• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی من بالاخره رسیدم خونه شده بودم عین مارکو پولو
22.gif
فقط بگم که 350 کیلومتر راه رو به علت یخ زدن باک اتوبوس تو گردنه تو دمای 27- بعد از 3 ساعت معطلی با مینیبوس اومدم
25.gif
24.gif
25.gif
خلاصه بگم سرویس شد دهنم
101.gif

بالاخره این P525 رو گرفتم سرعت در حد خفن عکس چند مگابایتی رو در یک لحظه باز میکنه
مبارک'ش باشه :د / بگو لطفا از قدرت اسپيکر 'ش هم بگه :د !! چند خريدن !؟ از کجا !؟ گارانتی چی !؟
خیلی ممنون 750 گرفتم . قدرت اسپیکرش خیلی خوبه ولی من بیشتر شفافیت صداشو دوست دارم
از رمضانی گرفتم مگه کسی دیگه PPC میاره همه اخر خلافشون جمینه
38.gif
گارانتی هم نداره
ولیییییییییییییییی رو خودش اینارو داره:
MINI SD 1G
84.gif
84.gif
84.gif
84.gif

کیف چرمی
جلد ژلاتینی
باطری اضافه
بقیه اش هم مثله بقیه....
بادابادامبارک بااادا ایشالا مبارک .. بادا..
رسول جان سوال های علیرضا رو می یای کامل و جامع پاسخ می دی وگرنه حسابت یکی با منه یکی با کرام الکاتبین

مرسی فرهاد جان
سوال علیرضا چی بود
راستی قابل توجه فرهاد رمضانی میگفت ما هر چی الان داریم رجیستر قدیمه الان خیلی گیر میدن!
حتی گفت TRINITY اورده ولی رجیستر نشد کلی گوشی دیگه هم گفت فقط یک IDO S630 جدید به زور رجیستر کرده بوده (650 میگفت) پس زیاد دلتو خوش نکن
39.gif

مبارک رسول جان

خوشحللم از اینکه تصمیم تو گرفتی ان شاالله که حالشو ببری

مرسی حسین جان کلی از اسمت استفاده کردم
45.gif

هر سوالی بود در خدمتم
85.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ولیییییییییییییییی رو خودش اینارو داره:
MINI SD 1G
کیف چرمی
جلد ژلاتینی
باطری اضافه
بقیه اش هم مثله بقیه....

اینم از روی ایبی خریده انگار
21.gif

مرسی فرهاد جان
سوال علیرضا چی بود
راستی قابل توجه فرهاد رمضانی میگفت ما هر چی الان داریم رجیستر قدیمه الان خیلی گیر میدن!
حتی گفت TRINITY اورده ولی رجیستر نشد کلی گوشی دیگه هم گفت فقط یک IDO S630 جدید به زور رجیستر کرده بوده (650 میگفت) پس زیاد دلتو خوش نکن

علیرضا منظورم همون dvd man بید، البته اینجا یه علیرضای دیگه هم داریم، p525 سوار
6.gif
آقا بازم مبارکت باشه، خوبه پس من باید یک تماسی با این رمضانی داشته باشم، ببینیم رجیستر نشدش رو لطف می کنه با همش 50-60 تومن سود بده به من یا نه
24.gif
البته بازم هیچی هرمیس نمی شه
169.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
اینم از روی ایبی خریده انگار
21.gif

علیرضا منظورم همون dvd man بید، البته اینجا یه علیرضای دیگه هم داریم، p525 سوار
6.gif
آقا بازم مبارکت باشه، خوبه پس من باید یک تماسی با این رمضانی داشته باشم، ببینیم رجیستر نشدش رو لطف می کنه با همش 50-60 تومن سود بده به من یا نه
24.gif
البته بازم هیچی هرمیس نمی شه
169.gif

مواظب باش الان رجیستر سخته فقط imate و qtek رو ...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
320153858_ed02083dd4.jpg

320153815_f0678df699.jpg

315590021_4a908dc662.jpg

Hermes, T-mobile version ::
222171994_247c1f170e.jpg

MicroSD vs. Hermes!! ::
325930580_522f466002.jpg

Ipod Nano 2GB vs. Hermes ::
269277684_8e4c882816.jpg

Hermes in Ipod ***** ::
291125255_8adc04df7c_o.jpg

291125256_f25bf31910_o.jpg

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
اره پیدا کردم باید * رو نگه داری t9 که اومد دوباره نگهش داری اونقت میشه abc کرد ولی نمیدونم چرا دوباره t9 میشه
راستی اینجا نوشتی که رام 3.20 داری !!! الان 4.6 اومده چطور اپدیت نکردی ؟
به مسنجرت هم سر بزن اونجا اف گزاشتم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اره پیدا کردم باید * رو نگه داری t9 که اومد دوباره نگهش داری اونقت میشه abc کرد ولی نمیدونم چرا دوباره t9 میشه
راستی اینجا نوشتی که رام 3.20 داری !!! الان 4.6 اومده چطور اپدیت نکردی ؟
به مسنجرت هم سر بزن اونجا اف گزاشتم

اقا قربونت اما یه مشکلی که Id من داره اینه که اصلا اف بهم نمیرسه!!! از اولش همینطوری بوده شرمنده!!!

