• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیم کارت دیتای رایتل (صفر) با بسته اینترنت 49 هزار زیر قیمت

baby.spot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سیم کارت دیتای رایتل به همراه بسته اینترنت 90 روزه با حجم 21 گیگ و سرعت یک مگابایت
قیمت بسته اینترنت 94000 تومن هست قیمت سیم کارت 20000 هزار تومن سیم کارت خشکه
این سیم کارت رو به همراه بسته اینترنت فقط 70000 تومن میفروشم
خودم 94000 تومن پولش و دادم سیم کارت رو هم رایگان برام حساب کردن
علتشم اینه نیاز ندارم و میخوام ردش کنم بره هرچه زود تر
این اول ارسال رو نمی دونم کی بابا کرده تو این انجمن! دوستانی که فروشنده معتبر هستن امکان ارسال پیش از پرداخت وجه وجود داره درضمن در صورت ارسال پیش از پرداخت وجه هزینه ارسال هم با خریدار خواهد بود و در غیر این صورت ارسال رایگان خواهد بود
دوستانی که فروشنده معتبر نیستن لطفا توجه کنن ارسال قبل از واریز امکان نداره دوستانی هم که اشاره به سابقه میکنن 30 یا 40 امتیاز سابقه محسوب نمیشه!!!
در ضمن هیچ شرکتی الان به شما با 70 تومن سه ماه اینترنت با سرعت 1 مگابیت و 21 گیگ ترافیک نمیده!
شماره : 9210690979
قیمت : 70000

2014-03-18-116.jpg

Last edited:

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام قيمت آخر و شمارشو برام پ.خ كن

baby.spot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قیمت آخر به من بده
کمتر از 65 خداییش خیلی ستمه! هزینه پستیش رو هم خودم میدم هزینه پست 5000 تومنه ! خودم همین سیم کارت رو 94000 تومن خریدم از سایت رایتل! چون نیاز ندارم میخوام زیر قیمت بدم بره واسه همین میگم 65!

arahan13

Registered User
لایک‌ها
45
۹۰ روز از کی شروع شده

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

baby.spot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هنوز شروع نشده سیم کارت خشک هست بعد از فعال سازی سیم کارت اون 90 روز هم شروع میشه

Alone.Man

Registered User
لایک‌ها
46
هنوز شروع نشده سیم کارت خشک هست بعد از فعال سازی سیم کارت اون 90 روز هم شروع میشه
اگه خودتون فعال کنید من خریدارم هستم اما نه با این قیمت
صدر صدر صد خریدارم

baby.spot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سیم کارت به نام خودم هست به محض انداختن داخل گوشی یا تبلت فعال میشه ! :) از این بابات مشکلی نیست
قیمت سیمکارت دیتا 20000 تومن هست :) قیمت خرید بسته اینترنتش هم 94000 هزار تومن هست میتونید برید سایت رایتل نگاه کنید قیمت هاش رو :)
شما قیمت پیشنهاد بده اگر معقول بود معامله میکنیم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یک سوال
این 3g حتما مودم میخواهد؟
یا خود گوشی3gساپورت کنه با همان سرعت بالا کار میکنه؟

baby.spot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هم میتونی مودم بگیری هم گوشی ساپورت میکنه
گوشی های امروزی سرعت تا 7 مگابیت رو هم ساپورت میکنن اینکه یک مگابیت بیشتر نیست

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سلام من میخوام 65 خریدارم فقط چجوریاست ...اگه سیمکارت به نامتون هستش...؟ جسارت نباشه ...تو انجمن تازه واردم و این سوال برام پیش اومده من بخرم و بعد اگه سیم سوخته بود چی ...؟ به نام شماست چه بدرد من میخوره...؟اگه بخوام دوباره فعالش کنم میتونم خودم یک مگشو بگیرم.....؟ من میخوامش ها فقط روشنم کنه یکی ....سیم نسوزه و بعد بدردم نخوره راستی نوکیا c6 دارم که نوشته 3جی ساپورت میکنه میشه باهاش از طریق مودم با کامپیوتر وصل بشم مثل ایرانسل که الان باهاش وصلم ...؟

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سلام من میخوام 65 خریدارم فقط چجوریاست ...اگه سیمکارت به نامتون هستش...؟ جسارت نباشه ...تو انجمن تازه واردم و این سوال برام پیش اومده من بخرم و بعد اگه سیم سوخته بود چی ...؟ به نام شماست چه بدرد من میخوره...؟اگه بخوام دوباره فعالش کنم میتونم خودم یک مگشو بگیرم.....؟ من میخوامش ها فقط روشنم کنه یکی ....سیم نسوزه و بعد بدردم نخوره راستی نوکیا c6 دارم که نوشته 3جی ساپورت میکنه میشه باهاش از طریق مودم با کامپیوتر وصل بشم مثل ایرانسل که الان باهاش وصلم ...؟

baby.spot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سیم کارت خشکه دوست عزیز همون جور که تو تصویر میبینید
سیم کارت های اعتباری رو اگر پوکه همراه شما باشه با یه کپی از کارت ملی میتونید به نام بزنید یا سیم کارت سوخته رو تعویض کنید
اگر سیم رو تغییر نام ندید میتونید دوباره با همون سرعت تمدید کنید
ولی اگر به نام بزنید نیاز به ارائه مدارک هست برای دریافت سرعت بالاتر (کارت دانشجویی و...)
بله امکانش هست با همون گوشیتون وصل شید
بله ساپورت میکنه نوکیا C6 رو

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سیم کارت خشکه دوست عزیز همون جور که تو تصویر میبینید
سیم کارت های اعتباری رو اگر پوکه همراه شما باشه با یه کپی از کارت ملی میتونید به نام بزنید یا سیم کارت سوخته رو تعویض کنید
اگر سیم رو تغییر نام ندید میتونید دوباره با همون سرعت تمدید کنید
ولی اگر به نام بزنید نیاز به ارائه مدارک هست برای دریافت سرعت بالاتر (کارت دانشجویی و...)
بله امکانش هست با همون گوشیتون وصل شید
بله ساپورت میکنه نوکیا C6 رو

داداش میدونم قضیه مالکیت رو خوب اونم میدونم که فرموردید خشکه ...فقط این کپی کارت ملی به نام صاحب سیمکارت و باید خودش اونجا باشه و سیم جدید رو بگیره متوجه که هستید ....ولی اگه یه دست خط امضاء داده بشه که فروختید میشه ...نمیشه..؟

baby.spot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من خودم سیم اعتباری همراه اول رو با یه کپی از کارت ملی مالک به اسم خودم زدم،حتی سیم دائمی همراه اول رو با کارت ملی مالک تعویض کردم ! خود مالک نبود کارت ملیش دست من بود
رایتل رو نمی دونم
بعید میدونم دست خط چاره ساز باشه اون ماله قدیما بود قولنامه دستی مینوشتن
ولی اگه شما دست خط میخوای من دست خطهم به شما میدم

Last edited:
بالا