• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
Probably a Taiwan-made product huh ؟!
take it easy though every ppc lover in iran will get robbed once or twice:D

unhappy.gif
whatt

taiwan
grimace.gif

but

if you want to buy a good thing you have to pay the price no matter what will happen :blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همگی دوستان
امروز عصر علاءالدین بودم،برای خرید هندزفری بلوتوث مخصوص ام پی تری از سونی اریکسون ،به مغازه رمضانی هم سر زدم،در مورد فلیم بهش یاد آوری کردم،گفت که برخی از دستگاهها رو نمی تونه رجیستر کنه،از جمله محصولات او2 رو،برخی از دستگاههای شرکت آی میت رو اسم برد که رجیستر شده هست،کلی پی 525 داشت اما وقتی در مورد پی 535 پرسیدم،گفت که اون رو هم نمی تونه رجیستر کنه،در هر صورت سیاست خودشه و یا واقغا" اینجوریه جای بحث داره،راستی قیمتها واقغا" سرسام اور هست،اتم اگزک 950 تومن:blink: و جالب اینجاست که هر کسی میاد قیمت بگیره،میگه فروشی نیست،طرف هم با تعجب مغازه رو ترک می کنه،البته شاید شهودی حدس می زنه که این بابا مشتری نیست:lol:
در مورد هندزفری می خواستم چند تا نکته رو بهتون بادآوری کنم،همین الان دارم باهاش موزیک گوش می دم،به راحتی با دستگاهم پیر شد و مشکلی وجود نداشت(اتم اگزک و اتم ،ای 2 دی پی رو ساپورت می کنن)(البته اینم بگم که وقتی به فروشنده گفتم که این هدست رو می خوام و دستگاهم رو دید،گفت که فکر نمی کنه بشه باهاش موسیقی گوش داد،بهش گفتم چرا؟گفت نمی شه فقط با این دشتگاههایی که رو جعبه نوشته شده کار می کنه و ...
طفلک نمی دونست که سونی فقط از برند خودش مدلهایی که ساپورت می شن رو نوشته،ضمنا" به جمله بغلش در مورد A2DP توجه نداشت،به من گفت که اجازه امتحان نمی ده و توصیه هم نمی کنه که بخرم،مجبورم کرد که این قضیه رو براش توضیح بدم و توجیهش کنم،
در مورد کار کردن با هدست،امکانات و کلیدهای بدرد بخوری روی هدست هست،واقعا" از لحاظ طراحی حرف نداره،اما یه موضوع مهم،باید فکر کار کردن با پی پی سی رو زمانی که دارید به موزیک گوش می دید و هد ست فعال هست،از سرتون بیرون کنید،چون سرعت دستگاه رو به شدت پایین میاره،مصلا" من می خواستم جواب اس ام اس رو بدم،دچار مشکل شدم،چون عکس العمل دستگاه ضعیف شده بود و مثلا" در بعضی مواقع یه حرف رو دوبار تایپ می کردم،
مواقعی که آهنگ پخش نمی شه،یه نویز کوچیک ازار دهنده داره،
خوب اجازه بدید که چند روز با هاش کار کنم،انشاله مفصل تر تایپ می کنم،فقط جریان سرعت کار با پی پی سی رو هنگامی که هدست فعال هست،جدی بگیرید،این یه معضل اساسی هست،
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مجتبی جان کاش قیمت p525 ر. میگرفتی و بقیه ...:blush:

حالا گرفتی؟؟؟؟

جای دیگه چطور

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مجتبی جان، ظاهراً اون هایی که می گه مشکل رجیستر ندارن رو اصلاً نمی ده شبکه رجیستر کنه، خودشون از اول رجیستر هستن! سیستم مخابرات ظاهراً BlackList هستش نه WhiteList

بعد مجتبی جان، قیمت رو بگو
27.gif

راستی موقعی که آهنگ گوش می کنید و یه نفر تماس می گیره بعد ازین که تماس قطع شد پخش آهنگ رو ادامه می ده یا باید دوباره pair کنید دستگاه رو؟

و درضمن این پایین اومدن سرعت اصلاً طبیعی نیستش، ایـــــن پچ رو نصب کنید شاید کمک کنه، اگه نکرد توی xda-dev یه گشتی بزنید، حتماً راه حلی هستش

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان، ظاهراً اون هایی که می گه مشکل رجیستر ندارن رو اصلاً نمی ده شبکه رجیستر کنه، خودشون از اول رجیستر هستن! سیستم مخابرات ظاهراً BlackList هستش نه WhiteList

