• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان منتظر ریویوتون هستیم
28.gif

ولی بابا من که نگفتم اتم اگزک، من گفتم اتم
26.gif

درضمن خوشحالم که یه نفر به فن های هدفون های ایرباد توی این آبادی اضافه شد، اولاش آدم احساس می کنه که یکم اذیت می کنن، ولی بعد...
174.gif
... جدا شدن ازشون سخته
39.gif

سلام
فرهاد جان به هر حال اتم ،اتمه:D من هم نسبت بهش تعصب دارم،:lol:
در مورد هدفونهای ایرباد هم همونطور که شما و مازیار می دونید،(منظورم سونی اریکسون هست)اوائل کمی آزار دهنده هست،یه سری معایبی هم داره،البته در مقابل کیفیت قابل تحمله،امیدوارم که پنج شنبه بتونم که یه رویو کامل ازش آماده کنم،اگر شما هم موارد خاصی براتون مهمه بگید،که از قلم نیفته
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میبینم که از هر دو طرف بز آوردی :( .....عیب نداره انشالله درست میشه :rolleyes:
ایشالا
252.gif

میبینم که کم کم به 1100 میخوای گوشه چشمی بکنی و اون شماره رند تو تو 1100 نوکیا افتتاح کنی برادر:)
167.gif
1100 هم بود خوب بود بابا! یه سامسونگ دلبری الان دستم دارم باید ببینیش
170.gif

سلام
فرهاد جان به هر حال اتم ،اتمه:D من هم نسبت بهش تعصب دارم،:lol:
در مورد هدفونهای ایرباد هم همونطور که شما و مازیار می دونید،(منظورم سونی اریکسون هست)اوائل کمی آزار دهنده هست،یه سری معایبی هم داره،البته در مقابل کیفیت قابل تحمله،امیدوارم که پنج شنبه بتونم که یه رویو کامل ازش آماده کنم،اگر شما هم موارد خاصی براتون مهمه بگید،که از قلم نیفته
موفق باشید.

مجتبی جان، اگه قائده این باشه ها، اگزک کیلو چنده
248.gif

بعد اینکه مزایای فوق العاده ی این ایربادها اینه که نویز محیط رو به حداقل می رسونه، و آدم می تونه با یه ولوم مناسب به موسیقی دلخواهش گوش بده و حتی توی یه خیابون شلوغ bass آهنگ رو کامل حس کنه، البته بعضی ازین ایرباد ها در حین خدای bass بودن، توی تولید صدای زیر قوی عمل نمی کنن (نمونش همین SE hpm-70 ) به نظر شما این ds970 مشکلی دراین زمینه داره؟ بعد اینکه موقع راه رفتن، سنگینی اون کنترلش باعث نمی شه که هدفون ها از داخل گوش در بیان؟
169.gif
دیگه اینکه می شه لطف کنید با PocketMusic هم امتحانش کنید مجتبی جان؟ ببینید اصلاً می تونید از equlizer های برنامه استفاده کرد؟
خیلی ممنون:happy:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام
ببخشید،واله من یه همکار و دوست خوب به اسم مازیار دارم که اینجا هم دو یه تایی پست زده،:blush:
سعی می کنم که با کا 800 هم تست کنم:happy:

سلام....اول بابت سوتفاهم عذر میخوام.....فکر کردم من رو میگید....

بعد پیرو صحبتتون که گفتین چیز خاص مد نظرتون هست بگید من میخواستم بگم علاوه بر عکس ها و مطالبی مثل کیفیت صدا و از این حرفها که خودتون قرارشد بزارید لطف میکنید و اگه شد اینها رو هم جواب بدین؟

1-محل خرید که گویا رمضانی بوده...قیمت؟ ساخت کجاست؟

2-باتری چقدر طول میکشه شارژ کامل بشه؟ چقدر میشه باهاش حرف زد؟ چقدر اهنگ میشه گوش داد؟

3- شارژرهای معمولی سونی اریکسون بهش میخوره یا نه؟ اگه یه عکس از سر شارژر بزارید خیلی خوب میشه میخوام بدونم مثلا k800 من بهش میخوره شارژرش یا نه؟:rolleyes:

4-یه جایی خوندم این هندزفری یه قابلیت منحصر به فرد داره اونم اینه که میتونه همزمان به 2 تا وسیله بلوتوث دار وصل بشه یعنی مثلا با لپ تاپ باهاش اهنگ گوش داد و وقتی گوشی زنگ خورد اهنگ لپ تاپ قطع بشه و با گوشی مکالمه انجام بشه...امتحان کردین شما؟ :happy:

5- فرهاد هم گفت....یکم با اکولایزرهای گوشی ور برید ببینید چطوری میشه...هم اتم اگزک هم اگه شد k800...

