Pars207
Registered User
یه مدت دوستان مخابراتی بعداز گرفتن کمپین به کل غیب شدنصبانت، فناوا، آسياتك!
ر.ج.به ص قبل
پیش شماره بدم ساپورت را چک کنی؟
Sent from my Sony Xperia™ smartphone
یه مدت دوستان مخابراتی بعداز گرفتن کمپین به کل غیب شدنصبانت، فناوا، آسياتك!
سلام دوستان
شبکیه سرویس دهیش چطوره ؟ مخصوصا دانلود شبانش ؟
من شبكيه دارم. سرعتش خوبه. البته شايد به نظر من خوب باشه. ولى از بقيه چيزاش اصلا راضى نيستم!!! دانلود رايگان كه اصلا نداره. يه نماينده يه مودم برامون آورد كه چينى بود و هى خراب ميشد بعد عوضش كرد،باز دومى هم چينى بود و هى خراب ميشد و بايد ميبرديم از اول كانفيگ بشه كه اونم خودش كلى دردسر داشت چون زبانش چينى بود. الانم بعضى روزا از ٧صبح تا عصر كلا نت قطعه و شركت ميگه مشكل از مودمه!. تعرفه شم كه زياده و زود زود قيمتارو ميبرن بالا. مرداد يه بار زياد كردن،ماه پيش باز كلى زياد كردن. الان ١٠گيگ ترافيك ميشه ٤١تومن!
واسه فيلـ...گ هم كه ماشالا پيشتاز هستن!!هر سايت يا اپكيكيشنى كه قراره فـ... بشه،قبل از كل ايران،اين شركت دست به كار ميشه. مثلا اپ استور يه روز بازه،يه ماه بسته!ميخواستم زنگ بزنم جمع آوريش كنن از مخابرات بگيرم ولى با چيزايى كه اينجا خوندم پشيمون شدم نميدونم ديگه چه شركتى خوب هست. دانلود زياد ندارم و بيشتر وبگردى. سرعت و قيمت خوب اگه ميشناسيد معرفى كنيد
چه سرویسی گرفتی؟بیچاره شدم بدبخت شدم ورشکست شدم بابا یکی بیاد این مخابرات رو جمع کنه بدونیم دیگه کلا رو فیبر نوری کسی اینترنت نمی ده الان دارم ماهی 45 پول اینترنت میدم یکی به دادمون برسه
خدایا آخه یکی نیست بگه بابا اول رو یه کار فکر می کنن بعد میان اجراش می کنن آخه چرا با اعصاب آدم اینجوری بازی می کنن یکی یه پیشنهاد بده ایرانسل که داغونه با اون سرعتش مخابرات هم تقی به توقی میخوره اینترنت شارزش تموم شده ، شبکیه که 10 روز قطع بود و بعدم گفتن دیگه سرویس نمی دن
اقا تر خدا یکی یه کمکی بکنه هر چی در میاریم میدیم خرج اینترنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــ