• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دوشنبه احتمالا میرم برا خرید سعید

میخوام 3 تا ppc بخرم برا رفیق ها حتما برات آمار میگیرم:)
عزيز جان آمار بگير ببن Atom Exec رجيستر شده آورده و اگه نداره بپرس كي مياره. خلاصه در اين مورد هم يه آماري بگير.
من اين چند وقته چند باز زنگ زدم اگه تا آخر اين هفته يك بار ديگه زنگ بزنم بهم فحش ميدم.
39.gif

ممنون
72.gif
72.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
راستی من یادم رفت اینجا بنویسم، هرکسی از دوستان که خواست HTC TyTN بگیره یا مشابهاش که همین بالاست اسماشون (imate jasjam هم هست) ، توجه کنه که شماره سریال دستگاه (که روی جعبه هستش) ، که به صورت HTxxx هستش، از HT637 به بالا باشه. وگرنه احتمال خوبی وجود داره که بعد از یکی دوماه یا حتی خیلی کمتر مشکل screen alignment براتون بودجود بیاد. دستگاه های دارای شماره سریال جدیدتر کلاً اسکرینشون عوض شده و کیفیت صفحه هم رفته بالا.
______

تو اخر منو وسوسه میکنی یکی ا اینا بخرم
1.gif

راستی چی فرهاد ؟ پس چرا نمیگیری این tytn رو ؟
اگه بگیری از کدوم مارکش ؟ tytn ? jasjam ?....
از herm100 خوشت میاد یا herm200 ?

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تو اخر منو وسوسه میکنی یکی ا اینا بخرم
1.gif

راستی چی فرهاد ؟ پس چرا نمیگیری این tytn رو ؟
اگه بگیری از کدوم مارکش ؟ tytn ? jasjam ?....
از herm100 خوشت میاد یا herm200 ?

رسول جان tytn قیمتش 690 دلاره، با شیپینگ می شه 720 تا، اگه یه مموری یه گیگ هم اضافه شه می شه 750 تا، که یخورده ای از بودجه ی من بالا می زنه:wacko:
من برنامه داشتم که یه softbank x01ht بگیرم از توی ebay حدود 130 دلار اختلاف قیمت داشتش(هنوزم هست و داره)، ولی فروشنده هه سریال نامبر رو هرچی تقلا کردم نگفت...بعداً آمارش در اومد که برخلاف گفته ش که دستگاه ها توی آمریکاست، پکیج هاش با فدکس از هنگ کنگ می یاد و واقعاً S/N رو نداشته...
خلاصه گفتم ریسکه، حالا فعلاً دستگاه خودمو می خوام بفروشم و یه 2-3 ماهی صبر کنم
38.gif
80.gif

بعدم herm200 خوشگلتره، نیست؟
183.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
wow کی میره این همه راهو
از اینجا بگیر با خیال راحت
15.gif

ناقلا چی زیر سر داری که میخای 2-3 ماخ صبر کنی ؟
191.gif

منم بات موافقم herm200 قشنگتره
راستی فکرکنم اکسون qtek , imate رو گارانتی میکنه که هر دو herm100 اند
یه چیزه دیگه زنگ زدم اکسون امروز 525 رو گارانتی ندارن و میگفت تا 10-15 روز دیگه فروشگاه خودشون راه می افته
187.gif

اگه اینجور باشه که هم خودش شرکتی وارد کنه هم گارانتی هم بهتره هم قیمتش از این قیمتهای این بی انصافا یهتر باشه
188.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه چیزه دیگه زنگ زدم اکسون امروز 525 رو گارانتی ندارن و میگفت تا 10-15 روز دیگه فروشگاه خودشون راه می افته
اگه اینجور باشه که هم خودش شرکتی وارد کنه هم گارانتی هم بهتره هم قیمتش از این قیمتهای این بی انصافا یهتر باشه
ایول چه عالی، آره می شه امید داشتش که قیمت ها خوب تر بشه!! من نمی فهمم چرا مثلاً فقط رمضانی باید p525 بیاره!؟

ناقلا چی زیر سر داری که میخای 2-3 ماخ صبر کنی ؟
HTC TyTN
39.gif
17.gif
شایدم ایمانم از دست رفتو یه ام700 خریدم
1.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
شک نکن این فروم رو میخونه
244.gif
244.gif

