rohullah23
Registered User
سلام دوستان
فردا میخوام کنسول بگیرم
بنظرتون ps4 بگیرم یا xone???
راستی دلیل هم بیارید.
ممنون از همه
فردا میخوام کنسول بگیرم
راستی دلیل هم بیارید.
ممنون از همه
خوب است،سبز رنگ زیبایی
میدونم ، یکی و دوتا ک نیست نزدیک 1000تا فون آماده کردم فکر کن بگن تصاویرشو اصلاح کنید !!!!!!!!!!!!!!!
از همین الان باید فکرشو کنم که تصاویرشو پیش نمایششونو یکی بزنم مثلا همشون بچه باشه
ps4 برای اینکه بهتره خخخسلام دوستان
فردا میخوام کنسول بگیرم
راستی دلیل هم بیارید.
ممنون از همه
خخخخخخ ،اشکال نداره بهتر از اینه ویرایش کنمعکس بچه به نام فون عروس داماد که بدتره به نظرم
فردا یکی پیدا میشه میره میگه ازدواج زوری در سنین پایین و بچه هایی که به سن تکلیف نرسیده رو دارن تروج میدن اون موقع دیگه فقط ماجرا فیلتر نی اونموقع باید اسمش چیه یونسکو نمیدونم یونیسفه یا یونیورسیتیطرف میشی
(صرفاً جهت مزاح ) :general510:
عکس بچه فکر کنم نمایانگر خوبی نباشه برای عروس و دوماد !!!!!!
درمورد قالب سایتم هم ممنون بی پولی و قالب صحیفه و..... باید یه جوری خودمون بسازیم و بسوزیم دیگه :general710:
خخخخخخ ،اشکال نداره بهتر از اینه ویرایش کنم
قالب خوب و پرطرفداریه ،مشکلی نداره
پ ن : چرا دوتا آمارگیر گذاشتی ؟
سپاس مجدد.اول از همه تبریک میگم ، بایت طراحی سایتتون .
اول چیزی اینکه خوب موضوع سایت شما درباره موسیقی سنتی هست ، پس از همون اول نمی شه ، سبک مدرنازیسیون رو روش اجرا کرد ، خوب اگر سایت سنتی نبود از این ترکیب بندی رنگ استفاده نمی کرد ، اما برای سایت شما مناسب هست ، البته میشه روش کار کرد ، البته من با ذاعقه طبع افرادی طرفدار موسیقی سنتی هستن ، آشنایی ندارم. (ترکیب رنگ خیلی مهمه ، بخصوص ، رنگ پس زمینه ، بلوکها و تایپوگرافی متون )
یک مورد دیگه در مورد اون قبلمه های بالای عنوان تاپیک هست :دی ، می خواستم بدون شکل چی هست ؟
مورد زیاد هست ، ولی چون سایتتون یک سبک سنتی داره ، همینطوری باشه بهتره.
یک نکته دیگه هم هست ، این موردش کلی هست ، این سبک انجمنی که الان تو ایران رایج هست ، مثل همین پی تی و سایت شما ، به نظرم تکراری ، کسل کننده شده .
یکی از ساده ترین کارهایی که میشه انجام داد، این هست بیاییم ، صفحه اصلی رو به صورت دو ستونه کنیم اگر فرض کنیم یک گرید 12 تایی باشه ، یک ستون با گرید 3 برای موضوعات و یک ستون با گرید9 هم برای اخرین ارسال ها ، یک سری فیلتر ها هم برای اخرین ارسال ها قرار بدیم.
خیرj
لوگو هم طراحی میکنی؟![]()
منظورم چیزی مشابه این هست https://meta.discourse.org/سپاس مجدد.
درسته. چون موضوع موسیقی بود، اونهم از نوعش سنتیش، دستم از یه لحاظهایی بسته بود و از یه لحاظهایی باز.
در رابطه با رنگبندی یه انجمن با این موضوع (موسیقی سنتی) با چند نفر مشورت کردم. بیشتر نظرشون این بود که باید جوری باشه که هم حسِ سنتی بودن این سایت رو به آدم منتقل کنه و هم این که کاربر بفهمه این سایت مربوط به موسیقیه. روش خیلی فکر کردیم و به این نتیجه رسیدیم> ساز اصلی ترین چیز در موسیقیه (چه سنتی و چه غیر سنتی) و معمولاً جزء اصلیِ تشکیلدهندۀ سایت چوب هست. رنگ چوب هم قهوهایه! پس بهتره رنگ عمومی و اصلی المان های بکارگرفته شده در انجمن قهوهای سوخته و سایر زیر مجموعه های این رنگ باشه همراه با رنگهایی که باهاش خوب Match میشن و زیبا بنظر میرسن.
کدوم قلمبهها؟عکس بگیرید!
من نهایت سعیام رو کردم که کاربران با نهایت سهولت کار کنن با انجمن. و همچنین انجمن کمی از حالت تکراری و کپی در بیاد. که فکر کنم یه کوچولو (تا اونجایی که انتظارش رو داشتم) هم موفق شدم در این امر.
اینی که شما میگید قبلاً اجرا شده. همون ایندکس هست. مثلاً صفحه اول مجید آنلاین.
البته اگه درست منظور شما رو گرفته باشم.
جالبه! باید خیلی توش بگردم ببینم چطوریه ساختارش.منظورم چیزی مشابه این هست https://meta.discourse.org/
این رو می گفتم . اجالبه! باید خیلی توش بگردم ببینم چطوریه ساختارش.
اون قلمبه ها رو کجا منظورتون بود؟
پ.ن: نتیجۀ تبلیغات توی سریال پرطرفداری مثل پایتخت :|
http://www.webgozar.com/stats/3226185/liveStat
شما نفر اولی نیستی که فکر بد میکنهاین رو می گفتم . ا![]()
بدیش چیه ؟( تبلیغ تو سریال رو میگم.)
آپدیت ویندوز رو غیرفعال کردم! کلا به آپدیت اعتقاد ندارم :دیویندوز داره جاسوسی میکنه فایلهات رو میدزدهتوهم توطئه!
ویندوز بعضی مواقع فایلای آپدیت خرکیای دانلود میکنه. شاید داره آپدیت دانلود میکنه!
یه بار یه گیگ ترافیک خریدم، بعد چهار ساعت تموم شد! دیدم یه فایل آپدیت 700مگی دانلود کرده برا خودش :|
بنظرت ایکس 360 تا چند سال دیگه جواب میده؟ps4 برای اینکه بهتره خخخ
گرافیکش بهتره ، من به شخصه دسته پلی رو به ایکس باکس ترجیح میدم
بنظرم حالا حالاها ج میده .اتفاقا بهتره ک فعلا 360 بخری همین 360 وقتی تازه اومده بود چقدر مشکل داشت تا مین جسپرش اوم د و... فکر کنم وان و پی اس 4 هم یسری مشکلاتی داشته باشن ک یکیش همین نت لازم بودنشونهبنظرت ایکس 360 تا چند سال دیگه جواب میده؟
آخه بازیهای نسل جدید 200 هزاره و دلم نمیاد اون همه پولو بدم![]()
آقا علتشو برام خصوصی بگو ، من میخوام به احتمال 80 درصدآقا یک عدد X360 موجود هست 4 گیگ اسلیم میدم 550 با تعدادی بازی
دلیل قیمت کمش رو هم عرض خواهم کرد خدمت خریدار![]()