• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا مجتبی راجع به اون هدست بلوتوث سونی اریکسون که تازه گرفتی اولا مبارک باشه...

بعد چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی

1- از رمضانی گویا خریدی؟ درسته؟ چند گرفتی؟

2-ببینم هدفون دارای کلیپ هست؟ البته هدفون ارجینال اتم که کلیپ نداره ولی مثلا هدفون های گوشی های نوکیا و سونی اریکسون همشون کلیپ دارن و میشه ادم بزنه به لباسش....میخوام بدونم اینم داره همچین چیزی رو یا همین جوری ول میشه؟؟

3-من فکر میکنم ورژن 1.2 بلوتوث اتم باعث شده یکم براتون دردسر درست بشه و اینکه میگید کیفیت تقریبا برابر با هدفون سیم دار هست با یکم اغماض....اگه یه گوشی با ورژن بلوتوث 2 گیر بیارید امکانش هست امتحان کنید و نتیجه رو بگین؟؟

4-باتری اش چقدر کار میکنه؟ مثلا بگید انقدر اهنگ گوش بدی خالی میشه یا انقدر حرف بزنی خالی میشه....ضمنا شارژ باتری اش چقدر طول میکشه؟ بعد هم میخوام بدونم شارژش سرش چه شکلیه؟ یعنی مثل خود شارژهای سونی اریکسون هست یا فرق داره....ممکنه یه عکس از سر شارژ بزاری؟

ممنونم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگه یه گوشی با ورژن بلوتوث 2 گیر بیارید امکانش هست امتحان کنید و نتیجه رو بگین؟؟
ترجیحاً k800 پلیز
28.gif
راستی کا750 a2dp نداره نه؟
204.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این +M600 ساخت کدوم کشوره؟

ساخت تایوانه، شایدم چین، ولی اصلاً فرقی باهم نداره و مهم نیستش، درضمن در مورد سوالتون در مورد m600+ ، اکثر ppc های حال حاضر سیستم عاملشون ویندوز موبایل 5 هستش واسه همین از لحاظ نرم افزاری تفاوت هاشون خیلی کمه، ولی از نظر سخت افزاری، m600+ سی پی یوش 400 سامسونگ هست که سی پی یو قوی یی هستش و اگه بنچ مارک هاش رو نگاه کنید می بینید خیلی خوب عمل کرده ورژن بلوتوثش هم 2 هست (bluetooth 2.0 + EDR ) این EDR هم چیز جالبیه به صورت تئوریک دستگاه هایی که edr دارن هم مصرف باطریشون هنگام استفاده از بلوتوث کمتره هم تا 2.0 mbps می تونن دیتا از طریق بلوتوث منتقل کنن (البته به دستگاه های دیگه ی دارای edr ) ، که انصافاً خیلیه:blink: بعد رام این دستگاه 256 هستش که خیــــلی توپه، مشکل کمبود مموری داخلی عمراً نخواهید داشت، دوربینش هم کیفیتش خیلی خوبه، بهترین 2مگاپیکسلی ایتن هست، یه کرادل باحال هم داره، از معایبش هم، باید بگم عمده ترینش- البته به نظر من- اینه که سافت کی نداره (یه گشتی بزنید توی فروم متوجه می شین سافت کی چیچیه:) ) ، دیگه اینکه ساخت htc نیستش واسه همین ممکنه ممکنه ممکنه یه خورده مشکل آنتن دهی داشته باشه (من شک دارم چون m600+ بهترین گوشی حال حاضر ایتن هست، برای اکس500 و ام700 یه سری مشکلای عجیب غریب کشف کردن) خلاصه چیز خیلی خوبیه، با بودجه ای که دارید مطمئن باشید بهترین انتخاب ممکنه:happy: (البته یه هفته ای صبر کنید قسمت فروش اکسون هم راه بیفته بد نیست ...) در مورد کیفیت صداش هم دکتر که ام500 داره یادمه یه زمانی می گفتن که کیفیتش عالیه، یعنی مثل اتم نیست:D :blush:

hamidghol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید به استادان
من میخواستم یه PDAبگیرم که اولا WIFIداشته باشه ثانیا B-tooth
دوربین داشتنش اصلا برام مهم نیست چون قیمتش رو میبره بالا اگرهم SIMCARDخورد خوبه در واقع یک pocketpcبدون دوربین و قدرتمند از لحاظ cpu وRam وRomو اینجور چیزها(+wifi& BLUTH) میخوام
درضمن شنیدم hp يه همچین چیزی داره و حدود 500 تومن هستش آِیا درسته؟
لطفا اگر مارک و مدلی به نظرتون میرسه راهنمایی کنید (لطفا با حدود قیمت)!
مرسی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوربین داشتنش اصلا برام مهم نیست چون قیمتش رو میبره بالا اگرهم SIMCARDخورد خوبه در واقع یک pocketpcبدون دوربین و قدرتمند از لحاظ cpu وRam وRomو اینجور چیزها(+wifi& BLUTH) میخوام
مرسی

