• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
45
سلام پولش 700 باشه مشکل نیست برا کل با n93 می خوام
tv
cpu خوب
تصویر خوب
صدا خوب

دوربین 3.2 باشه
راستی اینا خراب بشن چی میشند
بعدش رمضانی کیه
این گیگابایت که عکس زدید چه طوره ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
tv
cpu خوب
تصویر خوب
صدا خوب

دوربین 3.2 باشه
بعدش رمضانی کیه

دوست عزیز همچین چیزی تو پاکت پسی ها نیست :blush:

مگر این دوربین رو بیخیال بشید

رمضانی هم یه بنده خداست که فروشنده پاکت پسی هست:rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
tv
cpu خوب
تصویر خوب
صدا خوب

دوربین 3.2 باشه
بعدش رمضانی کیه
دوست من،اصلا" برای این موضوع نباید پی پی سی بخرید،فکر نکنید که الان اگر گیگابایت داشته باشید هر جا که خواستید و هر مدت که خواستید می تونید مثلا" تی وی ببینید،اگر برای این مسائل صرفا" دارید برای خرید اقدام می کنید باید بگم که پشیمون خواهید شد،
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوست عزیز همچین چیزی تو پاکت پسی ها نیست :blush:

مگر این دوربین رو بیخیال بشید

رمضانی هم یه بنده خداست که فروشنده پاکت پسی هست:rolleyes:

دوست من،اصلا" برای این موضوع نباید پی پی سی بخرید،فکر نکنید که الان اگر گیگابایت داشته باشید هر جا که خواستید و هر مدت که خواستید می تونید مثلا" تی وی ببینید،اگر برای این مسائل صرفا" دارید برای خرید اقدام می کنید باید بگم که پشیمون خواهید شد،
موفق باشید.

صد در صد تایید می شه
قربان اگر دنبال به قول خودتان خواباندن کل هستید ، مطلقا پی دی ای نخرید که حسابی جلوی دوستانتان سکه یک پول می شوید
این دستگاه ها مطلقا توان خواباندن کل را ندارند!!

بیخودی پول تان را حرام نکنید ، ان95 آمد بخرید ، کل می خواباند تضمینی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان، من اینبار دیگه حسابی مصمم شدم واسه ی یه مدت نسبتاً طولانی کامپیوترمو لوله کنم بزارم توی جعبه ش و بشینم بچسبم به درسا (اگه بشه، ای امون از اعتیاد :D ) ، واسه همین گفتم قبل از شروع غیبت، حجت رو به خودم و نصفی از بروبچ تموم کنم:happy:

ازونجایی که حدود یه ماهی می شه Eten M700 ریلیز شده، و ازونجایی که از همون روز اول معرفی شدنش عده ی قابل توجهی از اساتید فروم آناً دل رو دادن به دلبر و واپسین نغمه های عقل و هوش دوستان پر کشید و رفت خدمت حضرت سروش (
272.gif
) ، و ازونجایی که این بنده ی حقیر از سینه چاکان بالقوه یHermes/TyTN بودم و هنوز هم هستم و TyTN هم شباهت های غیر قابل انکاری داره با m700 ، و ازونجایی که قیمت m700 در حال حاضر به 640 دلار رسیده یعنی یه 30-40 دلاری کمتر از HTC TyTN ، چند وقتی خیلی کنجکاو شده بودم که یه مقایسه ی درست و حسابی بین این دو تا پهلوون رو از یه سوراخ سمبه ای توی نت پیدا کنم ولی دریغ از یه یوزر ریویو خشک و خالی از m700 ... خلاصه تا امروز تصویری که من از m700 داشتم تو ذهنم اصلاً قشنگ نبود، با تشکر قبلی از لطفی که کاربران فروم eten-users به دستگاه های ساخت برند مورد علاقه شون داشتند و دارند:) :rolleyes:

خلاصه ی امر اینکه امروز سوراخ و سمبه ی مورد نظر بالاتفاق نمایان شدن ، اینـــــــــــجا
دوست داشتم کامل هرچی دستگیرم شده بود رو اینجا بنویسم ولی یخورده ای همچین نمی شه ، ساعت 4صبحه و من 4 ساعت دیگه امتحان دارم و کتاب هنوز نصف هم نشده
angst.gif

