StarSoheil
Registered User
آقا کسی هست اینجا atom exe داشته باشه؟ این بهتره یا jamin? و اینکه قیمتش چنده!
آقا کسی هست اینجا atom exe داشته باشه؟ این بهتره یا jamin? و اینکه قیمتش چنده!
دوستان كسي درباره گوشي هيونداي َA200 اطلاعاتي داره در باره كيفيت و ... من يك لينك ميزارم يك اطلاعاتي نوشته قيمتش هم 400 هزار تومان هست لطفا نظراتتون را بدين
http://www.persiantel.com/review/detail.php?ID=9710
سلام بنده اتم اگزک دارم،اگر سوالی بود در خدمتتونم،البته در مورد این دو پی پی سی نظر آقا حسین کاملا" تایید می شه،اما اگر شما بگید که چه انتظاراتی از پی پی سی دارید و در حقیقت نیاز و خواسته اصلیتون از رو آوردن به پی پی سی چی هست،شاید بهتر بتونیم کمکتون بکنیم،آقا کسی هست اینجا atom exe داشته باشه؟ این بهتره یا jamin? و اینکه قیمتش چنده!
من هم اومدم ! البته فعلا قصد خرید پاکت پی سی ندارم ولی اولویت هامو برای خرید یک پاکت پی سی میگم که با چند تا ppc از نظر خودم خوب ! آشنا شم
1. قیافه ی ppc خیلی برام مهمه. از گوشی های یقر و کج و معوج هم متنفرم. طراحی های مورد علاقه: W950، M600، N73،Atom،Trion،P535 !
طراحی های مزخرف از نظر من: 6630، p525، 6680، N91، s700، E70، Jamin،jam،9500،k750 و 8800 !
رنگ های مورد علاقه: 1. مشکی متالیک 2.سفید (به شرطی که مثل N73 پشتش گوجه ای نباشه از قرمز شدیدا متنفرم) 3.نقره ای 4.مشکی مات
رنگ های مزخرف: قرمز،صورتی،نارنجی،قهوه ای روشن
2.دوربین عکاسی خیلی برام مهمه چون آدمی هستم که از هر چیزی عکس میگیرم، عکاسیم خوب نیست ولی به عکاسی شدیدا علاقه مندم.
3. ویندوز موبایل !
4. سی پی یو. سامسونگ رو ترجیح میدم. به فرکانس بالای سی پی یو هم شدیدا اعتقاد دارم.
5.تاچ اسکرین که همه ی ppc ها دارن...
6.صدای خوب از هدفون، از اسپیکر زیاد برام مهم نیست.
7.کیفیت و رزولوشن بالای مانیتور. رنگ هاش هم بالای 260k باشه بهتره !
8.بلوتوث ورژن 2. بلوتوث بازی زیاد میکنم.
9.داشتن کیبورد اصلا برام مهم نیست مگر اینکه باعث زیباترشدن گوشی بشه !
10. قیمت هم همونطور که گفتم چون فعلا نمی خوام بخرم برام مهم نیست و فقط میخوام با پاکت پیسی های مورد علاقه ام آشنا بشم !
چه پستی تایپ کردم
shoCk hazard::a lil' bit oFFt0pic
مجتبی جان 150% تایید می شه، این علیرضا اون قدیم ندیما که ما دوتا توجهمون جاهای مهم تری از ppc ها بند بود، من یادمه هر وقت به این می گفتم دخی خوبه که تپل باشه () این هی می گفت خیلی خری!!!
حالا که من شدم باریکه دوست خودش یهو شده عشق کُپُل و دختر تپل
دوستان یه چیزی بگم بخندید
ترینیتی هر دوسه هفته یک بار 10دلار گرون تر می شه
می بینم که فیکس کردی روی ترینیتی ، به نظرم انتخاب بدی نیست ، گرچه یکی دو نکته اش خیلی آزاردهنده هست ، ولی اگر در مقابل قیمت افسانه ای اتم اگزک ، بتونه معقول بیاد جلو واقعا گزینه عالی هست
آخه علاوه براینکه سخت افزارش قویه و اینا ، این جی پی اس دستگاه رو که فعال کنن فکر کنم از سکسی ترین built-in gps دار ها بشهولی نکته ش اینه که به خاطر همین جریان قیمتش داره ظاهراً نم نمک می ره بالا... الان ایتن ام700 بعد یه ماه شده 640 دلار... این ترینیتی هم 640 دلاردانیال جان حقا که پیشنهادات بهترینه در نوع ، باید همینو می خریدم
می بینم که بالاخره یکی هست که از این P525 بدش بیاد:blush:
من پیشنهاد ترینیتی رو داده بودم؟ کی؟
دنی جان خاطرت هست گفتم می خوام یه چیزی بگیرم 3ماه دیگه بفروشم؟! گفتی hp ها خوبن و این ترینیتی
سلام
پولم 500 تومن دیگه حداکثر 570
می خواهم دوربینش حداقل 2 مگاپیکسل باشه
بعدش تلویزیون پخش کنه! خوبه