• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان من میخام یک دی وی دی رام بخرم. یادمه قبلا که این تاپیک رو میخوندم آقای amd> intel میگفتن که liteon
انتخاب خیلی خوبیه. اگر مدل بخصوصی هست لطفا اسمش رو بگید. در ضمن من دوام از سرعت خوندنش برام
مهمتره چون استفاده زیادی دارم . در اون صورت چه مدلی رو توی همین رنج قیمت پیشنهاد میکنید

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
دوستان من میخام یک دی وی دی رام بخرم. یادمه قبلا که این تاپیک رو میخوندم آقای amd> intel میگفتن که liteon
انتخاب خیلی خوبیه. اگر مدل بخصوصی هست لطفا اسمش رو بگید. در ضمن من دوام از سرعت خوندنش برام
مهمتره چون استفاده زیادی دارم . در اون صورت چه مدلی رو توی همین رنج قیمت پیشنهاد میکنید

LG بگير كه يك سال گارانتي تعويض داشته باشه از نظر كيفيتم خوبه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
البته LG گارانتي خوبي داره. ولي لايتون كيفيت READ بهتري داره .

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
LG بگير كه يك سال گارانتي تعويض داشته باشه از نظر كيفيتم خوبه

راستش بيشتر جاهايي که توي اين فوروم ديدم دي وي دي رام الجي رو يکي از بدترين مارکها ميدونستن
ميخاستم لايتون بخرم حالا افتادم توي شک. دوستان سوالم رو دوباره ميپرسم از نظر دوام کدوم از همه بهتره
و اينکه من زياد با دي وي دي رام کار دارم خيلي زياد. البته ميخام توي همين رنج قيمت باشه ممنون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بذار تا كمي خيالت رو راحت كنم . شما الان با 29 تومن ميتونيد پلكستور بخري كه كيفيت خوندنش از همه بهتره . ولي در كل تفاوت زيادي با هم ندارن دوست خوبم .

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به پيشنهاد آقا اميد ( amd>intel ) لايتون گرفتم به قيمت 20500 واقعا عاليه به خدا. خيلي خيلي هم راضيم ازش.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بذار تا كمي خيالت رو راحت كنم . شما الان با 29 تومن ميتونيد پلكستور بخري كه كيفيت خوندنش از همه بهتره . ولي در كل تفاوت زيادي با هم ندارن دوست خوبم .
خوب 9 تومن اختلاف قيمت براي تفاوت كم , زياد نيست؟
پلكستور چرا بالاس قيمتش؟
پايونير هم كه بعضي از دي وي دي هارو نميخونه فاييده نداره پلكستور اين مشكل رو نداره؟ كند نيست توي خوندن؟ لايتون فقط مشكل باز كردن داره , جديد هاشو نميدونم البته?

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من هر چي لايتون بستم با پلكستور فرقي نداشت به جز يك DVD اشانتيون و قيمتي كه يك مقدار بالا تره .

A.Farokhzad

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من میخوام یه دی وی دی رایتر بگیرم که عمر بالائی داشته باشه وبه این زودی ها کارش به تعمیر نکشه لطفا یه مدل تو رنج قیمت 40-60 تومن معرفی کنید
نظر خودم
سونی 820A
ال جی H10
NEC ND3540A البته سیدی رامش که مزخرف ترین مارک دنیاست و دل خوشی ازش ندارم
یا پلکستور که الان مدلش رو یادم نیست ولی قیمتش بالای 60 تومن بود
ممنون میشم زودتر جواب بدین چون تا دو سه روز دیگه میخوام بخرم.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من فعلا سوني 820 دارم و هيچ مشگلي باهاش نداشتم. فقط با گارانتي ايران رهجو بخر.

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فعلا سوني 820 دارم و هيچ مشگلي باهاش نداشتم. فقط با گارانتي ايران رهجو بخر

یعنی شما این مدل را بر GSA-H10N ترجیچ می دی یا چون فعلا این را داری راضی هستی

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نه برادر من . من h10n هم داشتم و براي مشتريانم نصب كردم . ولي مشگلات زيادي داره h10n به خاطر همين در حال حاضر اين مدل سوني و مدل موجود asus رو پيشنهاد ميكنم . اگه قرار بود هر چي كه دارم پيشنهاد بدم كه خيلي ناجور ميشد. من به واسطه كارم با اكثر قعات كار ميكنم و ميتونم تستشون كنم. اميدوارم قانع شده باشيد

Vahid_RM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقایون من میخام یه DVD Writer تو رنج 60-70 تومن بخرم ....شما چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟؟ ممنون میشم جوابمو بدید:blush:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حالا چرا ميخواي 60 تا 70 تومن پول رايتر بدي . با 45 تومن ميتونيد يا asus 1608 يا sony dru-820a بگيري .

Vahid_RM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا چرا ميخواي 60 تا 70 تومن پول رايتر بدي . با 45 تومن ميتونيد يا asus 1608 يا sony dru-820a بگيري .

یعنی اینا بهترین رایترها هستن.... بهتر پیدا نمیشه ....اخه عمر رایتر برام خیلی مهمه:cool:
حالا از این دوتایی که گفتین کدوم بهتره؟؟:blush:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من خودم سوني 820a دارم درايو خوبيه . ولي asus هم مثل اين درايو ارزش خريد داره .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام
از دوستان اینجا در خواست راهنمایی داشتم (ببخشید که اینجا مطرح می کنم چون واقعا ربطی به تاپیک نداره!:blush: ):
چند روز پیش چند عدد DVD فیلم دایو ایکس از یکی از دوستان در بخش بازارچه خریدم؛ اما متاسفانه غیر از دو مورد ما بقی اصلا Open نمی شوند. در نتیجه مشکل نداشتن نرم افزارهای مدیاپلیر مربوطه یا دی وی دی رایتر من نیست. خودم حدس می زنم ایراد مربوط به سیستم عهد بوق من هست! (P2 450 :D ) نظر شما چیه؟

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
DVD R/RW NEC 3550 =46.000T
LITEON DVD R/RW 16X=43.000T

کدوم بهتره ِ
قیمتشون مناسب ِ
اگر خوب نبودن هم یک مدل زیر پنجاه هزار تومان معرفی کنید.:D

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
از دوستان اینجا در خواست راهنمایی داشتم (ببخشید که اینجا مطرح می کنم چون واقعا ربطی به تاپیک نداره!:blush: ):
چند روز پیش چند عدد DVD فیلم دایو ایکس از یکی از دوستان در بخش بازارچه خریدم؛ اما متاسفانه غیر از دو مورد ما بقی اصلا Open نمی شوند. در نتیجه مشکل نداشتن نرم افزارهای مدیاپلیر مربوطه یا دی وی دی رایتر من نیست. خودم حدس می زنم ایراد مربوط به سیستم عهد بوق من هست! (P2 450 :D ) نظر شما چیه؟
یعنی شما با p2 450 میخواهی divx ببینی؟ من الآن یک سیستمی دارم که p3 1.7 هستش و باهاش نمیتونم divx هارو ببینم و حتی dvd رو هم به زور نشون میده

بالا