• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

بنابر مقتضيات كارم، نياز به PPC دارم. تا 850 ميخوام خرج بزارم. دوستان چي رو پيشنهاد ميكنند؟
براي من اندازه و ظاهرش خيلي مهمه. يه مدتي توي نخه اتم اگزك بودم، اما مثل اينكه ديگه توي بازار نيست (اگه بود 100% ميگرفتمش) :( .
نظر شما چيه؟ چه چيزي رو پيشنهاد ميكنيد؟

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
رسول جان فکر نمی کنم، به نظرم اگه دکتر هرچند وقت نمی رفت اونجاو دستگاه های جدید و خوب رو بهشون معرفی نمی کرد الان رساناموبایل منحصراً زده بود توکار اچ پی و جی اسمارت و میو

نمیدونستم فرهاد جان
دمت گرم دکتر - خدا سایتو از سر این فرم کم نکنه
85.gif

راستی فرهاد الان کدوم یک از مدل های tytn تو ایران موجوده ؟ jasjam ? 9600 ? tytn ?
با گارانتی ؟؟؟ کی داره ؟ و از همه مهمتر چند ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نمیدونستم فرهاد جان
دمت گرم دکتر - خدا سایتو از سر این فرم کم نکنه
85.gif

راستی فرهاد الان کدوم یک از مدل های tytn تو ایران موجوده ؟ jasjam ? 9600 ? tytn ?
با گارانتی ؟؟؟ کی داره ؟ و از همه مهمتر چند ؟

ما هم دعا می کنیم:happy: :)
بعد رسول جان چیزی به نام qtek 9600 وجود نداره به جاش tytn اومد به بازار (برند qtek مال خود htc هستش)
بعدم والا توی مشهد که من جایی ازین چیزا ندیدم!!!
اگه باشه توی پایتخته و علائدین، و احتمالاً با قیمت های بالا، رسول جان خوب برو یه گشتی بزن بازار رو اگه می خوای بخری؟!;) :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
این تجربه هم بد نیست گفته بشه،دوشنبه هفته پیش رفته بودم پیش یکی از دوستانم که ایشون متخصص داخلی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران هستن،اولا" که به تمام اعضا هیئت علمی یک عدد دل اکسیم ایکس 51 وی داده بودن،من با هاش کار کردم،از نظر سرعت در حالت عادی تقریبا" می شه اون رو با اتم اگزک معادل دونست،گرچه فکر می کنم که در کارهای سنگین از اتم اگزک جلوتر بیفته،(بعدها باید یه امتحان بکنم)،البته روی دل برنامه نصب نشده بود،از لحاظ صفحه نمایش هم وضوح پایینتری داشت،اما در مجموع از وقتی که اومده تو نان فون ادیشنها از بهترینهاست،ای کاش من هم امکانات فرهاد رو داشتم تا یه مقایسه علمی انجام می دادم،:blush: از آقا فرهاد هم می خوام که برنامه هایی که برای بنچ مارک استفاده می کنه رو به من پی ام بزنه و یا اینجا بگه،
مرسی

مجتبی ، مطمئن هستی که وضوح صفحه ش از اتم اگزک کمتره؟ ببین اون وی جی ای هست ها!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آره آقا کی می شه این P4350 رو با یه سی پی یو سامسونگ و GA ای تی آی و GPS و VGA و TV-Out بدن بیرون؟
16.gif
15.gif

تی وی اوت رو در نسخه بعدی ویندوز موبایل ( فوتان) به شکل پیش فرض ساپورت خواهند کرد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ما هم دعا می کنیم:happy: :)
بعد رسول جان چیزی به نام qtek 9600 وجود نداره به جاش tytn اومد به بازار (برند qtek مال خود htc هستش)
بعدم والا توی مشهد که من جایی ازین چیزا ندیدم!!!
اگه باشه توی پایتخته و علائدین، و احتمالاً با قیمت های بالا، رسول جان خوب برو یه گشتی بزن بازار رو اگه می خوای بخری؟!;) :)

دوستان به من لطف دارید ولی خودتون رو دست کم نگیرید ، شماها که مرتب بهش سر زدید و زنگ زدید ، باعث شد که مصمم بشه که بازار پی دی ای تو ایران گرچه خیلی محدود ، ولی رو به رشد هست

همگی موفق باشید

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سلام به همه دوستان

بنابر مقتضيات كارم، نياز به PPC دارم. تا 850 ميخوام خرج بزارم. دوستان چي رو پيشنهاد ميكنند؟
براي من اندازه و ظاهرش خيلي مهمه. يه مدتي توي نخه اتم اگزك بودم، اما مثل اينكه ديگه توي بازار نيست (اگه بود 100% ميگرفتمش) :( .
نظر شما چيه؟ چه چيزي رو پيشنهاد ميكنيد؟
چرا كسي منو راهنمايي نميكنه؟ :(
من برنامه نويس هستم. مدتيه دارم روي برنامه نويسي براي PPC كار ميكنم. نياز به يك PPCدارم تا برنامه هامو روش تست كنم. تا 850ميتونم خرج بزارم، ابعادش و ظاهرش براي خيلي مهمه و صد البته سرعت.
Please Help ME.
155.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
چرا كسي منو راهنمايي نميكنه؟ :(
من برنامه نويس هستم. مدتيه دارم روي برنامه نويسي براي PPC كار ميكنم. نياز به يك PPCدارم تا برنامه هامو روش تست كنم. تا 850ميتونم خرج بزارم، ابعادش و ظاهرش براي خيلي مهمه و صد البته سرعت.
Please Help ME.
155.gif