ولی من سایت asus رو که دیدم اون رام 4 فرانسوی بود!! فقط یه رام 3.4 داره که اونم چون من مینی ندارم نمیشه بریزمش!!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
عليرضا جون ميخوام ببيينم شما كه پي 525 خريديد نظرت در موردش چي هست ؟*!!!

سرعتش:eek: | قابليت استفادش:p | همه چيزش:happy:

آيا به بچه ها اين توصيه رو ميكني كه اين گوشي رو بگيرن :rolleyes: !؟؟؟!

والا من كه چند بار تا حالا گفتم قيافش مثل نوكيا شده :p :D :D :D :D

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
عليرضا جون ميخوام ببيينم شما كه پي 525 خريديد نظرت در موردش چي هست ؟*!!!

سرعتش:eek: | قابليت استفادش:p | همه چيزش:happy:

آيا به بچه ها اين توصيه رو ميكني كه اين گوشي رو بگيرن :rolleyes: !؟؟؟!

والا من كه چند بار تا حالا گفتم قيافش مثل نوكيا شده :p :D :D :D :D

هيچي من آخه چون پي 525 رو از نزديك نديده بودم فقط بر اساس عكس هاش و اينا گرفتم !!!
واسه همین تا الان زياد چشمم رو نگرفته:( یعنی فکر می کنم اون hp بهتر بود شکلشو ابهتش بیشتر بود!!
گرچه سرعت و قابليتش خیلی بهتره اما قیافش مثل مبایل های معمولیه!!! زیاد آدمو نمیگیره به خودش!!
رسول جان شمام موافقی؟!!:blink: :(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
هيچي من آخه چون پي 525 رو از نزديك نديده بودم فقط بر اساس عكس هاش و اينا گرفتم !!!
واسه همین تا الان زياد چشمم رو نگرفته:( یعنی فکر می کنم اون hp بهتر بود شکلشو ابهتش بیشتر بود!!
گرچه سرعت و قابليتش خیلی بهتره اما قیافش مثل مبایلهای معمولیه!!! زیاد آدمو نمیگیره به خودش!!
رسول جان شمام موافقی؟!!:blink: :(

خیلی خری
283.gif
285.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

:lol: فرهاد چی کار داری،خوب هر کسی یه نظری داره،هرکسی ممکنه که یه موضوعی براش ارجح تر باشه،مثلا" برای من سی پی یو،تا جایی که الان دنبال اون آتنا هستم که در برابر این پی پی سی ها مثل یه تلویزیون ال سی دی 42 اینچ می مونه،اما سی پی یوش 624 هست،ای کاش سی پی سو یک گیگا می یومد:blink: دیدی هر کسی به به جنبه ای از قضیه فکر می کنه،;)ولی خداییش کلی با این شکلکهات می خندم،
یه نکته هم به دوستان بگم،شاید باورتون نشه،اما طبق همون موضوعی که من همیشه می گم،شما تا یک ماه اول بعد از خرید پی پی سی جو گیر می شید،می دونید،فکر می کنید که انتخاب بدی کردید،اجازه بدید یک ماه بگذره،من فکر می کنم اون موقع بیشتر از خوبیهاش خواهید گفت.
موفق باشید.

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
واسه همین تا الان زياد چشمم رو نگرفته یعنی فکر می کنم اون hp بهتر بود شکلشو ابهتش بیشتر بود!!
گرچه سرعت و قابليتش خیلی بهتره اما قیافش مثل مبایل های معمولیه!!! زیاد آدمو نمیگیره به خودش!!
رسول جان شمام موافقی؟
!!

موافق نیستم
45.gif

هر کی دیده کف کرده گفته ppc کم به این خوشگلی دیده بودم منم دوستش دارم
17.gif
16.gif
17.gif

اون کیبرد وقتی پشت فرمان باشی به برکتش پی خواهی برد
83.gif

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایان عزیز دستتون درد نکنه. این ترد 46 صفحه ای رو از دیشب تا حالا خوندم و استفاده کردم.
علیرضا عزیز من هم چشمم دنبال p525 بود راستش این دکمه های شماره گیر برام مهمه. چند تا سوال :
با جوی استیکش حال میکنی؟ منظور اینکه راحته؟
از نظر اندازه زیادی دراز نیست؟ (نسبت به بقیه)
برنامه خاص و قابل توجهی داره؟

ardal-sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي درباره گوشي هيونداي َA200 اطلاعاتي داره در باره كيفيت و ... من يك لينك ميزارم يك اطلاعاتي نوشته قيمتش هم 400 هزار تومان هست لطفا نظراتتون را بدين

