• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گرافیک Nvidia Geforce 8600GT

وضعیت
موضوع بسته شده است.

logic92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
تعویض با 8400 gs.
20 تومان هم سر میدم.
اول ارسال میکنم.

cs 1.6
اه اه 8400 چه گرافیکی.یادمه سال 2007 بود می خواستم سیستم رو ارتقا بدم اون موقع وضعم به نسبت العان خوب نبود رفیقم یه دونه همین 8600 این دوستمون رو گرفته بود اما چون تازه اومده بود گرون بود اون موقع 160 ت پول داده بود.که بعد از یک سال اومد پایین.آقا ما هم رفتیم دیدیم ارتقا داده ما هم با این رفیقمون رفتیم پاساژ.یه دونه 8400 gs دیدیم 65 تومن اون موقع دست دو .دیگه منم اه در بساط نداشتم که مثل رفیقم 8600 بگیرم گفتم مگه چقدر فرق داره 200 تا شماره بیشتر که نیستش.خیلی سر در نمی آوردم.این رفیقمون هم ناقلا چیزی نگفت که من اگر سیستمم نکشید مجبور بشم بیام خونه اونا بازی کنم.بگذریم اومدیم خونه تست کردیم دیدم اصلا با گرافیک قبلیم قدرتش هیچ فرقی نداره.آقا هی باز سنگین بزار انگار نه انگار که گرافیک رو تغییر دادی گرافیک قبلیم 256 ATI بود تنها فرق این با 8400 این بود که 8400 Shader Modell 3 رو پشتیبانی میکرد و میشد بازی های جدید رو بدون اینکه پیغامی بده اجرا کنی اما از نظر قدرت هیچ فرقی با قبلی نداشت.مثلا Gears Of war رو که گذاشتم یک ساعت داشت زور میزد بیاره بالا.8600 رفیقم خیلی قویتر از من بود.بعدش کلا نامید شدم رفتم در یکی از گیم نتا دیدم که یک مانیتور 42 اینچ تو مغازشه داشت اساسین بازی میکرد همون اولین نسخه بازی که اگر یادتون باشه سال 2007 اینا اومده بود.کفیدم(کف کردم)نمی دونید چقدر دلم می خواست برم پیشش با هم بازی رو پیش ببریم.ولی حیف.هر موقع از اونجا رد میشدم یک ربعی اونجا بودم منتها دیگه هی طرف نگاه میکرد منم خجالت میکشیدم و بی خیال می شدم.یه بار پولم رو جمع کردم رفتم یک ساعت تو این گیم نت گرز آف وار بزنم آقا ما نشستیم زدیم بازی اجرا شه مگه اجرا میشد هی پیغام مختلف می داد نیم ساعتم هدر رفت بو باقیش رو چرت و پرت بازی کردم.سرتون رو درد نیارم العان که نگاه به اون موقعه خودم میکنم میگم چقدر مظلوم بودم اشکم برای اون موقع خودم سرازیر شد همین قضایا باعث شد که تو زندگی به سمت پیشرفته حرکت کنم.
تا رو پای خودم وایسم.
به عنوان نکته پایانی العان دیگه راحت میشه گرافیک ها رو با سایت های مختلفی که هست مقایسه کرد
به سلامتی تمامی مظلومین مخصوصا بچه هایی که عین خودم بودند

