امروز يه DVD رايتر HP گفتم از اين 46 تومنياش خيلي باهاش كار نكردم ولي به نظر كه خيلي DVD رايتر خوبيه سرعت رايتش خيلي خوبه Read نسبتا خوبيم داره ولي من ميتونستم Sony 820 هم بگيرم ولي از نظر من Sony 820 فقط سرعت Read خوبي داره ولي تو رايت DVD همچين تعريفي نداره يادمه يبار با يكي از دوستام كل كل كرديم كه اون يه 820 داشت و يه من LG 4167b تو Read كاملا 4167b سوسك بود ولي تو رايت واقعا عالي بود باوركنيد اطلاعاتي برابر 3 گيگ رو روي جفتشون به رايت كرديم با سرعت 4x كه دقيقا Lg 4167b تقريبا 1.30 دقيقه سريعتر از 820 اطلاعات رو رايت ميكرد تو تست هم از DVD هاي ريرايتر DR.data و Sony استفاده كرديم مشكل بزرگ بعدي CPU Usage عجيبي بود كه Sony 820 داشت البته من همون موقع هم احتمال ميدادم كه ايراد از چيز ديگهاي باشه ولي CPU Usage كاملا به 40% و بيشتر ميرسيد كه با وجود اينكه CPU اينتل 830 Dual Core بود به نظر من خيلي 40% زياده اين در صورتيه كه 4167 اصلا به 10% هم نميرسيد. دوستم هم براي اينكه احتمالا نتيجه عوض بشه حداقل 5 بار اون اطلاعات رو رايت كرد ولي جالبيش اينه كه حتي زمانها 2 ثانيه هم اينور اونور نشد البته ميدونم ديگه 4167b تو بازار نيست ولي كلا اين Sony 820 همچين هم DVD رايتر توپي نيست البته نبايد از انصاف گذشت كه تا الان دوست من كه حدود 1 ساله اين DVD رايتر رو داره هيچ مشكلي باهاش نداشته البته خيلي هم باهاش رايت نميكنه .حالا HP رو هم تست ميكنم ميگم چجورياست .