http://www.persiantel.com/review/detail.php?ID=9710

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان كسي درباره گوشي هيونداي َA200 اطلاعاتي داره در باره كيفيت و ... من يك لينك ميزارم يك اطلاعاتي نوشته قيمتش هم 400 هزار تومان هست لطفا نظراتتون را بدين

http://www.persiantel.com/review/detail.php?ID=9710

با قیمت که شما گفتید و امکانات وسرعت بالای پردازنده خیلی چشم آدم رو میگیره همین طور دوربین 3.1 که داره ولی چند تا سوال میمونه که واقعا برا یه پاکت پسی خیلی مهم یگیش ساپورت شرکت مثلا برا از بین بردن باک ها و همین طور زبان سیستم عامل (مثلا کرهای نباشه) واز اون ها مهم تر اونکه تو ایران نمایندگی داره برا تعمیر که این خیلی مهم اگر اینها خوب باشه و اگر قیافش شما رو راضی میگنه کاملا گوشی به صرفه و خوبی میتونه باشه:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقایان عزیز دستتون درد نکنه. این ترد 46 صفحه ای رو از دیشب تا حالا خوندم و استفاده کردم.
علیرضا عزیز من هم چشمم دنبال p525 بود راستش این دکمه های شماره گیر برام مهمه. چند تا سوال :
با جوی استیکش حال میکنی؟ منظور اینکه راحته؟
از نظر اندازه زیادی دراز نیست؟ (نسبت به بقیه)
برنامه خاص و قابل توجهی داره؟

آره جوی استیکش حقیقتا چیزه خوبیه اندازش هم بد نیست تو دست میاد فقط کیبوردش یه مقدار پایینه واسه همین ممکنه تایپ یه مقدار مشکل باشه ولی حتما اول خودت تو دستت بگیر ببین چجوریاست:cool:
از نظر برنامه هم یه ستینگ داره واسه تنظیم سرعت cpu که به درد می خوره ولی ماله من چون هر سه تا سی دی و همه مانولهاش آلمانی بود نتونستم از برنامه های سی دیش استفاده کنم:( رسول جان هم می گفت مال اون چینیه !!!
رو کی بردش هم چندتا کلید جالب داره که یکیش Mode switcher هست ( مثل Alt+Tab کامپیوتر) و یه کلید دیگه که باهاش می تونی برنامه هارو ببندی یعنی کاره اون ضربدر بالا رو می کنه:hmm:
ولی حالا واقعا از قیافش خوشت اومده؟!!:blush:

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
آره جوی استیکش حقیقتا چیزه خوبیه اندازش هم بد نیست تو دست میاد فقط کیبوردش یه مقدار پایینه واسه همین ممکنه تایپ یه مقدار مشکل باشه ولی حتما اول خودت تو دستت بگیر ببین چجوریاست
از نظر برنامه هم یه ستینگ داره واسه تنظیم سرعت cpu که به درد می خوره ولی ماله من چون هر سه تا سی دی و همه مانولهاش آلمانی بود نتونستم از برنامه های سی دیش استفاده کنم رسول جان هم می گفت مال اون چینیه !!!
رو کی بردش هم چندتا کلید جالب داره که یکیش Mode switcher هست ( مثل Alt+Tab کامپیوتر) و یه کلید دیگه که باهاش می تونی برنامه هارو ببندی یعنی کاره اون ضربدر بالا رو می کنه

همه چیز رو گفت
نمیدونم گوشی های دیگه این رو دارن یا نه یک گزینه واسه usb داره که گوشی تبدیل به card reader میشه
plug & play

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
shoCk hazard::a lil' bit oFFt0pic
angst.gif

121fs725372.gif

:lol: فرهاد چی کار داری،خوب هر کسی یه نظری داره،هرکسی ممکنه که یه موضوعی براش ارجح تر باشه،مثلا" برای من سی پی یو،تا جایی که الان دنبال اون آتنا هستم که در برابر این پی پی سی ها مثل یه تلویزیون ال سی دی 42 اینچ می مونه،اما سی پی یوش 624 هست،ای کاش سی پی سو یک گیگا می یومد:blink: دیدی هر کسی به به جنبه ای از قضیه فکر می کنه،;)ولی خداییش کلی با این شکلکهات می خندم،
یه نکته هم به دوستان بگم،شاید باورتون نشه،اما طبق همون موضوعی که من همیشه می گم،شما تا یک ماه اول بعد از خرید پی پی سی جو گیر می شید،می دونید،فکر می کنید که انتخاب بدی کردید،اجازه بدید یک ماه بگذره،من فکر می کنم اون موقع بیشتر از خوبیهاش خواهید گفت.
موفق باشید.

مجتبی جان 150% تایید می شه، این علیرضا اون قدیم ندیما که ما دوتا توجهمون جاهای مهم تری از ppc ها بند بود، من یادمه هر وقت به این می گفتم دخی خوبه که تپل باشه (
34ep7ib.gif
) این هی می گفت خیلی خری!!!
حالا که من شدم باریکه دوست خودش یهو شده عشق کُپُل و دختر تپل
4869.gif

بالا