• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آقا کسی هست اینجا atom exe داشته باشه؟ این بهتره یا jamin? و اینکه قیمتش چنده!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

دوست عزیز مقایسه شما تو مایه های بنز و پیکان atom exe یکی از قوی ترین پاکت پسی های دنیاست در حالی که jamin یکی از ضعیف ترین هاست قیمت atom exe تقریبا 2 برابر جمین هست البته اگر گیر بیاد

تا اونجایی که من قیمت دارم

atom exe=950

jamin=550

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان كسي درباره گوشي هيونداي َA200 اطلاعاتي داره در باره كيفيت و ... من يك لينك ميزارم يك اطلاعاتي نوشته قيمتش هم 400 هزار تومان هست لطفا نظراتتون را بدين

http://www.persiantel.com/review/detail.php?ID=9710

دوست عزیز تو سایت نوشته 3.1 ولی من تو خود سایت هیوندای دیدم زده 1.3 دوستان توجه داشته باشن:blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام بنده اتم اگزک دارم،اگر سوالی بود در خدمتتونم،البته در مورد این دو پی پی سی نظر آقا حسین کاملا" تایید می شه،اما اگر شما بگید که چه انتظاراتی از پی پی سی دارید و در حقیقت نیاز و خواسته اصلیتون از رو آوردن به پی پی سی چی هست،شاید بهتر بتونیم کمکتون بکنیم،
موفق باشید.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من هم اومدم ! البته فعلا قصد خرید پاکت پی سی ندارم ولی اولویت هامو برای خرید یک پاکت پی سی میگم که با چند تا ppc از نظر خودم خوب ! آشنا شم ;)
1. قیافه ی ppc خیلی برام مهمه. از گوشی های یقر و کج و معوج هم متنفرم. طراحی های مورد علاقه: W950، M600، N73،Atom،Trion،P535 !
طراحی های مزخرف از نظر من: 6630، p525، 6680، N91، s700، E70، Jamin،jam،9500،k750 و 8800 !
رنگ های مورد علاقه: 1. مشکی متالیک 2.سفید (به شرطی که مثل N73 پشتش گوجه ای نباشه از قرمز شدیدا متنفرم) 3.نقره ای 4.مشکی مات
رنگ های مزخرف: قرمز،صورتی،نارنجی،قهوه ای روشن
2.دوربین عکاسی خیلی برام مهمه چون آدمی هستم که از هر چیزی عکس میگیرم، عکاسیم خوب نیست ولی به عکاسی شدیدا علاقه مندم.
3. ویندوز موبایل !
4. سی پی یو. سامسونگ رو ترجیح میدم. به فرکانس بالای سی پی یو هم شدیدا اعتقاد دارم.
5.تاچ اسکرین که همه ی ppc ها دارن...
6.صدای خوب از هدفون، از اسپیکر زیاد برام مهم نیست.
7.کیفیت و رزولوشن بالای مانیتور. رنگ هاش هم بالای 260k باشه بهتره !
8.بلوتوث ورژن 2. بلوتوث بازی زیاد میکنم.
9.داشتن کیبورد اصلا برام مهم نیست مگر اینکه باعث زیباترشدن گوشی بشه !
10. قیمت هم همونطور که گفتم چون فعلا نمی خوام بخرم برام مهم نیست و فقط میخوام با پاکت پیسی های مورد علاقه ام آشنا بشم !
چه پستی تایپ کردم
27.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
من هم اومدم ! البته فعلا قصد خرید پاکت پی سی ندارم ولی اولویت هامو برای خرید یک پاکت پی سی میگم که با چند تا ppc از نظر خودم خوب ! آشنا شم ;)
1. قیافه ی ppc خیلی برام مهمه. از گوشی های یقر و کج و معوج هم متنفرم. طراحی های مورد علاقه: W950، M600، N73،Atom،Trion،P535 !
طراحی های مزخرف از نظر من: 6630، p525، 6680، N91، s700، E70، Jamin،jam،9500،k750 و 8800 !
رنگ های مورد علاقه: 1. مشکی متالیک 2.سفید (به شرطی که مثل N73 پشتش گوجه ای نباشه از قرمز شدیدا متنفرم) 3.نقره ای 4.مشکی مات
رنگ های مزخرف: قرمز،صورتی،نارنجی،قهوه ای روشن
2.دوربین عکاسی خیلی برام مهمه چون آدمی هستم که از هر چیزی عکس میگیرم، عکاسیم خوب نیست ولی به عکاسی شدیدا علاقه مندم.
3. ویندوز موبایل !
4. سی پی یو. سامسونگ رو ترجیح میدم. به فرکانس بالای سی پی یو هم شدیدا اعتقاد دارم.
5.تاچ اسکرین که همه ی ppc ها دارن...
6.صدای خوب از هدفون، از اسپیکر زیاد برام مهم نیست.
7.کیفیت و رزولوشن بالای مانیتور. رنگ هاش هم بالای 260k باشه بهتره !
8.بلوتوث ورژن 2. بلوتوث بازی زیاد میکنم.
9.داشتن کیبورد اصلا برام مهم نیست مگر اینکه باعث زیباترشدن گوشی بشه !
10. قیمت هم همونطور که گفتم چون فعلا نمی خوام بخرم برام مهم نیست و فقط میخوام با پاکت پیسی های مورد علاقه ام آشنا بشم !
چه پستی تایپ کردم
27.gif

