سیم کارت دیتای رایتل به همراه بسته اینترنت 90 روزه با حجم 21 گیگ و سرعت یک مگابایت
قیمت بسته اینترنت 94000 تومن هست قیمت سیم کارت 20000 هزار تومن سیم کارت خشکه
این سیم کارت رو به همراه بسته اینترنت فقط 70000 تومن میفروشم
خودم 94000 تومن پولش و دادم سیم کارت رو هم رایگان برام حساب کردن
علتشم اینه نیاز ندارم و میخوام ردش کنم بره هرچه زود تر
این اول ارسال رو نمی دونم کی بابا کرده تو این انجمن! دوستانی که فروشنده معتبر هستن امکان ارسال پیش از پرداخت وجه وجود داره درضمن در صورت ارسال پیش از پرداخت وجه هزینه ارسال هم با خریدار خواهد بود و در غیر این صورت ارسال رایگان خواهد بود
دوستانی که فروشنده معتبر نیستن لطفا توجه کنن ارسال قبل از واریز امکان نداره دوستانی هم که اشاره به سابقه میکنن 30 یا 40 امتیاز سابقه محسوب نمیشه!!!
در ضمن هیچ شرکتی الان به شما با 70 تومن سه ماه اینترنت با سرعت 1 مگابیت و 21 گیگ ترافیک نمیده!
شماره : 9210690979
قیمت : 70000

قیمت بسته اینترنت 94000 تومن هست قیمت سیم کارت 20000 هزار تومن سیم کارت خشکه
این سیم کارت رو به همراه بسته اینترنت فقط 70000 تومن میفروشم
خودم 94000 تومن پولش و دادم سیم کارت رو هم رایگان برام حساب کردن
علتشم اینه نیاز ندارم و میخوام ردش کنم بره هرچه زود تر
این اول ارسال رو نمی دونم کی بابا کرده تو این انجمن! دوستانی که فروشنده معتبر هستن امکان ارسال پیش از پرداخت وجه وجود داره درضمن در صورت ارسال پیش از پرداخت وجه هزینه ارسال هم با خریدار خواهد بود و در غیر این صورت ارسال رایگان خواهد بود
دوستانی که فروشنده معتبر نیستن لطفا توجه کنن ارسال قبل از واریز امکان نداره دوستانی هم که اشاره به سابقه میکنن 30 یا 40 امتیاز سابقه محسوب نمیشه!!!
در ضمن هیچ شرکتی الان به شما با 70 تومن سه ماه اینترنت با سرعت 1 مگابیت و 21 گیگ ترافیک نمیده!
شماره : 9210690979
قیمت : 70000

Last edited: