• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
aha are hamin o rikhtam vali farghi nakard
badtar shod behar nashod
ghablan baz az har 10 ta 2 ta + o mizad vali alan dige un 2 taram nemizane

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
aha are hamin o rikhtam vali farghi nakard
badtar shod behar nashod
ghablan baz az har 10 ta 2 ta + o mizad vali alan dige un 2 taram nemizane

همین؟؟؟ من بهت میگم چیه نمیگی بد میگی همین...در هر حال ببر گارانتی..اینطوری که شما میگی مشگل از خود درایوه..

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
وحيد ممكنه از مديا هائي باشه كه استفاده ميكنه . موافقي ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحيد ممكنه از مديا هائي باشه كه استفاده ميكنه . موافقي ؟

اینم هست..اسه همین گفتم اون دیتا سیف رو هم تست کنه..ولی مشگل گرمای درایو هم هست...من خودم یه بار گارانتی رفتم واسه همین مشگل..

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
بچها تا اینجا که من خوندم برای دی وی دی رام Liteon 16x-48 توصیه شده فکر کنم مدل 16p9s باشه . حا لا این مدل جدید ال جی چه طوره که 16x-52 هست . توصیه آخرتون چیه ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من باز هم همون مدل لايتون رو توصيه ميكنم. ممكنه مدل جديد LG به دليل سرعت بالاتر صداش بيشتر باشه.

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
من باز هم همون مدل لايتون رو توصيه ميكنم. ممكنه مدل جديد LG به دليل سرعت بالاتر صداش بيشتر باشه.

من امروز صبح رفتم پایتخت و دی وی دی رام Liteon گرفتم . چون خودم قبلا Asus داشتم وقتی مقایسه میکنم میبینم از نظر سرعت لودینگ و خوندن این درایو Liteon بهتره اما از نظر صدا نه ! ایسوز کم صدا تر هست . البته بگذریم که مدلی که روی خود درایو نوشته اصلا تو سایت خودش نیست !

در کل من راضی هستم و ممنون از مدیر محترم که راهنمایی کردن :happy:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من امروز صبح رفتم پایتخت و دی وی دی رام Liteon گرفتم . چون خودم قبلا Asus داشتم وقتی مقایسه میکنم میبینم از نظر سرعت لودینگ و خوندن این درایو Liteon بهتره اما از نظر صدا نه ! ایسوز کم صدا تر هست . البته بگذریم که مدلی که روی خود درایو نوشته اصلا تو سایت خودش نیست !

در کل من راضی هستم و ممنون از مدیر محترم که راهنمایی کردن :happy:
اتفاقا Liteon يی كه جديد گرفتم صدا نداره .يك مدل قديمي دارم صدا ميده.جالبه برام.
چند گرفتين شما؟

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
اتفاقا Liteon يی كه جديد گرفتم صدا نداره .يك مدل قديمي دارم صدا ميده.جالبه برام.
چند گرفتين شما؟

منم تعجب میکنم چرا صدا میده ! صداش شبیه خش خش هست که از تو خود درایو میاد اما فقط موقع گذاشتن یا اول لود کردن دی وی دی !
من 21 گرفتم چون آشنا بود طرف اما 23 کمتر نیست تو بازار . این هم مدلش که تو سایت نیست HD166S
مال شما هم همینه ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يك نكته مهم : سعي كنيد پيچهاي كه براي بستن dvd-rom استفاده ميكنيد خيلي محكم نكنيد . اين ممكنه باعث صداي زياد بشه .

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
منم تعجب میکنم چرا صدا میده ! صداش شبیه خش خش هست که از تو خود درایو میاد اما فقط موقع گذاشتن یا اول لود کردن دی وی دی !
من 21 گرفتم چون آشنا بود طرف اما 23 کمتر نیست تو بازار . این هم مدلش که تو سایت نیست HD166S
مال شما هم همینه ؟

این صدای خش خش که میگید برای rom liteon کاملا طبیعی هست احتمالا مربوط به مکانیسم لود باشه تو dvd rw این صدا رو نمیده در موقع کار هم هر چی درایو شما سریعتر مدیا رو بخونه صدا بیشتر میشه بعضی از درایوها برای بعضی از مدلهای مدیا سرعتشون لاک شده دلیل کم صدا بودن هم همینه ....

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مال شما هم همینه ؟
مدلش: SHD-16P1S هست كه توی سايت هست.

مدل قديمی كه داشتم يادم نيست چی بود مدلش اما قديمی همونطور كه گفتم مثل اين چيزی كه گفتين موقع لوود دی وی دی صدا ميده.

