• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام دوستان
با شرایط من چه بانکی رو پیشنهاد میکنید؟
1- کاملا روز شمار باشه یعنی هیچ پولی رو بلاک نکنه و هر چی بخوام بتونم بردارم یا واریز کنم و هیچ سقف و کفی برای موجودی نباشه(جدای از مورد فوق ، اگر کیس خیلی مناسبی با کف 1 تومن تا 5 تومن هم بود لطفا جداگانه بگین)
2- به شتاب وصل باشه
3- زیر نظر بانک مرکزی باشه
4- بالاترین سود با این شرایط باشه
ممنون
سپرده سپند اقتصادنوین , حداقل موجودی 2 میلیون تومن , روزشمار 22% , کارت و اینترنت بانک هم داره
هیچ پولی بلوک نیست , اون دو میلیون هم هر موقع خواستی میری از داخل بانک برداشت میکنی

پ.ن: یه وقت دوستان فکر نکنند من مثل یکی از کاربران دارم تبلیغ بانک اقتصادنوین رو میکنم !! از نظر من این سپرده واقعا ایده آل هست. هم بانک معتبر , هم سود خوب , هم امکانات تکمیل

یکساله با واریز سود ماهانه
یکساله توی بانکها تقریبا همین 20% هست . موسسات ممکنه بیشتر بدن

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
خوب اگه دفنترچه 23%هست پس چرا امکان واریز نداره؟؟؟؟خوب اومیم من اومدم15 تومن ماه اول ریختم حساب و روز28 ام همون ماه خواستم14 م برداشت کنم،دیگه هیچ سودی بهم تعلق نمیگیره؟این سوالات در ادامه همون جوابهای مبهم پست قبلی هست...خوب وقتی کفش یک میلیون باشه اگه بتونی قبل از یک ماه 14 تاش برداری بازهم باید روی اون15م توی مدت28 روز سود پرداخت کنه که کسی جوابش را نمیده...اگه هم دفترچه باشه،که بازهم سودش را باید بشه واریز کرد به حساب 23%که کسی هنوز درست جواب نداده..

دفترچه نیست . قرارداد هست . سود این قرارداد واریز میشه به حساب زرین و یا کارت 7 درصدی ات .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
این 22درصد روزشمار بانک دی چجوریاست کسی گذاشته؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
خوب اگه دفنترچه 23%هست پس چرا امکان واریز نداره؟؟؟؟خوب اومیم من اومدم15 تومن ماه اول ریختم حساب و روز28 ام همون ماه خواستم14 م برداشت کنم،دیگه هیچ سودی بهم تعلق نمیگیره؟این سوالات در ادامه همون جوابهای مبهم پست قبلی هست...خوب وقتی کفش یک میلیون باشه اگه بتونی قبل از یک ماه 14 تاش برداری بازهم باید روی اون15م توی مدت28 روز سود پرداخت کنه که کسی جوابش را نمیده...اگه هم دفترچه باشه،که بازهم سودش را باید بشه واریز کرد به حساب 23%که کسی هنوز درست جواب نداده..
مطلبو درست نگرفتین دیگه

اگه قرار باشه این حساب حالا چه دفترچه چه قرار داد شرطش این باشه که شما باید یک ماه پولت رو بلوکه کنی و بعدش حق برداشت داشته باشی میخواد صد میلیون باشه میخواد یک میلیون چه فرقی داره شما هر پولی بذاری بعد یک ماه قابل برداشت میشه پولت حالا میخواد یک میلیون باشه کفش میخواد صد میلیون باشه شرطش فقط بلوکه بودن پول شما توی یک ماه هست

حالا فرضا امروز 15 میل داری میری میذاری 23 درصد سود بلوکه میشه 1 ماه و باز فردا 20 میل دیگه داری نمیتونی روی همون حساب واریز کنی یک حساب جدا برای اون 20 باز برات باز میکنن و از همون روز باز یک ماه بلوکه میشه و بعد از یک ماه قابل برداشت هست.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یه نفر منو راهنمایی کنه من یک سال پیش 30 تا سکه داشتم فروختم پولشو گذاشتم تو بانک کشاورزی 5 ساله با سود 20 درصد اون موقع سودها مثل الان زیاد نبود یعنی بیشترین سود 5 ساله موسسات 23 درصد بود ولی الان خیلی بیشتر شده حالا بنظرتون من برم با جریمه چند درصدی پولمو بردارم بذارم یه جا دیگه یا صبر کنم سود بانک کشاورزی هم زیاد بشه بدبختانه بانک کشاورزی دولتی هم هست نمیدونم سودش زیاد میشه یا نه

