• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
با FLV Player.اینم لینک دانلودش که البته خواهر پرشیانا چند صفحه ی قبل گذاشته بودند: ...
مرسی چقدر قشنگ بود
cry2.gif

هوس کردم یه دور دیگه سری کاملشو ببینم
roll.gif

راستی اینو یادتونه؟
20.gif

126fs2388172.jpg

یکیشون دختره؟!؟!؟
نکنه منظورت موطلائیه یا همون ارامیسه؟
اون که دختر نبود

این همون سه تفنگدار نبود؟ سوارکار دختر نداشت که
242.gif

فقط یه دختری توش بود به اسم کنستانس که ندیمه ملکه بود و علت سانسور هم همون بود
Confuzzled.gif

من قبلا فقط تو تاپيك موسيقي بودم ولي الان اينم بهش اضافه شد! گرچه يه خورده دير! :(
...

در هر حال خیلی خوبه که این تاپیک هم به لیست شما اضافه شد :D

من نديدم ، rating اش تعريفی نداره ولی داستانش جالب به نظر ميرسه، سری بعد دانلودش ميکنم.:happy:
تو خیلی خوبی
110.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهش:blush:
فقط پيدا کردن تورنتش اذيتم کرد، يه کم هم بد قلقه! :wacko:اگه تا فردا تموم شه ميفرستم در غير اين صورت ميره برای بار ديگه:( احتمالاً فردا يا پس فردا من dvd ها رو پست ميکنم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
cowboy bebop تمام شد .. بسيار خوب و عالي
thumbsup.gif
.. طبق معمول با پايان بندي مجموعه کنار نيومدم
4829.gif
( سلیقه اس دیگه )... جالبه که وقتي گشتي زدم روي اينترنت ديدم که خيلي جاها از اين سري بعنوان overrated نام بردن ( يعني زيادي بزرگش کردن ) ، نمی دونم چرا ؟ ...
sad.gif
داری صحبت از top 10 ميکنی!:D آره ولی در کل يکی از پر ترفدارترين کارتون ها هست که با بقيه متفاوته. من کارتون متفاوت رو خيلی دوست ميدارم:happy::p

Seen in part or in whole by 6111 users, rank: #2
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 9.0121 (Excellent+.01), std. dev.: 1.4694, rank: #33
Weighted mean: 8.9757 (Excellent-.02), rank: #56
Bayesian estimate: 8.96886 (Excellent-.03), rank: #6

ميگم سيمور اگه يه بار يه موقعی تو از آخره يه کارتون خوشت اومد به من بگومن ببينم کدوم کارتونه!:lol:
منم کنجکاو شدم
170.gif
؛ نتيجه اين که : اين دو تا يکي ان .. يعني اول oav استفاده ميشد .. ولي چون خيلي شبيه AV شده بود ( adult video ) ، تصميم گرفتن که بجاش از ova استفاده کنن ... ( منبع )
اوه دستت درد نکنه:happy: ، منم نميدونستم چرا از 2 تا استفاده ميکنن ولی کاملن حق با تو هست چون من ديگه OAV نميبينم اصلاً، همه OVA هستن.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
واقعا دستتون درد نكنه! خيلي لطف كرديد كه اين آهنگهارو آپلود كرديد. :happy:
خواهش ميکنم ، فقط خيلی زيادن من هر روز يه مقدار ديگه ايش رو آپلود ميکنم توی همون folder . فقط چک کنين که بقيه اش رو هم بگيرين.:happy:

اتفاقن اين پيشنهاد 4share خيلی خوب بود چون همه آهنگ ها يه جا هست و ديگه بچه ها راحت ميتونن همه چيز رو پيدا کنن . من سی ميکنم بقيه آهنگ هايی که قبلاً آپلود کرده بودم رو هم اينجاا بزارم;).

من راستش يه سوال داشتم و اونم در مورد آهنگهاي عربي اين كارتونهاي معروفه ...
حتماً:happy:. اتفاقاً منم اين آهنگ ها رو به فرانسه و آلمانی و زبون های ديگه هم دارم، اگه بچه ها بخوان اون ها رو هم ميتونم آپ بکنم.:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ضمن سرعت بالا تنوع مطالب خیلی زیاده . در واقع هرکس در مورد یه مطلبی صحبت می کنه ... به نظرم خواهر لینخو با جواب دادن به این همه پست زحمت زیادی برای انسجام مطالب تاپیک متحمل می شن. با تشکر از ایشان و همه دوستانی که این همه مطالب جالب و مفید شان را با هم تقسیم می کنن .:happy:
خواهش ميکنم من از بودن اينجا لذت ميبرم و همينطور از خوندن مطالب بقيه:happy:
اگه گفتید اینا برای چی عصبانی اند ؟! :
وای برادر عجب سوال سختی ميپرسين؟:blink: من که يادم نمياد ماله کدوم صحنه ها هستن!:p شايد برادر شيان که تازگی ديدن بتونن جوابتون رو بدن! آخه منی که روزی يه سری ميبينم ديگه صحنه به صحنه شون يادم نميمونه!:wacko: مگه اينکه خدا يه لطفی کنه يه حافظه کامپيوتری به من بده!:lol:
فکر کنم چون کسی جواب این پست رو نداد!:rolleyes:
برادر من کامل يادم بود که به اين پستتون جواب ندادم، مخصوصاً به خاطر سينوحه!;) ولی چی کار کنم يه روز که نرسم جواب بدم تعداد پست ها اينقدر زياد ميشه که از دستم در ميره:wacko:، ولی اون پست شما با مال خواهر پرشيانا و چند تا از دوستای ديگه بی جواب مونده که اگه من برسم lين سری يه الان رو تموم کنم ميرم اون سری رو جواب ميدم. البته اگه برسم!:f34r::cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه این قسمتها هم مربوط به فیلم میشن . از اول همراه بقیه قسمتهای کنشین بودن ولی من متوجه نشده بودم !;)
آه ... خيلی بد شده که فيلم رو اول ديدن !:eek: مخصوصاً که صحنه های خشونت دار اين فيلم از سريال بيشتره! و در ضمن چون اصلاً کنشين رو نميشناسين گيج ميشين:blink:! بايد بعده سريال ميديدينش. ولی چطور متوجه نشديد! با توجه به مدت زمان پخشش!:eek:
به هر جهت خوشحالم که خوشتون اومده;)
قبلا به جز کارتونهای کانال 1 و 2 کارتون دیگه ای ندیده بودم به خاطر همین این صحنه های _ کمی خشونت آمیز_ با آن تصوری که از انیمیشن و کارتون داشتم متفاوت بود!:wacko:
موافقم برای بار اول بايد يه کم شوک بهتون وارد کرده باشه
10_3_1v.gif
ولی خوب در مقايسه با کارتون های ديگه از نظر خشونت، جايگاه 10-20 رو داره و فقط فيلمش!:lol:
حالا نگفتین چه گروه سنی و چه کسانی رو به عنوان مخاطب این کارتونها ی جدی در نظر می گیرن؟ _
حتما من نمی تونم مخاطب این کارتونها باشم فکر کنم برای من پلنگ صورتی یا مورچه و مورچه خوار مناسب تر باشه!:p :lol: :lol:
راستش خوب سواليه! :Dطبق رده بندی يه خودشون برايه بالای 14 سال! به نظره من کنشين ok هست (البته نه فيلمش) ولی کارتون های ديگه مثل elfen lied و berserk و ... بالای 20 خوب رده اي هست. :f34r:

راستی تو pm تون پرسيده بودين دفعه بعد چی رو شروع کنين؟ به نظرتون کنشين خيلی خشن بود؟ بازم کارتون رزمی ميخواين؟ يا ميخوان نوع های ديگه کارتون رو هم تجربه کنين؟:eek:
منظورم از اینکه کنشین فیلم هم داره یانه . سینمایی یا یک قسمتی نبود! بلکه فیلمی که آدمیزاد در اون بازی می کنه .:f34r: :lol: _ مثل همین سفر های "میتی کامون" که هم انیمیشن و هم فیلم داره.
نه نداره:(
در مورد شخصیتهای خانم در کنشین به نظرم می شد شخصیتهای محکمتر . مستقل تر و تاثیر گذار تری معرفی کنن. اصلا این شخصیتها در سایه قهرمانان مرد داستان تعریف می شن. مثلا هیچ کدوم از شخصیتها قابل مقایسه با شخصیت جما در یک داستان دیگه نیستن. در مورد Megumi خیلی فداکار بود و بسیار هم عاقلانه رفتار کرد . کلا از بقیه دختر های کنشین بهتر به نظر می رسید( یعنی ضایع نبود;) )
موافقم;)
البته جما رو با کسی مقايسه نکنين!:happy: اصلاً کسی شبيه جما سراغ دارين:eek:?
(خوب کسايی که نميدونن ما داريم در مورد چی صحبت ميکنيم, ما داريم از جما شخسيت اول زن کتاب خرمگس نوشته اتل ليليان وينچ صحبت ميکنيم. کيا این کتاب رو خوندن?:eek: )
شخصیت بعدی که اصلا نتونستم دلیل عشقش به Makato Shishio رو درک کنم : البته نه به خاطر سوختگی به خاطر اینکه چه جوری میشه عاشق کسی شد که اینقدر وحشیانه یک تکه از گوشت کتف کنشین رو با دندان جدا می کنه و می خوره !:eek: :blink: :wacko:
برای من هم معما بود، ولی شايد همون طور که شيشيو گفت عاشق قدرتش شده بود!:lol:
لابد همین روحیه لطیف لرد شیشیو:blink: بود که باعث شد عاشقش بشه:D
36_11_6.gif