blue7077

Registered User
لایک‌ها
11
اه اه 8400 چه گرافیکی.یادمه سال 2007 بود می خواستم سیستم رو ارتقا بدم اون موقع وضعم به نسبت العان خوب نبود رفیقم یه دونه همین 8600 این دوستمون رو گرفته بود اما چون تازه اومده بود گرون بود اون موقع 160 ت پول داده بود.که بعد از یک سال اومد پایین.آقا ما هم رفتیم دیدیم ارتقا داده ما هم با این رفیقمون رفتیم پاساژ.یه دونه 8400 gs دیدیم 65 تومن اون موقع دست دو .دیگه منم اه در بساط نداشتم که مثل رفیقم 8600 بگیرم گفتم مگه چقدر فرق داره 200 تا شماره بیشتر که نیستش.خیلی سر در نمی آوردم.این رفیقمون هم ناقلا چیزی نگفت که من اگر سیستمم نکشید مجبور بشم بیام خونه اونا بازی کنم.بگذریم اومدیم خونه تست کردیم دیدم اصلا با گرافیک قبلیم قدرتش هیچ فرقی نداره.آقا هی باز سنگین بزار انگار نه انگار که گرافیک رو تغییر دادی گرافیک قبلیم 256 ATI بود تنها فرق این با 8400 این بود که 8400 Shader Modell 3 رو پشتیبانی میکرد و میشد بازی های جدید رو بدون اینکه پیغامی بده اجرا کنی اما از نظر قدرت هیچ فرقی با قبلی نداشت.مثلا Gears Of war رو که گذاشتم یک ساعت داشت زور میزد بیاره بالا.8600 رفیقم خیلی قویتر از من بود.بعدش کلا نامید شدم رفتم در یکی از گیم نتا دیدم که یک مانیتور 42 اینچ تو مغازشه داشت اساسین بازی میکرد همون اولین نسخه بازی که اگر یادتون باشه سال 2007 اینا اومده بود.کفیدم(کف کردم)نمی دونید چقدر دلم می خواست برم پیشش با هم بازی رو پیش ببریم.ولی حیف.هر موقع از اونجا رد میشدم یک ربعی اونجا بودم منتها دیگه هی طرف نگاه میکرد منم خجالت میکشیدم و بی خیال می شدم.یه بار پولم رو جمع کردم رفتم یک ساعت تو این گیم نت گرز آف وار بزنم آقا ما نشستیم زدیم بازی اجرا شه مگه اجرا میشد هی پیغام مختلف می داد نیم ساعتم هدر رفت بو باقیش رو چرت و پرت بازی کردم.سرتون رو درد نیارم العان که نگاه به اون موقعه خودم میکنم میگم چقدر مظلوم بودم اشکم برای اون موقع خودم سرازیر شد همین قضایا باعث شد که تو زندگی به سمت پیشرفته حرکت کنم.
تا رو پای خودم وایسم.
به عنوان نکته پایانی العان دیگه راحت میشه گرافیک ها رو با سایت های مختلفی که هست مقایسه کرد
به سلامتی تمامی مظلومین مخصوصا بچه هایی که عین خودم بودند

الهییییییییییییییییی
منم یادمه اون اولا گرافیک 64 داشتم اینقد حسرت داشتم گرافیکم بهتر بود بتونم تو خونه prince of persia 1 رو بازی کنم ... یادش بخیییییییییییر
ولی آخرش به آرزوم رسیدم
خدا خیر نده به باعث و بانیش که الان باید یه گرافیک 200 دلاری رو دو سه برابر قیمت بخریم ... دلار هم که ماشالا همش سیر صعودیش رو قیمتا تاثیر داره نه سیر نزولیش!! با بالا رفتشن زیاد میشه ولی با پایین اومدنش کم نمیشه!!!!

ali123321

Registered User
لایک‌ها
220
خواهشا این پستهای طولانی و تجدید خاطرات رو از طریق پ . خ به هم منتقل کنید. اولش که تاپیک بررسی تخصصی کارتهای گرافیک شده بود الان هم مرور خاطرات!

ali123321

Registered User
لایک‌ها
220
به اولین پیشنهاد 65 تومانی تقدیم میشه.
به خریدار واقعی تخفیف هم داده میشه.

mahdiwww88

Registered User
لایک‌ها
80
سلام. ببخشید با کارت گرافیک بهتر تعویض دارید؟ GT 240

mahdiwww88

Registered User
لایک‌ها
80

ali123321

Registered User
لایک‌ها
220
کاربری که میخواستن بخرن،منصرف شدن. فروش ادامه داره.
به اولین پیشنهاد 65 تومانی تقدیم میشه.
به خریدار واقعی تخفیف هم داده میشه.

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
من همین کارت گرافیک رو دارم اما از برند اسوس حرف نداره ۵ساله داره کار میکنه آخ نگفته

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

just_blue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش پ.خ هاتو چک میکنی؟

amirs

Registered User
لایک‌ها
536
بنده 55 خریدارم .ارسال با شما .قم هستم

jefrium

Registered User
لایک‌ها
304
یه چیز میگم باور نمیکنید.من یه سیستم دارم منزل الان دو سال هست بدون فن داره کار میکنه همین کارت با برند xfx.
فقط خود هیت سینک هست.

cs 1.6

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا