• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مبلغ قرارداد «کلاه قرمزی ۹۳» ویژه ایام نوروز برای تلویزیون ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
مسوولین باید از خود شهر انتخاب بشن تا دلسوز باشن هنوز یاد مردم نرفته که فلان مسوول اهل تربت یا ... به جای استفاده از نیروی بومی تمام قوم و خویش خودش رو در تمام بخش های شهر وارد کرده بود.
من شخصا راضی بودم که نصف امکانات شهر تهران رو می داشتیم اما منطقه یک می بودیم.

آقا برو هزار بار خدا رو شکر کن ! من رفتم توی شهرداری منطقه 1 تهران ، 20 دقیقه اول فکر میکردم عوضی رفتم یه کشور خارجی. محض رضای خدا 1 نفر فارسی حرف نمیزد:D
تازه توی پی تی هم یه ذره اعتراض کردیم که چرا شهرستانیهایی که میان تهران فک و فامیلشون رو میذارن سر کار ، 2 بار بن شدم !! خلاصه آخرش این شد که اونها باغیرت و انساندوست و با فرهنگ هستن ، من هم نژاد پرست و بی فرهنگ و ...:D. اتفاقا من از حرف شما خیلی خوشحال شدم ، امیدوارم همیشه از یک شهر دیگه براتون مسئول بذارن که کاملا احساس کنید که ما چی میکشیم:p. همیشه شعبون یه دفعه هم رمضون:general404:

در مورد منطقه یک دانشگاهی هم دوست عزیز امکانات تهران که همینجوری مفت نریخته که دانش آموز بره استفاده کنه. الان با این امکانات اینترنت و دیویدی و کلاسهایی که تلویزیون میذاره و اینا ، امکانات پایه برای همه کشور فراهمه. امکانات بیشتر هم به پول بابای دانش آموز بستگی داره نه به شهر محل سکونتش:D.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
قربون این حساب کتاب مملکت برم چه پولهای بزرگی که توش جابجا نمیشه در عوض مردم باید محتاج یک لقمه نون شب باشن هیچ کس هم حاظر نیست در برابر دارایی خودش حساب پس بده. همه فقط مشغول پر کردن جیب خودشون هستن منظورم به کلاه قرمزی نیست کلی میگم. نمونش یک مورد که تازه خبرشو از یه آشنا شنیدم صندوقدار یکی از شیرینی فروشی های معروف تهران تا سه سال روزی یک میلیون اختلاس میکرده و تا همین چندماه پیش دستش رو نشده بود !! این فقط مثل سوزنی تو انبار کاه هست یعنی میخوام بگم هرکس پاش پیش بیاد مشغول زیرابی رفتن میشه درامد این جماعت رو با شخصیت های خارجی مقایسه نکنید اونا اگه صد میلیارد دلار دارن حتی یک دلارشم کاملا قانونی و حلال هست.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
قربون این حساب کتاب مملکت برم چه پولهای بزرگی که توش جابجا نمیشه در عوض مردم باید محتاج یک لقمه نون شب باشن هیچ کس هم حاظر نیست در برابر دارایی خودش حساب پس بده. همه فقط مشغول پر کردن جیب خودشون هستن منظورم به کلاه قرمزی نیست کلی میگم. نمونش یک مورد که تازه خبرشو از یه آشنا شنیدم صندوقدار یکی از شیرینی فروشی های معروف تهران تا سه سال روزی یک میلیون اختلاس میکرده و تا همین چندماه پیش دستش رو نشده بود !! این فقط مثل سوزنی تو انبار کاه هست یعنی میخوام بگم هرکس پاش پیش بیاد مشغول زیرابی رفتن میشه درامد این جماعت رو با شخصیت های خارجی مقایسه نکنید اونا اگه صد میلیارد دلار دارن حتی یک دلارشم کاملا قانونی و حلال هست.

نه موافق نیستم آدم خوب همه جا هست تو ایران ما هم هست نمونه اش همین کارگر فرودگاه بیرجند که 300 میلیون تومن رو به صاحبش برگردوند و از این دست زیاده هر کسی سر سفره پدر و ماردش بزرگ شده اهل دزدی و لقمه ی حرام نیست. متاسفانه بله عده ای هستند که با نیت بد آن دزدی ها را می کنند خب همه که اونطور نیستند. خارج هم یکسری کشورها اگر منظورتون هست بله اما خیلی از کشورها هم هستند که باندهای مافیایی دارند و قاچاق و هزار زهر مار دیگه ای فعالیت می کنند که من اساسا معتقدم وضع فعلی ما از اون ها خیلی بهتر هست اما بله چند کشور پیشرفته هستند که چون سیستم قضایی قوی ای دارند هیچ کسی جرئت نمی کنه دزدی کنه چون هیچ رشوه ای کارساز نخواهد بود و رسانه های آزاد آبروی آن فرد رو می برند. بله مثلا شرکت هایی مثل سونی سامسونگ ال جی مایکروسافت و به خصوص اپل این ها واقعا یک دلارش هم حساب کتاب داره و واقعا در قبال زحمتی که می کشند دریافت می کنند و اصلا مفهوم زندگی رو دارند تغییر می دهند چه بسا دارند بهبود می بخشند.
اتفاقا این که اعلام کنند که فلان برنامه اینقدر پول گرفته واقعا چیز خوبی هست شفاف سازی واقعا عالی هست مشکل برنامه هایی هستند که پول میگیرند و اعلام هم نمیشه و به درد مفت نمی خورند تازه کارگردان و تهیه کننده شون کلی به مردم منت می زارند که برنامه مون به صورت خصوصی تهیه شده است! این قرارداد هم فقط برای ایام نوروزه در طول سال اصلا اینطور قراردادی نیست و شما در نظر بگیرین چون سنوات قبل احتمالا قراردادها به نسبت مخاطب زیادی که این برنامه داشته واقعا پایین بوده است این مبلغ پرداخت خواهد شد و مگر پرداخت شده حالا!

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
من هم اگر دقت کنید منظورم کلی بود نگفتم صد در صد جامعه دزدن ولی تجربه شخصی من و خیلی های دیگه ثابت کرده که افراد متعهد و سالم در اقلیت هستند و این نسبت در کشورهای پیشرفته بعضا برابر یا بهتر هست. این قضیه اعلام کردن یا نکردن هزینه ها هم در صورتی قابل اطمینانه که از یک سیستم سالم شنیده بشه نه از صدا و سیما که یک تشکیلات فاسد و جز مافیای دولتی هست

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
اشتباهم را بگو خوشحال ميشم اگر با منطق پاسخ بشنوم

extract

Registered User
لایک‌ها
109
همش دو میلیارده خو
همش دو میلیارده خو