اگه لطف کنید خیلی ممنون میشم....یه فروم هم شما رو دعا میکنن :D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
دیروز با یکی از همکاران که کا750 داشت اومدم پیر کنم که هر کاری کردیم نشد،اصلا" با هیچ گوشی دیگه ای نشد،خیلی عجیبه،چون روز اول با گوشی خودم سریع پیر شد و الان خیلی راحت وقتی که بلوتوث گوشی و همین طور هندزفری روشن می شه با هم پیر می شن،لازم به ذکر هست که من با اس 200 و w800 هم امتحان کردم،در مورد بقیه موارد هم انشاله در خدمتتون هستم،دیگه دوباره پناه بردیم به دفترچه منوال،فقط اینو بگم که رمضانی تو کار هدست و این خرفا مثل اینکه نیست،من از طبقه زیرین علاالدین پلاک 70 خریدم،فقط عجله نکنید،چون مشکلات زیاد داره،یا شاید هم من هنوز نتونستم ازش به طور کامل استفاده کنم،
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مجتبی جان، w800 و k750 که اصلاً ساپورت a2dp ندارن، هیچی، ولی با اس200 باید کار کنه، شما باید هدست رو ریست کنید، توی هدست های مونوی SE این کار با 5ثانیه نگه داشتن کلیدهای ولوم انجام می شه توی این مدل رو نمی دونم ولی باید توی manual نوشته باشه
169.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من داداش رسول هستتم
39.gif

رسول امروز اومد تهران و P525 خرید!
خواستم بگم که بدونید
39.gif

بای

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام.
من داداش رسول هستتم
39.gif

خواستم بگم که بدونید
39.gif

بای

مبارک'ش باشه :د / بگو لطفا از قدرت اسپيکر 'ش هم بگه :د !! چند خريدن !؟ از کجا !؟ گارانتی چی !؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام.
من داداش رسول هستتم
39.gif

خواستم بگم که بدونید
39.gif

بای

بادابادامبارک بااادا ایشالا مبارک ..
225.gif
بادا..
رسول جان سوال های علیرضا رو می یای کامل و جامع پاسخ می دی وگرنه حسابت یکی با منه یکی با کرام الکاتبین
200.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
مبارک'ش باشه :د / بگو لطفا از قدرت اسپيکر 'ش هم بگه :د !! چند خريدن !؟ از کجا !؟ گارانتی چی !؟
چشم اومد خودش میاد توضیح میده!
احتمالا فردا صبح میرسه خونه
750 از رمضانی خریده گارانتی هم فکر نکنم داشته باشه
12.gif

بادابادامبارک بااادا ایشالا مبارک ..
225.gif
بادا..
رسول جان سوال های علیرضا رو می یای کامل و جامع پاسخ می دی وگرنه حسابت یکی با منه یکی با کرام الکاتبین
200.gif
39.gif

من خودم اینجام:http://www.bazicenter.com/forums/index.php
http://www.bazicenter.com
با یوزره pandora tomorrow
ببخشید تبلیغ شد
1.gif

هر سوالی داشتین در زمینه ی Next-Gen داشتین من در خدمتم
17.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
750 از رمضانی خریده گارانتی هم فکر نکنم داشته باشه
12.gif

39.gif

من خودم اینجام:http://www.bazicenter.com/forums/index.php
http://www.bazicenter.com
با یوزره pandora tomorrow
ببخشید تبلیغ شد
1.gif

هر سوالی داشتین در زمینه ی Next-Gen داشتین من در خدمتم
17.gif

:blink: :blink:

خدا بگم این رمضانی رو چیکار کنه....لامصب 1 ماه پیش به من گفت 650 دارم میخوای؟؟ الان فروخته 750؟؟ واقعا دیگه اخرشه....باید بزنم تو کار موبایل:cool: ...کی پایه هست؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
برادر مجتبی....برادر مجتبی....5 شنبه هست ها...من و فرهاد منتظریم....یالا یالا....

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:blink: :blink:

خدا بگم این رمضانی رو چیکار کنه....لامصب 1 ماه پیش به من گفت 650 دارم میخوای؟؟ الان فروخته 750؟؟ واقعا دیگه اخرشه....باید بزنم تو کار موبایل:cool: ...کی پایه هست؟؟

مــــــــــــــــــن
289.gif

برادر مجتبی....برادر مجتبی....5 شنبه هست ها...من و فرهاد منتظریم....یالا یالا....

