ببینید چی جواب میدند ;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
در سایت videoHelp به قسمت DVD Writers برید یعنی این آدرس http://www.videohelp.com/dvdwriters بعد در داخل باکس Search DVD Writer درایو مورد نظر خودتون رو بزنید مثلا همین dru 830 بعد از پیدا کردن مدل درست زیر اسم اون زده OEM:Toshiba-Samsung و در مورد1608P3S asus زده OEM:pioneer حالا مدل 111 پایونیر رو بزنید که هست OEM:pioneer یعنی که تکنولوژی مال پایونییر هست و اگه منظور شما اینه که درایوهای پایونیر در خط تولید شرکت asus تولید میشه من جایی اینو ندیدم و همه جا کپی اون درایوی رو حساب میکنند که طراحی مال خودش نیست و اونو از یه شرکت دیگه خریده . اگه لطف کنید شما هم دلیل خودتون رو بگید. میشه هم تو همین سایت cdrinfo که خودتون قبول دارید این سوال رو مطرح کنید ببینید چی جواب میدند ;)

من جواب میدم...

شما کی به این نتیجه رسیدی که Videohelp این کارا رو انجام میده؟؟؟ اوایل همین تاپیک رو نگاه کنی 2 سال پیش هم من اعتبار این سایت رو زیر سوال برده بودم...چون ویکی هستش و رو نظرات مردم نوشته هاش ثبت میشن..

در مورد سری 111 پایونیر اصل خبر تولید درایو توسط ایسوس رو 2 سال پیش من همینجا گذاشتم...پایونیر بعد از A05 از تولید اپتیکال درایو کنار کشید و شروع کرد به مصرف محصولات ایسوس ... چون شرکت مادر تو ژاپن هزینه زیادی داشت براش تولید DVD درایو..

یه راه ساده مطمئن شدن چک مردن UL نامبر درایوه..

در مورد تکنولوژی کلا پایونیر از مخالفان جدی DVD-RAM هستش انوقت بیاد درایو با ساپورت DVD-RAM بزنه؟؟ اصلا منطقیه؟؟ پایونیر فقط درایو ماینس تولید میکرد حالا بیاد پلاس بزنه؟؟

شما فرض کن پایونیر خودش درایو تولید میکنه و حال میکنه برا ایسوس هم بزنه..;)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
وحيد جان ممنون از توضيحات خوبت . در مرود sony dru-830 هم توضيح ميدي

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4

منم خيلي مشتاقم نظرات فني و اصولي راجع به 830 بدونم
305.gif

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
وحید جان از توضیحاتت در مورد دی وی دی رایتر های پایونیر ممنون
من یک دی وی دی رایتر حرفه ای که روزی بیشتر از 50 تا باهاش رایت کنم و با بیشتر دی وی دی خامهای بازار هم سازگار باشه میخوام، اساتید چی پیشنهاد میکنید؟ لآن 4 تا رایتر ال جی دارم خیلی خوبند اما با یک سری از دی وی دی خامهای بازار مشکل دارند حالا میخوام یک دی وی دی رایتر دیگه هم بگیرم که با اون دی وی دی خامها مشکل نداشته باشه و هم حسابی خر کار و کم اذیت باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

خواهش میکنم امید جان...

sony DRU-830 Series همگی بر پایه درایوهای SH-S182 سامسونگ توشیبا موسوم به TSST تهیه شدن...

یعنی هر 3 مدل لایت اسکرایب ..معمولی ...و ساتا رو از این شرکت خریداری کردن....

درایوهای جدید و بخ روزی هستند و ارزون ترین قیمت رو هم بین درایو های هم رده دارن با حدود 30 دلار قیمت...جدی ترین رقیبشون از Aopen..Liteon..LG هستش که من فکر میکنم تو این رده قیمت با توجه به کیفیت بهتر H22- از شرکت ال جی اکثر رقبا کنار برن ولی ممکنه کمی دیر بدست ما برسه تو ایران...

در مورد کیفیت سونی 830 2 تا نکته بگم...اول اینکه کلا سامسونگ ها تو رایت ماینس موفق هستند..با پلاس عمدتا مشگل دارن...تو سری 160 هم این مشگل رو بوضوح داشتن...الانم 2 تا ایراد به این درایو وارده( با اینکه هنوز تست عمر و پایداری هم نداده)

1.ایراد تو رایت ابتدای دیسک ها مخصوصا پلاس ها با فیرم ویر فعلیش:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=196908

2.ایراد تو رایت پلاس بخاطر استراتژی نامناسب رایت که حتی با وجود نتایج قابل قبول PIE از نظر POE ادم رو ناامید میکنه..
http://www.cdr-info.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=17757&PageId=10

ریویو CD-R Info خوندنش جالبه...اکثراSB 03 ( با اینکه SB04 هم ریلیز شده ولی بلکم قدیمیتر باشه) رو فعلا استفاده میکنند که دوستانی که الان اپدیت نیستن بهتره اپدیت کنند...

در کل درایو خوبیه ولی یکم زمان میبره فیرم جدید براش بیاد و کمی وضعیت کیفیش بهتر بشه...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان از توضیحاتت در مورد دی وی دی رایتر های پایونیر ممنون
من یک دی وی دی رایتر حرفه ای که روزی بیشتر از 50 تا باهاش رایت کنم و با بیشتر دی وی دی خامهای بازار هم سازگار باشه میخوام، اساتید چی پیشنهاد میکنید؟ لآن 4 تا رایتر ال جی دارم خیلی خوبند اما با یک سری از دی وی دی خامهای بازار مشکل دارند حالا میخوام یک دی وی دی رایتر دیگه هم بگیرم که با اون دی وی دی خامها مشکل نداشته باشه و هم حسابی خر کار و کم اذیت باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

بهترین راه حل اینکه یه درایو بخری با یه مدیای فراوون سازگار باشه....من خودم فکر میکنم بشخصه Asus 1608P3S با مدیاهای MCC اعم از ورباتیم و DataSafe( همون Safe data بازار) و Data Write و حتی یه سری از دیتا لایف ها انتخاب خوبی باشه چون من با یه درایو مشابه روزی 30 تا حداقل رایت داشتم و مشگلی نبود...

اگه کیفیت خیلی مهم نیست و سرعت و گارانتی طولانی مهمه NEC 3570 هم که الان من دارم درایو خوبیه ولی فقط و فقط و فقط ( 3 بار تکید کردم ) روی R04 و MCC خوب رایت میکنه...باقی برند ها کامل تعطیل..:lol:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
وحيد جان :لايتون كه با روش اديت فريم وير كه گفتي بدرد دوستمون نميخوره ؟ چون به قول خودت فريم وير هاي لايتون رو خوب ميشه اديت كرد.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحيد جان :لايتون كه با روش اديت فريم وير كه گفتي بدرد دوستمون نميخوره ؟ چون به قول خودت فريم وير هاي لايتون رو خوب ميشه اديت كرد.

لایتون مدلهای روزش وارد بازار نمیشه....مثلا الان 3 تا مدل لایت اسکرایب 18 سرعته ساتا داره حدود قیمت زیر 40-50 تومن باید بیان تو بازار ولی من چیزی نمیبینم..:(

بالا