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
یه نفر منو راهنمایی کنه من یک سال پیش 30 تا سکه داشتم فروختم پولشو گذاشتم تو بانک کشاورزی 5 ساله با سود 20 درصد اون موقع سودها مثل الان زیاد نبود یعنی بیشترین سود 5 ساله موسسات 23 درصد بود ولی الان خیلی بیشتر شده حالا بنظرتون من برم با جریمه چند درصدی پولمو بردارم بذارم یه جا دیگه یا صبر کنم سود بانک کشاورزی هم زیاد بشه بدبختانه بانک کشاورزی دولتی هم هست نمیدونم سودش زیاد میشه یا نه
نميدونم چقدر از ٥ سال شما باقي مونده ولي برداري بزاري يه جا ديگه با سود ٢٣به بالا فكر ميكنم نه تنها جبران جريمه ميشه بلكه سود هم ميكني ... البته بايد زمان باقي مانده رو ببيني چقدر هست و مقدار پول ... كاري نداره بزار تو فرمول ضرب و تقسيم كن ببين كدوم به نفع هست !

ولي تو اين مملكت كه فرداش هيچي معلوم نيست و هر لحظه تصميم جديدي تصويب ميشه پول رو بيشتر از ٦ ماه سپرده نكنيد

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
نميدونم چقدر از ٥ سال شما باقي مونده ولي برداري بزاري يه جا ديگه با سود ٢٣به بالا فكر ميكنم نه تنها جبران جريمه ميشه بلكه سود هم ميكني ... البته بايد زمان باقي مانده رو ببيني چقدر هست و مقدار پول ... كاري نداره بزار تو فرمول ضرب و تقسيم كن ببين كدوم به نفع هست !

ولي تو اين مملكت كه فرداش هيچي معلوم نيست و هر لحظه تصميم جديدي تصويب ميشه پول رو بيشتر از ٦ ماه سپرده نكنيد
چهار سال مونده میخوام از یه نفر که از بانک ها خبر داره سوال کنم که اگه سال 93 سود بانک کشاورزی هم بالا میره پول دیگه برندارم
واقعا اوضاعی عجیبی هست یه بانک سودش تا 25 هم افزایش میده یه بانک هم هیچی افزایش نمیده تکلیف مردم هم معلوم نیست الان همه کسایی که تو بانک های مثل پارسیان و کشاورزی حساب دارند تو این فکر هستند که پولشون بذارن تو بانک های که بیشتر سود میده خوب افزایش سود تصویب کنند خلاص دیگه اینا که اکثر سود بردن بالا

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
اینترنت بانک دی و آینده بسیار مزخرفه و از این دستگاه های رمزساز باید استفاده کنی. درسته امنیتش بالاست ولی کار کردن با این رمزساز اصلاً جالب نیست
کارکردن با دستگاه توکن((رمز ساز)) سخته؟؟؟
بابا بیخیال مگه چی داره؟؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
چهار سال مونده میخوام از یه نفر که از بانک ها خبر داره سوال کنم که اگه سال 93 سود بانک کشاورزی هم بالا میره پول دیگه برندارم
واقعا اوضاعی عجیبی هست یه بانک سودش تا 25 هم افزایش میده یه بانک هم هیچی افزایش نمیده تکلیف مردم هم معلوم نیست الان همه کسایی که تو بانک های مثل پارسیان و کشاورزی حساب دارند تو این فکر هستند که پولشون بذارن تو بانک های که بیشتر سود میده خوب افزایش سود تصویب کنند خلاص دیگه اینا که اکثر سود بردن بالا
تا اون جایی که من میدونم
بانک هایی مثل کشاورزی .. اگر افزایش سود هم داشته باشن .. به سپرده های قبلیشون تعلق نمیگیره
شما برو بانک کشاورزی .. بپرس اگر من سپرده ام رو بخوام ببندم .. چقدر سود این مدت میشه
با توجه به اختلاف 2-3 درصدی سود .. نسبت به 20 درصد ای که میگیرین ..مطمعا ضرر نمیکنید ..نه در کوتاه مدت و نه در بلند مدت
+++
شما 5 ساله گردشگری بگذارید .. با توجه به حساب 22% روزشمار اش . در طول 5 سال
210 % به بالا سود میگیرید .. که برای بانک کشاورزی که 20% سالیانه گذاشتید .. میشه 100% در طول 5 سال که از نصف ام کمتر میشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
یکساله با سود ماهانه

