Without memory!
Probably a Taiwan-made product huh ؟!
take it easy though every ppc lover in iran will get robbed once or twice
Without memory!
Probably a Taiwan-made product huh ؟!
take it easy though every ppc lover in iran will get robbed once or twice![]()
سلام فرهاد جانمجتبی جان، ظاهراً اون هایی که می گه مشکل رجیستر ندارن رو اصلاً نمی ده شبکه رجیستر کنه، خودشون از اول رجیستر هستن! سیستم مخابرات ظاهراً BlackList هستش نه WhiteList
بعد مجتبی جان، قیمت رو بگو![]()
راستی موقعی که آهنگ گوش می کنید و یه نفر تماس می گیره بعد ازین که تماس قطع شد پخش آهنگ رو ادامه می ده یا باید دوباره pair کنید دستگاه رو؟
و درضمن این پایین اومدن سرعت اصلاً طبیعی نیستش، ایـــــن پچ رو نصب کنید شاید کمک کنه، اگه نکرد توی xda-dev یه گشتی بزنید، حتماً راه حلی هستش
نه متاسفانه،چون دیروز یکی همراهم بود:wub: ،نمی تونستم زیاد اونجا بمونم،فروشنده هم که داشت یه میو به یکی می انداخت،اما فکر می کنم همون قیمتهایی باشه که فرهاد گفت،حداقل در مورد اتم اگزک اینجوری بود:blush:مجتبی جان کاش قیمت p525 ر. میگرفتی و بقیه ...
حالا گرفتی؟؟؟؟
جای دیگه چطور
منظورتون از بدون مموری چیه؟ یعنی اینی که گفتین اصلا مموری اضافه نمیخوره؟ در کل میخواستم ببینم i-mate بخرم بهتره یا W950i ?450 با مموری یا بدون مموری؟
اگه بدون مموری هستش رمضانی Qtek S200 (همون i-mate jamin ) رو می ده 480![]()
منظورتون از بدون مموری چیه؟ یعنی اینی که گفتین اصلا مموری اضافه نمیخوره؟ در کل میخواستم ببینم i-mate بخرم بهتره یا W950i ?
سلام مجتبی جانسلام به همگی دوستان
امروز عصر علاءالدین بودم،برای خرید هندزفری بلوتوث مخصوص ام پی تری از سونی اریکسون
جانم برات بگه رسول جان اون شخصی که قرار بود گوشی p525 به من بده رفته شهرستان مشغول امتحاناش ولی چشم حتما در اولین فرصت میزارم
علائدین هم که قرار بود امروز برم که نشد ولی احتمالا 4 شنبه میرم اگر قیمتها میزون بود حتما میخرم اینجا مفصل صحبت میکنم
آقا نگو که دلم خونه
از بس وسواسی شدم سر جریان این سریال نامبرها، یه دستگاه سالم خوش آتیه ی اروزن رو از دست دادم رفت
1- کیفیت صدایی که از هدست جدید پخش میشه به اندازه کیفیت صدای هندزفری استریوی فابریک خود گوشی هست یا کمتره؟
2- بعد اینکه هر صدایی از دستگاه خارج بشه شنیده می شه دیگه یا فقط mp3 ؟
3- اگه دستگاه رو flight mode باشه خوب طبیعتا باید باز هم هدسته کار کنه با این حال باز هم با کاهش سرعت دستگاه همراهه یا کاهش سرعت فقط زمانی که تو شبکه باشی برقراره؟
مرسی
موفق باشید
TCPMP doesn't understand when the stream is redirected to A2DP. To get everything to work, first make sure TCPMP isn't running, then pair up your headset. Now run TCPMP and everything will go to the headset. Will work for videos too. However, A2DP's high proc utilization will slow down the video decoder noticably. Fixing this will require either AKU3.x, Widcomm, or Core ATI ImageON support for the Hermes.
.As I mentioned before, I have tested all the combinations for 818pro, Atom (both with latest rom) and two BT headsets i-Tech R35 and Nokia HS-12W, and only found that the BT 2.0 combination, ie, 818pro with HS-12W, produces good enough music quality. For all other combinations, there is always some pretty obvious hizzing sound around when playing a soung. That hizzing sound is not background sound, as it won't appear if I stop playing any song. It only appears when a certain part of a song is played.
It seems to me that the hizzing sound is caused by insufficient bandwidth or over-compression of the data transmission (or both?). This also matches with my test result.
If I am using the 818pro (it is pending for repair), I will surely bring the HS-12W around
and that's reason i'm selling this piece o' $#&t:blush:It's working now in combination with my Sony, DR-BT20NX!! (without altering the Registry on my Qtek S200)
Comment on the sound when playing music:
Possitive: Overall sound fairly good, bass is perfect!
Negative: If you listen carefully, there is indeed a very soft (but clearly present) highsound noticable when playing music at a louder volume. Moreover, sometimes my mp3 files have a sudden pause (half a second or so) and entering information or accessing programs, is extremely slow while listening to music.
I guess do to limitations of my CPU, but it is worthwile knowing in advance for everyone.
میگرفتی الان داشتی حالشو میبردی تازه اگه میفروختی سود هم میکردی
از کجا شیطون؟؟راستی دوستان p525 به قیمت 695 با گارانتی خوبه ؟؟؟؟
سلاممجتبی جان، برای رفع اون نویز، اینجا رو نگاه کن ببین حل می شه؟ اینجا هم یوزرهای اتم که از هدست های bt استریو استفاده کردن مشکلاتشون رو نوشتن.. درضمن توی تاپیک اون لینک قبلی که داده بودم در موردش صحبت شده، این مسئله ی cpu load بالا انگار یه خورده ای همه گیره![]()
و ظاهراً ورژن 1.2 بلوتوث اتم یه خورده ای کیفیت رو می یاره پایین
.
Another reason why S200 is not such a bad choice![]()
and that's reason i'm selling this piece o' $#&t:blush:
درضمن مجتبی جان ایـــن ترد روهم بد نیست یه نگاهی بندازی![]()
ز کجا شیطون؟؟ به نظر من رسول جان، تو این وضعیت بازار، اگه نخوای منتظر بمونی، خیلی خوبه ایتن ام600پلاس هم خوبه، ولی این p525 جدای از بنچ مارک هاش که خیلی بهترن، به نظر من می شه مدت زمان بیشتری نگهش داشت!
یکی از دوستام تو یه سایت که اسمش یادم نیست تبلیغ فروش یه شرکت رو میبینه که مثل اینکه زنگ میزنه میپرسه
و میگه که قیمت همونیه که تو سایتشونه و با گارانتی خود شرکت یعنی p525 =695 !!!
منظرت از بیشتر نگه داشتن چیه یعنی اینقدر solid ؟؟