• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مبلغ قرارداد «کلاه قرمزی ۹۳» ویژه ایام نوروز برای تلویزیون ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آخه سعید جان همیشه هم اینجوری نیست که اگر این نخوره پس اون مدیره میخوره . خودت میدونی از من شاکی تر ، کم پیدا میشه :D. من خودم منتهی الیه شاکی ها هستم:D. هر روز دارم دزدی های اینا رو با چشم خودم میبینم... اما باز هم هدررفت و پولهایی که اینها در اثر بی کفایتی و عدم مدیریتشون به باد میدن ، بیشتر از دزدیهاشونه. این پولهای هدررفته میره تو جیب یه عده زرنگ که از حماقت اون مدیر سوء استفاده میکنن. اگر این سیستم مدیریت بشه ، واقعا وضع بهتر میشه. حداقلش همون بودجه دزدیده نشده صرف چند تا کار میشه بجای یک کار. این قضیه رو من در پروژه های فنی دولتی تجربه عینی کردم
قسمت اول حرفتو اصلا قبول ندارم چون از خودم شاکی تر وجود نداره! :general106: توی ۵ مین می‌تونم خوشحال‌ترین فرد روی کره زمینو به گریه بندازم با حرفام! :general404::general711:
درست میگی‌ فدات شم اما بازم حرفات حالت کلی و دیده مثبتِ!
وگرنه همین الان صدا سیما با این عظمت با اینهمه بودجه با اینهمه کارمند واقعا چه سودی واسه مردم داره؟!
شهرداری میگیم خیابونارو تمیز می‌کنن فلان می‌کنن اداره برق کارای برق کابل کشی‌ هزارتا کار دیگه اداره گاز یه‌جور دیگه خدمات میده اما واقعا این صدا سیما شده یه چاله بزرگی کِ همه بودجه رو می‌خوره بین خودشو کارمنداش تقسیم می‌کنه! بماند کِ اندازه بودجَش از تبلیغاش داره در میارهِ :general410:

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
قسمت اول حرفتو اصلا قبول ندارم چون از خودم شاکی تر وجود نداره! :general106: توی ۵ مین می‌تونم خوشحال‌ترین فرد روی کره زمینو به گریه بندازم با حرفام! :general404::general711:
درست میگی‌ فدات شم اما بازم حرفات حالت کلی و دیده مثبتِ!
وگرنه همین الان صدا سیما با این عظمت با اینهمه بودجه با اینهمه کارمند واقعا چه سودی واسه مردم داره؟!
شهرداری میگیم خیابونارو تمیز می‌کنن فلان می‌کنن اداره برق کارای برق کابل کشی‌ هزارتا کار دیگه اداره گاز یه‌جور دیگه خدمات میده اما واقعا این صدا سیما شده یه چاله بزرگی کِ همه بودجه رو می‌خوره بین خودشو کارمنداش تقسیم می‌کنه! بماند کِ اندازه بودجَش از تبلیغاش داره در میارهِ :general410:

راست میگی واقعا... سود که نداره هیچی ، تازه سیگنال بیخودی هم پخش مبکنه پهنای باند طیف فرکانسی رو اشغال میکنه:general211:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
الان این پل صدر رو زدن واقعا نمیدونم اینهمه میلیارد تومن واسه چی خرج این پل شد که الان بالا و پایین ترافیکه و بسته!
از بالا بريد كه اگر ريخت اون پايين نباشيد پرس بشيد ! تازه ميگن ميخوان يك لاين از پايين رو بگيرند و بي ار تي بزنند ، خدا بخير بياره ...

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
قالیباف که شهردار بشه ، قورباغه هم ابوعطا میخونه :p

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
قالیباف که شهردار بشه ، قورباغه هم ابوعطا میخونه :p

ميگفت روزهاي اداري ٧ مليون به جمعيت تهران اضافه ميشه ...

شهرداري كه قربونش برم شده بنگاه رشوه و مافيا ... پول بده مجوز هر چي دوست داري بگير ...

يكي طرح بده اينايي كه صبح به صبح از كرج و اسلام شهر و پرديس و ... ميان داخل تهران حداقل ماشين نيارند

عيدا، تهران ميشه شهري خوب از نظر هوا و خلوتي و ...

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
حاجی اون شرک میدونی چقدر خرج ساختش شده؟
فکر میکنی ایرج اون 4تا عروسکو چقدر خریده باشه؟:D

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
1- من نمیگم خرج نشه. میگم متناسب خرج بشه. اینجوری نشه که بگیم هرچی بگیرن حقشونه. حساب و کتاب داشته باشه
2- فرقی نمیکنه. درآمد صدا وسیما از تبلیغاتش میره توی حسابهای صدا و سیما. خروجی حسابها هم باید مشخص باشه. نمیشه که هر برنامه ای هرچی درآورد به تهیه کنندش بدن. صدا و سیما هزار تا بخش هزینه بر داره که هیچ درآمدی ندارن. بخشهای فنی و اداری و...
3- مسئله سر همون کم و زیادشه. ممکنه سال 94 آقای طهماسب با 20 میلیارد تومن انگیزه پیدا کنه :D. اون مدیر مربوطه نباید به مبلغ مورد نظر پسرعمه زا رضایت بده که :D. باید محاسبه کنه که برای صدا وسیما با برنامه های آلترناتیو موجود ، این برنامه چقدر ارزش داره
4- مهران مدیری در شبکه خانگی با **** شفاف و بدون حمایت دولتی و شبه دولتی ، هرچی در بیاره نوش جونش:)
5- کی گفته نمیشه ؟:D
6- به به. بحث شیرین تهران و شهرستان :D. ناراحت نشی ها. منم تهرانی هستم و احساس نمیکنم بلکه مطمئن هستم که در حق تهرانی ها ظلم میشه. این اطمینانم هم مستند به آمار واقعیه. بودجه خدمات واقعی به مردم تهران - بودجه های کشوری را کنار بذارید- ، به نسبت جمعیت تهران ، در بین استانهای کشور رتبه 28 رو داره. این آمار بودجه اشتغال ، بودجه خدمات حمل و نقل عمومی ، بودجه تامین امنیت و غیره را شامل میشه. این بودجه دولتیه که به تهران اختصاص داده میشه. پولی که شهرداری تهران از خود مردم تهران میگیره - بابت عوارض نوسازی و فروش تراکم و مجوز- را شامل نمیشه
7- منطور من این بود که اگر کسی میتونه در بازار آزاد بین المللی فعالیت کنه - مثلا فوتبالیست یا هنرمند یا پزشک و مهندس- ، باز هم با این وجود نباید همون دستمزدی را که در خارج میگیره ، اینجا بهش پیشنهاد بدن . چون سطح درآمدی مردم در اینجا پایینتره.
من چند تا مورد رو در مورد شهر خودمون بگم خدمتتون.
شهر بیرجند:
مرکز استان شد اما هنوز:
اتوبوس های شرکت واحد درست و حسابی نداره یک (شرکت واحد در بیرجند اتوبوسرانی معنی میده)
زمین هاش به طور وحشتناکی افزایش قیمت پیدا کرد دو
یک آسفالت درست حسابی نداره سه
قطار که قولش رو دولت قبل به مردم داد حتی ریلش نیومده حتی جای ریلش مشخص نیست و هیچی که هیچی
بسیاری از شهرستان های استان الان گاز ندارن
امکانات رفاهی بیرجند مثلا سینما دو عدد / استخر مثلا 7 عدد / ...
آخه به نسبت جمعیت میفرمایین اینجا حدود 300 هزار جمعیت داره کل استان رو در نظر بگیرین حدود 700 هزار نفر خب فرض کنیم تهران 20 میلیون جمعیت داره حالا 30 میلیون دیگه. خب الان یک صدم امکانات تهران در بیرجند که مرکز استانه هست؟ نیست
دوم من که مخالف خرج در تهران نیستم خرج بشه باید خرج بشه اما بحثم اینجاست وقتی به مراکز استان ها توجه نمیشه چطور انتظار داریم جمعیت تهران که میگن احتمال داره زلزله بشه و این صحبت ها زیاد نشه مهاجرت نباشه حتی من میگم امکانات نه مرکز استان که باید بیاد شهرستان های استان تا مردم همون شهرستان خودشون باشن مجبور نشن به مرکز استان مراجعه کنند فرهنگشون رو هم حفظ می کنند.
در زمینه ی اشتغال زایی دولت قبلی در بیرجند بسیار ضعیف عمل کرده من خودم شاهد بودم به دلیل عدم حمایت از واحدهای تولید مثلا کارخانه گچ نتونست دووم بیاره و تعطیل شد.
خیلی مساله هست دوست عزیز.
در همان آمارگیری که فرمودین میشه بفرمایین بیرجند چندمه؟