دوست عزیز اگر قید gsm رو میزنی میتونی یه هیولا بگیری به نام dell v51 اگر این کار رو کنی میتونی از اون ور بیاری و مشگل ریجستر هم نداشته باشی ولی اگر میخوای phone هم داشته باشی باید یه نمه بیشتر پول بدی وبا این بازار خراب بری سمت m600 ایتن:blush:

موفق باشید:rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اقا مجتبی راجع به اون هدست بلوتوث سونی اریکسون که تازه گرفتی اولا مبارک باشه...

بعد چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی

1- از رمضانی گویا خریدی؟ درسته؟ چند گرفتی؟

2-ببینم هدفون دارای کلیپ هست؟ البته هدفون ارجینال اتم که کلیپ نداره ولی مثلا هدفون های گوشی های نوکیا و سونی اریکسون همشون کلیپ دارن و میشه ادم بزنه به لباسش....میخوام بدونم اینم داره همچین چیزی رو یا همین جوری ول میشه؟؟

3-من فکر میکنم ورژن 1.2 بلوتوث اتم باعث شده یکم براتون دردسر درست بشه و اینکه میگید کیفیت تقریبا برابر با هدفون سیم دار هست با یکم اغماض....اگه یه گوشی با ورژن بلوتوث 2 گیر بیارید امکانش هست امتحان کنید و نتیجه رو بگین؟؟

4-باتری اش چقدر کار میکنه؟ مثلا بگید انقدر اهنگ گوش بدی خالی میشه یا انقدر حرف بزنی خالی میشه....ضمنا شارژ باتری اش چقدر طول میکشه؟ بعد هم میخوام بدونم شارژش سرش چه شکلیه؟ یعنی مثل خود شارژهای سونی اریکسون هست یا فرق داره....ممکنه یه عکس از سر شارژ بزاری؟

ممنونم
سلام
من انشاله جمعه مفصل در مورد این هدست می نویسم،چند موصوع اساسی هست که باید بدونید،مصلا" مهمترین موضوع اینه که صدای باس قوی هم داره;) ،قبلا" گفته بودم که اصلا" باس نداره:blink: ،می دونید باید گوشی کامل تو گوش بره و صدای بیرون رو تقریبا" نشنوید،اون وقت فکر می کنید که یه سیستم قوی مثلا" تو اتاقتون هست که داره اتاق رو می لرزونه:lol: این موضوع باعث می شه که هم حرف فرهاد جان در مورد باس ضعیف اتم و هم حرف دوستم مازیار در مورد پایین بودن باس هدستهای سونی اریکسون نقض بشه،
اگر عجله نداشتید جمعه مفصل تر و با عکس ابعاد فاجعه رو بازگو می کنم،در مورد کلیپ هم بگم که هدست دور گردنتون میفته و نیازی به کلیپ و اینجور حرفا نیست،خیلی تر و تمیز و با کلاسه،ضمن اینکه کار راه انداز است و ....
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مجتبی جان منتظر ریویوتون هستیم
28.gif

ولی بابا من که نگفتم اتم اگزک، من گفتم اتم
26.gif

درضمن خوشحالم که یه نفر به فن های هدفون های ایرباد توی این آبادی اضافه شد، اولاش آدم احساس می کنه که یکم اذیت می کنن، ولی بعد...
174.gif
... جدا شدن ازشون سخته
39.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرسی

دوست عزیز اگر قید gsm رو میزنی میتونی یه هیولا بگیری به نام dell v51 اگر این کار رو کنی میتونی از اون ور بیاری و مشگل ریجستر هم نداشته باشی ولی اگر میخوای phone هم داشته باشی باید یه نمه بیشتر پول بدی وبا این بازار خراب بری سمت m600 ایتن:blush:

موفق باشید:rolleyes:

در تکمیل گفته ی حسین عزیز، dell axim x51v قیمتش حدود 450 هستش، البته اگه بتونید بگید براتون از خارج بیارن خیلی ارزون تر در می یاد (حدود 320 دلار!)
اگه هم بخواید فون ادیشن بگیرید، Eten ام600پلاس ، قیمتش 580 هستش(یه دوربین 2مگ خیلی خوب هم داره البته!)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
هم حرف دوستم مازیار در مورد پایین بودن باس هدستهای سونی اریکسون نقض بشه،.

