• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان تو قبضی که برام اومده دو گزینه داره
1. کارکرد ADSL
2. اینترنت 2020

الی 3500 خورده دومی هم تعرفه دوماهه

این اولی برای چیه؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوستان 256 نامحدود شبکیه سرعت دانلود چند میده؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
:D
حالا چه قدر ریختی مگه؟ من بیچاره چی بگم با این بامبولی که مخابرات برامون چاق کرده و فقط از خودشون میتونم سرویس بگیرم مجبور شدم رو بیارم به وایمکس ایرانسل. اونم با این مصرفی که من دارم کمتر از نامحدود ۱ مگ جوابگو نیست، به ماهی ۸۴ هزار تومن!

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام وضعیت صبانت چطوره ؟ من شبها با آیت الکرسی وصل میشم افتضاحه سرعت شبانه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان من روی آریا فون بودم قیمت هاش خیلی خوب بود البته شبانه رایگان نداشت

الان تقریبا 40 درصد افزایش قیمت داده منم انصراف دادم چورتم جمع بشه

حالا راهنماییم کنید برای شبانه رایگان به سمت کدوم شرکت برم
دوست دارم لااقل شبی 800 مگ دانلود کنم

نظر خودم روی صبانت الان بنظر شما بصرفست ؟
محدود مخابراتم قندی

فقط میترسم تو این مد خطمو PCM کنند ار اینا همه چیز ساختس

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
من مخابرات 128 دارم سرعت دانلود 56 شبانه 1 گیگ تو سه، سهُ نیم ساعت دانلود میکنم!

niliii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شبكيه دارم. سرعتش خوبه. البته شايد به نظر من خوب باشه. ولى از بقيه چيزاش اصلا راضى نيستم!!! دانلود رايگان كه اصلا نداره. يه نماينده يه مودم برامون آورد كه چينى بود و هى خراب ميشد بعد عوضش كرد،باز دومى هم چينى بود و هى خراب ميشد و بايد ميبرديم از اول كانفيگ بشه كه اونم خودش كلى دردسر داشت چون زبانش چينى بود. الانم بعضى روزا از ٧صبح تا عصر كلا نت قطعه و شركت ميگه مشكل از مودمه!. تعرفه شم كه زياده و زود زود قيمتارو ميبرن بالا. مرداد يه بار زياد كردن،ماه پيش باز كلى زياد كردن. الان ١٠گيگ ترافيك ميشه ٤١تومن!
واسه فيلـ...گ هم كه ماشالا پيشتاز هستن!!هر سايت يا اپكيكيشنى كه قراره فـ... بشه،قبل از كل ايران،اين شركت دست به كار ميشه. مثلا اپ استور يه روز بازه،يه ماه بسته!ميخواستم زنگ بزنم جمع آوريش كنن از مخابرات بگيرم ولى با چيزايى كه اينجا خوندم پشيمون شدم نميدونم ديگه چه شركتى خوب هست. دانلود زياد ندارم و بيشتر وبگردى. سرعت و قيمت خوب اگه ميشناسيد معرفى كنيد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من شبكيه دارم. سرعتش خوبه. البته شايد به نظر من خوب باشه. ولى از بقيه چيزاش اصلا راضى نيستم!!! دانلود رايگان كه اصلا نداره. يه نماينده يه مودم برامون آورد كه چينى بود و هى خراب ميشد بعد عوضش كرد،باز دومى هم چينى بود و هى خراب ميشد و بايد ميبرديم از اول كانفيگ بشه كه اونم خودش كلى دردسر داشت چون زبانش چينى بود. الانم بعضى روزا از ٧صبح تا عصر كلا نت قطعه و شركت ميگه مشكل از مودمه!. تعرفه شم كه زياده و زود زود قيمتارو ميبرن بالا. مرداد يه بار زياد كردن،ماه پيش باز كلى زياد كردن. الان ١٠گيگ ترافيك ميشه ٤١تومن!
واسه فيلـ...گ هم كه ماشالا پيشتاز هستن!!هر سايت يا اپكيكيشنى كه قراره فـ... بشه،قبل از كل ايران،اين شركت دست به كار ميشه. مثلا اپ استور يه روز بازه،يه ماه بسته!ميخواستم زنگ بزنم جمع آوريش كنن از مخابرات بگيرم ولى با چيزايى كه اينجا خوندم پشيمون شدم نميدونم ديگه چه شركتى خوب هست. دانلود زياد ندارم و بيشتر وبگردى. سرعت و قيمت خوب اگه ميشناسيد معرفى كنيد

فی الواقع اگر خط تلفن شما فیبر نوری نیست و میتوانید از شرکت هایی مثل پارس آنلاین، صبانت، شاتل، آسیاتک و ... سرویس بگیرید رفتن سراغ مخابرات و شرکت های اقماریش (که از رانژه مخابرات استفاده میکنن) مثل همین شبکیه، آریافون و اون رنگین کمان مرحوم واقعا اشتباه بزرگیه.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
بیچاره شدم بدبخت شدم ورشکست شدم بابا یکی بیاد این مخابرات رو جمع کنه بدونیم دیگه کلا رو فیبر نوری کسی اینترنت نمی ده الان دارم ماهی 45 پول اینترنت میدم یکی به دادمون برسه
خدایا آخه یکی نیست بگه بابا اول رو یه کار فکر می کنن بعد میان اجراش می کنن آخه چرا با اعصاب آدم اینجوری بازی می کنن یکی یه پیشنهاد بده ایرانسل که داغونه با اون سرعتش مخابرات هم تقی به توقی میخوره اینترنت شارزش تموم شده ، شبکیه که 10 روز قطع بود و بعدم گفتن دیگه سرویس نمی دن

اقا تر خدا یکی یه کمکی بکنه هر چی در میاریم میدیم خرج اینترنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
بیچاره شدم بدبخت شدم ورشکست شدم بابا یکی بیاد این مخابرات رو جمع کنه بدونیم دیگه کلا رو فیبر نوری کسی اینترنت نمی ده الان دارم ماهی 45 پول اینترنت میدم یکی به دادمون برسه
خدایا آخه یکی نیست بگه بابا اول رو یه کار فکر می کنن بعد میان اجراش می کنن آخه چرا با اعصاب آدم اینجوری بازی می کنن یکی یه پیشنهاد بده ایرانسل که داغونه با اون سرعتش مخابرات هم تقی به توقی میخوره اینترنت شارزش تموم شده ، شبکیه که 10 روز قطع بود و بعدم گفتن دیگه سرویس نمی دن

اقا تر خدا یکی یه کمکی بکنه هر چی در میاریم میدیم خرج اینترنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چه سرویسی گرفتی؟

بالا