۲۰ تومن نداد اما ۲۰ و ۵۰۰ گرفتم ازش.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
امروز يه DVD رايتر HP گفتم از اين 46 تومنياش خيلي باهاش كار نكردم ولي به نظر كه خيلي DVD رايتر خوبيه سرعت رايتش خيلي خوبه Read نسبتا خوبيم داره ولي من ميتونستم Sony 820 هم بگيرم ولي از نظر من Sony 820 فقط سرعت Read خوبي داره ولي تو رايت DVD همچين تعريفي نداره يادمه يبار با يكي از دوستام كل كل كرديم كه اون يه 820 داشت و يه من LG 4167b تو Read كاملا 4167b سوسك بود ولي تو رايت واقعا عالي بود باوركنيد اطلاعاتي برابر 3 گيگ رو روي جفتشون به رايت كرديم با سرعت 4x كه دقيقا Lg 4167b تقريبا 1.30 دقيقه سريعتر از 820 اطلاعات رو رايت ميكرد تو تست هم از DVD هاي ريرايتر DR.data و Sony استفاده كرديم مشكل بزرگ بعدي CPU Usage عجيبي بود كه Sony 820 داشت البته من همون موقع هم احتمال ميدادم كه ايراد از چيز ديگهاي باشه ولي CPU Usage كاملا به 40% و بيشتر ميرسيد كه با وجود اينكه CPU اينتل 830 Dual Core بود به نظر من خيلي 40% زياده اين در صورتيه كه 4167 اصلا به 10% هم نميرسيد. دوستم هم براي اينكه احتمالا نتيجه عوض بشه حداقل 5 بار اون اطلاعات رو رايت كرد ولي جالبيش اينه كه حتي زمانها 2 ثانيه هم اينور اونور نشد البته ميدونم ديگه 4167b تو بازار نيست ولي كلا اين Sony 820 همچين هم DVD رايتر توپي نيست البته نبايد از انصاف گذشت كه تا الان دوست من كه حدود 1 ساله اين DVD رايتر رو داره هيچ مشكلي باهاش نداشته البته خيلي هم باهاش رايت نميكنه .حالا HP رو هم تست ميكنم ميگم چجورياست .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب اين درايو هاي hp در اصل برادر دو قلو nec هستند كه همان تكنولوژي light scribe هم به ارث بردن. من هميشه به دوسنان توصيه كردم به سايت www.cdrinfo.com سر بزنيد. الان نرمال ترين درايو asus 1608 هست كه در واقع همون پايونير هست.

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ؛‌ راهنمايي ميخواستم راجع به DVD-Writer كه چي مناسبه ؟! كه البته درسته قبلا به ASUS اشاره شده...اما شايد مدلهاي جديدي برخورد كرده باشين .... من خودم نظرم رو 820 سوني بود كه سعيد راجع به رايت كردنش اونجوري گفت ... اين مدل جدبد 830 كه سوني زده چطوره؟ فرق اساسي كرده يا فقط سرعت رايت DVD بيشتر شده ؟ و آيا اين افزايش سرعت تاثير محسوسي تو رايت كردن داره؟ با اينكه هنوز همون ASUS 1608 بهترين انتخابه؟؟؟ در كل يه مدلي كه read و Write خوبي داشته باشه معرفي كنين . Read ش مهم تره ، ولي كيفيت رايتشم خوب باشه (‌ مدت زمانش خيلي مهم نيست ،‌ موندگاري و كيفيت رايت مهمتره ) ممنون.

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
نکته ای که قابل ذکر هستش، دوستان و عزیزان شهرستانی کمتر حق انتخاب دارن و در اکثر مواقع اون چیزی رو که دنبالش هستن رو یا به سختی پیدا میکنن یا اصلاً پیدا نمیکنن و مجبور میشن جنس موجود رو بخرن.

بهتره اول برین بازار و جنسها رو ببینین و قیمت بکنین و بعد بیاین بگین از بین این اجناس با این شرایط کدوم مناسب تره.

با تشکر از کلیه اساتیدی که مخلصانه جوابگوی سوالات بیشمار دوستان هستند.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مدل 830 سوني كه دويدي رايتر 18 سرعته هست هم وارد بازار شده قيمتش 43-44 هست. به نظر من درايو خوبي هست.

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ؛‌ راهنمايي ميخواستم راجع به DVD-Writer كه چي مناسبه ؟! كه البته درسته قبلا به ASUS اشاره شده...اما شايد مدلهاي جديدي برخورد كرده باشين .... من خودم نظرم رو 820 سوني بود كه سعيد راجع به رايت كردنش اونجوري گفت ... اين مدل جدبد 830 كه سوني زده چطوره؟ فرق اساسي كرده يا فقط سرعت رايت DVD بيشتر شده ؟ و آيا اين افزايش سرعت تاثير محسوسي تو رايت كردن داره؟ با اينكه هنوز همون ASUS 1608 بهترين انتخابه؟؟؟ در كل يه مدلي كه read و Write خوبي داشته باشه معرفي كنين . Read ش مهم تره ، ولي كيفيت رايتشم خوب باشه (‌ مدت زمانش خيلي مهم نيست ،‌ موندگاري و كيفيت رايت مهمتره ) ممنون.

ممنون؛‌نظر خوبي بود

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
خوب اين درايو هاي hp در اصل برادر دو قلو nec هستند كه همان تكنولوژي light scribe هم به ارث بردن. من هميشه به دوسنان توصيه كردم به سايت www.cdrinfo.com سر بزنيد. الان نرمال ترين درايو asus 1608 هست كه در واقع همون پايونير هست.

تکنولو ژی که NEC برای چاپ روی dvd های مخصوص خودش استفاده میکنه LabelFlash هست که کاملا با Lightscribe متفاوت هست ... فکر نکنم درایوی که از Lightscribe استفاده کنه NEC باشه ...همین سایت cdrinfo که معرفی کردید درreview مدل HP840b نوشته که OEM LG هست. البته شاید مدلهای دیگه چیزه دیگه ای باشند.

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15764

بالا