اگه این شخصیتها (دخترها) در کنشین نبودن اصلا شاید در کل قسمتها کسی نمی خندید ! از این نظر صد در صد با شما موافقم . باید بگم از این صحنه های فانتزی ( فکر کنم Chibi ) و دعواهای اونها با پسرها خیلی خیلی خوشم اومد! و به خاطر همین صحنه ها بود که در تماشای بیشتر قسمتها کلی خندیدم و اغلب نیشم تا بناگوش باز بود این طوری :

:lol::lol::lol: از دسته شما برادر
پی نوشت : فکر کنم قبلا معنی آی دی ام رو پرسیده بودید . .. کتاب سینوهه رو که خوندید ;) ... خوب حتما می دونید طرفداران روش فکری آتون این اسم رو به آخر اسم خودشون اضافه می کردن . . . حالا من فقط همین اسم رو به تنهایی انتخاب کردم. :f34r:
ممنون از توضيحتون:happy:، جالب ميشد اگه سينوحه رو هم کارتون ميکردن:D

19766595_c95bca49fe.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دستتان درد نکنه ، بنظرم این اهنگ ، قشنگ ترین اهنگی است که در اینجا اپلود کردید. کاملا ارزش پیدا کردن وسه بار اپلود کردن را داشت:cool: . بشدت ، به بقیه دوستان ، توصیه میشه اهنگ را دانلود کنند .
خوشحالم که خوشتون اومد به نظره من هم خيلی قشنگ بود:). يه آهنگ ديگه از همين آلبوم اين خواننده هم به نظرم خيلی قشنگ اومد به اسمه blessing که آپلودش کردم تو همون folder اون رو هم بگيرين بد نيست.

اگر میشه انیمه این اهنگ را هم بفرستید . اهنگش قشنگ بود خودشم حتما قشنگه:happy:
سپهر داره دانلود ميکنتش;)
خواهش میکنم . این وسط من هیچ کاره هستم.
به هر جهت اگه شما نگفته بودين اين سری جديد که دارم ميفرستم دسته بچه ها نميرسيد:). راستی برادر آدرس چی شد؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
http://kay.smiley.free.fr/images/3114.gif[/IMG] اون که دختر نبود:wacko:
چرا بود، البته تو اصل کتاب نيست، نه؟:eek: ولی تو اين کارتون بود، يادته يه قسمت زخمی شده بود آراميس؟ کلی پروندنش بعدشم ديگه نشون ندادن!:(

من خيلی اين 4 تا شواليه رو دوست دارم all for one, one for all
فيلم ديکاپريو رو ديدی؟ man in the iron mask

4772f.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دانیل راست میگه خوش به حالتون خواهر لینخو!منم طوفان میخوام!
302.gif
سلام:)
اول که دستت بابت همه لينک ها و عکس ها درد نکنه:happy:

دوم چرا همه شماها از طوفان اينقدر خوشتون ميآد؟:blink::lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پس یه شب متفاوتو از سر گذرندید!
112.gif
اما جدای از شوخی خوشحالم اتفاقی براتون نیفتاده! شر شما!؟!؟!؟!؟:blink: ما تا جایی که دیدیم شما فقط خیر داشتین! اینطوری نگید!:hmm:
ممنون خواهر:)
ولی جالب بود.:D

راستی يادم افتاد که من قرار بود برlتون عکس های اينجاا رو آپلود کنم ولی مادر بزرگم فوت کرد منم اصلاً يادم رفت:(! يه روز سره فرصت عکس ها رو براتون آپلود ميکنم.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
عالیه یه آرمم بتونیم براش بسازیم خوب میشه;)
آرم رو خودت يه فکری بکن، چی؟ مثلاً عکس؟ من فعلاً يکی ميزارم تا تو يه چيز خوب پيدا کنی.;)
راستی tokko و hantsuki رو برات زدم حالا با چی برا هدی بفرسم؟یه ندا بهش بده به من یه میل در این رابطه بزنه;)
دستت درد نکنه :happy: بهش ميگم:p
راستی این سری دی وی هایی که فرستادی هنوز نرسیدن؟
questionedf.gif
فکر نکنم دوستم قرار بود 2 هفته اول بره دوبی بعد بياد ايران. چقدر از روش گذشته؟:eek:
من 6 قسمت این rahxephon رو دیدم ولی هیچی نفهمیدم
2ms2h5g.gif
قرارم نيست بفهمی!:lol: تا اون آخرا سره کاری:D، منم چيزی نميگم:p
میگم فریدا خانوم یه لیستی از انیمه هایی که داشتین گذاشته بودین....فقط نمیدونم صفحه چند هست اگر دوباره بزارینش ممنون میشم یه نگاهه دوباره روش بندازم بگم چیا رو میخوام
243.gif
ok بزار يه سری اضافه شده درستش کنم بفرستم. البته ديگه وقتی نيست. همون ليستی که دنيل آپلود کرده صفحه 3 فکر کنم ليست ماله منه فعلاً همون رو ببين تا من يه بار ديگه آپلود کنم;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
چرا بود، البته تو اصل کتاب نيست، نه؟:eek: ولی تو اين کارتون بود، يادته يه قسمت زخمی شده بود آراميس؟ کلی پروندنش بعدشم ديگه نشون ندادن!:(
...
فيلم ديکاپريو رو ديدی؟ man in the iron mask

آرامیس دختر بود؟ :blink:

مطمئنی؟
1664.gif

ولی منم از این داستان خیلی خوشم میاد. فیلمشم خیلی جالب بود
3317.gif

راستی برای اون کارتون The Soultaker خیلی ممنون ولی من که عجله ندارم؛ پس هر موقع فرصت کردی دانلود کن و بفرست :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آرامیس دختر بود؟ :blink: مطمئنی؟
1664.gif
خيلی تابلو بود:D ولی مثل اینکه فقط منو برادر ويلی فهميده بوديم!:blink:

[FONT=Arial, AngsanaUPC][FONT=Times New Roman, Times, serif]Aramis[/FONT][/FONT]
Flwr35.gif
aramis.jpg
[FONT=Arial, AngsanaUPC]The most popular character in the story is she. In the real story of Alexander Dumas, Aramis was a man.But in Anime, Aramis was a pretty girl who came to be a musketeers to seek for whom killed her lover. She had the real name "Lune". No one knew her secret except Jean and Traville until the end of the series when D'Artagnan knew accidently. With the pretty character, she was stronger than many musketeers.[/FONT]

سريال glass fleet که من ميگفتم خيلی دوسش دارم يادتونه؟ اونم دقيقاً همين جورياس. وسطاش معلوم ميشه که يکی از شخصيت ها پسر نيست بلکه دختره! البته اين کارتون اخطار بالای 18 سال رو داره!
23_1_104.gif
(از نوع متفاوت) :blink::eek:

garakan5_3.jpg
garakan4_3.jpg
garakan4_1.jpg

garakan3_3.jpg
garakan3_2.jpg
garakan2_2.jpg

راستی برای اون کارتون The Soultaker خیلی ممنون ولی من که عجله ندارم؛ پس هر موقع فرصت کردی دانلود کن و بفرست :)
داره دانلود ميشه، 3 گيگه ولی سرعتش همش 4 کيلو هست!!!:blink: فکر کنم يه 5 روزی طول بکشه با اين وضع!:(

1131577943Soul%20Taker%201.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا این کارتون Otome wa Boku ni Koishiteru در چه مورده ؟ :D چرا همه توش دخترن ؟ من البته فقط در حد 1 دقیقشو دیدم :D
:lol: نه نه، همه دختر نيستن! :Dاون وسط يه پسره که خودشو جای دخترا جا زده! :pتو يه مدرسه دخترونه;)
می گم Kariya اون طرف پیداش نشده ؟ :D
دقيقاً
normal_Kariya_%2825%29.jpg

یک س.الی این ova و oav یا هم فرق می کنن ؟ Original Animated Video با Original Video Animation البته فکر نکنم فرقی بکنن ولی کلی پرسیدم ... کلا به چی می گن اینا رو !
مسئول تحقيقات تاپيک ققنوس دانا :D جواب رو که داد:happy:، ولی من خودم هم هيچ وقت تفاوت بين movie با ova رو نفهميدم.:( سيمور به کمک بشتاب!:D

راستی داشتم scrapped princess رو براتون ادامه اش رو که دفعه پيش نتونستم بفرستم رايت ميکردم ولی قسمت آخرش کپی نشد. سپهر اگه ممکنه اينو هم دانلود کن. ممنون:)

http://www.mininova.org/search/?search=scrapped+princess

در ضمن اين کارتون جز اون کارتون های متفاوت هست يعنی حتماً بايد ببينينش:cool:

scrappedprincess.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی BLACK CAT رو بعد از این میگیرم
در مورد اين کارتون بايد اضافه کنم که در مورد nano technology هم توش صحبت ميشه و اين قست کارتون تخيلی ميشه که ممکنه دوست نداشته باشين!:eek: فقط محض اينکه بدونين.:)

راستی سيمور اسم فارسی orichalcum رو نميدونستی چی ميشه؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
12up.gif

لوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول ....:D
به جناب gt_max
چه عجب از اين ورا!:) آخه پس شماهايی که از اول اين تاپيک اينجاا بودين پس کجاا رفتين؟ :eek:چرا ديگه يه سری اينور نميزنين؟:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی برای im sorry تو ژاپنی من دو تا اصطلاح شنیدم یکی سومی ماسن ... یکی دیگه هم گومیو یا گومنو اخرشم بعضی موقع ها یه سای اضافه می کنن می شه یه توضیحی بدی بگی چی به چیه ؟ تلفظ درستشون چیه ؟
هر دوش درسته:
سومی ماسن soumimasen
يا گومه gome که يا تنها گفته ميشه يا دوبار: گومه گومه که با لهن خنده گفته ميشه
يا گومه نه gome ne که بيشتر دخترونست
يا گومه ناسای gome nasai که مودبانه اش هست.:)
ببین من که باید Densha otoko رو به هدی بدم اینم بهش می دم البته چیز زیادی نیست 8 قسمت دونه ای 200 مگ حالا خودت بگو چیکار کنم
!
densha otoko ؟؟؟:blink: هدی ازت خواسته؟ چون من که دارمش.:p
ولی به هدی ميگم يا اگه تونستی يه email بهش بزن يا اصلاً براش بفرست اون پول پيک و بقيه چيزا رو هساب ميکنه.
ممنون:happy:

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
از خیلی نرم افزارهای گرافیکی میشه استفاده کرد .ولی تخصصی ترین نرم افزار انیمیشن دو بعدی که اصل کاره انیمیشن سازیه toonz هست.
این نرم افزار برای چنین کارایی خیلی مناسبه.
شما میتونید از مرحله اسکن تصاویر.تا رنگ آمیزی.چیدمان.زمان بندی و ...رو توی این نرم افزار انجام بدین.
بر خلاف نرم افزارهای دیگه که بخش عمده ای از کارکتر سازی با خود نرم افزار ایجاد میشه با toonz میتونید هنر کارکتر سازی خودتون رو به نمایش بذارین.
ارزش هنری در این نرم افزار کم نمیشه چرا که تمام طرح رو خودتون با دست میکشین!
من این نرم افزارو فقط بازار رضا خیابون ولی عصر دیدم.متاسفانه نرم افزار اسکنر منو نشناخت و نتونستم هنوز مشکلو بر طرف کنم.
با صرفه هم نیست این همه طرح رو بیرون اسکن کنم.!!:blush:
در ضمن کار انیمیشن به هیچ وجه سخت نیست.وقتی لبه های کتابتو یه آدمک ساده بکشی و بهش حرکت بدی خودش یه کار ارزشمنده!به همین سادگی ممکنه شروع بشه!
اگه اجازه بدین و دوست داشته باشین در موردش بیشتر صحبت کنیم!
ok?:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب يه توضيح کوچيک برای دوستانی که تازه وارد هستن:

ادرسی که توی امضاء من هست مربوط ميشه به yahoo group که برادر روزبه زدن و منظور و قصد ما داشتن يه جای دوم محض احتياط بود که اگه خدای نکرده PT دوباره فيل تر شد, ما همگی email های هم رو داشته باشيم و هم ديگه رو گم نکنيم و بتونيم در ارتباط باشيم¡:happy:

به خاطر همين از همه کسانی که دوست دارن با ما بمونن درخاست ميکنيم که عضو این گروه بشن .:)

---------------------------------

حالا يه سوال يکی بگی برادر سيفروس و خواهر پرشيانا کجا? خيلی وقته نيستن?:blink:

بالا