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
آخه سعید جان همیشه هم اینجوری نیست که اگر این نخوره پس اون مدیره میخوره . خودت میدونی از من شاکی تر ، کم پیدا میشه :D. من خودم منتهی الیه شاکی ها هستم:D. هر روز دارم دزدی های اینا رو با چشم خودم میبینم... اما باز هم هدررفت و پولهایی که اینها در اثر بی کفایتی و عدم مدیریتشون به باد میدن ، بیشتر از دزدیهاشونه. این پولهای هدررفته میره تو جیب یه عده زرنگ که از حماقت اون مدیر سوء استفاده میکنن. اگر این سیستم مدیریت بشه ، واقعا وضع بهتر میشه. حداقلش همون بودجه دزدیده نشده صرف چند تا کار میشه بجای یک کار. این قضیه رو من در پروژه های فنی دولتی تجربه عینی کردم
موافقم آقا مدیریت بد باعث بدبختیه مردمه دیگه. اگر مدیریت خوب باشه من اعتقاد دارم همون دزدها هم پولشون رو میان و درست خرج می کنن و در نهایت باعث اشتغال زایی میشه طبیعتا من از هر دزدی بیزارم الان بگم کسی که می دزده از نظر من اگر در حد نیازش باشه کاریش نداریم ولی بازم کار بدیه اما اگر پول رو پول میزاره امیدوارم به هیچ جایی نرسه

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
من فقط برنامه طنز آیتمی کرکره رو میبینم :eek: به جان سعید و افتک:D

لئو ! لئــــــــــــو ! لئــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو ! چقدر دلم برات تنگ شده بود :D. خوبی ؟

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
من چند تا مورد رو در مورد شهر خودمون بگم خدمتتون.
شهر بیرجند:
مرکز استان شد اما هنوز:
اتوبوس های شرکت واحد درست و حسابی نداره یک (شرکت واحد در بیرجند اتوبوسرانی معنی میده)
زمین هاش به طور وحشتناکی افزایش قیمت پیدا کرد دو
یک آسفالت درست حسابی نداره سه
قطار که قولش رو دولت قبل به مردم داد حتی ریلش نیومده حتی جای ریلش مشخص نیست و هیچی که هیچی
بسیاری از شهرستان های استان الان گاز ندارن
امکانات رفاهی بیرجند مثلا سینما دو عدد / استخر مثلا 7 عدد / ...
آخه به نسبت جمعیت میفرمایین اینجا حدود 300 هزار جمعیت داره کل استان رو در نظر بگیرین حدود 700 هزار نفر خب فرض کنیم تهران 20 میلیون جمعیت داره حالا 30 میلیون دیگه. خب الان یک صدم امکانات تهران در بیرجند که مرکز استانه هست؟ نیست
دوم من که مخالف خرج در تهران نیستم خرج بشه باید خرج بشه اما بحثم اینجاست وقتی به مراکز استان ها توجه نمیشه چطور انتظار داریم جمعیت تهران که میگن احتمال داره زلزله بشه و این صحبت ها زیاد نشه مهاجرت نباشه حتی من میگم امکانات نه مرکز استان که باید بیاد شهرستان های استان تا مردم همون شهرستان خودشون باشن مجبور نشن به مرکز استان مراجعه کنند فرهنگشون رو هم حفظ می کنند.
در زمینه ی اشتغال زایی دولت قبلی در بیرجند بسیار ضعیف عمل کرده من خودم شاهد بودم به دلیل عدم حمایت از واحدهای تولید مثلا کارخانه گچ نتونست دووم بیاره و تعطیل شد.
خیلی مساله هست دوست عزیز.
در همان آمارگیری که فرمودین میشه بفرمایین بیرجند چندمه؟
آخ جون الان دعوای تهران-شهرستان میشه :D
ببینید آقا امید ، من واقعا موافق هزینه کردن بودجه دولتی برای پیشرفت شهرستانها هستم ،چون جدا از مسائل بشردوستانه:D، همونطوری که شما گفتید نفعش به صورت مستقیم و غیر مستقیم به تهرانیها هم میرسه. در این مسئله که به شهرستانها رسیدگی نمیشه هم شکی نیست. اما نقطه اختلاف من با پست اول شما و بسیاری از دوستان در پی تی در این مسئله است که شما و دوستان اعتقاد دارید که مقدار زیادی از بودجه کشور صرف تهران میشه و در نتیجه به شهرستانها کمتر میرسه . من این رو قبول ندارم ! سند حرفم هم کتاب بودجه است. من هر سال کتاب دایرکتوری صنایع و شرکتها ، کتاب گمرک و کتاب بودجه رو از انتشارات مرکز پژوهش ها و وزارت بازرگانی و روزنامه رسمی تهیه میکنم و مطالعه میکنم. حالا شاید شما فکر کنید که چرا چیزی که در ظاهر از تهران و شهرستانها می بینید با چیزی که اعداد و ارقام آمار میگه فرق داره. این مسئله 2 علت داره

1- اون امکاناتی که شما امروز در تهران می بینید ، حاصل بودجه امسال و پارسال و 20 سال گذشته نبوده. تهران شاید از لحاظ تاریخی به عنوان یک شهر سابقه کمی داشته باشه- خیلی کمتر از شهرهایی مثل مشهد و اصفهان و شیراز-، اما از لحاظ شروع مدرنیزاسیون از تمام شهرهای ایران قدیمیتره.شرکت واحد اتوبوسرانی تهران یا شرکت برق تهران سابقه خیلی بیشتری از شرکت مشابه در بیرجند دارن. پیشرفتهای صنعتی خودش یجور سرمایه است. یعنی وقتی یک کاری راه افتاد ، گسترشش خیلی راحت تر و کم هزینه تر از استارت اولیه است. تهرانی که از 50 سال قبل اتوبان داشته ،طبیعیه که خیابونهاش بهتر از جای دیگه باشه
2- نقش مردم تهران را ندیده نگیرید. سینما که شما میفرمایید ،یک بخش خصوصیه. سینمادارهای تهران در بدو ورود سینما به ایران ، افراد شخصی بودن که با سرمایه شخصی اقدام به تاسیس سینما کردن و مردم هم با رفتن به سینما و بلیط خریدن ، موجبات ادامه حیات این صنعت را فراهم کردن. کسی که از پول بدش نمیاد ،اگر ساخت سینما در بیرجند بازده اقتصادی داشت ، الان 50 تا سینما در بیرجند بود:D. نشون به اون نشون که مشهد پر از هتله ! هتلهاش به نسبت جمعیت خیلی بیشتر از تهرانه.
بازارهای مرجع و برج ها و خیلی چیزهای دیگر رو خود مردم با بودجه شخصی ساختن و حتی اگر دولت ساخته روی بازده اقتصادی و خرج کردن مردم حساب میکرده.
اون پولی که دولت واقعا خرج مردم بکنه، مثل بودجه اشتغال و بودجه علمی و حتی وام ! در تهران زیر خط فقر کشوریه. من نمیخوام خیلی بازش کنم چون چند ساعت تایپش وقت میبره :confused: اما همینقدر میتونم بگم که شما دست به هر کاری که بخوای بزنی در تهران خیلی سخت تر از شهرستانهاست. به نظر میاد که یجورایی دولت برای شهرستانها سهمیه مخصوص گذاشته. از امور بازرگانی و مجوزها بگیر تا عوارض و مالیات و وام و استاندارد. البته این سهمیه در یعضی موارد مثل دانشگاهها علنیه. در مورد شهر خودتون بیرجند بگم ... دانشگاههای خراسان برای شما بومی حساب میشه و به یک تهرانی اولویت دارید... اما دانشگاههای تهران برای تهرانی بومی حساب نمیشه و اولویتی نداره. چرا ؟ چون دانشگاههای تهران ملی و قطب علمی حساب میشه و مجلس اجازه نداد بومی بشه. امتیاز دوم اینه که شما در سهمیه بندی کشوری در سهمیه آزاد منظقه 3 گزینش میشید و تهرانی در منطقه 1 . اگر درصدها رو مقایسه کنید ، درصدی که در منطقه 1 رتبه 1000 میاره در منطقه 2 رتبه 200 میاره ... ملاک گزینش چیه ؟ رتبه منطقه ای.......... من این مورد را با سند معتبر میتونم ثابت کنم :D