بعد مجتبی جان، قیمت رو بگو
27.gif

راستی موقعی که آهنگ گوش می کنید و یه نفر تماس می گیره بعد ازین که تماس قطع شد پخش آهنگ رو ادامه می ده یا باید دوباره pair کنید دستگاه رو؟

و درضمن این پایین اومدن سرعت اصلاً طبیعی نیستش، ایـــــن پچ رو نصب کنید شاید کمک کنه، اگه نکرد توی xda-dev یه گشتی بزنید، حتماً راه حلی هستش
سلام فرهاد جان
چشم،پچ رو هم نصب می کنم،امیدوارم که ردیف شه،راستش دیشب کسی تماس نگرفت،اما وقتی اس ام اس اومد،ابتدا آلارم پخش شد و موزیک قطع شد و بعد از اون دوباره پخش موزیک ادامه پیدا کرد،تو دفترچه منوال هم نوشته که این کار رو اتوماتیک انجام می ده و نیازی به پیر کردن مجدد هم نیست،انشاله یه بار هم امروز امتحان می کنم قضیه رو،
قیمت هم 86 تومن،
پس اینجوریه جریان،می گم چه اصراری روی آیمیت و بعضی از دستگاههای اچ تی سی داره،پس او2 جز بلک لیست هست و باید حتما" رجیستر بشه،شاید این موضوع باعث بالاتر رفتن قیمت محصولات او2 بشه،باید یکی گوش مخابرات رو یکمی بپیچونه،
FrankenStein
مجتبی جان کاش قیمت p525 ر. میگرفتی و بقیه ...

حالا گرفتی؟؟؟؟

جای دیگه چطور
نه متاسفانه،چون دیروز یکی همراهم بود:wub: ،نمی تونستم زیاد اونجا بمونم،فروشنده هم که داشت یه میو به یکی می انداخت،اما فکر می کنم همون قیمتهایی باشه که فرهاد گفت،حداقل در مورد اتم اگزک اینجوری بود:blush:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
450 با مموری یا بدون مموری؟
اگه بدون مموری هستش رمضانی Qtek S200 (همون i-mate jamin ) رو می ده 480 :)
منظورتون از بدون مموری چیه؟ یعنی اینی که گفتین اصلا مموری اضافه نمیخوره؟ در کل میخواستم ببینم i-mate بخرم بهتره یا W950i ?

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
منظورتون از بدون مموری چیه؟ یعنی اینی که گفتین اصلا مموری اضافه نمیخوره؟ در کل میخواستم ببینم i-mate بخرم بهتره یا W950i ?

منظور اینه که این قیمت رو با مموری گرفتید یا بدون مموری که بدون مموری بود :blush:

اتفاقا خوب هم مموری میخوره من که تا 2 گیگ رو امتحان کردم:)

شما دوست عزیز در مورد خرید خوب دقت کنید که مشگل خیلی از بچه ها رو پیدا نکنید فردا بگید این pda آشغال هست نه دوربین داره نه صدا داره نه چه میدونم فلان رو داره یا نداره...:hmm:

شما همین قسمت مشاوره رو کامل بخونید و حتما قبلش یه بار هم شده یه pda دستتون بگیرید مسلما انتخاب درست رو انجام میدید:)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام به همگی دوستان
امروز عصر علاءالدین بودم،برای خرید هندزفری بلوتوث مخصوص ام پی تری از سونی اریکسون
سلام مجتبی جان
خسته نباشی
3 تا سئوال
1- کیفیت صدایی که از هدست جدید پخش میشه به اندازه کیفیت صدای هندزفری استریوی فابریک خود گوشی هست یا کمتره؟
2- بعد اینکه هر صدایی از دستگاه خارج بشه شنیده می شه دیگه یا فقط mp3 ؟
3- اگه دستگاه رو flight mode باشه خوب طبیعتا باید باز هم هدسته کار کنه با این حال باز هم با کاهش سرعت دستگاه همراهه یا کاهش سرعت فقط زمانی که تو شبکه باشی برقراره؟
مرسی
موفق باشید

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
کلا چه مدل هدست هایی با ppc ها pair میشن؟

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
جانم برات بگه رسول جان اون شخصی که قرار بود گوشی p525 به من بده رفته شهرستان مشغول امتحاناش ولی چشم حتما در اولین فرصت میزارم

علائدین هم که قرار بود امروز برم که نشد ولی احتمالا 4 شنبه میرم اگر قیمتها میزون بود حتما میخرم اینجا مفصل صحبت میکنم