جدی میگم ها یا اینکه یجوری میدونه الان بچه ها چی میخوان
200.gif
162.gif

ولی اگه رقابتی بشه حرف نداره یه موقع دیدی رفتیم خرید اب پرتقال هم بمون دادن
39.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شک نکن این فروم رو میخونه
244.gif
244.gif

جدی میگم ها یا اینکه یجوری میدونه الان بچه ها چی میخوان
200.gif
162.gif

ولی اگه رقابتی بشه حرف نداره یه موقع دیدی رفتیم خرید اب پرتقال هم بمون دادن
39.gif
رسول جان فکر نمی کنم، به نظرم اگه دکتر هرچند وقت نمی رفت اونجاو دستگاه های جدید و خوب رو بهشون معرفی نمی کرد الان رساناموبایل منحصراً زده بود توکار اچ پی و جی اسمارت و میو:D

اين درسته من انتخابت رو تحسين ميكنم فرهاد جان :happy: :rolleyes:

:cool: چاکرت برم
البته دستگاه های ناناز زیادن:happy: هیچی هم که تایتن نمی شه
40.gif
این htc یه کار قشنگ کرده اونم اینکه روی هر دستگاهی که یه سی پی یو 400 سامسونگ گذاشته، یه دونه گرافیک اکسلریتر ATI هم گذاشته. ایتن هم باید به فکر باشه! ولی خودمونیم نبرد amd و intel پاش به دنیای ppc هاهم باز شده ها:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
p4350 هنوز هیچی نشده قیمتش شده 640$
ترینیتی هم شده 620$

دوستانی که کشته مرده ی اتم هستن، حتماً یه ریویو ازین ترینیتی (p3600) بخونید
294.gif

ابعاد دستگاه دقیقاً همون ابعاد جمین هستش (نتیجتاً از لحاظ اندازه خیلی نزدیکه به اتم)، با این تفاوت که یه سی پی یو 400 سامسونگ و یه چیپ ati و البته و صد البته GPS داره ، که احتمالش هست بزودی توی رام های جدید فعال شه
51.gif
از لحاظ تیپ و قیافه هم، دوتا رنگ سفید و سیاه داره، عین اتم و اتم پیور، و جنس بکار رفته روی بدنه هم همونه، کاملاً براقه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
این تجربه هم بد نیست گفته بشه،دوشنبه هفته پیش رفته بودم پیش یکی از دوستانم که ایشون متخصص داخلی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران هستن،اولا" که به تمام اعضا هیئت علمی یک عدد دل اکسیم ایکس 51 وی داده بودن،من با هاش کار کردم،از نظر سرعت در حالت عادی تقریبا" می شه اون رو با اتم اگزک معادل دونست،گرچه فکر می کنم که در کارهای سنگین از اتم اگزک جلوتر بیفته،(بعدها باید یه امتحان بکنم)،البته روی دل برنامه نصب نشده بود،از لحاظ صفحه نمایش هم وضوح پایینتری داشت،اما در مجموع از وقتی که اومده تو نان فون ادیشنها از بهترینهاست،ای کاش من هم امکانات فرهاد رو داشتم تا یه مقایسه علمی انجام می دادم،:blush: از آقا فرهاد هم می خوام که برنامه هایی که برای بنچ مارک استفاده می کنه رو به من پی ام بزنه و یا اینجا بگه،
مرسی

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
294.gif

ابعاد دستگاه دقیقاً همون ابعاد جمین هستش (نتیجتاً از لحاظ اندازه خیلی نزدیکه به اتم)، با این تفاوت که یه سی پی یو 400 سامسونگ و یه چیپ ati و البته و صد البته GPS داره ، که احتمالش هست بزودی توی رام های جدید فعال شه
51.gif
از لحاظ تیپ و قیافه هم، دوتا رنگ سفید و سیاه داره، عین اتم و اتم پیور، و جنس بکار رفته روی بدنه هم همونه، کاملاً براقه
http://www.gsmarena.com/htc_p3600-1694.php

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
p4350 هنوز هیچی نشده قیمتش شده 640$
ترینیتی هم شده 620$

294.gif

51.gif

فقط به خاطر cpu سامسونک بهش فکرمیکنم ولی تو بین همه این pda معرفی شده هنوز چیزی نبود که منو جو بگیر برم بخرم باز باید صبر کرد فرهادددددد:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فقط به خاطر cpu سامسونک بهش فکرمیکنم ولی تو بین همه این pda معرفی شده هنوز چیزی نبود که منو جو بگیر برم بخرم باز باید صبر کرد فرهادددددد:blush:

آره آقا کی می شه این P4350 رو با یه سی پی یو سامسونگ و GA ای تی آی و GPS و VGA و TV-Out بدن بیرون؟
16.gif
15.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
این تجربه هم بد نیست گفته بشه،دوشنبه هفته پیش رفته بودم پیش یکی از دوستانم که ایشون متخصص داخلی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران هستن،اولا" که به تمام اعضا هیئت علمی یک عدد دل اکسیم ایکس 51 وی داده بودن،من با هاش کار کردم،از نظر سرعت در حالت عادی تقریبا" می شه اون رو با اتم اگزک معادل دونست،گرچه فکر می کنم که در کارهای سنگین از اتم اگزک جلوتر بیفته،(بعدها باید یه امتحان بکنم)،البته روی دل برنامه نصب نشده بود،از لحاظ صفحه نمایش هم وضوح پایینتری داشت،اما در مجموع از وقتی که اومده تو نان فون ادیشنها از بهترینهاست،ای کاش من هم امکانات فرهاد رو داشتم تا یه مقایسه علمی انجام می دادم،:blush: از آقا فرهاد هم می خوام که برنامه هایی که برای بنچ مارک استفاده می کنه رو به من پی ام بزنه و یا اینجا بگه،
مرسی

مجتبی جان برای اندازه گیری حداکثر بیتریت قابل پخش دایویکس و کلاً فایل های صوتی-تصویری، که فکر می کنم مستقیماً با قدرت سی پی یو و graphics acceleratorمرتبط می شه، خود برنامه ی TCPMP بنچ مارک می گیره (ولی ورژن جدیدش CorePlayer اینکارو نمی کنه)
برای اندازه گیری مصرف باطری هم یه برنامه ای هستش acb Powermeter ، باهش می شه متوسط مصرف رو اندازه گرفت، البته با اس200 من که درست کار نمی کرد، دستگاه باید حتماً به برق می بود تا برنامه کار کنه ، راه دیگه اینه که برنامه ی AEButton Plus رو بریزید و یه هاردکی نسبت بدید به power status ، من برای اتم همین کارو کردم، متوسط نمی گیره ولی می تونید مثلاً وقتی دستگاه مشغول انجام یه تسک خاصیه خودتون اون هاردکی رو بزنید و جریان باطری فعلی رو (بصورت لحظه ای) ببینید و یه میانگین بگیرید، راستی توی اتم اینکارو که کردم بقل اطالاعات باطری، دماسنج هم ظاهر شد خیلی جالب بود:cool: حالا این دما، دمای هواست یا دمای داخلی دستگاه؟!

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

کسی از دوستان میدونه قضیه رجیستری برای PPC حل شده یا نه؟ اگر بخوام PPC بدون فون بگیرم چی رو توصیه میکنید؟ یک نفر میتونه برام از کانادا بیاره.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها فردا احتمالا من میرم 3 تا pda بخرم جدا گیج شدم خودم از یه ور میخوام این jasjam رو یه امتحانی کنم از یه ور هم میترسم :wacko:

برا یه بار هم شده بچه ها بیاین بگید چی بگیرم:)

همینک نیاز مند یاری سبز تان هستم:)

پ.ن: چقدر سخت آدم برا خودش تصمیم بگیره و چقدر راحت من به بچه ها پیشنهاد میدم:blush: :wacko: ;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چقدر سخت آدم برا خودش تصمیم بگیره
دقیقاً
22.gif

خسین جان، جسجم خیلی هم چیز خوبیه، فقط باید توجه کنی که شماره سریال روی جعبش HT637 به بالا باشه. اگه یه چیزی کمتر ازین بود ازون دستگاه فاصله بگیر
38.gif
درضمن گارانتی هم خیلی مهمه!

الان رمضانی رو گرفتم، اتم معمولی 700، اتم اگزک 950 تومن!!!
268.gif
کاشکی گفته بودم اون اچ پی رو بیارن لااقل 200تومن توش می خوردیم
156.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام

کسی از دوستان میدونه قضیه رجیستری برای PPC حل شده یا نه؟ اگر بخوام PPC بدون فون بگیرم چی رو توصیه میکنید؟ یک نفر میتونه برام از کانادا بیاره.

اگه بدون فون خواستید بگیرید، یه دونه Dell Axim x51v بگیرید، از روی ebay ترجیحاً، 299 دلاره:blush:

بالا