3- لیست استانها الان در دسترسم نیست. اما خراسان جنوبی و مخصوصا شمالی جزء استانهای محروم بودن. رتبه بین 20-30 داشتن از نظر بودجه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
لئو ! لئــــــــــــو ! لئــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو ! چقدر دلم برات تنگ شده بود :D. خوبی ؟
راست میگه سعید ؟ امکان داره دل افتک غیر از پول واسه چیز دیگه ای هم تنگ بشه ؟؟:eek:

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
آخ جون الان دعوای تهران-شهرستان میشه :D
ببینید آقا امید ، من واقعا موافق هزینه کردن بودجه دولتی برای پیشرفت شهرستانها هستم ،چون جدا از مسائل بشردوستانه:D، همونطوری که شما گفتید نفعش به صورت مستقیم و غیر مستقیم به تهرانیها هم میرسه. در این مسئله که به شهرستانها رسیدگی نمیشه هم شکی نیست. اما نقطه اختلاف من با پست اول شما و بسیاری از دوستان در پی تی در این مسئله است که شما و دوستان اعتقاد دارید که مقدار زیادی از بودجه کشور صرف تهران میشه و در نتیجه به شهرستانها کمتر میرسه . من این رو قبول ندارم ! سند حرفم هم کتاب بودجه است. من هر سال کتاب دایرکتوری صنایع و شرکتها ، کتاب گمرک و کتاب بودجه رو از انتشارات مرکز پژوهش ها و وزارت بازرگانی و روزنامه رسمی تهیه میکنم و مطالعه میکنم. حالا شاید شما فکر کنید که چرا چیزی که در ظاهر از تهران و شهرستانها می بینید با چیزی که اعداد و ارقام آمار میگه فرق داره. این مسئله 2 علت داره