چاکریم اقا حسین عجله نکن ما بچه ها اینجا لنگر انداختیم
38.gif
الان هم که قیمت به طرز مسخره ای بی خود بالاست ( چرا نمیدونم؟ ) پس حالا حالا ها کسی فکر نکنم بخر باشه
45.gif

آقا نگو که دلم خونه
از بس وسواسی شدم سر جریان این سریال نامبرها، یه دستگاه سالم خوش آتیه ی اروزن رو از دست دادم رفت

فرهاد جان از من میپرسی در امر خیر حاجت هیچ استخاره نیست
63.gif
مخصوصا تو زن گرفتن جدی میگم
213.gif
میگرفتی الان داشتی حالشو میبردی تازه اگه میفروختی سود هم میکردی
39.gif

راستی دوستان p525 به قیمت 695 با گارانتی خوبه ؟؟؟؟
162.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام مجتبی جان
خسته نباشی
3 تا سئوال
1- کیفیت صدایی که از هدست جدید پخش میشه به اندازه کیفیت صدای هندزفری استریوی فابریک خود گوشی هست یا کمتره؟
2- بعد اینکه هر صدایی از دستگاه خارج بشه شنیده می شه دیگه یا فقط mp3 ؟
3- اگه دستگاه رو flight mode باشه خوب طبیعتا باید باز هم هدسته کار کنه با این حال باز هم با کاهش سرعت دستگاه همراهه یا کاهش سرعت فقط زمانی که تو شبکه باشی برقراره؟
مرسی
موفق باشید
سلام
1-تقریبا" میشه گفت برابر هست،با کمی اغماض البته;)
2-همه صداها شنیده می شه،مثلا" صدای کار کردن با منوی استارت و...
3- امتحان می کنم و خبرش رو می دم،ضمنا" مشکل سرعت هم با پچی که فرهاد جان دادن حل نشد،
ضمنا" شما می تونید این هندزفری رو با هر سیستم دیگه ای که بلوتوث داره پیر کنید،مثلا" با لپ تاپتون:happy:
این بیشتر تو تابستون به کارم می اد،چون دیگه کت نمی شه پوشید و از طرفی اتم رو هم نمی شه به جایی بست،پس اتم رو تو کیف می ذارم و با استفاده از هدست کار می کنم،هر کی هم می بینه فکر می کنه ام پی تری پلیر هست،اما وقتی تلفن جواب می دم،طرف یه حوری نگاه می کنه که آدم می ترسه:lol:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مجتبی جان، برای رفع اون نویز، اینجا رو نگاه کن ببین حل می شه؟ اینجا هم یوزرهای اتم که از هدست های bt استریو استفاده کردن مشکلاتشون رو نوشتن.. درضمن توی تاپیک اون لینک قبلی که داده بودم در موردش صحبت شده، این مسئله ی cpu load بالا انگار یه خورده ای همه گیره
73.gif

TCPMP doesn't understand when the stream is redirected to A2DP. To get everything to work, first make sure TCPMP isn't running, then pair up your headset. Now run TCPMP and everything will go to the headset. Will work for videos too. However, A2DP's high proc utilization will slow down the video decoder noticably. Fixing this will require either AKU3.x, Widcomm, or Core ATI ImageON support for the Hermes.

و ظاهراً ورژن 1.2 بلوتوث اتم یه خورده ای کیفیت رو می یاره پایین

As I mentioned before, I have tested all the combinations for 818pro, Atom (both with latest rom) and two BT headsets i-Tech R35 and Nokia HS-12W, and only found that the BT 2.0 combination, ie, 818pro with HS-12W, produces good enough music quality. For all other combinations, there is always some pretty obvious hizzing sound around when playing a soung. That hizzing sound is not background sound, as it won't appear if I stop playing any song. It only appears when a certain part of a song is played.
It seems to me that the hizzing sound is caused by insufficient bandwidth or over-compression of the data transmission (or both?). This also matches with my test result.
If I am using the 818pro (it is pending for repair), I will surely bring the HS-12W around
.
Another reason why S200 is not such a bad choice
39.gif

It's working now in combination with my Sony, DR-BT20NX!! (without altering the Registry on my Qtek S200)