فقط چند نکته: M700 بیشتر ازین که بیریخت باشه، شبیه BMW هستش، BMW هم که مرکب ملیونر هاست ، من جمله برادر بسیجی bengalboy ، نتیجه ای که می خوام بگیرم اینه که ام700 هم نهایتاً امشب تونست پاشو لیست سکسی ترین های اینجانب باز کنه، به افتخارش
263.gif

من تا آخر نخوندم اون تاپیکی که لینکش رو گذاشتم، ولی انگار اکثریت خیلی راضی ان با دستگاه، می کن eten خیلی پیشرفت داشته ،
دیگه اینکه در مقایسه ، m700 یکی دو میلی متر عرض و ارتفاعش از tytn بیشتره، و حدود 3میلیمتر عرضش کمتره، فرق چندانی ندارن
بعد، ایــــــــــنجا یه تعداد عکس گرفته شده توسط m700 رو می تونید ببینین، همونطور که انتظارشو می رفت در مقابل عکسای hermes چندان تعریفی نداره، ولی اصلاً هم بد نیست
ام700 رادیو FM داره ، و جک 2.5mm هندزفری
ام700 با wm5 AKU 3.2 می یاد، ولی tytn با AKU 2.3
تفاوت عمده ی این دو دستگاه اینه که tytn تری جی هستش و ساپورت HSDPA داره (که توی ایران کاملاً بی معنیه) ولی ام700 جی پی اس داره که صد در صد به کار می آد. تفاوت دیگه شون اینه که باطری هرمیس 1350mah هستش درصورتی که باطری ام700 1530mah هست. تفاوت دیگه شون اینه که اسپیکر TyTN یه جورایی کر کننده هستش، یعنی خیلی بلند و خوبه!، در حالی که ام700 مثل باقی eten ها، در واقع مثل باقی ppc ها صدای چندان بلندی نداره. فرق دیگه شون اینه که tytn یه Jog Wheel بغل دستگاه داره که کنترل کردن یک دستی دستگاه رو به شدت آسون می کنه، که ام700 نداره. فرق دیگه اینکه هرمیس همزمان از یه سی پی یو 400 سامسونگ و یه چیپست ati 2882 استفاده می کنه در صورتی که (البته فکر کنم) ام700 شتابگر گرافیکی نداره. در حال حاضر این برتری به ضرر tytn تموم شده، چونکه CPU در کارهای گرافیکی تمام بار رو نمی کشه و یه قسمتی از کار رو می ندازه گردن gpu (که این در حالت طبیعی خیلی بهتر می کنه نتیجه رو) ولی چون cpu و gpu هماهنگ نیستن گرافیک ایندکس هرمیس در کل پایینتره در بنچ مارک ها (البته نسبت به p525 و امثالهم، در مقایسه با m700 نمی دونم چجوریاس). یه فرق دیگه هم اینه که همراه ام700 خدا تا برنامه های جانبی و خوب می یاد، که همراه tytn کمتره!

توی این لینک هم می تونید چند تا عکس ترو تمیز از M700 ببینید (وبلاگه مال یه فروشنده ی موبایله، عکسای دست اول و قشنگی توش پیدا می شه، این وبلاگه هم از کشوفات خوب امشب بود!:) )

چون به اندازه ی کافی از هرمیس عکس گذاشته و دیده شده، یه سره می ریم سراغ M700:
Eten_M700001.jpg

در مقایسه با nokia E70:
Eten_M700.jpg

CIMG0467.JPG

CIMG0474.JPG

راستی دنی جان، می تونی ته و توش رو در بیاری ببینی می شه با لپ تاپ از جی پی اس این M700 هم توسط بلوتوث استفاده کرد ؟

درضمن من این نکته رو هم در آخر اضافه کنم...دودلی من سر خرید این دو دستگاه بعد از دیدن این ریویو بیشتر شده! HTC کیفیت دستگاه هاش رو خیلی بهتر کرده، نتورک ریسپشن عالی تضمین شده ست، دوربین 2مگ کیفیت خیلی خوبی داره، اسپیکر صداش خیلی بلنده و موقع صحبت کردن صدا echo نمی شه! M700 درسته که gps داره، ولی اسپیکر صداش کمه، دوربینش کیفیتش پایینه و صدا موقع مکالمه هنوووز اکو داره!!
164.gif
حداقل برای این مورد، ای تن باید به فکر یه رام آپگرید باشه.