اوراق یک‌ساله، به صورت بی‌نام و با نام و قابل انتقال به غیر هستند که سود علی‌الحساب سالانه آنها 20 درصد است که شما می‌توانید این سود را در مقاطع ماهانه دریافت کنید. بازخرید قبل از سررسید اوراق با نرخ 18.5درصد سالانه انجام خواهد شد.
این اوراق را از روز شنبه 1392/12/10 تا پایان روزکاری سه‌شنبه 1392/12/13 در تمامی شعب بانک سامان به فروش می‌رسد.

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان ۲۴ تومن دارم تا سه ماه هم می تونم بزارم فعلا روزشمار مهر اقتصاده !!
حالا به نظرتون روزشماره بزارمش یا سپرده سه ماه کنم ؟؟؟ کدوم بانک سودش بیشتره با این شرایط ؟

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
حالا به نظرتون روزشماره بزارمش یا سپرده سه ماه کنم ؟؟؟ کدوم بانک سودش بیشتره با این شرایط ؟
من هم رفتم مهراقتصاد خواستم سپرده فجر 23 درصد بازکنم-به رِِییس شعبه گفتم شرایطم طوریه که باید حسابم در جریان باشه یعنی شاید یه روز امیلیون تو حساب باشه یه روز 30م بهم گفت این چند وقته 4-5 تا حساب بهمون اباغ شده که نرخشون مدام متغیره حالا صبرکن اون 5میلیونی که بلوکه میشه و تو باهاش مشکل داری شاید ابلاغ جدیدی بیاد یا کلآ برش دارن یا تقلیلش بدن.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
تا اون جایی که من میدونم
بانک هایی مثل کشاورزی .. اگر افزایش سود هم داشته باشن .. به سپرده های قبلیشون تعلق نمیگیره
شما برو بانک کشاورزی .. بپرس اگر من سپرده ام رو بخوام ببندم .. چقدر سود این مدت میشه
با توجه به اختلاف 2-3 درصدی سود .. نسبت به 20 درصد ای که میگیرین ..مطمعا ضرر نمیکنید ..نه در کوتاه مدت و نه در بلند مدت
+++
شما 5 ساله گردشگری بگذارید .. با توجه به حساب 22% روزشمار اش . در طول 5 سال
210 % به بالا سود میگیرید .. که برای بانک کشاورزی که 20% سالیانه گذاشتید .. میشه 100% در طول 5 سال که از نصف ام کمتر میشه
البته من تو یه سایت از یه مدیر بانک سوال کردم گفت اگه افزایش پیدا کنه سود حساب های قبلی هم افزایش پیدا میکنه ولی در صورت کاهش سود حساب مشتری کاهش پیدا نمیکنه
بانک گردشگری چطوری حساب کردی 210 درصد یعنی سالی 42 درصد میده احتمالا از اون حسابهای هست که سود بعد 5 سال میده خودمون هم میتونیم با سرمایه گذاری روی سود دوباره به همون سودها برسیم یعنی دوباره سود پول سپرده گذاری کنیم هر وقت هم خواستی میتونی ی برداری مثلا طلا بخری اما اگه تا سررسید نتونی به سودش دست بزنی دیگه نمیتونی کار دیگه ای با سود پولت بکنی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
خوب شما اگر از مهر اقتصاد دربیاری و ببری بذاری جای دیگه برای سه ماه نهایت یکی دو درصد فرق داره که به نظرم ارزش نداره این حساب اون حساب کنی . بذار همونجا باشه