خیلی ممنون از جوابتون قربان...منتظر جمعه هستیم تا یه ریویو کامل با عکس از شما ببینیم

فقط من کی گفتم باس هدستهای سونی اریکسون پایین هست؟؟:blink: اتفاقا این مدلی که شما خریدی نه تنها باسش با هدست های معمولی سیم دار سری w برابری میکنه بلکه به عنوان بهترین و با کیفیت ترین هدست بلوتوث استریو در حال حاضر شناخته شده :)

اگه طبق نظر اقا فرهاد بتونید ترجیحا با یه k800 هم تستش کنید خیلی خیلی ممنون میشم...اخه من و فرهاد هردوتامون نفری یه دونه K800 جیگر و مامانی داریم:rolleyes:

ممنونم و منتظر :happy:

dariushmd

Registered User
لایک‌ها
0
اگه هم بخواید فون ادیشن بگیرید، Eten ام600پلاس ، قیمتش 580 هستش(یه دوربین 2مگ خیلی خوب هم داره البته!)
سلام

Eten M600 رجیستر شده هست؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بله داریوش جان، رجیستر شده هم هستش، ولی توجه کنید ، ایتن ام600پلاسرو بگیرید،
نوشته می شه
کد:
 [LEFT]Eten M600+[/LEFT]

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
گه طبق نظر اقا فرهاد بتونید ترجیحا با یه k800 هم تستش کنید خیلی خیلی ممنون میشم...اخه من و فرهاد هردوتامون نفری یه دونه K800 جیگر و مامانی داریم
مازی جون، k800 نیورده داییم
25.gif
اس200 رو هم که رد کردم رفت، نقداً باید با یه k700 بسازیم
302.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
فرهاد جان این x500 , m700 چه مشکلاتی دارن ؟ شنیدم اینها هم مثل تیتان ......
161.gif

دوستان
تو ایران هست؟ چه قیمت ؟
162.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
رسول جان، eten-users.net رو یه گشتی بزنید، ظاهراً یک سری مشکلات با sms و اینا دارن
73.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:( نمیاره؟ یا هنوز خودش نیومده ولی بیاد میاره؟؟:rolleyes:

نه بابا اومد، ولی نیاورد
164.gif
دیر گفتم بهش، نتونسته بود سفارش بده..ســُـلانگ، کا
241.gif
800
چند دادی فرهاد؟؟؟؟

بدبخت کسی که از تو گوشی خرید:blush:

چرا بد بخت بابا؟؟؟!!! من گوشیمو عند تمیز و نو نیگر می دارم
50.gif
حالا اون یه بار که از دستم افتاد، بحثش جداست
39.gif
ولی ضد حال قشنگی خوردم، روز اول که دست طرف بود بازرش سوخت!!!!! حالا تق و لقه جریان
156.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه بابا اومد، ولی نیاورد
164.gif
دیر گفتم بهش، نتونسته بود سفارش بده..ســُـلانگ، کا
241.gif
800

چرا بد بخت بابا؟؟؟!!! من گوشیمو عند تمیز و نو نیگر می دارم
50.gif
حالا اون یه بار که از دستم افتاد، بحثش جداست
39.gif
ولی ضد حال قشنگی خوردم، روز اول که دست طرف بود بازرش سوخت!!!!! حالا تق و لقه جریان
156.gif

میبینم که از هر دو طرف بز آوردی :( .....عیب نداره انشالله درست میشه :rolleyes:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
میبینم که کم کم به 1100 میخوای گوشه چشمی بکنی و اون شماره رند تو تو 1100 نوکیا افتتاح کنی برادر:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خیلی ممنون از جوابتون قربان...منتظر جمعه هستیم تا یه ریویو کامل با عکس از شما ببینیم

فقط من کی گفتم باس هدستهای سونی اریکسون پایین هست؟؟:blink: اتفاقا این مدلی که شما خریدی نه تنها باسش با هدست های معمولی سیم دار سری w برابری میکنه بلکه به عنوان بهترین و با کیفیت ترین هدست بلوتوث استریو در حال حاضر شناخته شده :)

اگه طبق نظر اقا فرهاد بتونید ترجیحا با یه k800 هم تستش کنید خیلی خیلی ممنون میشم...اخه من و فرهاد هردوتامون نفری یه دونه K800 جیگر و مامانی داریم:rolleyes:

ممنونم و منتظر :happy:
سلام
ببخشید،واله من یه همکار و دوست خوب به اسم مازیار دارم که اینجا هم دو یه تایی پست زده،:blush:
سعی می کنم که با کا 800 هم تست کنم:happy:

بالا