حامد جان اوضاع بازار خراب شده کسی قیمت نداره من احتمالا امروز میرم حتما آمار میگیرم برات :)

sms شما هم به دست من رسید چشم اطاعت میشه:rolleyes:

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
اگه باشه توی پایتخته و علائدین، و احتمالاً با قیمت های بالا، رسول جان خوب برو یه گشتی بزن بازار رو اگه می خوای بخری؟!

فرهاد جان
خرما بر نخیل و دست ما کوتاه
216.gif

منم مثل خودت تهران نیستم واسه این ازت پرسیدم که کم کم داری دکترای tytn رو میگیری
83.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
FrankenStein جان
شما میخواستی یه رویو و مقایسه بین atom , p525 بنویسی اگر هنوز هم میخوای بیصبرانه منتظریم
226.gif

اگه هم یه سر رفتی علائدین گوشی بخری یه خبر از بازار زحمت بکش بزار
مرسی
94.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
FrankenStein جان
شما میخواستی یه رویو و مقایسه بین atom , p525 بنویسی اگر هنوز هم میخوای بیصبرانه منتظریم
226.gif

اگه هم یه سر رفتی علائدین گوشی بخری یه خبر از بازار زحمت بکش بزار
مرسی
94.gif

جانم برات بگه رسول جان اون شخصی که قرار بود گوشی p525 به من بده رفته شهرستان مشغول امتحاناش ولی چشم حتما در اولین فرصت میزارم :)

علائدین هم که قرار بود امروز برم که نشد ولی احتمالا 4 شنبه میرم اگر قیمتها میزون بود حتما میخرم اینجا مفصل صحبت میکنم:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان
خرما بر نخیل و دست ما کوتاه
216.gif

منم مثل خودت تهران نیستم واسه این ازت پرسیدم که کم کم داری دکترای tytn رو میگیری
83.gif

302.gif
آقا نگو که دلم خونه
از بس وسواسی شدم سر جریان این سریال نامبرها، یه دستگاه سالم خوش آتیه ی اروزن رو از دست دادم رفت
258.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
می گم حسین جان، این دوستمون توی ترد بقلی نوشته M600+ رو خریده به 580
ببین توی این خرتوخر قیمت ها، اگه دودل شدی من شدیداً پیشنهاد می کنم یکی از همین ایتن ها بخری!
23.gif
رامش 256 مگابایته، دوربینش هم نسبت به باقی ایتن ها خیلی پیشرفت داشته، کلاً چیز خوبیه به قیمتش
183.gif
البته بماند، قیمتش نموره ای زیاده، ظاهراً رمضانی حتماً باید توی هر دستگاه 200تومن بخوره
80.gif
حتی از بچه های pt
167.gif

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می گم حسین جان، این دوستمون توی ترد بقلی نوشته M600+ رو خریده به 580
ببین توی این خرتوخر قیمت ها، اگه دودل شدی من شدیداً پیشنهاد می کنم یکی از همین ایتن ها بخری!
23.gif
رامش 256 مگابایته، دوربینش هم نسبت به باقی ایتن ها خیلی پیشرفت داشته، کلاً چیز خوبیه به قیمتش
183.gif
البته بماند، قیمتش نموره ای زیاده، ظاهراً رمضانی حتماً باید توی هر دستگاه 200تومن بخوره
80.gif
حتی از بچه های pt
167.gif
......................
I bought S200 => 520,000 Rials (Smile Gerye) I'm a ill fated.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
......................
I bought S200 => 520,000 Rials (Smile Gerye) I'm a ill fated.

بدون مموری 520 ؟!:blink:
اگه با مموری2گیگ 520 گرفتید همچین بدهم نبوده انتخابتون:) ولی حالا غصه نخورید بعد یه دوسه ماه دستگاه های خیلی بهتری می یان فوقش عوضش می کنید دیگه :rolleyes:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میخواستم یک گوشی i-mate تا نهایتا 400 الی 450 تومن بگیرم.میخواستم منو راهنمایی کنید که چه مدلی بگیرم.در ضمن داشتن WiFi شرط اصلی من هست.

450 با مموری یا بدون مموری؟
اگه بدون مموری هستش رمضانی Qtek S200 (همون i-mate jamin ) رو می ده 480 :)

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدون مموری 520 ؟!:blink:
اگه با مموری2گیگ 520 گرفتید همچین بدهم نبوده انتخابتون:) ولی حالا غصه نخورید بعد یه دوسه ماه دستگاه های خیلی بهتری می یان فوقش عوضش می کنید دیگه :rolleyes:
Without memory!

بالا