می بینم که بالاخره یکی هست که از این P525 بدش بیاد:blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
shoCk hazard::a lil' bit oFFt0pic
angst.gif

121fs725372.gif

مجتبی جان 150% تایید می شه، این علیرضا اون قدیم ندیما که ما دوتا توجهمون جاهای مهم تری از ppc ها بند بود، من یادمه هر وقت به این می گفتم دخی خوبه که تپل باشه (
34ep7ib.gif
) این هی می گفت خیلی خری!!!
حالا که من شدم باریکه دوست خودش یهو شده عشق کُپُل و دختر تپل
4869.gif

تپل هست تا تپل بابا!!:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان یه چیزی بگم بخندید
ترینیتی هر دوسه هفته یک بار 10دلار گرون تر می شه
187.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان یه چیزی بگم بخندید
ترینیتی هر دوسه هفته یک بار 10دلار گرون تر می شه
187.gif

می بینم که فیکس کردی روی ترینیتی ، به نظرم انتخاب بدی نیست ، گرچه یکی دو نکته اش خیلی آزاردهنده هست ، ولی اگر در مقابل قیمت افسانه ای اتم اگزک ، بتونه معقول بیاد جلو واقعا گزینه عالی هست

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
می بینم که فیکس کردی روی ترینیتی ، به نظرم انتخاب بدی نیست ، گرچه یکی دو نکته اش خیلی آزاردهنده هست ، ولی اگر در مقابل قیمت افسانه ای اتم اگزک ، بتونه معقول بیاد جلو واقعا گزینه عالی هست

:D آخه علاوه براینکه سخت افزارش قویه و اینا ، این جی پی اس دستگاه رو که فعال کنن فکر کنم از سکسی ترین built-in gps دار ها بشه
16.gif
ولی نکته ش اینه که به خاطر همین جریان قیمتش داره ظاهراً نم نمک می ره بالا... الان ایتن ام700 بعد یه ماه شده 640 دلار... این ترینیتی هم 640 دلار
186.gif
دانیال جان حقا که پیشنهادات بهترینه در نوع ، باید همینو می خریدم
39.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:D آخه علاوه براینکه سخت افزارش قویه و اینا ، این جی پی اس دستگاه رو که فعال کنن فکر کنم از سکسی ترین built-in gps دار ها بشه
16.gif
ولی نکته ش اینه که به خاطر همین جریان قیمتش داره ظاهراً نم نمک می ره بالا... الان ایتن ام700 بعد یه ماه شده 640 دلار... این ترینیتی هم 640 دلار
186.gif
دانیال جان حقا که پیشنهادات بهترینه در نوع ، باید همینو می خریدم
39.gif

من پیشنهاد ترینیتی رو داده بودم؟ کی؟:rolleyes:

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید محترم گویا Gigabyte G-Smart i120 در روسیه و تایوان (لینک خبر روسیه ، تایوان) پرده برداری شده. مشخصات
به نظر میاد مورد خوبی باشه. البته LCD ش کوچیکه؛ 2.4 اینچ هم اندازه G-Smart. دوستان اگه سراغ رمضانی رفتید یه پرس و جویی بکنید ببنید میاره؟
از نظر ظاهری که خیلی قشنگه (به نظر من) بخصوص سفیدش منو کشته. بقول اساتید خیلی سکسیه. ضمن اینکه وزن قابل توجهی داره.

