اگه این قسمتها هم مربوط به فیلم میشن . از اول همراه بقیه قسمتهای کنشین بودن ولی من متوجه نشده بودم !
آه ... خيلی بد شده که فيلم رو اول ديدن !

مخصوصاً که صحنه های خشونت دار اين فيلم از سريال بيشتره! و در ضمن چون اصلاً کنشين رو نميشناسين گيج ميشين:blink:! بايد بعده سريال ميديدينش. ولی چطور متوجه نشديد! با توجه به مدت زمان پخشش!

به هر جهت خوشحالم که خوشتون اومده
قبلا به جز کارتونهای کانال 1 و 2 کارتون دیگه ای ندیده بودم به خاطر همین این صحنه های _ کمی خشونت آمیز_ با آن تصوری که از انیمیشن و کارتون داشتم متفاوت بود!:wacko:
موافقم برای بار اول بايد يه کم شوک بهتون وارد کرده باشه
ولی خوب در مقايسه با کارتون های ديگه از نظر خشونت، جايگاه 10-20 رو داره و فقط فيلمش!:lol:
حالا نگفتین چه گروه سنی و چه کسانی رو به عنوان مخاطب این کارتونها ی
جدی در نظر می گیرن؟ _
حتما من نمی تونم مخاطب این کارتونها باشم فکر کنم برای من پلنگ صورتی یا مورچه و مورچه خوار مناسب تر باشه!

:lol: :lol:
راستش خوب سواليه!

طبق رده بندی يه خودشون برايه بالای 14 سال! به نظره من کنشين ok هست (البته نه فيلمش) ولی کارتون های ديگه مثل elfen lied و berserk و ... بالای 20 خوب رده اي هست. :f34r:
راستی تو pm تون پرسيده بودين دفعه بعد چی رو شروع کنين؟ به نظرتون کنشين خيلی خشن بود؟ بازم کارتون رزمی ميخواين؟ يا ميخوان نوع های ديگه کارتون رو هم تجربه کنين؟
منظورم از اینکه کنشین فیلم هم داره یانه . سینمایی یا یک قسمتی نبود! بلکه فیلمی که آدمیزاد در اون بازی می کنه .:f34r: :lol: _ مثل همین سفر های "میتی کامون" که هم انیمیشن و هم فیلم داره.
نه نداره
در مورد شخصیتهای خانم در کنشین به نظرم می شد شخصیتهای محکمتر . مستقل تر و تاثیر گذار تری معرفی کنن. اصلا این شخصیتها در سایه قهرمانان مرد داستان تعریف می شن. مثلا هیچ کدوم از شخصیتها قابل مقایسه با شخصیت
جما در یک داستان دیگه نیستن. در مورد Megumi خیلی فداکار بود و بسیار هم عاقلانه رفتار کرد . کلا از بقیه دختر های کنشین بهتر به نظر می رسید( یعنی ضایع نبود

)
موافقم
البته جما رو با کسی مقايسه نکنين!:happy: اصلاً کسی شبيه جما سراغ دارين

?
(خوب کسايی که نميدونن ما داريم در مورد چی صحبت ميکنيم, ما داريم از جما شخسيت اول زن کتاب خرمگس نوشته اتل ليليان وينچ صحبت ميکنيم. کيا این کتاب رو خوندن?

)
شخصیت بعدی که اصلا نتونستم دلیل عشقش به Makato Shishio رو درک کنم : البته نه به خاطر سوختگی به خاطر اینکه چه جوری میشه عاشق کسی شد که اینقدر وحشیانه یک تکه از گوشت کتف کنشین رو با دندان جدا می کنه و می خوره !

:blink: :wacko:
برای من هم معما بود، ولی شايد همون طور که شيشيو گفت عاشق قدرتش شده بود!:lol:
لابد همین روحیه لطیف لرد شیشیو:blink: بود که باعث شد عاشقش بشه
اگه این شخصیتها (دخترها) در کنشین نبودن اصلا شاید در کل قسمتها کسی نمی خندید ! از این نظر
صد در صد با شما موافقم . باید بگم از این صحنه های فانتزی ( فکر کنم Chibi ) و دعواهای اونها با پسرها خیلی خیلی خوشم اومد! و به خاطر همین صحنه ها بود که در تماشای بیشتر قسمتها کلی خندیدم و اغلب نیشم تا بناگوش باز بود این طوری :
:lol::lol::lol: از دسته شما برادر
پی نوشت : فکر کنم قبلا معنی آی دی ام رو پرسیده بودید . .. کتاب سینوهه رو که خوندید

... خوب حتما می دونید طرفداران روش فکری آتون این اسم رو به آخر اسم خودشون اضافه می کردن . . . حالا من فقط همین اسم رو به تنهایی انتخاب کردم. :f34r:
ممنون از توضيحتون:happy:، جالب ميشد اگه سينوحه رو هم کارتون ميکردن