اوکی..enough of me... فعلاً دوستان، تا بعد!
94.gif

قربان فقط این رو بگم که با یک برنامه ثالث شما همیشه می تونید خروجی بلوتوث جی پی اس از هر دستگاهی بگیرید

در ضمن ، من فکر می کنم که ام700 به مراتب گزینه بهتری ست
البته نظر کاملا شخصی ست
شاید خصومت شخصی با هرمیس

:lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
قربان فقط این رو بگم که با یک برنامه ثالث شما همیشه می تونید خروجی بلوتوث جی پی اس از هر دستگاهی بگیرید

البته نظر کاملا شخصی ست
شاید خصومت شخصی با هرمیس

دانیال جان خودتو اذیت نکن این فرهاد درست بشو نیست
consoling2.gif

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی qtec s200 یا Qtec g100 داره:blush:
من دادشم خیلی تو کفشونه می شه توضیح بدین چه جور pda هایی ان
ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام خدمت دوستان
از دوستان کسی qtec s200 یا Qtec g100 داره:blush:
من دادشم خیلی تو کفشونه می شه توضیح بدین چه جور pda هایی ان
ممنون

qtec s200 همون جمین خودمونه من هیچ وقت به گسی پیشنهاد خرید این گوشی رو نمیدم مگر اینگه مشگل بوجه داشته باشه :blush:

اون یکی هم من اصلا با هاش کار نکردم نظری ندارم:rolleyes:

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسین آقا تا 500 تومن
میشه گوشی بهتری معرفی کنین؟

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتو تقریبی دادم حالا مشکلی نیست
بیشتر خوشدت باشه او اسشم wm5 باشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه Eten خودمونه
قیمته دقیقش چنده؟
راستی m700 اگه ایران بیاد چه قدر اب می خوره ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چه بخوای چه نخوای تو عشق منی
SEVeyesB03.th.gif
SEVeyesC08.th.gif

حرفتم 100% تائید میشه:)
:happy:
261.gif

البته نظر کاملا شخصی ست
شاید خصومت شخصی با هرمیس

آقا، این عکس ها همین الان از تنور در اومدن، ببینید و به سوال پایین صفحه پاسخ بدی
264.gif
د :::

m700_front.jpg

m700_side.jpg

m700_side2.jpg

m700_keyboard.jpg

با توجه به این شکل و شمایل، و با توجه به اینکه tytn نتورک ریسپشن عالی و اسپیکر خیلی بلند و دوربین کیفیت توپ و یه جاگ ویل داره، و ای تن ام700 آنتن دهیش معمولی (البته یوزرها می گفتن خیلی خوب)، یه خورده اکوی صدا، کیفیت دوربین پایین، اسپیکر معمولی، و GPS داره، شما بودید tytn رو بر می داشتید یا m700 رو؟
196.gif

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
دوستان بنده چند وقتی تصمیم به خرید یه ppc گرفتم
ولی برای خرید بین این دو مدل موندم که کدمشون بهتره لطفا بنده رو راهنمایی کنید راستی بودجه ای که برای این منظور اختصاص دادم یک میلیون تومنه اگه مورد مناسب تری نسبت به این دو مدل سراغ دارین ممنون میشم با ذکر قیمت به بنده معرفی کنید
با تشکر از شما

آي ميتJAS JAR
152544bigpic.jpg

HP iPAQ rw6828
166401bigpic.jpg

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان در حال حاضر هیچ کدوم:blush:

1 ماه صبر کن سری جدید پی دی ای داره میاد با پولی هم که شما دارید میتونید یه چیز خوبی بگیرید

موفق باشید:)

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
حسین جان در حال حاضر هیچ کدوم:blush:

1 ماه صبر کن سری جدید پی دی ای داره میاد با پولی هم که شما دارید میتونید یه چیز خوبی بگیرید

موفق باشید:)

چشم عزیزم ممنون از راهنمایتون حتما صبر می کنم

اگه براتون مقدوره لطف کنید در مورد این سری جدید که فرمودین عکس یا توضیحاتی بدین ممنون میشم از لطفتون

alibaba21271

Registered User
لایک‌ها
0
لطفآ راهنمایی کنید
تا 650 تومان چی بخرم
htc tytn میشه خرید:worried:

بالا