1- اون امکاناتی که شما امروز در تهران می بینید ، حاصل بودجه امسال و پارسال و 20 سال گذشته نبوده. تهران شاید از لحاظ تاریخی به عنوان یک شهر سابقه کمی داشته باشه- خیلی کمتر از شهرهایی مثل مشهد و اصفهان و شیراز-، اما از لحاظ شروع مدرنیزاسیون از تمام شهرهای ایران قدیمیتره.شرکت واحد اتوبوسرانی تهران یا شرکت برق تهران سابقه خیلی بیشتری از شرکت مشابه در بیرجند دارن. پیشرفتهای صنعتی خودش یجور سرمایه است. یعنی وقتی یک کاری راه افتاد ، گسترشش خیلی راحت تر و کم هزینه تر از استارت اولیه است. تهرانی که از 50 سال قبل اتوبان داشته ،طبیعیه که خیابونهاش بهتر از جای دیگه باشه
2- نقش مردم تهران را ندیده نگیرید. سینما که شما میفرمایید ،یک بخش خصوصیه. سینمادارهای تهران در بدو ورود سینما به ایران ، افراد شخصی بودن که با سرمایه شخصی اقدام به تاسیس سینما کردن و مردم هم با رفتن به سینما و بلیط خریدن ، موجبات ادامه حیات این صنعت را فراهم کردن. کسی که از پول بدش نمیاد ،اگر ساخت سینما در بیرجند بازده اقتصادی داشت ، الان 50 تا سینما در بیرجند بود:D. نشون به اون نشون که مشهد پر از هتله ! هتلهاش به نسبت جمعیت خیلی بیشتر از تهرانه.
بازارهای مرجع و برج ها و خیلی چیزهای دیگر رو خود مردم با بودجه شخصی ساختن و حتی اگر دولت ساخته روی بازده اقتصادی و خرج کردن مردم حساب میکرده.
اون پولی که دولت واقعا خرج مردم بکنه، مثل بودجه اشتغال و بودجه علمی و حتی وام ! در تهران زیر خط فقر کشوریه. من نمیخوام خیلی بازش کنم چون چند ساعت تایپش وقت میبره :confused: اما همینقدر میتونم بگم که شما دست به هر کاری که بخوای بزنی در تهران خیلی سخت تر از شهرستانهاست. به نظر میاد که یجورایی دولت برای شهرستانها سهمیه مخصوص گذاشته. از امور بازرگانی و مجوزها بگیر تا عوارض و مالیات و وام و استاندارد. البته این سهمیه در یعضی موارد مثل دانشگاهها علنیه. در مورد شهر خودتون بیرجند بگم ... دانشگاههای خراسان برای شما بومی حساب میشه و به یک تهرانی اولویت دارید... اما دانشگاههای تهران برای تهرانی بومی حساب نمیشه و اولویتی نداره. چرا ؟ چون دانشگاههای تهران ملی و قطب علمی حساب میشه و مجلس اجازه نداد بومی بشه. امتیاز دوم اینه که شما در سهمیه بندی کشوری در سهمیه آزاد منظقه 3 گزینش میشید و تهرانی در منطقه 1 . اگر درصدها رو مقایسه کنید ، درصدی که در منطقه 1 رتبه 1000 میاره در منطقه 2 رتبه 200 میاره ... ملاک گزینش چیه ؟ رتبه منطقه ای.......... من این مورد را با سند معتبر میتونم ثابت کنم :D

3- لیست استانها الان در دسترسم نیست. اما خراسان جنوبی و مخصوصا شمالی جزء استانهای محروم بودن. رتبه بین 20-30 داشتن از نظر بودجه
اصلاح می کنم بیرجند منطقه 2 هست بعضی شهرستان هاش البته منطقه 3 هست. ببینین من که از پیشرفت تهران ناراحت نیستم مساله ابنجاست آقا 100 درصد بودجه ما میگیم 30 درصدش برای کلان شهرها بره کنار. مساله اینجاست که توزیعی که صورت میگیره اصلا برای پیشرفت زیرساخت های بیرجند نبوده به نظر میرسه هر سال شاید یک خیابان در شهر تعمیر بشه. اتوبوس های شهر نصفشون دودی که می کنند وحشتناکه. بیرجند شهر بزرگی نیست نیاز به بودجه ای که داره شاید بگم یک صدم تهران باشه اما بحث اصلی و مشکل اصلی نبود مدیریت قوی و دلسوز هست مسوولین باید از خود شهر انتخاب بشن تا دلسوز باشن هنوز یاد مردم نرفته که فلان مسوول اهل تربت یا ... به جای استفاده از نیروی بومی تمام قوم و خویش خودش رو در تمام بخش های شهر وارد کرده بود.
من شخصا راضی بودم که نصف امکانات شهر تهران رو می داشتیم اما منطقه یک می بودیم.
هنوز استان رشته داروسازی و دندان پزشکی نداره!
بنده دیگه خودم این بیرجند ام مثال عرض کنم برای فرآوری سنگ های معدنی الان سنگ ها میره اصفهان! تا برش بخوره فرآوری بشه و صادر بشه خب دولت نمی تونه جهت اشتغال زایی هم نمی گم برای سود خودش بیاد و سرمایه گذاری بکنه و به پیشرفت و اشتغال زایی کمک کنه. در مورد روستاها الان بیشتر روستاها به دلیل خشک سالی کشاورزی و دامپروریش بی صرف شده یعنی دولت عزیز در این ده سالی که حالا یادم هست تو این روستاها نمی تونه یک شغل برای ده نفر لااقل ایجاد کنه که روستاها نابود نشن. الان از روستا خودمون بیشتر افراد مهاجرت کردن به مشهد فقط به خاطر بی کاری که کار در بیرجند و روستا نبود نه کاری با درآمد آنچنانی یک کاری با درآمد 500 تا یک میلیون که زندگیش بچرخه. عذر میخوام اما زمانی که اسد الله علم بیرجند بود این منطقه با فرانسه و ... ارتباط مستقیم داشت تجارت داشت و هیچ کسی بی کار نبود کارگاه قالی بافی در روستای خودمون حدود 100 نفر نون خور داشت حالا فرش بافته شده هنر ایران که زحمت دست هست برای روستایی ما نمیصرفه میگن پول رنگ و نخش نمیشه زحمتش پیش کش. اصلا وضعیه آقا.

