aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
پس بهش بگم نگه داره. ولی اگر خواست بره سودش را بگیره درسته.
من احتمال ميدم براي باز كردن حساب كف داشته باشه ، مثلا كف حساب ٥٠ مليون اون موقع شما نمي تونيد سود رو برداريد و حساب جديد باز كنيد !دوستان یک سوال برای من پیش اومده
در خصوص این سپرده هایی که سود رو اول پرداخت میکنند و پول توی بانک به مدت یک سال میمونه
خب من شنیدم بانکهایی مثل مسکن اینکارو میکنند
سوالی که برام پیش اومده این هست که فرضا مثلا کسی 100 م ت بگذاره توی بانکی مثل مسکن حالا سودش بشه مثلا 20 م یعنی 20%
خب دوباره میتونه اون 20 ت م رو بگذاره توی بانک مسکن و 4 م بابت 20% سود اش بگیره .. و بعد دوباره 4 م رو بگذاره و اینکارو همینطور ادامه بده
من حساب کردم اینطوری خیلی سود بالا میره .. حتما من یک جایی دارم اشتباه میکنم ... درسته ؟؟ نظر دوستان رو میخواستم بدونم
( اون 20% رو به عنوان مثال گفتم .. شنیدم خیلی سودهای بهتری میدن )
بانک ایران زمین و قوامینالان بیشترین سود رو برا سپرده کوتاه مدت روز شمار کدوم بانک یا موسسه میده ؟
چند درصد ؟بانک ایران زمین و قوامین
دوستان یک سوال برای من پیش اومده
در خصوص این سپرده هایی که سود رو اول پرداخت میکنند و پول توی بانک به مدت یک سال میمونه
خب من شنیدم بانکهایی مثل مسکن اینکارو میکنند
سوالی که برام پیش اومده این هست که فرضا مثلا کسی 100 م ت بگذاره توی بانکی مثل مسکن حالا سودش بشه مثلا 20 م یعنی 20%
خب دوباره میتونه اون 20 ت م رو بگذاره توی بانک مسکن و 4 م بابت 20% سود اش بگیره .. و بعد دوباره 4 م رو بگذاره و اینکارو همینطور ادامه بده
من حساب کردم اینطوری خیلی سود بالا میره .. حتما من یک جایی دارم اشتباه میکنم ... درسته ؟؟ نظر دوستان رو میخواستم بدونم
( اون 20% رو به عنوان مثال گفتم .. شنیدم خیلی سودهای بهتری میدن )
اینها فکر همه جارو کردن پس ....سپرده انتظار بانک مسکن هست که کفش 50 میلیون هست . یعنی شما 20 میلیون که گرفتی نیمتونی بزاری سودش رو یکجا بگیرید
دوستانم کسی از سود روزشمار بانک ایران زمین خبر داره؟
العان تماس گرفتم با شعبه کرج گفتش یه سپرده داریم 23درصد ماهانه سودش پرداخت میشه کف موجودی هم ندارهشنیدم 22 درصد روز شمار میده اما از شرایطش خبر ندارم.
سپرده سرمایه گذاری انتظاراینها فکر همه جارو کردن پس ....
حالا سود هاش 20% هست این سپرده ها یا بیشتره
بانک دیگه ای با این شرایط سود نمیده ؟ که کف اش کمتر باشه .. و سودش بیشتر ؟
العان تماس گرفتم با شعبه کرج گفتش یه سپرده داریم 23درصد ماهانه سودش پرداخت میشه کف موجودی هم نداره
دی بهتر هست به نظر من ،بچه ها دی بهتره یا ایران زمین ؟ کدوم بانکداری قوی تری داره و در مجموع کدوم بهتره ؟
امروز دیدم بانک دی زده سپرده کوتاه مدت 24%
ولی دیگه نرفتم بپرسم چجوریه
بانک اقتصادنوین 22% با حداقل موجودی 2 میلیونالان بیشترین سود رو برا سپرده کوتاه مدت روز شمار کدوم بانک یا موسسه میده ؟
24درصد کوتاه مدت؟بچه ها دی بهتره یا ایران زمین ؟ کدوم بانکداری قوی تری داره و در مجموع کدوم بهتره ؟
امروز دیدم بانک دی زده سپرده کوتاه مدت 24%
ولی دیگه نرفتم بپرسم چجوریه
بکش بیرون دیگه از این تاپیک24درصد کوتاه مدت؟