farid_

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان یه سوال در مورد طرح سپند بانک اقتصاد نوین (22 درصد روز شمار / یک ساله) داشتم. اگه مثلا بعد از 4 یا 5 ماه بخوایم از این حساب برداشت کنیم، آیا بانک درصد سود رو کم میکنه؟ اگه آره چه مقداری کم میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
دوستان یه سوال در مورد طرح سپند بانک اقتصاد نوین (22 درصد روز شمار / یک ساله) داشتم. اگه مثلا بعد از 4 یا 5 ماه بخوایم از این حساب برداشت کنیم، آیا بانک درصد سود رو کم میکنه؟ اگه آره چه مقداری کم میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام فرید
سپرده سپند بانک اقتصاد نوین ۱ ساله نیست،مشابه یک حساب کوتاه مدت عادی ۷ درصده با این تفاوت که نرخ سودش ۲۲ درصده و ۲ میلیون باید همیشه در حساب باشه که به اون ۲ میلیون هم سود ۲۲ درصد تعلق می گیره اگر هم یه زمانی خواستی برداشتش کنی باید بری بانک حسابت رو ببندی و ۲ میلیون رو بدون جریمه برداشت کنی،سودش هم به صورت ماهیانه به همون حساب ۲۲ درصد سپند واریز میشه که مشابه تمامی واریز هایی که به حساب می کنی ۲۲ درصد محاسبه و در تاریخ افتتاح سپرده واریز می شه،در زمان افتتاح یه دفترچه و یه کارت عابر بانک هم بهت تحویل میدن،اگر هم اینترنت بانک خواستی بهشون بگو تا فرمش رو بهت بدن که پر کنی،مواظب خودت باش،روز و شب خوش.

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مطلبو درست نگرفتین دیگه

اگه قرار باشه این حساب حالا چه دفترچه چه قرار داد شرطش این باشه که شما باید یک ماه پولت رو بلوکه کنی و بعدش حق برداشت داشته باشی میخواد صد میلیون باشه میخواد یک میلیون چه فرقی داره شما هر پولی بذاری بعد یک ماه قابل برداشت میشه پولت حالا میخواد یک میلیون باشه کفش میخواد صد میلیون باشه شرطش فقط بلوکه بودن پول شما توی یک ماه هست

حالا فرضا امروز 15 میل داری میری میذاری 23 درصد سود بلوکه میشه 1 ماه و باز فردا 20 میل دیگه داری نمیتونی روی همون حساب واریز کنی یک حساب جدا برای اون 20 باز برات باز میکنن و از همون روز باز یک ماه بلوکه میشه و بعد از یک ماه قابل برداشت هست.
دوست عزیز شما درست توضیح نمیدهین!!!وقتیکه میگین حساب23%دفترچه هست یعنی حق واریز و برداشت داری وگرنه باید گواهی سپرده(بقول دوستمون همون قرارداد) باشه به شرطی که از کف مبلغ کمتر نشه!!!پس این حساب فقط یک سپرده با مبلغ معین هست که اصلا حق برداشت تا یکماه نداره و واریز هم اصلا نمیتوان کرد..بنظرمن که حساب بانک مهر اقتصاد 23%ا(اونم فکر کنم3-4 ماهه هست)گه بشه واریز و برداشت کرد بصرفه تره...کسی از حساب23%مهر اقتصاد که کفش 5م تومن

Last edited:

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ببخشید دوستان عزیز یک سوالی داشتم خواهشا راهنمایی کنید من دنبال حساب بلند مدت 1 ساله با سود ماهانه 25 در صد یا 24 در صد می گردم که فقط برای بانک باشه ایا کسی از دوستان اطلاعی داره در این ضمینه لطفا نام بانک را بگویید باتشکر

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
فرضا اگه بانک ملی بالای 50 م داشته باشیم
ایا ب صرفه هست جرمیه بدیم و جای دیگه 2 ساله با سود بالا حساب باز کنیم؟
جریمه چند میشه؟ ؟

بالا