Comment on the sound when playing music:
Possitive: Overall sound fairly good, bass is perfect!
Negative: If you listen carefully, there is indeed a very soft (but clearly present) highsound noticable when playing music at a louder volume. Moreover, sometimes my mp3 files have a sudden pause (half a second or so) and entering information or accessing programs, is extremely slow while listening to music.
I guess do to limitations of my CPU, but it is worthwile knowing in advance for everyone.
and that's reason i'm selling this piece o' $#&t:blush:

درضمن مجتبی جان ایـــن ترد روهم بد نیست یه نگاهی بندازی
20.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میگرفتی الان داشتی حالشو میبردی تازه اگه میفروختی سود هم میکردی
80.gif

راستی دوستان p525 به قیمت 695 با گارانتی خوبه ؟؟؟؟
از کجا شیطون؟؟
39.gif
به نظر من رسول جان، تو این وضعیت بازار، اگه نخوای منتظر بمونی، خیلی خوبه
20.gif
ایتن ام600پلاس هم خوبه، ولی این p525 جدای از بنچ مارک هاش که خیلی بهترن، به نظر من می شه مدت زمان بیشتری نگهش داشت!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان، برای رفع اون نویز، اینجا رو نگاه کن ببین حل می شه؟ اینجا هم یوزرهای اتم که از هدست های bt استریو استفاده کردن مشکلاتشون رو نوشتن.. درضمن توی تاپیک اون لینک قبلی که داده بودم در موردش صحبت شده، این مسئله ی cpu load بالا انگار یه خورده ای همه گیره
73.gif

و ظاهراً ورژن 1.2 بلوتوث اتم یه خورده ای کیفیت رو می یاره پایین

.
Another reason why S200 is not such a bad choice
39.gif

and that's reason i'm selling this piece o' $#&t:blush:

درضمن مجتبی جان ایـــن ترد روهم بد نیست یه نگاهی بندازی
20.gif
سلام
فرهاد جان صبح اون ترد اول رو دیده بودم،چیزی که برداشت کردم اینه که راه حل قطعی رو پیشنهاد نکردن،اما ترد دوم رو هم تو اولین فرصت می بینم،
ممنون از زحماتت

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
ز کجا شیطون؟؟ به نظر من رسول جان، تو این وضعیت بازار، اگه نخوای منتظر بمونی، خیلی خوبه ایتن ام600پلاس هم خوبه، ولی این p525 جدای از بنچ مارک هاش که خیلی بهترن، به نظر من می شه مدت زمان بیشتری نگهش داشت!

یکی از دوستام تو یه سایت که اسمش یادم نیست تبلیغ فروش یه شرکت رو میبینه که مثل اینکه زنگ میزنه میپرسه
و میگه که قیمت همونیه که تو سایتشونه و با گارانتی خود شرکت یعنی p525 =695 !!!
منظرت از بیشتر نگه داشتن چیه یعنی اینقدر solid ؟؟

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان این محصولات Fujitsu Siemens چطورن ؟ خوب در اومدن ؟
تو ایران پیدا میشن ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
فرهاد جان صبح اون ترد اول رو دیده بودم،چیزی که برداشت کردم اینه که راه حل قطعی رو پیشنهاد نکردن،اما ترد دوم رو هم تو اولین فرصت می بینم،
ممنون از زحماتت

قربان شما مجتبی جان:)

یکی از دوستام تو یه سایت که اسمش یادم نیست تبلیغ فروش یه شرکت رو میبینه که مثل اینکه زنگ میزنه میپرسه
و میگه که قیمت همونیه که تو سایتشونه و با گارانتی خود شرکت یعنی p525 =695 !!!
منظرت از بیشتر نگه داشتن چیه یعنی اینقدر solid ؟؟

هم Solid ــه، هم سرعتش مناسبه، هم رام هاش فراوونه و راحت می شه آپگرید کرد (خیـــــــلی راحت تر نسبت به tytn ) همم اینکه اون کیبورد عددی ، شدیداً کار کردن باهش رو راحت می کنه:)

hamidghol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید به استادان
من میخواستم یه PDAبگیرم که اولا WIFIداشته باشه ثانیا B-tooth
دوربین داشتنش اصلا برام مهم نیست چون قیمتش رو میبره بالا اگرهم SIMCARDخورد خوبه در واقع یک pocketpcبدون دوربین و قدرتمند از لحاظ cpu وRam وRomو اینجور چیزها(+wifi& BLUTH) میخوام
درضمن شنیدم hp يه همچین چیزی داره و حدود 500 تومن هستش آِیا درسته؟
لطفا اگر مارک و مدلی به نظرتون میرسه راهنمایی کنید (لطفا با حدود قیمت)!
مرسی

بالا