logic92
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 86
- لایکها
- 29
اه اه 8400 چه گرافیکی.یادمه سال 2007 بود می خواستم سیستم رو ارتقا بدم اون موقع وضعم به نسبت العان خوب نبود رفیقم یه دونه همین 8600 این دوستمون رو گرفته بود اما چون تازه اومده بود گرون بود اون موقع 160 ت پول داده بود.که بعد از یک سال اومد پایین.آقا ما هم رفتیم دیدیم ارتقا داده ما هم با این رفیقمون رفتیم پاساژ.یه دونه 8400 gs دیدیم 65 تومن اون موقع دست دو .دیگه منم اه در بساط نداشتم که مثل رفیقم 8600 بگیرم گفتم مگه چقدر فرق داره 200 تا شماره بیشتر که نیستش.خیلی سر در نمی آوردم.این رفیقمون هم ناقلا چیزی نگفت که من اگر سیستمم نکشید مجبور بشم بیام خونه اونا بازی کنم.بگذریم اومدیم خونه تست کردیم دیدم اصلا با گرافیک قبلیم قدرتش هیچ فرقی نداره.آقا هی باز سنگین بزار انگار نه انگار که گرافیک رو تغییر دادی گرافیک قبلیم 256 ATI بود تنها فرق این با 8400 این بود که 8400 Shader Modell 3 رو پشتیبانی میکرد و میشد بازی های جدید رو بدون اینکه پیغامی بده اجرا کنی اما از نظر قدرت هیچ فرقی با قبلی نداشت.مثلا Gears Of war رو که گذاشتم یک ساعت داشت زور میزد بیاره بالا.8600 رفیقم خیلی قویتر از من بود.بعدش کلا نامید شدم رفتم در یکی از گیم نتا دیدم که یک مانیتور 42 اینچ تو مغازشه داشت اساسین بازی میکرد همون اولین نسخه بازی که اگر یادتون باشه سال 2007 اینا اومده بود.کفیدم(کف کردم)نمی دونید چقدر دلم می خواست برم پیشش با هم بازی رو پیش ببریم.ولی حیف.هر موقع از اونجا رد میشدم یک ربعی اونجا بودم منتها دیگه هی طرف نگاه میکرد منم خجالت میکشیدم و بی خیال می شدم.یه بار پولم رو جمع کردم رفتم یک ساعت تو این گیم نت گرز آف وار بزنم آقا ما نشستیم زدیم بازی اجرا شه مگه اجرا میشد هی پیغام مختلف می داد نیم ساعتم هدر رفت بو باقیش رو چرت و پرت بازی کردم.سرتون رو درد نیارم العان که نگاه به اون موقعه خودم میکنم میگم چقدر مظلوم بودم اشکم برای اون موقع خودم سرازیر شد همین قضایا باعث شد که تو زندگی به سمت پیشرفته حرکت کنم.تعویض با 8400 gs.
20 تومان هم سر میدم.
اول ارسال میکنم.
cs 1.6
تا رو پای خودم وایسم.
به عنوان نکته پایانی العان دیگه راحت میشه گرافیک ها رو با سایت های مختلفی که هست مقایسه کرد
به سلامتی تمامی مظلومین مخصوصا بچه هایی که عین خودم بودند