pouria.bfr
Registered User
اقا یه قرص واسه شب امتحان معرفی کنید؟؟
اره زولپيدم 10 - شركت سبحان دارو - ورق هاي 20 تايي سفيد رنگهباید سوال کنم ، همین زولپیدم رو میخوای ؟
اقا یه قرص واسه شب امتحان معرفی کنید؟؟
اره زولپيدم 10 - شركت سبحان دارو - ورق هاي 20 تايي سفيد رنگه
حالم از اين قرص هاي صورتي بهم مي خوره
كدوم شهر ؟؟سلام کسی هست بتونه توخرید زولپیدم کمکم کنه؟ فوریهههههه
وای یعنی شبی 220 میلی گرم میخوردید؟حتی اگه روی مغزتون هم اثر بدی نذاره حسابی روی کبدتون تاثیر منفی میذارهدوستان بحث رکورد مطرح نیست چون من رسیدم به شبی 22 تا 10 حاضرم فیلم بگیرم:general705:
ولی نکته جالب اینه که به شکل عجیبی قطع کردنش آسونتر از اون چیزی هست که بعضی از دوستان می گن!!! من نزدیک 2 ماه نخوردم و 15 تا رو با 22 تا شروع کردم البته اینم بگم که زیاد خوردنش فاز توهمش رو زیاد نمی کنه فقط زمانش رو می بره بالا اگر هم خواستید کمترش کنید از 21 تا 27 روز اصلا نخورید و دوباره با دوز پایین شروع کنید.
طی تجربه شخصی می گم با نوشیدنی شیرین مخصوصا کوکاکلا و نوشابه تاثیرش بیشتر می شه. البته بعدش 8 تا 10 ساعت باید بخوابید و گرنه طی کردن روز براتون سخت می شه.
غیر ممکنه، بیشتر از 100 میلی گرم خطر ایست قلبی داره، یعنی اجازه منقبض شدن قلب رو هم نمیده!وای یعنی شبی 220 میلی گرم میخوردید؟حتی اگه روی مغزتون هم اثر بدی نذاره حسابی روی کبدتون تاثیر منفی میذاره
زمان اثرش رو تو اینترنت نوشته 15 دقیقه، اما عملاً به دقیقه ششم نمیرسی که خوابیدی!قرص رو میخوری
میای میشینی و کاراتو انجام میدی
یکم که میگذره چشات سنگین میشه (دقیقاً زمانی هست که خود آگاه فلج میشه )
میای یه کارایی میکنی ( هرکاری که عشقت بکشه ) بعد میخوابی
فرداش که پامیشی و خوآگاهت ردیف میشه تازه میفهمی چه گندی زدی و باورت نمیشه که اون کارو انجام دادی
اصلاً مگه میشه سرپا موند؟! من دو ماه مصرف کردم، سری اولش با آخرین سری که مصرف کردم اثرش یکی بود، یعنی یک جورایی مقاوم شدن در برابرش نادرهاصلاً و به هیچ وجه موقع رانندگی و سرپا بودن توصیه نمیشه
چون بطور ناگهانی خودآگاهت ترخیص میشه و خودت میمونی و ناخودآگاهت که ممکنه تحت تاثیر ایلومیناتی قرار گرفته باشه و دست به کارهای خیلی ناجور بزنی
تاکید میکنم فقط هنگام دسترسی به رختخواب زولپیدم مصزف کنید و خواهشاً دوز بالا مصرف نکنید که خدا نکرده آوردوز نشید
این قرص رو نصف نمیشه کرد، یعنی عملاً تاثیرش از بین میره، فقط یک حالت منگی بهت میده که برای کامل شدن اثرش مجبوری نصف دیگه هم بخوری!اگه نصف قرص باشه چي جواب ميده يك ساعت ؟ بعدش نرماليم
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
بدترین حالتش اینه که فشارت پائین باشه و قرص بخواد اثر کنه که اون هم مثلاً من زخم معده داشتم فشارم پائین بود که خوردم، می خواستم برم دستشویی، بین در دستشویی و خود دستشویی ولو شدم! سریع رفتم تو رختخواب و همه چیز حل شد...دوستان یعنی اگه توی رختخواب باشیم و بعد یه دونه قرص بخوریم مشکلی پیش نمیاد دیگه؟ آخه بعضی شب ها آدم نیاز داره که زود بخوابه ولی ممکنه بخاطر تغییر ساعت خواب خوابش نبره میشه بدین شکل ازش استفاده کرد؟ اعتیاد نمیاره اینطوری؟ و اینکه دوز چند میلیش رو بگیرم بهتره؟ تاثیر ملاتونین بیشتره یا این؟
راه رفتن تو خواب با مصرف این دارو یک چیز خیلی نادره...این دارو داروی نسبطا جدیدی هست و عوارضش خیلی شناخته شده نیست ولی خیلی عوارض داره پیشنهاد میکنم هیچ کس مصرف نکنه چون دقیقا مصل مواد مخدر میمونه و اعتیاد بهش همونطوره
کار این دارو اینه که کسایی که در مرحله اول خوابیدن مشکل دارن سریع خوابشون ببره با خوردن این دارو شما در کمتر از 15 دقیقه خوابتون میبره در واقع بیهوش میشید تو خواب احتمال اینکه حرف بزنید دست و پاتون حرکت کنه کارهای عجیب غریب انجام بدید و حتی راه برید هست حافظه شما هم دچار مشکل میشه بعد از مدتی لاغر میشید سریع عصبانی میشید با دیگران جر و بحث الکی میکنید مشکلات گوارشی ممکنه بیاد سراغتون کلا زندگیتون رو مختل میکنه درکل اول پیشنهاد میکنم مصرف نکنید دوم بازم مصرف نکنید سوم شاید گاهی اوقات که بر اثر استرس و فکر و خیال خوابتون نبره یکی بخورید مشکل نداشته باشه
معمولا این قرص رو به سربازهای آمریکایی برای شب قبل از عملیات میدن که سریع خوابشون ببره و استرس اذیتشون نکنه
در حال حاضر بوسپیرون یکی از بهترین داروها برای کسایی هست که مشکل خواب دارن و عوارض خیلی کمی هم داره البته حتما با نظر پزشک مصرف کنید
والا من تا لحظه آخر قبل از خواب رو یادم میاد، منتهی اون لحظه ای که خوابم می بره رو یادم نمیاد، که فکر کنم اینم طبیعی باشه!دوست عزیز این قرص خواب آور هست و یکی از عوارضش به یاد نیاوردن 20 دقیقه قبل از به خواب رفتن هست ( این مقدار برای آدمهای مختلف فرق میکنه ) ولی قرار نیست این قرص رو شما ظهر مصرف کنید که ! این دارو رو وقتی که داخل تخت خوابتون هستید و قصد خوابیدن دارید باید مصرف کنید و اتفاقا یکی از بهترین خواب آور های دنیا هست
این که شما نتونید استفاده درست از یک دارو بکنید تقصیر گردن داروخانه و دارو نیست که !
من بسترم فراهم بود ازدواج کردم! کارگاه صنعتی دارم و درآمدم هم خوبه، امروز دادگاه اولمه برای طلاق! زولپیدم خوردنم هم از حرص همین طلاق گرفتنه که زده به معدم!شما بسترشو فراهم کن جوونای ایرونی کار کنن ازدواج کنن تفریح کنن از این آت آشغالا هم مصرف نکنن
لب گود نشستی رفیق میگی لنگش کن
دل خجسته ای داریا
زیادی افسوس نخور رفیق رو دل میکنی