کجای کاری برادر:blush:
http://forum.persiantools.com/t35068-page16.html

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام.
من داداش رسول هستتم
39.gif

خواستم بگم که بدونید
39.gif

بای

مبارک رسول جان :)

خوشحللم از اینکه تصمیم تو گرفتی ان شاالله که حالشو ببری:)

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
امين !! تو داداش رسول هستی !؟ اینجارو که نمیخوای اسپم بارون کنی [ ] !؟ شوخی (!)
جدا حال کردم :د !!

سلام.
لو رفتم
39.gif

اره من دادششم
45.gif
من کی تا حالا پست اسپم دادم؟
39.gif

خداییش درسته پست زیاد میزنم ولی حداقل بدرد خیلی ها میخوره
63.gif

میگم یوزر شما چیه تو بازی سنتر؟؟ از کجا منو شناختی؟؟

مبارک رسول جان :)

خوشحللم از اینکه تصمیم تو گرفتی ان شاالله که حالشو ببری:)

بیچاره تو راه برف بود نتونست بیاد خونه:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
3ywgy2v.jpg

Benchmark DataRate: 2.78mb
293.gif

بیاید ایمان بیاریم به ترینیتی و هرمس!!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
sc003.jpg

The GPS chip in the P3600 is the same as in the P3300, it is just disabled, however the chip is the Qualcom 6275. The Qualcom is a standalone GPS chip and has an accuracy of 95% within 15 mins.

Thank you for your enquiry, Should you have any other problem, please do not hesitate to call us. Your Local number can be found at http://www.europe.htc.com/support/cs_by_phone.html

Best regards,
HTC Support
[email protected]
http://www.htc.com
Reply from HTC´s support:
"Dear Sir,

The GPS is not yet available on the P3600, I believe this will come through a software upgrade but we do not have yet a date for its release. However, the P3300 is available now and has an inbuilt GPS system.

Thank you for your enquiry. Should you need further assistance, please do not hesitate to call us. Your local number can be found at:
http://www.europe.htc.com/support/cs_by_phone.html

Best Regards
Candylor Salahou
[email protected]
http://www.htc.com"

So they disable the gps module via software, releases artemis and trinity at the same time, to boost artemis sales they dont give users access to gps until 2007, gay!

با توجه به فیزیک سوپر سکسی دستگاه(!) ، و اون بنچ مارک دیتاریت باورنکردنــــی، و gps به کار رفته توی دستگاه، کیفیت بهتر دوربین و network reception ، و قیمت توپ دستگاه، اصلاً بیراه نیست اگه بگیم اتم اگزک و ایتن x500 با یه حریف خیلی پوست کلفت طرفن!
51.gif

دکتر جون، وقتش شده به رمضانی { یا اکسون؟!} یه پیشنهاد قشنگ دیگه بدی
50.gif

0280000000424625.jpg

0280000000424639.jpg

نمونه ی عکس گرفته شده با ترینیتی:

این هم یه مقایسه ی جالب گفتم حیفه نذارم، البته واسه ترینیتی و هرمیس یادشون رفته جای جی پی یو بزارن ATI Imageeon !!

TopSPEC.gif

من موندم این n95 چجوری با یه سی پی یو 330 مگاهرتزی vga 30fps ریکورد می کنه
73.gif
GPUش هم تاثیر مستقیم باید داشته باشه نه؟
73.gif

عطار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام یه PDA بخرم برای آشنائی با قیمتها و قابلیتهای مدل های مختلف کجا برم.
اگه راهنمائی کنید ممنون میشم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
من میخوام یه PDA بخرم برای آشنائی با قیمتها و قابلیتهای مدل های مختلف کجا برم.
اگه راهنمائی کنید ممنون میشم.

سلام، دوست عزیز برای آشنایی با قابلیت ها، همین فروم رو بگردین، بچه ها زحمت کشیدن و کلی توضیح و ریویو های جالب پیدا می شه اینجا، علاوه بر اون می تونید از این لینک اطلاعات جالبی بگیرید، در مورد قیمت ها هم، برای مطلع شدن از قیمت های واقعی دستگاه ها این سایت جالبه، ولی تقریباً بهترین قیمت ها توی ایران رو فروشگاهی داره به نام رمضانی توی علائدین طبقه ی همکف، می تونید برید اونجا، البته توجه داشته باشید که الان همینطور خرکی به هر قیمتی که حال می کنن دارن می کنن تو پاچه ی ملت!!

بالا