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
من ندیدم ولی به نظرم طرفدار زیاد داره اما حقش نیست پول بیت المال که پول تمام ملت ایران باشه این طوری صرف بشه ملت ایران از گرسنگی دارن میمیرن بعد چنتا صاب عروسک بیان 2 میلیارد درامد داشته باشن شروع سال فرهنگی نباید با بی فرهنگی شروع شود(امام بیژن)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چه دل خوشی داری شما !! چند ساله مرکز استان شده , یه قول هم دولت قبلی داده حالا شما انتظار داری 8 ساله ریل راه آهن بیاد !! o_O
شهر رشت که از اول مرکز استان گیلان بوده تا اونجا که من 32 سال سن دارم , 32 ساله حرفش هست که راه آهن بزنن ولی هنوز خبری نیست :general208:
تازه بعد از این 40-50 سال (که من خبر دارم شاید بیشتر باشه) یه تابلو بیرون شهر تو یه منظقه ای زدن " راه آهن رشت "
عمو جان برو تو نوبت , با 8 سال که راه آهن نمیزنند

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
در جواب افتک
**** اقتصادي اين مملکت دولتيه يعني دولت پول رو دست ميگيره
بعد بين مردم توزيع ميکنه چون درامد اين دولت از ماليات مردم نيست
پس نيازي هم به عوام مردم نداره و هرکار دلش بخواد ميکنه
خوب حالا چندتا وزارتخانه با کارمندهاي با درامد ميليوني تو تهران هست؟
معلومه که اين کارمندها حاضر ميشن ولخرجانه خريد کنن در نتيجه مرکز خريد ساخته ميشه
سينما برن در نتيجه سينما ساخته ميشه ...و

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
این سری 93 مزخرفه اما سری 92 خوب بود.

Sent from my GT-I9190 using Tapatalk

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
در جواب افتک
**** اقتصادي اين مملکت دولتيه يعني دولت پول رو دست ميگيره
بعد بين مردم توزيع ميکنه چون درامد اين دولت از ماليات مردم نيست
پس نيازي هم به عوام مردم نداره و هرکار دلش بخواد ميکنه
خوب حالا چندتا وزارتخانه با کارمندهاي با درامد ميليوني تو تهران هست؟
معلومه که اين کارمندها حاضر ميشن ولخرجانه خريد کنن در نتيجه مرکز خريد ساخته ميشه
سينما برن در نتيجه سينما ساخته ميشه ...و

حرفت اشتباهه. اما از اونجا که میدونم نمیخوای حقیقت رو قبول کنی ؛ بحث نمیکنم:D

بالا