120.gSmarti120.jpg
120.gSmarti120.lside.jpg
120.gSmarti120.rear.jpg
120.gSmarti120.rside.jpg

g-smart_i120_1.jpg
g-smart_i120_2.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دنی جان خاطرت هست گفتم می خوام یه چیزی بگیرم 3ماه دیگه بفروشم؟! گفتی hp ها خوبن و این ترینیتی:)

اوه ، تو پی ام
بله بله ، اما من از نظر بازفروش ش گفتم ، البته منظورم این نیست که دستگاه بدی هست
ولی حتما ترجمه مرور 535 رو بخون ، یک نکته جالب برات داره عزیز
:lol:

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
45
کجا می فروشنش

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
پولم 500 تومن دیگه حداکثر 570
می خواهم دوربینش حداقل 2 مگاپیکسل باشه
بعدش تلویزیون پخش کنه! خوبه

Gigabyte GSmart i / Iteq XBond
Gigabyte Gsmart / Iteq Bond

فروشگاه رمضانی فکر کنم داشته باشه قیمتشون هم حدود 600 اولی بهتره، البته به طور کلی توصیه شده نیستن ولی چون حتماً tv می خواید اینها تنها گزینه های ممکن موجود تو بازار ایرانن

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان، من اینبار دیگه حسابی مصمم شدم واسه ی یه مدت نسبتاً طولانی کامپیوترمو لوله کنم بزارم توی جعبه ش و بشینم بچسبم به درسا (اگه بشه، ای امون از اعتیاد :D ) ، واسه همین گفتم قبل از شروع غیبت، حجت رو به خودم و نصفی از بروبچ تموم کنم:happy:

ازونجایی که حدود یه ماهی می شه Eten M700 ریلیز شده، و ازونجایی که از همون روز اول معرفی شدنش عده ی قابل توجهی از اساتید فروم آناً دل رو دادن به دلبر و واپسین نغمه های عقل و هوش دوستان پر کشید و رفت خدمت حضرت سروش (
272.gif
) ، و ازونجایی که این بنده ی حقیر از سینه چاکان بالقوه یHermes/TyTN بودم و هنوز هم هستم و TyTN هم شباهت های غیر قابل انکاری داره با m700 ، و ازونجایی که قیمت m700 در حال حاضر به 640 دلار رسیده یعنی یه 30-40 دلاری کمتر از HTC TyTN ، چند وقتی خیلی کنجکاو شده بودم که یه مقایسه ی درست و حسابی بین این دو تا پهلوون رو از یه سوراخ سمبه ای توی نت پیدا کنم ولی دریغ از یه یوزر ریویو خشک و خالی از m700 ... خلاصه تا امروز تصویری که من از m700 داشتم تو ذهنم اصلاً قشنگ نبود، با تشکر قبلی از لطفی که کاربران فروم eten-users به دستگاه های ساخت برند مورد علاقه شون داشتند و دارند:) :rolleyes:

خلاصه ی امر اینکه امروز سوراخ و سمبه ی مورد نظر بالاتفاق نمایان شدن ، اینـــــــــــجا
دوست داشتم کامل هرچی دستگیرم شده بود رو اینجا بنویسم ولی یخورده ای همچین نمی شه ، ساعت 4صبحه و من 4 ساعت دیگه امتحان دارم و کتاب هنوز نصف هم نشده
angst.gif

فقط چند نکته: M700 بیشتر ازین که بیریخت باشه، شبیه BMW هستش، BMW هم که مرکب ملیونر هاست ، من جمله برادر بسیجی bengalboy ، نتیجه ای که می خوام بگیرم اینه که ام700 هم نهایتاً امشب تونست پاشو لیست سکسی ترین های اینجانب باز کنه، به افتخارش
263.gif

من تا آخر نخوندم اون تاپیکی که لینکش رو گذاشتم، ولی انگار اکثریت خیلی راضی ان با دستگاه، می کن eten خیلی پیشرفت داشته ،
دیگه اینکه در مقایسه ، m700 یکی دو میلی متر عرض و ارتفاعش از tytn بیشتره، و حدود 3میلیمتر عرضش کمتره، فرق چندانی ندارن
بعد، ایــــــــــنجا یه تعداد عکس گرفته شده توسط m700 رو می تونید ببینین، همونطور که انتظارشو می رفت در مقابل عکسای hermes چندان تعریفی نداره، ولی اصلاً هم بد نیست
ام700 رادیو FM داره ، و جک 2.5mm هندزفری
ام700 با wm5 AKU 3.2 می یاد، ولی tytn با AKU 2.3
تفاوت عمده ی این دو دستگاه اینه که tytn تری جی هستش و ساپورت HSDPA داره (که توی ایران کاملاً بی معنیه) ولی ام700 جی پی اس داره که صد در صد به کار می آد. تفاوت دیگه شون اینه که باطری هرمیس 1350mah هستش درصورتی که باطری ام700 1530mah هست. تفاوت دیگه شون اینه که اسپیکر TyTN یه جورایی کر کننده هستش، یعنی خیلی بلند و خوبه!، در حالی که ام700 مثل باقی eten ها، در واقع مثل باقی ppc ها صدای چندان بلندی نداره. فرق دیگه شون اینه که tytn یه Jog Wheel بغل دستگاه داره که کنترل کردن یک دستی دستگاه رو به شدت آسون می کنه، که ام700 نداره. فرق دیگه اینکه هرمیس همزمان از یه سی پی یو 400 سامسونگ و یه چیپست ati 2882 استفاده می کنه در صورتی که (البته فکر کنم) ام700 شتابگر گرافیکی نداره. در حال حاضر این برتری به ضرر tytn تموم شده، چونکه CPU در کارهای گرافیکی تمام بار رو نمی کشه و یه قسمتی از کار رو می ندازه گردن gpu (که این در حالت طبیعی خیلی بهتر می کنه نتیجه رو) ولی چون cpu و gpu هماهنگ نیستن گرافیک ایندکس هرمیس در کل پایینتره در بنچ مارک ها (البته نسبت به p525 و امثالهم، در مقایسه با m700 نمی دونم چجوریاس). یه فرق دیگه هم اینه که همراه ام700 خدا تا برنامه های جانبی و خوب می یاد، که همراه tytn کمتره!

توی این لینک هم می تونید چند تا عکس ترو تمیز از M700 ببینید (وبلاگه مال یه فروشنده ی موبایله، عکسای دست اول و قشنگی توش پیدا می شه، این وبلاگه هم از کشوفات خوب امشب بود!:) )

چون به اندازه ی کافی از هرمیس عکس گذاشته و دیده شده، یه سره می ریم سراغ M700:
Eten_M700001.jpg

در مقایسه با nokia E70:
Eten_M700.jpg

CIMG0467.JPG

CIMG0474.JPG

راستی دنی جان، می تونی ته و توش رو در بیاری ببینی می شه با لپ تاپ از جی پی اس این M700 هم توسط بلوتوث استفاده کرد ؟

درضمن من این نکته رو هم در آخر اضافه کنم...دودلی من سر خرید این دو دستگاه بعد از دیدن این ریویو بیشتر شده! HTC کیفیت دستگاه هاش رو خیلی بهتر کرده، نتورک ریسپشن عالی تضمین شده ست، دوربین 2مگ کیفیت خیلی خوبی داره، اسپیکر صداش خیلی بلنده و موقع صحبت کردن صدا echo نمی شه! M700 درسته که gps داره، ولی اسپیکر صداش کمه، دوربینش کیفیتش پایینه و صدا موقع مکالمه هنوووز اکو داره!!
164.gif
حداقل برای این مورد، ای تن باید به فکر یه رام آپگرید باشه.

اوکی..enough of me... فعلاً دوستان، تا بعد!
94.gif

بالا